canım stres de var evet ama ramazanda her gün şerbetli tatlı dondurma falan çok yiyorum, tatlının etkisi varmış prolaktine acaba ondan mı yükseldi. 10 du benimki. resmen ikiye katlanmış. amaaaaan valla hiç bişey düşünmeyesim var :):) şeytan diyor salla gitsin olacaksa zaten olacak:)
aynen öyle canım olacağı varsa olacak.. hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin allahım inş... tatlıyla ne kadar alakalı bilemem cnm ama aynı şey benimde başıma geldiği için söyliyim dedim.. hatta benim adetlerim bile bu kadar düzensiz değildi gecikmezdi bu kadar.. ben ne zaman bebek düşünmeye başladım vücudum sapıttı resmen.. ben herşeyin sebebinin stres olduğuna inanıyorum.. saçlarım bile bembeyaz oldu düşün bu sürede
kizlar yardim edin ya dun aksam yazdim cevap gelmedi.. Cok korkmaya basladim
simdi ben doktora gittigimde sag overde catlamamis bi yumurtam vardi 2,5 cm lik bi kist yani
doktor adet olduktan sonra gel bakalim dedi duphaston verdi
bugun 8.gunum duphastonla, 2gun kaldi bitmesine.. Ama beni dun cok az kahverengi lekelenmem oldu
bugunde geldi az bir sey.. Kanama degil, boyle kahverengi akinti resmen.. Hapimin bitmesine daha var, acaba kist mi yapiyo bunu buyuyo mu kotu bisey mi yardim edin kizlar lutfen
slm bayanlar bişey sorucam ya benim adetime 2 gün var ve çok koyukahve bi akıntı gelmiş devamıda gelmedi sizde böle olan varmı?
canım hiç bir bilgim yokyani kist öyle bir akıntı yapar mı bilmiyorum ama duphaston ara lekelenme ya da kanama yapabiliyor. doktorla görüştün mü hiç canım?çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş
baktım simdi azcık daha gelmis canımm ya bir konu acayım forumda belki cevap veren olur.. bayramdan sonra doktora gidicem zaten eger cok fazla sikayetim olursa arar söylerim.. orcu da tutulur mu ki böyle bugün tuttum ama
kızlar ben henüz adet olmadım.. eger bugun yarın olursam adetın 3 kaçırıyorum kllomen için.. doktor adetin 3.gün gel dedı klomenın dozunu arttıracakmıs ee bayram tatiline gelirse ne olacak kendi başıma ilacı kullansam olur mu acaba offff bende kı sanş da bu ya bugun yarın olurum ne yapacağımı şaşırdım
canım istersen tutma. sonuçta akıntı da olsa var bişeyler. yani tam bilgim yok açıkçası ama sanırım tutulmaz.
evet canım baya kahverengi kahverengi geliyo
neyse ben yinede birsey yemeyeyım icim rahat etmez umarım kötü birsey yoktur canım ya
içini ferah tut hiç sanmıyorum kötü bir şey olacağını. bu tür ilaçlar ara kanamalar yapabliyor. ama tabi sen önlemini al, yani kist falan oluşmuşsa da ki inş yoktur, önlemini alırsın en azından.
canım telefonla ara doktorunu bence, danışmadan arttırma kendin çünkü klomen zaten ağır bir ilaç
dr.tlf yok kıdevlet hastenesine gidiyorum gerci özel hastene de yok bulundugum yerde ılk 1*1 olarak basladık 2*1 olsa ne olur kı ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım dozunu arttırcam dediyse eğer ve bu ay arrtıracaksa , günde 1 tane den 2 ye çıkarır evet ama ne bileyim yine de danışmadan yapmamak lazım diye düşünüyorum. ben klomen kullanmıştım benimki direk günde 2 taneydi. 4 ay kullandım bende.
canım kist var zaten sag overde folikül kisti.. yani adetle kaybolan kistler.. o yapar mı dedim doktor adetle kaybolur dedi gel bakalım dedi adetimede 5-7 gün felan var ama kist de adetle atıldıgına göre.. bilemiyorumm
bır cok yerde okudum kendı basına kullananlarda olmus ama bende karar veremıyorum en ıyısı bayramdan adet olayım dıye dua edecem... alıstırmak ıcın gunde 1 taneyle basladı..
peki 1 taneyle yumurtan oluştu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?