Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Lepi neden soruma cevap vermedin cooook üzüldüm........................................

iyiyimm canım yani akıntım devam ediyo ara ara ama takmamaya calısıyorumm hayra yoruyorum yanii
sen nasılsınn canımmm

hiiicccc napiimm.. burda festival var esimle gezdik biraz geldik, onun da arkadasi aradi birakti beni gitti iste esimin gelmesini bekliyrum, sizlere bakiyorum napiyosunuz diye öyle geciyo zaman..

hiiicccc napiimm.. burda festival var esimle gezdik biraz geldik, onun da arkadasi aradi birakti beni gitti iste esimin gelmesini bekliyrum, sizlere bakiyorum napiyosunuz diye öyle geciyo zaman..

yalnızlıktan karaya vuruyorum benımde esim nöbette burada olmasa patlarım:))

iyi yaptın canımm benimm ya bende yarın kosusturcam bakalım arefe gunu ya mezar ziyareti felann yapılcak oglumu anneme bırakırım heralde yada kayınvalideme.. su doktor kontrolumde olsunn tatile cıkcaz insallah güzel sonuclar cıkarsa tabi.. :26::26:

slmm canlar.. FİLİZ le konuştum face te.. çok bunalmış o yüzden gelmiyomuş.. çoookk şükürki bişeyi yokmuş.. ben çok korktum haber alamayınca.. hepinize slmı var telefondan girmiş face.. haber veriyim dedim merak etmeyin artık diye.. ohh bee içim rahatladı vallaa

bende girmiyorum eskisi gibi ama sizleri unutmadım her daim aklımda ve dualarımdasınız ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
sadece sabır edin diyorum bebeğiniz kavuşacaksınız
benim kadar zorluk çeken olmadı ama kavustum şükür

kızlar anlayan varsa lütfen benim hormon sonuçlarıma bir bakıversin. lh çok mu yüksek
canımlh yüksek bariz pko sonucu bu
doktorun napılacağını söyler heralde ben pek bilmiyorum:S

Lepi neden soruma cevap vermedin cooook üzüldüm........................................
canı sorunu görmedim bi daha sor söyliyim

canımmm oglusumm 2.disini cıkarıyo vallaaa ondanmıs bu nazıı
fareler yesin onun dişini
salyada akıtıyordur şimdi bulduğu yeri ısırır

Allaha şükür sen sıranı savdın şimdi bizde sıra:))

Kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun
hayırlarla gelsin ve bitsin inşallah
gelecek ramazanı görmeyi nasip etsin Allahım.
bayramda falan pek girmem ben sonrada biraz (çok da diyebilirim:)) işlerim var
sık gelemem kendinize iyi bakın a dostlar

Gunaydın arkadaslar,
Ben de bayram tatılıne cıkıyorum.Bayramınız mubarek olsun sımdıden
Muhtemelen bır hafta kadar yokum. umarım dönuşte ıyı haberler alırız.Hoşçakalın...:118:

günYDIN KIZLAR.. bayram tatili yapacaklar yolları açık olsun kazasız belasız dönsunler... bayram boyunca ben hep burdayım sayfayı korur kollarım:)

canimm hemde nasil akiyo valla agzina her seyi sokuyo ya cok dikkat etmeye calisiyorum bogazina gider mikrop kapar diye ama mikroba da ihtiyaci var sonucta ama dedigim gibi belli olmuyo her seyi agzina attigi icin ins gozumden kacmazz
ins sende bize bigun bebegim dis cikariyo dersinnn

amin canimm amin insallahh.. Senin de bayramin mubarek olsun.. Dinlen gez dolas kafani rahatlat da guzel haberlerle gel tatlimm

Gunaydın arkadaslar,
Ben de bayram tatılıne cıkıyorum.Bayramınız mubarek olsun sımdıden
Muhtemelen bır hafta kadar yokum. umarım dönuşte ıyı haberler alırız.Hoşçakalın...:118:

iyi bayramlar canimm.. Guzel haberlerle gel insallah.. Kendine iyi bak

Oooww bayram geliyor diye herkesler dagilmaya baslamis bi yerlere.

Gezin gezin bol bol.. Dinlenin.. Rahatlayin..

Seviyorum hepinizi..

Rabbim ramazanin tekrarina erdirsin.. Simdiden hayirli bayramlar ..

Son düzenleme:
Canım prolaktin normal görünüyor .Ama lh yüksek fsh ın lh dan yüksek olması lazım normalde orantılı yani olması lazım.
Seninde bayramın mübarek olsun canım öpüyorum
Canım benim başıma gelmedi hiç ama sanırım ilaçtan ara kanama olabilir.Doktoruna sormadınmı o yol gösterir sana sıkma canını
Allah yardımcın olsun canım insan kendi evinde olmayınca rahat edemez napıcan yaparsınız artık bişeyler
ya FİLİZ nerdesiinn senn ya ????
artık iyice merak ediyorum.. umarım kötü birsey yoktur..
haber alanınız var mı kızlarr
Bende çok merak ettim Filizi
sımdı baktım hareket varmış.şöyle yazmış 4 saat once:
Hehe yoklugum hissedilmş demek ewdym kuzm ya
bır de;
bi sure daha gelemycemdemış.
Merak edılecek bırsey yok
İyi ya içim rahatladı benimde neoldu acaba diye düşünüyordum
canımmm oglusumm 2.disini cıkarıyo vallaaa ondanmıs bu nazıı
Hayırlı olsun canım darısı diğerlerine çıkmasına annesi

A.s sende bizden selam söyle iyi olduğuna sevindim merak ettirdi bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…