evet cnm yola devamyarın geceden itibaren 3 gün üst üste dedi doktor kocacığımı yoracağım biraz ama napalımm
eşine söylemeseydin, zoraki olunca kaçmak istiyorlar
haklısın ama bende eşime karşı içimde tutamamki hiç bişeyi söylerim hemen zaten böyle durumlarda o değilde ben hiç istemiyorum ve kuruluk oluyo napıcam bilmiyorum 3 gün boyunca :26::26: zeytinyağı yada vazelin dediler ama spermleri öldürürmü bilmiyorumki
haklısın ama bende eşime karşı içimde tutamamki hiç bişeyi söylerim hemen zaten böyle durumlarda o değilde ben hiç istemiyorum ve kuruluk oluyo napıcam bilmiyorum 3 gün boyunca :26::26: zeytinyağı yada vazelin dediler ama spermleri öldürürmü bilmiyorumki
valla ben bu doktorları anlamıyorum yaa kımı 3 gün diyoo kımı gün aşırı hangisi dokğru olan peki
Bende de aynı sey oluyor, görev gıbı gordugum ıcın ilişkide zorlanıyorum cok
Hiç birsey sürme canım bence.Ha bır de yumurtan hangı yumurtalıgındaysa o tarafa dogru uzan.Sağdaysa sagına yat yanı
canım yarın gece saat 1.00 de 36. saatim yarın gece ve sonraki 2 gece üst üste ara vermeden dedi sonrada 2 günde bir devam dedi.. bende normalde 2 günde bir yapıyodum.. böyle ilk defa yapıcaz
canım yaa benim bi çare bulmam lazım çünkü bişey sürmeyince olmuyo benimdeli gibi canım acıyo napıcam bilmiyorum şimdiden stresi bastı sağda yumurtam canım.. önce ayaklarımı duvara yaslayıp belimin altına yastık koyuyorum ben biraz öyle durduktan sonra yumurtam neredeyse oraya doğru yatıyorum.. bide nefes egzersizi yapıyorum
umut herşey canım umudunu yitirmek yok hepimiz için geçerli bu...cnm ben ilk klomen kullandığımda hamile kalmıştım.. ama bunda umudum yok nedense hep aşılamadan ümit ediyorum herşeyi..bakalım hayırlısı artık..
Kızlaarr benim dün gece peçeteye gelecek kadar kanamam oldu, ama başka gelmedi, yok yani bugün... Anlayamadım ki yaa, duphaston um bitmemişdiki daha, daha 2 günlük ilaçım var... Niye böyle olduki, duphaston kullanırken ilaç bitmeden lekelenmesi olan varmı??
inşallah yerleşme lekelenmesidir cnmKızlaarr benim dün gece peçeteye gelecek kadar kanamam oldu, ama başka gelmedi, yok yani bugün... Anlayamadım ki yaa, duphaston um bitmemişdiki daha, daha 2 günlük ilaçım var... Niye böyle olduki, duphaston kullanırken ilaç bitmeden lekelenmesi olan varmı??
umut herşey canım umudunu yitirmek yok hepimiz için geçerli bu...
duphaston içerken bende hiç lekelenme olmadı...
prospektüsünde yazar canım bir bak ordan belki de yapıyordur...
Kızlaarr benim dün gece peçeteye gelecek kadar kanamam oldu, ama başka gelmedi, yok yani bugün... Anlayamadım ki yaa, duphaston um bitmemişdiki daha, daha 2 günlük ilaçım var... Niye böyle olduki, duphaston kullanırken ilaç bitmeden lekelenmesi olan varmı??
rahim filmi zaten ilaçlı oluyo
anesteziyede hiç grek yok 5 10 dk lık bişe acı eşiğinede baglı ama çok basit
agır adet sancısı gibi agrısı gezınıyo öyle agrı bi süre o kadar
bana ilaçla fitil vermişti dr um filimdn 1 hafta önce 1 saat öncede buscopan iç dedi ama ben unuttum 10 dk önce içtim öyle gittim
kolay bi işlem makıne ve düşüncesi korkutuyo sadece
benim evde kabarmamış kekim vardı onla yaptm canım
bayat keke ya da marketten alcağın kakaolu kekde olur
onu rondodan geçir
içine 1 avuç uzum 1 tatlı kaşığı tarçın 1 paket vanilya(kekinde vanilya azsa 2 pakatte olur) 1 yumurta beyazı (sarısını üstüne sürcen) 2 kaşık kakao 2 3 kaşık pudra şekeri yarım çay bard. süt
bunları karıştırıp hamurdan biraz sert bulamaç yap
hamur için de yarım yaş mayayı 1 çay bardağı sütte erit 1 paketten biraz az oda sıcaklıında margarin ve yarım su bard. şekeri aileve et karıştır
1 yumurta kır unu ilave et hamur yap.
mayalanması için beklet.
sonrada yumurta büyüklüğünde hamurlardan koparıp yvarlak aç içten koy kıvır ay şekli ver 180 derecelik fırında pişir.
valla süper oldu beklemezdim aynı tadın olcağını
Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..
günaydıınn canlaarr ben geldim doktordan.. bugün 12. günüm kendi kendime klomen kullanmıştım ve yumurtam tam 20 mm olmuş.. hatta çatlamış olabilir dedi doktor ama yinede her ihtimale karşı çatlatma iğnemi olucam.. yarın gece başlıyoruz çalışmalara.. bayramın birinci günüde progestana başlıycam.. progsetan biter bitmez kanda gebelik testi yaptırmam lazımmış ki eğer gebelik oluşursa progestana aralıksız devam edelim dedi.. işte böylee... ekim ayındada İstanbul tüp bebek'te aşılamamı yaptırıcam inş.... bu gittiğim doktor aynı zamanda İstanbul Tüp Bebek'te çalışıyomuş.. çokta iyi oldu benim için.. ben artık bu doktorla devam ederim sanırım
geldim ben canım.. gerçekten çok komik benim halimama inan içim rahat etmiyo eksik geliyo bana bi çoğu
süper valla yaaa
umut herşey canım umudunu yitirmek yok hepimiz için geçerli bu...
duphaston içerken bende hiç lekelenme olmadı...
prospektüsünde yazar canım bir bak ordan belki de yapıyordur...
inşallah yerleşme lekelenmesidir cnm
çok yorucu işlermiş bunlar canım tam 27 ay oldu.. artık umut bitiyo yavaş yavaşallahım bizede yaşatsın o güzel duyguları tez zamanda inşallah.. zaten az kişi kaldık herkes mutlu sona kavuşuyo yavaş yavaş.. darısı başımıza olsun inş. bitsiiiiiiiinnnnnnnnn buuuuuuuuuuuuu streeeessssssssssssssssssss yaşlandığımı hissediyorum yemin ederim 26 yaşındayım ve son 2 senede saçlarım beyazladı komple
ben de suan duphaston kullanıyorum da okumuştum prospektüsü, ara kanamalar olabılırmış.Sorun yoktur yanı arkadasım
duphaston kullanıyorsan ara kanamalar olabilir canım
Öyleymiş canım, öğrendim şimdi... 3 aydır kullanıyorum ya hiç olmamıştı böyle, hem kanama gibi değil zaten 2 3 damla peçeteye geldi.. Prospektüsünde de yazıyor oluyormuş..
sagol canımm benim insallah sende birgün bebegine isim koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?