Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben girmiştir sandım Filizi bugünde baktım yine yok bende meral ettim çok.Umarım iyidir ve bir sorun yokturTelefonuda yok kimsede sanırım olsaydı arardık öğrenirdik neolduğunu:44:

bence kesinlikle kafana göre arttırma, doktorun uygun görürse arttırır zaten. ben de 2 aydır diaformin kullanıyorum günde 1 adet 850 mg..

Benim gibi gececi olan yok mu yaaa???
Bayağıdır yazmamıştım.. yarın doktora gidiyorum, yumoşlara bakacak, olgunlaşmış mı, ne alemde bakalımm ??

içtiğin ilaçla adetin gelir üzülme...sonrasında da kontrollerinji yaptırırsın tamam mı?
ayrıca adet 3. günü hormonlarına da baktır neden adetin gelmiyor anlaşılsın....

Doktorda öyle dedi canım,ya ben çok panikledim bunun için biraz korktum da açıkcası.her ay olunan akıntı var ya o bile gelmemişti.Yoksa menopoza falan mı giriyorum dedim.ulrtason falan da çektireceğim gün aldım bakalım ne çıkacak artık.

merhaba arkadaşlar bendede pko var 1 senedir tedavi görüyorum ama faydası olmuyor glifor ilacını duydum iyi geldiğini cyl prognova diye bi ilça kullanıyorum bunun yanında glifor kullanılıyor mu bilgisi olan varmı

gunaydın kızlar

kızlar cok mutluyum son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokum bayramdı tatildi dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize. ayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.

hadi iyi tatıller canım bende izine ayrılıyorum ama 1 hafta inş. hepimiz güzel haberlerle dönerizz sana da iyi bayramlarrr

herkese selaammm... nasılsınız??
ayy ben panik yaptım bildiğim şeyleri unutuyorum ya kızlar az önce azıcık çatlama akıntım oldu çok rahat ayırt edilebildiği için eminim.. ama az oldu.. şimdi benim iğneden sonraki 36. saatim bu gece 1.00 da... bu saati bekliyimmi yoksa geçmi kalmış olurum yaa panik yaptım akıntıyı görünce offf ( yardım edin bişeyler söyleyin noluurr :18::18: bide çok üzücü bi durum benimki ve vajinal enfeksiyonum hep tedavi olduğum aylar tekrarlar benim.. psikolojik tamamen eminim artık (( yada bağışıklık sistemim çöktü yinee ve yine başladı yanmalar falan deliricem yaaa yine gitti bu ay yaniiiiiiii enfeksiyonla olmaz bu iş

Merhaba canım
gec kalmış degılsın canım, 36 saat madem kı gece doluyor.Telaş etme.
enfeksıyon degıl de ıltıhap spermlerı öldürüyor dıye bılıyorm.Ama senınkı enfeksıyon.Bi arastırmak lazım.Olacagı varsa,enfeksıyon varken de olur ıltıhap varken de.
Takma lutfen,düşünerek ve endıse ederek kendını yıpratıyorsun

canım dur sakin ol, ilişki için mi soruyosun geç mi kalırım diye?orasını anlayamadım tam.enfeksiyonun yok edilmesi gerekiyor canım malesef evet ama hiç belli olmaz sen yine de elinden gelen yap bekle bakalım. Allah neyi nasip ederse o olacak canım sıkma canını , inş hepimiz bir gün anne olacağız ben inanıyorum.sabır

bugün adetimin 3. günü. sabah hormon testi için kan vermiştim sonuçlarım şöyle :

tsh : 1.73
fsh : 5.16
lh : 14.62
prolaktin : 23
total testesteron : 0.69

sadece lh referans değerlerin dışında gözüküyor. ki biliyodum lh ın yüksek olduğunu.
fsh nasıl sizce ,yani onun referans değerleri yazmıyor da??
prolaktinim de 3 ay önce 10 çıkmıştı şimdi 23 çıktı. bu kadar fark eder mi

slm bayanlar bişey sorucam ya benim adetime 2 gün var ve çok koyukahve bi akıntı gelmiş devamıda gelmedi sizde böle olan varmı?

Selam millet..
Ben ailemin yanina geldim dun.. Bir sure burada olacagim..
Cok sik gelemem.. Gelsemde hizlica bakip cikiyorum.. Ozelden msjlar gelmis.. Ama su on dakika olayindan sebep herkese cvp veremiyorum.. Cook coook tesekkurler.. İyiyim ben cok sukur.. İnsallah cok daha iyi olacagim.. Dualarinizi eksik etmeyin.. Opuyorum herkesi..

Kızlar bende uzun zamandır giremedim nete hem iş yoğunluğu hemde senelik iznimi aldım 15 gün kadar yoktum tatile gittim. Hep aklımdaydınız anca fırsat bulup bakıyım dedim siteye geçmişteki yazıları okuyamadım umarım herkes iyidir. Baharcım senin yazını gördüm filiz den haber alamıyoruz sanırım nerde bu kız ya kötü bişey yoktur umarım haber alırsanız filizden banada bildirin kızlar lütfen. FİLİZZZZZZZZZ yada sen ver bize nerdesin kız ??? hepinizi öpüyorum fazla kişi yok sitede onlıne olan yazımı okursunuz umarım görüşürüz kızlar.

sağol canım ya panik yaptım aslında çok iyi bildiğim şeyler ama işte.. derler ya ''bin bilsende bir bilene danış'' diye enfeksiyon içinde şimdilik geçici bi çare buldum.. su kaynattım ılındıktan sonra içine karbonat atıp karıştırdım.. sürekli onunla yıkıycam en azından geçici bi süre dindirir diye düşünüyorum.. az uyuyup az yemek yiyorum bu aralar bağışıklık sistemim biraz düşsün hemen tekrarlıyo enfeksiyonum bıktım yaa

evet tatlım ilişki için sordum.. ben hiç alışık değilim bu çatlatma akıntısını görmeye azıcıkta olsa görünce panik yaptım enfeksiyonum yok olmuyo benim canım ya kronikleşti maalesef haklısın canım ben elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış çabalarımı görüyo ( inş. hepimize nasip olur cnm anne olmak tez zamanda

canım fsh lh için pek bişey diyememde.. ama prolaktin benimde önceleri daha düşüktü.. ne zamanki daha çok kafaya takıp kendimi yemeye başladım 20 küsür 30 küsürleri bile gördüm.. yani prolaktin sonradan yükseliyorsa tamamen stresle alakalı canım emin ol.. şimdilik dostinex falan kullanmanı gerektirecek bi durum yok yani..

canım stres de var evet ama ramazanda her gün şerbetli tatlı dondurma falan çok yiyorum, tatlının etkisi varmış prolaktine acaba ondan mı yükseldi. 10 du benimki. resmen ikiye katlanmış. amaaaaan valla hiç bişey düşünmeyesim var :):) şeytan diyor salla gitsin olacaksa zaten olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…