Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tesekkür ederimm canım ya cok sagol

ya FİLİZ nerdesiinn senn ya ????
artık iyice merak ediyorum.. umarım kötü birsey yoktur..
haber alanınız var mı kızlarr

10 gün 27 folikül var dedi 13gün sadece3 tane 11mm folikül var dedı ve bundan sonra buyumez dedı takibi bıraktı..

anladım canım. eğer yumurtan geliştiyse arttırmadan 1 taneyle devam et dicektim şimdilik. dediğim gibi ben 2 tane kullandım ama bünyeden bünyeye fark eder o yüzden kullan diyemiyorum

anladım canım. Eğer yumurtan geliştiyse arttırmadan 1 taneyle devam et dicektim şimdilik. Dediğim gibi ben 2 tane kullandım ama bünyeden bünyeye fark eder o yüzden kullan diyemiyorum

peki sen kaç ay kullandın .. Ve her ay hormon tah. Yapılıp mı verdıler ılacı

filizin face i kimde vardı
biri yazmıştı face den filize.
hakkaten noldu 5 günü greçti kız gelmedi dan diye gitti
net yoktur dedik ama illaki gelir net
bukadar uzunda kimsede kalınmaz.
umarım bir sorun yoktur
acaba buradan biraz uzak mı kalmak istedi.

sımdı baktım hareket varmış.şöyle yazmış 4 saat once:
Hehe yoklugum hissedilmş demek ewdym kuzm ya
bır de;
bi sure daha gelemycemdemış.
Merak edılecek bırsey yok

Son düzenleme:
bşraz evde kafa dinlemk istemiş demekki:)
herkes gidip bebek yapıp gelecek inşallah

kızlar merhaba ben bişe sormak ityiorum size...?? ben şimdi geçen ay soğan suyu yaptımmm adetime 10 kala başlamıştımmm... adet olmama 1 hafta kala benden kuçukkk kan pıhtısı geldi ve kesildi....sonrasındada adetim 10 gun gecikmeli geldi normalde düzenli adet olurdummmm.. sizce bu gelen pıhıtı kist midir?????

tsh : 1.73
fsh : 5.16
lh : 14.62
prolaktin : 23
total testesteron : 0.69

evet canım bıraz yüksek yanı şöyle söyliim benım de 15.01 gb bı deger cıkmıstı doktorum yuksek demıstı ordan bılıyorum dıger degeerler ıyı gözukuyor:) kendı degerlerımle kıyaslayıncA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…