Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ya ben bir şey sormak istiyorum.tarlutan kullandım.ilaç bitti dün.yalnız şöyle bir kaygım var benim gögüslerim hep adet olacakmış gibi şiş ve içinde elime gelen daha önce fark etmediğim sertlikler var.siz de karşılaşmış mıydınız böyle bir şeyle.:44:

kızlar ya klomen kullanıp da adeti geciken var mı ? dr. bana gecıkmez tam zamanın olursun dedı ama ben benım 1 gün gecti henuz bırsey yok

bazen ouyor ben de sonra gidiyor canım

dsde canım günüm geçti derken iğne vurulduktan sonraki kaçıncı günündesin 14 15 . kesin adet olunur eğer gblik yoksa
test yapsana

bazen ouyor ben de sonra gidiyor canım

dsde canım günüm geçti derken iğne vurulduktan sonraki kaçıncı günündesin 14 15 . kesin adet olunur eğer gblik yoksa
test yapsana

yok canım ben ıgne vurulmadım adetten sonra kı 12.günde bana doktor 11mm olan yumurtam ıcın daha buyumez bı daha kı aya kaldı tedavı dedı gonderdı ..asperkader olursa benım yada mucize olursa hamıle kalırım ama doktor 15 agustosda adet olursun dedı belkı daha erken de olabılır demıstı de o kafama takıldı

ozaman bir test yap canım
çatlayıp çatlamadığını bilmiyorsun ble.
bugün kaçıncı günün oluo
11 mm kalmamıştır belki gelişmiştir yumurtan geç çatlamıştır.

bugün kaçıncı günün oluo

evet hıc bırsey bılmıyorum buyudu mu buyumedı mı 12.gun erken bıraktı takıbı kıme sorduysam.. bı gun daha gecsın olduysa gec dollenmedır cunku 12.gun 11mmse.. hıc bır belırtı yok adet olurken hep göguslerım agırdı bu ay yok ama sadece kasık agrım var batma gb .. o yuzden bıraz daha beklıım klomen kullanmasaydım beklemezdım cunlu zaten50 gunden önce adet olmuyorum ama klomen kullanınca umutlanıyor ınsan ((((((

haklısın canım ama zamana bırak bende senin şimdiki yaşında olmayı isterdim :) kıymetini bil...31 yaşındayım ve zaman deli gibi akıyor :)
sonuç alacağız ben inanıyorum buna dediğin gibi az kaldık sonuç alamayan ve bizimde bir zamanımız var elbet sabır canım.....

Prospektüsünde olabilir diyor ama Bu 3. ayım canım adetimin 22. günü birde... Daha önce hiç olmamıştı lekelenmem, canım sıkıldı yine tutmadı diye, ama devamı gelmedi... Bakalım (
yerleşme kanaması da olabilir çünkü gün tutuyor canım ama ümitlenme adet olana kadar bekle....

tarlusaldan 2 gün sonra adet olmuştum ben... yalnız göğsünde beze tarzı şeyler hissediyorsan mutlaka bununla ilgili doktora gitmelisin canım....
göğüs yani meme kanserine karşı kontrol adet 12. günü yapmalısın şimdi progesteron hormonu salgısıyla anlayamazsın aradaki farkı.... ne acısı belki regl öncesi gerginliği ve ağrısıdır... en güzeli adet bitiminde ilgili doktora muayene olman bence

Son düzenleme:

2 aydır adet olamadım kisadece bir gögüste var ama bi olayım gideceğim inşallah,neymiş bu hal öğreneyim doktordan.

kızlarrr merabalarr umarım hepiniz iyisinizdir ben giremiyorum pek kızlar 2 aydır 850 mg sabah akşam günde 2 defa glukofen kullanıyorum bugün ilaçım bitti bende artırıyım dedim günde 2 defa 1000 mg alsam fazla mı gelir kafaya göre artmaz bu ama çok fayda etmedi bende 2 ay boyunca kendi azmimle zayıfladım ayrıca adet periyodumdada bir değişiklik olmadı ne yapayım kızlar sizler kaç mg içiyorsunuz ve günde kaç defa fikir verseniz çok sevinirim öpüldünüz

Bugün kaçıncı günün oluo

sevgili lepi;
dr bu gün gittim ve senin ilacı söyledim oda pko icin en ideal cözüm dedi günde yarım icicem 7 gün sonra 2 defa sonra [1000 mg]sabah akşam sen nasıl iciyonsun birde mide bulantısı yapar korkma ve devam et dedi en av 6 ay devam edelim dedi .pko benim tüylenmeden tut hepsi var.2 adet te gel klomenle devam edeim dedi.bende aşılama isteyecegim cünkü eşim o günlerde kasılıyor mu nedir yapmak istemiyor sonra birde onun icin ugraş [ben senin yazılarını severek takip eden pko hastasıyım senin yaşın kac söylersen mutlu olurum öptm ]

2 aydır adet olamadım kisadece bir gögüste var ama bi olayım gideceğim inşallah,neymiş bu hal öğreneyim doktordan.
içtiğin ilaçla adetin gelir üzülme...sonrasında da kontrollerinji yaptırırsın tamam mı?
ayrıca adet 3. günü hormonlarına da baktır neden adetin gelmiyor anlaşılsın....

canım bence 850 mg ile devam et bende de ilk aylar çok etki etmedi sonradan etkisini gösterdi en az 6 ay içmeden etkiyi göremezsin...

ya filiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz nerdesin????????? yine gelmemis yaa ben cok merak ettim, yok mu ulasabilecek kimse?? :26::26::26:

kızlar coookk bunaldim artikk.. Yine bi sorun yine bi sorun
biliyosunuz doktora gitmistim, sag overde kist cikmisti 2.5cm lik aslinda kist degil 2,5cmlik dominant folikul vardi yani 25mmlik bi yumurta ama catlamdigi icin kist olarak kalmisti

doktorda adetten sonra kaybolmus mu diye bakcaktı, adet olmam icin duphaston verdi
bugun duphastonun 7.hapini bitircem, yani 3gunum daha kaldi..
Ama benim boyle kahverengi lekelenmelerim var
cok korkuyorum kist mi yapiyo boyle, buyuyo mu
bi de afedersiniz akinti gibi degil de sanki boyle et parcasi gibi kucuk sumuksu bi parcada vardi
duphastonun mu yan etkisi, kotu birsey mi var cok korkuyorum kizlar yardim edin

ayy ben de hic bilmiyorum canim yaa maalesef ama sIkma canini ilac kullanimi sirasinda bunlari yasayan cok oluyor.. baktin rahatsiz edici boyutta, dra gidersin..

ayy ben de hic bilmiyorum canim yaa maalesef ama sIkma canini ilac kullanimi sirasinda bunlari yasayan cok oluyor.. baktin rahatsiz edici boyutta, dra gidersin..

canim zaten doktora adetten sonra gitcektim bide bu cikti basima..
Dedigin gibi eger rahatsiz edici olursa gitcem mecbur..
Insallah kotu birsey yoktur..

Merhaba kızlar.
Bana da yardım edin..
Bende regl olamıyordum lekelenmelerim oluyordu sadece oktora gittim pko çıktı .Doktor Gynelle verdi. 1 kutu bitti bugün 3. gün ama halen regl olmadım.Ne zaman regl olurum bilginiz varmı?

10 gun icerisinde olursun diye biliyorum ben acele etme stresyapma canim daha da gecikme yapmasin

Merhaba canım bende neolsun durumlar aynı adet olmayı bekliyorum adet olunca doktora gideceğim
Bende lazere başladım dudak ve çene altından.Hepsini birden yaptıramam kolay değil sırayla artık napim sır ağda yaptır yaptır bişeyin yok olduğu yok en iyisi kökten çözüm
Allah bağışlasın canım zaman hızla akıp gidiyor kendine ve bebeğine iyi bak
Allah seninde gönlüne göre versin canım
Kızlar birazdan doktora gidecegiz gecmisi okudum ama alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
Haber veremezsem bilin ki hastanedeyim ve dogum yapıyorum..
Allah kurtarsın canım sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Bende 1000 mg günde 2 defa içiyorum canım.İlk başlarda bulantı yaptı baya şimdi fena değil850 mg içiyordum pek bir faydasını göremedim.Oyüzden 1000 mg a çıkardım.istersen bir doktoruna sor canım

Canım benimde bu konuda çok bilgim yok ilaç kullanım sırasında bazen yan etkisi olabiliyor eğer içine sinmiyorsa doktoruna durumunu anlat bilgilendirir seni.İnşallah bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…