Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar hepinizin şimdiden Ramazan Bayramı mübarek olsun. Hayırlı nice bayramlar dilerim.Kendinize iyi bakın bayramdan sonra görüşmek üzere

iyi bayramlar arkadaşlarım bayramda evimde değilim yazamam...

ilaçtan sonra adetin gelir 5. gün gelir.... az kanaman olursa içtiğin ilaçtandır...pko çok ilerlediyse böyle oluyor canım korkma....
düzenli tedaviyle iyileştirir doktor bu durumunu....

yumurtlamanın bazı aylar olmaması her kadında olur ama biz pkolularda yılda 4 kere falan oluyor yani tedavi gerekli.... bu sebeple sonuçlarını görmeden korkma tamam mı?
menapoza girmek için çok yüksek bir Fsh değerinin çıkması gerekli bu yoksa menapozum diyemezsin.... :)
sonuçların iyi çıksın inşallah

iyi bayramlar

fpgz canım moralini bozma hiç belli olmaz tutmaz dediğin ayda tutuverir...inşallah bebeğin gelsin sana bu ay canım....
iyi bayramlar...

Son düzenleme:
Mrb kızlaarr bayramda bende yokumm... Şimdiden herkesin Bayramı Mübarek olsunnn, nice nice bayramlara sevdiklerimizle ve bebişlerimizle girelim inşALLAH... ALLAH a emanet oluunnn...

Buarada neyseki filizden haber aldık, çok merak etmiştim... Umarım kendini biran önce toparlar ve aramıza geliirr... Hoşçakalınn...

fpgz canım moralini bozma hiç belli olmaz tutmaz dediğin ayda tutuverir...inşallah bebeğin gelsin sana bu ay canım....
iyi bayramlar...

canım inşallahh inşallaahh .. bugün benim doğum günüm ama içim o kadar burukki anlatamam =( ağlıyorum sabahtan beri.. meleğim benimle olsaydı şuan karnım kocaman olacaktı doğum yapmama günler kalmış olacaktı bu acının tarifi mümkün değil.. inşallah yine gelir meleğim sağlıkla ve hayırla canım.. ve inşaallaaaaaahhhhhhh sende enn yakın zamanda meleğine kavuşursun canımmm teşekkür ederim.. iyi bayramlar

canlarımmm hepinizin bayramını ayrı ayrı kutluyorum.. ve hepinizi öpüyorumm.. bu bayramımız böyle geçsinde inşallaaaahh kurban bayramımızı hepimiiizz hamile olarak geçiririizzz

Canım doktora sormadım zaten 5-6 gün sonra gitcegim icin.. bakalım hayırlısı ya en iyisi takmamak artık takmamaya calısıcamm

cok cok cok sagolll canımmmm insallahhhh
darısıı basına sende en kısa zamanda bebisini ve onun dislerini insallahhhh

Kızlar hepinizin şimdiden Ramazan Bayramı mübarek olsun. Hayırlı nice bayramlar dilerim.Kendinize iyi bakın bayramdan sonra görüşmek üzere

seninde canımm kendine iyi bakkk gorusuruzzz

canlarımmm hepinizin bayramını ayrı ayrı kutluyorum.. ve hepinizi öpüyorumm.. bu bayramımız böyle geçsinde inşallaaaahh kurban bayramımızı hepimiiizz hamile olarak geçiririizzz

seninde canımmm bayramın kutlu olsun, iyi bayramlar diliyorumm insallahh tatlımm insallahhhh

dogum günün kutlu olsunn canımm nica saglıklı mutlu huzurlu yaslara..
en kısa zamanda en güzel hediyenin ( bebeginin ) gelmesi dilegiylee, kendini üzme ve yıpratmaa !!!

Son düzenleme:
kızlar belki yarın giremem simdiden hepinizin bayramını kutluyorum..
Allah bizi tekrarına kavustursun..
Ramazan Bayramınız mübarek olsun.. Sifa arayana sifa, bebegini isteyenlerin kucagına bebek, dertlilere deva dolsun insallah..
bu arayıslarımız sorunlarımız bekleyislerimiz insallah bu bayramda bu Ramazan da son bulur.. Birdahaki Ramazana insallah hepimiz bebekleriyle saglıklı bir sekilde gireriz..
tekrar herkesin bayramını kutluyorum..

teşekkürler canım...aslında bana da dr vermişti ama bıraktım ...kullanmaya başlıyım demekki iyi ilaçmışşşş......sağolllllllllll

ağzından bal damlıyor canım inşallahhhhhhhh canım benım

canım ben de düşük yaptıktan sonra hep sayardım şimdi bebeğim doğmuş olacaktı,şimdi 1 yaşında olacaktı diye..
şimdi hepsi geçti gitti hatırlamıyorum o günleri Allaha şükür, Allah sana da unutturacak inşallah

busmai anlaşılan bayramda sende yalnız kalanlardansın... bırsey sorucam ya gec döllenme olsa adet gectıkten kac gun sonra bellı olur ... benım 4 gün gecti ama 10 gundur kasıklarım cok fena agrıyor sankı adet olacam gb gelen gıden yok test yapsam mı bı kac gun daha beklesem mı

geç döllenme olursa idrar testlerinde erkenden çıkmıyor canım bekle bence

Son düzenleme:
kızlar ya ben,m lh ım yüksek ama ben yumurtluyorum bu nasıl oluyor? progesteronum 14 tü biliyosunuz. bu ikisi bağlantılı deil mi ben anlamadım yaa

bende evedyım canım merak etme:)

yalnız değilim ozaman yaşasın:)

canm bekle idrarda hemen çıkmaz.bende hamile olduğumu öğrendiğimde yumurtam geç gelişip döllenmişti.tabi nekadar zaman sonra döllendiği önemli bekle boşver erkenden yapp morelini bozma.

ben de evdeyim canım,
hayırlı bayramlar

sanada iyi bayramlar canm.bebişle biyere gidemedinmi sende.bende artk evden fazla uzaklaşmak istemiyorum çünkü artk ne olur ne olmaz heran herşey olabilir durumundayım.inşallah erken olmaz tabide.canm senn dr.n çatı muayeneni nezaman yapmıştı benm bayramdan sonra kontrolüm var bu hafta yaparmı acaba.

nasıl gidiyo canm alıştınmı bebişinle yeni hayatına.nasıl emziriyormusun sütün geliyomu.ben en çok göğüslerimin yara olmasından korkuyorum çünkü kuzenlerim çok çekti sen bunun için önceden yada şimdi bişey yapıyomusun?
misafirlerin gelmeye başladımı off ben hiç hazır deilim o yoğunluğa bide benm eşimin aileside çok hevesli ilk torun olunca ama ben onları hiç istemiyorum napcam bilmem.şimdi gayet sakin bi hayatım varken birden curcunann içinde bulcam kendimi beni ençok tedirgin eden şey bu.

evet canım bebekle bir yere gitmek istemedim. çatı muayenemi 38.haftada yapmıştı hiç zor birşey değil
alışmaya başladım yeni hayatıma maalesef sütüm az geliyor geldiği kadar veriyorum gerisi mama. o yüzden sık sık uyanmıyor rahatım ama mama vermek beni üzüyor. lansinoh krem sürmüştüm ama hala emzirirken çok acıyor çenesi çok kuvvetli ya. bizim şansımıza ramazan olduğu için kimse gelmedi 1 ay rahattık ama artık başlarlar misafirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…