iyi akşamlar regennnnnnnnnnnnn
sagol canim ama karsilasamadik yaa
iyi aksamlar kizlar
iyi aksamlar sekeriiiimmm
nasilsin canim benim???
iyiyimm canım yani akıntım devam ediyo ara ara ama takmamaya calısıyorumm hayra yoruyorum yanii
sen nasılsınn canımmm
hiiicccc napiimm.. burda festival var esimle gezdik biraz geldik, onun da arkadasi aradi birakti beni gittiiste esimin gelmesini bekliyrum, sizlere bakiyorum napiyosunuz diye öyle geciyo zaman..
hiiicccc napiimm.. burda festival var esimle gezdik biraz geldik, onun da arkadasi aradi birakti beni gittiiste esimin gelmesini bekliyrum, sizlere bakiyorum napiyosunuz diye öyle geciyo zaman..
slmm canlar.. FİLİZ le konuştum face te.. çok bunalmış o yüzden gelmiyomuş.. çoookk şükürki bişeyi yokmuş.. ben çok korktum haber alamayınca.. hepinize slmı var telefondan girmiş face.. haber veriyim dedim merak etmeyin artık diye.. ohh bee içim rahatladı vallaa
canımlh yüksek bariz pko sonucu bukızlar anlayan varsa lütfen benim hormon sonuçlarıma bir bakıversin. lh çok mu yüksek
canı sorunu görmedim bi daha sor söyliyimLepi neden soruma cevap vermedin cooook üzüldüm........................................
fareler yesin onun dişinicanımmm oglusumm 2.disini cıkarıyo vallaaa ondanmıs bu nazıı
Allaha şükür sen sıranı savdın şimdi bizde sıra:))
bende girmiyorum eskisi gibi ama sizleri unutmadım her daim aklımda ve dualarımdasınız ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
sadece sabır edin diyorum bebeğiniz kavuşacaksınız
benim kadar zorluk çeken olmadı ama kavustum şükür
fareler yesin onun dişini
salyada akıtıyordur şimdi bulduğu yeri ısırır
Kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun
hayırlarla gelsin ve bitsin inşallah
gelecek ramazanı görmeyi nasip etsin Allahım.
bayramda falan pek girmem ben sonrada biraz (çok da diyebilirim:)) işlerim var
sık gelemem kendinize iyi bakın a dostlar
Gunaydın arkadaslar,
Ben de bayram tatılıne cıkıyorum.Bayramınız mubarek olsun sımdıden
Muhtemelen bır hafta kadar yokum. umarım dönuşte ıyı haberler alırız.Hoşçakalın...:118:
Canım prolaktin normal görünüyor .Ama lh yüksek fsh ın lh dan yüksek olması lazım normalde orantılı yani olması lazım.bugün adetimin 3. günü. sabah hormon testi için kan vermiştim sonuçlarım şöyle :
tsh : 1.73
fsh : 5.16
lh : 14.62
prolaktin : 23
total testesteron : 0.69
sadece lh referans değerlerin dışında gözüküyor. ki biliyodum lh ın yüksek olduğunu.
fsh nasıl sizce ,yani onun referans değerleri yazmıyor da??
prolaktinim de 3 ay önce 10 çıkmıştı şimdi 23 çıktı. bu kadar fark eder mi
Seninde bayramın mübarek olsun canım öpüyorumkızlar hepinize iyi bayramlar diliyorummm :)) kendınıze iyi bakınnn öpüyorum hepinizi fırsat bulmuşken yazayım istedim ve fırsat bulursam yine gelirim buralara gelemezsem 27 temmuzda görüşürüz allahın izniyleee :) kendinize iyi bakın döndüğümde inş. güzel haberler alırım öpüyorum siziiiiiiii
Canım benim başıma gelmedi hiç ama sanırım ilaçtan ara kanama olabilir.Doktoruna sormadınmı o yol gösterir sana sıkma canınıkizlar yardim edin ya dun aksam yazdim cevap gelmedi.. Cok korkmaya basladim
simdi ben doktora gittigimde sag overde catlamamis bi yumurtam vardi 2,5 cm lik bi kist yani
doktor adet olduktan sonra gel bakalim dedi duphaston verdi
bugun 8.gunum duphastonla, 2gun kaldi bitmesine.. Ama beni dun cok az kahverengi lekelenmem oldu
bugunde geldi az bir sey.. Kanama degil, boyle kahverengi akinti resmen.. Hapimin bitmesine daha var, acaba kist mi yapiyo bunu buyuyo mu kotu bisey mi yardim edin kizlar lutfen
Allah yardımcın olsun canım insan kendi evinde olmayınca rahat edemez napıcan yaparsınız artık bişeylerArkadaşlar, bugün gittim doktora. adetmn 13. günü. 3 tane yumoşum varmış. 18-19 mm civarında.. günaşırı ilişki dedi yine.. adet zamanına kadar böyle devam edin dedi. tam da bayrama denk geliyor yaa.. bayramda evimizde değiliz, annemlere gideceğz şehir dışına. orada da bakalım nasıl olacak bilmiyorum..
Bende çok merak ettim Filiziya FİLİZ nerdesiinn senn ya ????
artık iyice merak ediyorum.. umarım kötü birsey yoktur..
haber alanınız var mı kızlarr
İyi ya içim rahatladı benimde neoldu acaba diye düşünüyordumsımdı baktım hareket varmış.şöyle yazmış 4 saat once:
Hehe yoklugum hissedilmş demek ewdym kuzm ya
bır de;
bi sure daha gelemycemdemış.
Merak edılecek bırsey yok
Hayırlı olsun canım darısı diğerlerine çıkmasına annesicanımmm oglusumm 2.disini cıkarıyo vallaaa ondanmıs bu nazıı
slmm canlar.. FİLİZ le konuştum face te.. çok bunalmış o yüzden gelmiyomuş.. çoookk şükürki bişeyi yokmuş.. ben çok korktum haber alamayınca.. hepinize slmı var telefondan girmiş face.. haber veriyim dedim merak etmeyin artık diye.. ohh bee içim rahatladı vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?