Merhaba kızlar.
Bana da yardım edin..
Bende regl olamıyordum lekelenmelerim oluyordu sadece oktora gittim pko çıktı .Doktor Gynelle verdi. 1 kutu bitti bugün 3. gün ama halen regl olmadım.Ne zaman regl olurum bilginiz varmı?
Doktorda öyle dedi canım,ya ben çok panikledim bunun için biraz korktum da açıkcası.her ay olunan akıntı var ya o bile gelmemişti.Yoksa menopoza falan mı giriyorum dedim.ulrtason falan da çektireceğim gün aldım bakalım ne çıkacak artık.
fpgz canım moralini bozma hiç belli olmaz tutmaz dediğin ayda tutuverir...inşallah bebeğin gelsin sana bu ay canım....
iyi bayramlar...
Canım benim başıma gelmedi hiç ama sanırım ilaçtan ara kanama olabilir.Doktoruna sormadınmı o yol gösterir sana sıkma canını
Hayırlı olsun canım darısı diğerlerine çıkmasına annesi
Kızlar hepinizin şimdiden Ramazan Bayramı mübarek olsun. Hayırlı nice bayramlar dilerim.Kendinize iyi bakın bayramdan sonra görüşmek üzere
canlarımmm hepinizin bayramını ayrı ayrı kutluyorum.. ve hepinizi öpüyorumm.. bu bayramımız böyle geçsinde inşallaaaahh kurban bayramımızı hepimiiizz hamile olarak geçiririizzz
canım inşallahh inşallaahh.. bugün benim doğum günüm ama içim o kadar burukki anlatamam =( ağlıyorum sabahtan beri.. meleğim benimle olsaydı şuan karnım kocaman olacaktı doğum yapmama günler kalmış olacaktı bu acının tarifi mümkün değil.. inşallah yine gelir meleğim sağlıkla ve hayırla canım.. ve inşaallaaaaaahhhhhhh sende enn yakın zamanda meleğine kavuşursun canımmm teşekkür ederim.. iyi bayramlar
canımm ıyıyım ben senden nbrr bogazım sıstı hemde ıltıhaplı yarın gıdıyım bır doktora cok agrıyor yutkunamıyorum
ohh cok sukur mısafırlerım gıttı anca gelebıldım
ayy canımmm valla kocam coooooookkk yardım ettı 2 mızde yoruldukkkkkkk evet kuşummm yaaa cok konusuoduk bıaranazar degdı uyudun hıh tek bıraktın
insallahhh hayatımmmmmm ınsallahhhhhhhhhbenımde 2 cı ayım doktora ara verdım zaten 2 ay dınlenıcem 1 ay ıgnelerden dınlen dedı ama ben 2 ay dınlenıcem napım ramazanda oruc tutmayıpta gıdemem doktora hemm ben ramazan dıye 1 ıcıyorum ramazandan sonra 2 cıkarıcam canımm benım 1 sene 6 ay oldu normalınde korunmayalı off olmuo olmuo ıste :2:
saol canımmm gecırdım ama cokkkkk yoruldumevı zor topladım yenı gıttıler evı toplADIM bır bakıyım dedım
selam canım hosgeldın aramıza benım adet zamanında gelıo ama az gelıo canım
metformın ıcerıklı seker ılacı kullanıyoruz hem adet gelıo bazı arklarda hemde pko ıcın ıyı
bıtkısel bıseyde sogan suyu ıceblırsın
herkesin bayramı mübarek olsun.Allah nice bayramlara erişmeyi nasip etsin inşallah...
kimse evde değil heralde bitek benmi evdeyim(
canlarımmm hepinizin bayramını ayrı ayrı kutluyorum.. ve hepinizi öpüyorumm.. bu bayramımız böyle geçsinde inşallaaaahh kurban bayramımızı hepimiiizz hamile olarak geçiririizzz
canım inşallahh inşallaahh.. bugün benim doğum günüm ama içim o kadar burukki anlatamam =( ağlıyorum sabahtan beri.. meleğim benimle olsaydı şuan karnım kocaman olacaktı doğum yapmama günler kalmış olacaktı bu acının tarifi mümkün değil.. inşallah yine gelir meleğim sağlıkla ve hayırla canım.. ve inşaallaaaaaahhhhhhh sende enn yakın zamanda meleğine kavuşursun canımmm teşekkür ederim.. iyi bayramlar
ben de evdeyim canım,herkesin bayramı mübarek olsun.Allah nice bayramlara erişmeyi nasip etsin inşallah...
kimse evde değil heralde bitek benmi evdeyim(
busmai anlaşılan bayramda sende yalnız kalanlardansın... bırsey sorucam ya gec döllenme olsa adet gectıkten kac gun sonra bellı olur ... benım 4 gün gecti ama 10 gundur kasıklarım cok fena agrıyor sankı adet olacam gb gelen gıden yok test yapsam mı bı kac gun daha beklesem mı
bende evedyım canım merak etme:)
busmai anlaşılan bayramda sende yalnız kalanlardansın... bırsey sorucam ya gec döllenme olsa adet gectıkten kac gun sonra bellı olur ... benım 4 gün gecti ama 10 gundur kasıklarım cok fena agrıyor sankı adet olacam gb gelen gıden yok test yapsam mı bı kac gun daha beklesem mı
ben de evdeyim canım,
hayırlı bayramlar
sanada iyi bayramlar canm.bebişle biyere gidemedinmi sende.bende artk evden fazla uzaklaşmak istemiyorum çünkü artk ne olur ne olmaz heran herşey olabilir durumundayım.inşallah erken olmaz tabide.canm senn dr.n çatı muayeneni nezaman yapmıştı benm bayramdan sonra kontrolüm var bu hafta yaparmı acaba.
nasıl gidiyo canm alıştınmı bebişinle yeni hayatına.nasıl emziriyormusun sütün geliyomu.ben en çok göğüslerimin yara olmasından korkuyorum çünkü kuzenlerim çok çekti sen bunun için önceden yada şimdi bişey yapıyomusun?
misafirlerin gelmeye başladımı off ben hiç hazır deilim o yoğunluğa bide benm eşimin aileside çok hevesli ilk torun olunca ama ben onları hiç istemiyorum napcam bilmem.şimdi gayet sakin bi hayatım varken birden curcunann içinde bulcam kendimi beni ençok tedirgin eden şey bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?