Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

eşine söylemeseydin, zoraki olunca kaçmak istiyorlar

haklısın ama bende eşime karşı içimde tutamamki hiç bişeyi söylerim hemen zaten böyle durumlarda o değilde ben hiç istemiyorum ve kuruluk oluyo napıcam bilmiyorum 3 gün boyunca :26::26: zeytinyağı yada vazelin dediler ama spermleri öldürürmü bilmiyorumki

valla ben bu doktorları anlamıyorum yaa kımı 3 gün diyoo kımı gün aşırı hangisi dokğru olan peki

Bende de aynı sey oluyor, görev gıbı gordugum ıcın ilişkide zorlanıyorum cok
Hiç birsey sürme canım bence.Ha bır de yumurtan hangı yumurtalıgındaysa o tarafa dogru uzan.Sağdaysa sagına yat yanı

valla ben bu doktorları anlamıyorum yaa kımı 3 gün diyoo kımı gün aşırı hangisi dokğru olan peki

canım yarın gece saat 1.00 de 36. saatim yarın gece ve sonraki 2 gece üst üste ara vermeden dedi sonrada 2 günde bir devam dedi.. bende normalde 2 günde bir yapıyodum.. böyle ilk defa yapıcaz

Bende de aynı sey oluyor, görev gıbı gordugum ıcın ilişkide zorlanıyorum cok
Hiç birsey sürme canım bence.Ha bır de yumurtan hangı yumurtalıgındaysa o tarafa dogru uzan.Sağdaysa sagına yat yanı

canım yaa benim bi çare bulmam lazım çünkü bişey sürmeyince olmuyo benim deli gibi canım acıyo napıcam bilmiyorum şimdiden stresi bastı sağda yumurtam canım.. önce ayaklarımı duvara yaslayıp belimin altına yastık koyuyorum ben biraz öyle durduktan sonra yumurtam neredeyse oraya doğru yatıyorum.. bide nefes egzersizi yapıyorum

hadi hayırlısı canım inş.. olurr bu ayyy

Kızlaarr benim dün gece peçeteye gelecek kadar kanamam oldu, ama başka gelmedi, yok yani bugün... Anlayamadım ki yaa, duphaston um bitmemişdiki daha, daha 2 günlük ilaçım var... Niye böyle olduki, duphaston kullanırken ilaç bitmeden lekelenmesi olan varmı??

cnm ben ilk klomen kullandığımda hamile kalmıştım.. ama bunda umudum yok nedense hep aşılamadan ümit ediyorum herşeyi..bakalım hayırlısı artık..
umut herşey canım umudunu yitirmek yok hepimiz için geçerli bu...

duphaston içerken bende hiç lekelenme olmadı...
prospektüsünde yazar canım bir bak ordan belki de yapıyordur...

inşallah yerleşme lekelenmesidir cnm

çok yorucu işlermiş bunlar canım tam 27 ay oldu.. artık umut bitiyo yavaş yavaş allahım bizede yaşatsın o güzel duyguları tez zamanda inşallah.. zaten az kişi kaldık herkes mutlu sona kavuşuyo yavaş yavaş.. darısı başımıza olsun inş. bitsiiiiiiiinnnnnnnnn buuuuuuuuuuuuu streeeessssssssssssssssssss yaşlandığımı hissediyorum yemin ederim 26 yaşındayım ve son 2 senede saçlarım beyazladı komple

ben de suan duphaston kullanıyorum da okumuştum prospektüsü, ara kanamalar olabılırmış.Sorun yoktur yanı arkadasım

bugün film çektirdim gercekten zor ve acı verıcı bırsey degılmıs meger korkulacak bısı yok mus bilgi içinde tesekkur ederım ayrıca sonuçlarım ıyı herhengı sorun yok bu fılmden sonra hamile kalma şansım var mı acaba dr bir lavabo düşün tıkanmıs; onu acınca nasıl temız olursa içinizde oyle temızlendı dediDD iğğrrrenc benzetme

oyyy miss valla söylerken canımm cektii canımm en kısa zamanda denicemmm

Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..

ayyy canımmmm Allah yardımcın olsunn.. Güzel haberlerle gel insallah

bu seferki iyiye benziyor canım desene yumos da 20 mm olmus ohh masallahhhh yogun bi calısma sizi bekliyooo

süper valla yaaa

sagol canımm benim insallah sende birgün bebegine isim koyarsın

kullanma birsey nolur nolmazz canımm :26::26:
öyle düsünme yaa.. yani öyle zorunlulukmuss gibi düsünmemeye calıs elinden geldigince.. yani ne bilim aklına farklı seylerr getir canımm burda söyleyemiyorum simdii
valla benim esime hergün tamam desem hergün yapacak yani saka bi yana adam 13 sene bekledi beni heralde ondan böyle bi istek canım bende kuruluk olmuyo mesela psikoljiyle alakalı mutlaka o yüzden zorunluluk gibi görmemeye calıs canımm elinden geldigince kafanı dagıtmaya calısss bu ay olcakk diye heveslenerek gir iliskiye

Prospektüsünde olabilir diyor ama Bu 3. ayım canım adetimin 22. günü birde... Daha önce hiç olmamıştı lekelenmem, canım sıkıldı yine tutmadı diye, ama devamı gelmedi... Bakalım (

Ayyy inşALLAH canım kısmet, ama ümitlenmek istemiyorumda tabi, adetin kaçıncı günü yerleşme oluyorki bilmiyorum, benim bugün 22.günüm :S

ben de suan duphaston kullanıyorum da okumuştum prospektüsü, ara kanamalar olabılırmış.Sorun yoktur yanı arkadasım

Sağol canım, artık herşeyden nem kapıyorum, psikolojim bozuldu iice.. Daha önce progestan kullandım 3 ay sonra 3 aydır da duphaston kullnıyorum, daha önce hiç olmayınca korktum birden, artık hayırlısı bakalım...

duphaston kullanıyorsan ara kanamalar olabilir canım

Öyleymiş canım, öğrendim şimdi... 3 aydır kullanıyorum ya hiç olmamıştı böyle, hem kanama gibi değil zaten 2 3 damla peçeteye geldi.. Prospektüsünde de yazıyor oluyormuş..

Öyleymiş canım, öğrendim şimdi... 3 aydır kullanıyorum ya hiç olmamıştı böyle, hem kanama gibi değil zaten 2 3 damla peçeteye geldi.. Prospektüsünde de yazıyor oluyormuş..

evet canım endişelenme ynai bende kullanıyorum ilk ayım.. hayırlısı valla yemediğimiz ilaç gitmediğimiz doktor denemediğimiz şey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…