kızlar ya ben bir şey sormak istiyorum.tarlutan kullandım.ilaç bitti dün.yalnız şöyle bir kaygım var benim gögüslerim hep adet olacakmış gibi şiş ve içinde elime gelen daha önce fark etmediğim sertlikler var.siz de karşılaşmış mıydınız böyle bir şeyle.:44:
bazen ouyor ben de sonra gidiyor canım
dsde canım günüm geçti derken iğne vurulduktan sonraki kaçıncı günündesin 14 15 . kesin adet olunur eğer gblik yoksa
test yapsana
yok canım ben ıgne vurulmadım adetten sonra kı 12.günde bana doktor 11mm olan yumurtam ıcın daha buyumez bı daha kı aya kaldı tedavı dedı gonderdı ..asperkader olursa benım yada mucize olursa hamıle kalırım ama doktor 15 agustosda adet olursun dedı belkı daha erken de olabılır demıstı de o kafama takıldı
ozaman bir test yap canım
çatlayıp çatlamadığını bilmiyorsun ble.
bugün kaçıncı günün oluo
11 mm kalmamıştır belki gelişmiştir yumurtan geç çatlamıştır.
çok yorucu işlermiş bunlar canım tam 27 ay oldu.. artık umut bitiyo yavaş yavaşallahım bizede yaşatsın o güzel duyguları tez zamanda inşallah.. zaten az kişi kaldık herkes mutlu sona kavuşuyo yavaş yavaş.. darısı başımıza olsun inş. bitsiiiiiiiinnnnnnnnn buuuuuuuuuuuuu streeeessssssssssssssssssss yaşlandığımı hissediyorum yemin ederim 26 yaşındayım ve son 2 senede saçlarım beyazladı komple
yerleşme kanaması da olabilir çünkü gün tutuyor canım ama ümitlenme adet olana kadar bekle....Prospektüsünde olabilir diyor ama Bu 3. ayım canım adetimin 22. günü birde... Daha önce hiç olmamıştı lekelenmem, canım sıkıldı yine tutmadı diye, ama devamı gelmedi... Bakalım(
kızlar ya ben bir şey sormak istiyorum.tarlutan kullandım.ilaç bitti dün.yalnız şöyle bir kaygım var benim gögüslerim hep adet olacakmış gibi şiş ve içinde elime gelen daha önce fark etmediğim sertlikler var.siz de karşılaşmış mıydınız böyle bir şeyle.:44:
haklısın canım ama zamana bırak bende senin şimdiki yaşında olmayı isterdim :) kıymetini bil...31 yaşındayım ve zaman deli gibi akıyor :)
sonuç alacağız ben inanıyorum buna dediğin gibi az kaldık sonuç alamayan ve bizimde bir zamanımız var elbet sabır canım.....
yerleşme kanaması da olabilir çünkü gün tutuyor canım ama ümitlenme adet olana kadar bekle....
tarlusaldan 2 gün sonra adet olmuştum ben... yalnız göğsünde beze tarzı şeyler hissediyorsan mutlaka bununla ilgili doktora gitmelisin canım....
göğüs yani meme kanserine karşı kontrol adet 12. günü yapmalısın şimdi progesteron hormonu salgısıyla anlayamazsın aradaki farkı.... ne acısı belki regl öncesi gerginliği ve ağrısıdır... en güzeli adet bitiminde ilgili doktora muayene olman bence
ozaman bir test yap canım
çatlayıp çatlamadığını bilmiyorsun ble.
Bugün kaçıncı günün oluo
11 mm kalmamıştır belki gelişmiştir yumurtan geç çatlamıştır.
içtiğin ilaçla adetin gelir üzülme...sonrasında da kontrollerinji yaptırırsın tamam mı?2 aydır adet olamadım kisadece bir gögüste var ama bi olayım gideceğim inşallah,neymiş bu hal öğreneyim doktordan.
kızlarrr merabalarr umarım hepiniz iyisinizdir ben giremiyorum pek kızlar 2 aydır 850 mg sabah akşam günde 2 defa glukofen kullanıyorum bugün ilaçım bitti bende artırıyım dedim günde 2 defa 1000 mg alsam fazla mı gelir kafaya göre artmaz bu ama çok fayda etmedi bende 2 ay boyunca kendi azmimle zayıfladım ayrıca adet periyodumdada bir değişiklik olmadı ne yapayım kızlar sizler kaç mg içiyorsunuz ve günde kaç defa fikir verseniz çok sevinirim öpüldünüz
kızlar coookk bunaldim artikk.. Yine bi sorun yine bi sorun
biliyosunuz doktora gitmistim, sag overde kist cikmisti 2.5cm lik aslinda kist degil 2,5cmlik dominant folikul vardi yani 25mmlik bi yumurta ama catlamdigi icin kist olarak kalmisti
doktorda adetten sonra kaybolmus mu diye bakcaktı, adet olmam icin duphaston verdi
bugun duphastonun 7.hapini bitircem, yani 3gunum daha kaldi..
Ama benim boyle kahverengi lekelenmelerim var
cok korkuyorum kist mi yapiyo boyle, buyuyo mu
bi de afedersiniz akinti gibi degil de sanki boyle et parcasi gibi kucuk sumuksu bi parcada vardi
duphastonun mu yan etkisi, kotu birsey mi var cok korkuyorum kizlar yardim edin
ayy ben de hic bilmiyorum canim yaa maalesefama sIkma canini ilac kullanimi sirasinda bunlari yasayan cok oluyor.. baktin rahatsiz edici boyutta, dra gidersin..
10 gun icerisinde olursun diye biliyorum ben acele etme stresyapma canim daha da gecikme yapmasinMerhaba kızlar.
Bana da yardım edin..
Bende regl olamıyordum lekelenmelerim oluyordu sadece oktora gittim pko çıktı .Doktor Gynelle verdi. 1 kutu bitti bugün 3. gün ama halen regl olmadım.Ne zaman regl olurum bilginiz varmı?
Merhaba canım bende neolsun durumlar aynı adet olmayı bekliyorum adet olunca doktora gideceğimAllah yardımcın olsun canm.bian yazdıklarında kendimi gördüm sanki inşallah herşey yolunda giderde normal doğurursun canm bak çatında müsaitmiş.benmde dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapmadı daha dr.m nezaman yaptı sana.nstye girdim ama dr.sonuca baktı bişey demedi.neyse hayırlısıyla sağlıkla gelsi bebişin inşallah.
evet canm az kaldı dün sağlıkocağındaki ebe eylülün 13üne kalmaz başında gelir bebiş dedi ben iyce heycanlandım ozaman 2hafta gibi bi zamnım var.dr.m bişey demiyo daha kanaman olursa suyun gelirse gel diyo ancak onu bende biliyomda doğumla ilgili bişey demiyo.neyse hakkımızda hayırlısı olsun.sen napıyosun nasılsın canm.
hayırdır canm niye yatmak zorundasın?ben yoktumya gelişmelerden haberim yok.
amin canm inşallah.sen nasılsın.
Bende lazere başladım dudak ve çene altından.Hepsini birden yaptıramam kolay değil sırayla artık napim sır ağda yaptır yaptır bişeyin yok olduğu yok en iyisi kökten çözümbende tuyluydum diger pko problemleri yok ama tuylerimi de komple butun vucudumu lazer epilasyonla yaktırdıgım ıcın artık onlar da gıttı yanı.. Ama adet duzensızlıgı yasıyorum cıddı anlamda bakalım onu duzene sokmak icin suan doktora gidip geliyorum.. Dedıgın seyı de yenı duydum canım Allah Allah
Allah bağışlasın canım
mrb kızlarr nasılsınızz bakalım vaarmı yeni hamişler aranız da hamiş olanlar sağ sağlim kucaklarınıza alırsınız inş.olmaynlarda en kısa zamanda kavusursunuz inş bebişlerinizeee.oglum 1.5 aylık oldu yavas yavas buyuyoruz :) ama geceeleri hiç uyumuyoruz :)) uykuyu felan unuttuk bol bolll uyuyun valla kızlar gözlerimden uyku akıyo resmen
Allah seninde gönlüne göre versin canımKader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!
Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..
Allah kurtarsın canım sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyleKızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsingünaydıınn canlaarr ben geldim doktordan.. bugün 12. günüm kendi kendime klomen kullanmıştım ve yumurtam tam 20 mm olmuş.. hatta çatlamış olabilir dedi doktor ama yinede her ihtimale karşı çatlatma iğnemi olucam.. yarın gece başlıyoruz çalışmalara.. bayramın birinci günüde progestana başlıycam.. progsetan biter bitmez kanda gebelik testi yaptırmam lazımmış ki eğer gebelik oluşursa progestana aralıksız devam edelim dedi.. işte böylee... ekim ayındada İstanbul tüp bebek'te aşılamamı yaptırıcam inş.... bu gittiğim doktor aynı zamanda İstanbul Tüp Bebek'te çalışıyomuş.. çokta iyi oldu benim için.. ben artık bu doktorla devam ederim sanırım
canım inan bütün doktorlar yetersiz geliyo bana :26::26: kafamda soru işaretleri bıraktığı anda soğuyorum doktordan hemen:26::26: 2 farklı doktora görünmekle çok iyi yapıyosun bence
gerçekten çok önemli canım doktor.. içinin rahat etmesi lazım..
geldim ben canım.. gerçekten çok komik benim halimama inan içim rahat etmiyo eksik geliyo bana bi çoğu
Bende 1000 mg günde 2 defa içiyorum canım.İlk başlarda bulantı yaptı baya şimdi fena değilkızlarrr merabalarr umarım hepiniz iyisinizdir ben giremiyorum pek kızlar 2 aydır 850 mg sabah akşam günde 2 defa glukofen kullanıyorum bugün ilaçım bitti bende artırıyım dedim günde 2 defa 1000 mg alsam fazla mı gelir kafaya göre artmaz bu ama çok fayda etmedi bende 2 ay boyunca kendi azmimle zayıfladım ayrıca adet periyodumdada bir değişiklik olmadı ne yapayım kızlar sizler kaç mg içiyorsunuz ve günde kaç defa fikir verseniz çok sevinirim öpüldünüz
kızlar coookk bunaldim artikk.. Yine bi sorun yine bi sorun
biliyosunuz doktora gitmistim, sag overde kist cikmisti 2.5cm lik aslinda kist degil 2,5cmlik dominant folikul vardi yani 25mmlik bi yumurta ama catlamdigi icin kist olarak kalmisti
doktorda adetten sonra kaybolmus mu diye bakcaktı, adet olmam icin duphaston verdi
bugun duphastonun 7.hapini bitircem, yani 3gunum daha kaldi..
Ama benim boyle kahverengi lekelenmelerim var
cok korkuyorum kist mi yapiyo boyle, buyuyo mu
bi de afedersiniz akinti gibi degil de sanki boyle et parcasi gibi kucuk sumuksu bi parcada vardi
duphastonun mu yan etkisi, kotu birsey mi var cok korkuyorum kizlar yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?