kızlarrr merabalarr umarım hepiniz iyisinizdir ben giremiyorum pek kızlar 2 aydır 850 mg sabah akşam günde 2 defa glukofen kullanıyorum bugün ilaçım bitti bende artırıyım dedim günde 2 defa 1000 mg alsam fazla mı gelir kafaya göre artmaz bu ama çok fayda etmedi bende 2 ay boyunca kendi azmimle zayıfladım ayrıca adet periyodumdada bir değişiklik olmadı ne yapayım kızlar sizler kaç mg içiyorsunuz ve günde kaç defa fikir verseniz çok sevinirim öpüldünüz
içtiğin ilaçla adetin gelir üzülme...sonrasında da kontrollerinji yaptırırsın tamam mı?
ayrıca adet 3. günü hormonlarına da baktır neden adetin gelmiyor anlaşılsın....
gunaydın kızlar
kızlar cok mutluyum son iş günüm ve ben 3 eylüle kadar yokumbayramdı tatildi dügündü derken 17 gun yokum.
7 yıldır ilk kez bu kadar uzun işden ayrı kalcam için nasıl mutluyum anlatamam. çok mutlu sonunda güzel haberlerin geleceği bir bayram diliyorum hepinize.ayrı ayrı öpüyorum sizleri Allaha emanet olun.
herkese selaammm... nasılsınız??
ayy ben panik yaptım bildiğim şeyleri unutuyorum yakızlar az önce azıcık çatlama akıntım oldu çok rahat ayırt edilebildiği için eminim.. ama az oldu.. şimdi benim iğneden sonraki 36. saatim bu gece 1.00 da... bu saati bekliyimmi yoksa geçmi kalmış olurum yaa panik yaptım akıntıyı görünce offf ( yardım edin bişeyler söyleyin noluurr :18::18: bide çok üzücü bi durum benimki ve vajinal enfeksiyonum hep tedavi olduğum aylar tekrarlar benim.. psikolojik tamamen eminim artık (( yada bağışıklık sistemim çöktü yinee ve yine başladı yanmalar falan deliricem yaaa yine gitti bu ay yaniiiiiiii enfeksiyonla olmaz bu iş
herkese selaammm... nasılsınız??
ayy ben panik yaptım bildiğim şeyleri unutuyorum yakızlar az önce azıcık çatlama akıntım oldu çok rahat ayırt edilebildiği için eminim.. ama az oldu.. şimdi benim iğneden sonraki 36. saatim bu gece 1.00 da... bu saati bekliyimmi yoksa geçmi kalmış olurum yaa panik yaptım akıntıyı görünce offf ( yardım edin bişeyler söyleyin noluurr :18::18: bide çok üzücü bi durum benimki ve vajinal enfeksiyonum hep tedavi olduğum aylar tekrarlar benim.. psikolojik tamamen eminim artık (( yada bağışıklık sistemim çöktü yinee ve yine başladı yanmalar falan deliricem yaaa yine gitti bu ay yaniiiiiiii enfeksiyonla olmaz bu iş
Merhaba canım
gec kalmış degılsın canım, 36 saat madem kı gece doluyor.Telaş etme.
enfeksıyon degıl de ıltıhap spermlerı öldürüyor dıye bılıyorm.Ama senınkı enfeksıyon.Bi arastırmak lazım.Olacagı varsa,enfeksıyon varken de olur ıltıhap varken de.
Takma lutfen,düşünerek ve endıse ederek kendını yıpratıyorsun
canım dur sakin ol, ilişki için mi soruyosun geç mi kalırım diye?orasını anlayamadım tam.enfeksiyonun yok edilmesi gerekiyor canım malesef evet ama hiç belli olmaz sen yine de elinden gelen yap bekle bakalım. Allah neyi nasip ederse o olacak canım sıkma canını , inş hepimiz bir gün anne olacağız ben inanıyorum.sabır
bugün adetimin 3. günü. sabah hormon testi için kan vermiştim sonuçlarım şöyle :
tsh : 1.73
fsh : 5.16
lh : 14.62
prolaktin : 23
total testesteron : 0.69
sadece lh referans değerlerin dışında gözüküyor. ki biliyodum lh ın yüksek olduğunu.
fsh nasıl sizce ,yani onun referans değerleri yazmıyor da??
prolaktinim de 3 ay önce 10 çıkmıştı şimdi 23 çıktı. bu kadar fark eder mi
canım fsh lh için pek bişey diyememde.. ama prolaktin benimde önceleri daha düşüktü.. ne zamanki daha çok kafaya takıp kendimi yemeye başladım 20 küsür 30 küsürleri bile gördüm.. yani prolaktin sonradan yükseliyorsa tamamen stresle alakalı canım emin ol.. şimdilik dostinex falan kullanmanı gerektirecek bi durum yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?