merhaba arkadaşlar hamile kaldık çok şükür ama bu seferde başka sıkıntılar başladı.yok sağlıklı doğum yapabilir miyim yok düşer mi diye baya tedirginim. pcoslu olmasam bu kadar soru aklıma gelirmiydi bilmiyorum. önce glifor içiyordum hamilelik olunca doktorum bırak dedi artık. salı günü kan tahlili yaptım ama saat 3 buçukdu tam sınırda çıkmış. ne kadar doğru olur bilemiyorum ama korkuyorum. şekerim yükselir diye
sağol allah razı olsun bende hepinize dua ediyorum. gerçekten pcos çok zor ya allah yardımcımız olsun. keşke doğum ile birlikte gitsede kurtulsak. zaten kilolu olarak hamile kaldım ondanda tedirginim. sabah açken şeker ölçtürmek daha mantıklı sanki değil mi?
günaydın canlarım.açlık olayı bende de çok oluyo.tatlı krizlerim falan.ama ben de şu şeker ilacına başlayıp bunlardan kurtulacam
pretty 9217, doktor şeker ilacı vermeden açık tokluk şekeri testi ve hatta şeker yüklemesi istiyor. Ona göre dozajını ayarlıyor.Doktoruna söylesen senden bu testleri isteyecektir ondan sonra ilaçarı verecektir muhtemelen.
Bir de benim gittiğim bir doktor şekeri dengesiz olsun olmasın biz tüp bebek tedavisine başlayan hastalarımıza veriyorum yumurtlamayı arttırıyor gibi bir şey demişti.
sağol allah razı olsun bende hepinize dua ediyorum. gerçekten pcos çok zor ya allah yardımcımız olsun. keşke doğum ile birlikte gitsede kurtulsak. zaten kilolu olarak hamile kaldım ondanda tedirginim. sabah açken şeker ölçtürmek daha mantıklı sanki değil mi?
canım ben doktoruma sordum da istersen başlayabilirsin dedi.teste gerek duymadı.çok ilgili değil açıkçası.özele gidiym ama kadının çok hastası var diye mi ne bilmiym her hastaya 2-3 dk ayırıyo.bazen sorularımı arka arkaya soruym da zar zor cevap veriyo.
anladım şeker, o zaman sanırım diaformin alabilirsin. Çünkü onu gönül rahatlığıyla tüm hastalarına veriyor doktorlar. İçin rahat etmiyorsa kan testi yaptır onun sonucunda zaten anlıyorsun değerlerin normal mi değil mi ona istinaden ilaca başlarsın.
Slm kızlar ben yeniyim bu konuda geçen ay öğrendin pko olduğumu adet gecikmesiyle ilk bir iki hafta çok kötü oldum psikolojim altüst oldu ama 1 ay boyunca yorum yazmadan bu bu forumu takip ettim ve şimdilerde daha iyiyimmm
folıc plus ve glucopage kullanıyorum folıc plus günde 3 dez glucopage 2 kezz 1,5 yıllık evliyim
tahlilim evde akşam gidince değerlerimi yazıcam
hamile kalan arkadaşlar için çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin inşallah
merhaba canlarım..ben ınternete giremiyorum pek..dün gene bi kanamam oldu hafif derecede..dr kanaman olursa beni ara demişti aradım..iğne verdi bana..eve eczacı çağır,sana dediğim iğneyi yapsın dedi iğne oldum..sürekli yat kalkma dedi gene..şuan bişey yok ama çok stres oldum her dk afedersiniz kan var mı diye çamaşırıma bakmaktan paranoyak oldum..bugün şuan iyiyim..
canım çok sıkık..ben istanbuldan antalyaya evlendim..burda kimsem yok ailem ist da..eşimin ailesi desen zaten hiç olmasınlar..bayramdan bayrama bi bayramlaşırım o kadar..o kadar kötüyüm ki yemek yapıcak bile kimsem yok canım sıkıkannem gelemiyo çünkü kardeşim hasta..onun durumu benden kötü..ciddi rahatsızlığı var..kafam o kadar dalgın ki alyansımı bile kaybettim yaa..nerde bilmiyorum valla..
bana dua edin nolur duaya ihtiyacım var..çok yalnızım çok korkuyorum..günlerim yalnızlıkla zorlukla ve korkuyla geçiyo bu ara..hele yalnızlık o kadar zor ki..hastaneye bile tek gidiyorum otobüsle eşim çalışıyo çünkü..
neyse sıkmıyım sizi..bende son durum bunlar..şuan kanda beta hcg m çok güzel yükseliyo ama arada kanamam oluyo..iğne olup yatıyorum anlıcağınız..
ben arada girerim..kendinize iyi bakın canlarım..görüşürüz..
geçmiş olsun canım.bende ilk ögrendigimde doktordan pkoyu nadir bir hastalık olarak zannetmiştim oysaki çogu bayanda pko varmış kimilerinin haberi bile yokmuş adetleri düzenli olanlardada pko olabiliyormuş.tedavi aşaman güzel bende glucopageyi kullanıyorum öncelri 1 defa içiyordum günde bu ay doktor ikiye çıkardı.prolaktinim yüksek çıktı ayrıca.folic plusuda dedi doktor ben çocuk konusunu erteledigim için onu içmiyorum şuan için.allah şifalar versin canım
sende sagol canım cahillikten degil canım hepimiz sorarak yada okuyarak ögreniyoruz çogu şeyleri.bu ilaçla inşllh iyi olursun.bununla olmasa bile alternatifler var yumurta çatlatıcı ilaçlar aşılama vs en önemliside moral stres etkiliyor.moralini düzgün tut Allah şifalar versin hepimize
canım bu da glukofen gibi mi?farkı var mı?kantestini tok karnına mı yapmak gerek?
canım bende düşünmüyordum henüz ama geç olma ihtimalini düşününce beklemekten vazgeçtim önümüzdeki aylarda planlıyorum inşallah
zaten 3 ay öncesinden kullanmak gerekiyormuş benim lh yüksekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?