Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bngl33 cevabın için tsk ederım bakalım beklıyorum bugün 5 gün geçti ay sonunda test yapacam olmazsam

ağzından bal damlıyor canım inşallahhhhhhhh canım benım
inşallahh canımm inşallaahh...
canımm benimde meleğim ne zaman gelirse acım o zaman dinecek inan.. aklıma her geldiğinde için parçalanıyo =(( kahroluyorum.. inşallah gelir artık meleğimde unutturur bana tüm bunları..

teşekkür ederim tatlım.. inşallaaaahhhhhh inşallaaaahhhh gelir bebeğim.. ama bu ay kesinlikle olmadı onu biliyorum olsa hissederdim zaten.. vajinal enfeksiyonum inanılmaz artmış durumda.. ilaçta kullanamıyorum deliricem.. ilişki sadece 2 gece oldu dahasınıda yapamıyorum yanmam var berbattt bu ay %100 yok yani bebek falan

Kafayı tırlatmama az kaldı kızlar ya tarlutanın bitişinin 5. günü bugün ama gelen giden yok.İlk defa adetim bu kadar gecikiyor iyice korkmaya başladım.bütün adet belirtilerini gösteriyorum ama kanama yok.Acaba vücut kendini adet oluyor falan mı sanıyor anlamıyorum ki.Daha ultrason da 14 gün var.

ben 3 ay önce 2 kutu tarlutal bitirdim olmadı bazen takılmalar oluyor.. 5gün daha beklemen lazım.. bıttıkten 10 gün içinde oluyormussun.. sabırr diyeceksin

Aminn canım inşallah

Canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara.İnşallah en kısa sürede bebeğinde seninle birlikte olur

Nasılsınız arkadaşlar?Kimseler henüz gelmemişBayramınız güzel geçmiştir inşallah.Gezme ziyaret derken bu bayramda böyle bitti.Allah nice bayramlar nasip etsinYa bu arada geçen ay 21 inde adet olmuştum hep böyle gecikmelimi adet olucam yaa inşallah söktürücüye gerek kalmaz.Adet olunca doktora gidecektim çünkü.Hamile olabilirim diyemiyorum bile

olablirsin canım neden olmasın... bende temmuz 17 de oldum en son gelen gıden yok pazartesiye kadar beklıcem test yapacam :)bende sürekli gecikme olur pkos dan dolayı... ama bu ay klomen kullanmıstım ve geceıktı beklıyorum bende sabırsızlıklaa (

Evet canım pkodan dolayı oluyor hep bu düzensizlikler bilmiyorum bakalım göreceğiz .İnşallah sendede bebek vardır hayırlısı olsun hepimiz için

Evet canım pkodan dolayı oluyor hep bu düzensizlikler bilmiyorum bakalım göreceğiz .İnşallah sendede bebek vardır hayırlısı olsun hepimiz için

inşallah canım hep hüsrana ugradıgım için bu sefer test yapmadım <zaten olursa da mucize olur çünkü 12,gün yumurtam 11mm kalmıstı büyümez dedı doktorum.. 15 adet olursun dedı ama gelen gıden yok :) adet olacaksam olayımmm bır an once olmucaksamda cıksın bır an önce çatlamak üzere hissedıyorum kendımı:)

pkolular ankarada hangi doktora gidiyorsunuz? doğru düzgün bir yumurta takibi yaptırmak istiyorum. doktorlar hep başlarından savıyorlar bir yılı doldurmadığım için. oysa ki bekarken başka bir şehirde gittiğim doktorlar evlenince mutlaka gel demişlerdi. ankara'da kimse ilgilenmiyor doğru düzgün...

yumurtam bu ay büyüdü ama sanırım çatlamadı. lh seviyem çok yüksek sanırım. çünkü ovulasyon testlerim adetime 4 gün kalmasına rağmen 12 gündür pozitif...

kasıklarım ağrıyor, aşırı halsizlik var ve canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

kızlar hamıleyım dayamadım test yaprım doktorların bu ay olmaz dedıgı anda hamıle kaldım

kızlar hamıleyım dayamadım test yaprım doktorların bu ay olmaz dedıgı anda hamıle kaldım

ayy canımmm çok güzel bi haber bu tebriklerrrr daha bu sabah senin yazdıklarını görünce aklımdan geçtiydi baya gecikmiş belki hamiledir diye kan testi mi yaptın canımm :26: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

dsde canım hayırlı olsun:)
baya geçmişti zaten adetinin üzerinden bukadar dayanman bile sabır orneği
darısı başımıza artık Allah tamamını görmeni sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:))

eftenya tuncss du sanırım ankarada oturan o geldiğinde sana doktor önerisinde bulunabilir

öff kızlar gene sıcak oldu ya işim de var adapte olup yapamıom da yemeğim bile yok yapacak havamda yok:))
ben buay anlamadım yumoş oldumu olmadı mı bi akıntı geldi 10 gün sürdü
10 gün yumurtlamaa akıntısı gelmezki
araştırdım pko yüzünden olabilirmiş:S
sanırım nazarım değdi yumurtluyorum dedikçe
bu ay sapıttı sistem
inşallah kist mist olmamıştır ya ateşten de bişi anlamıyorum o da sapıttı:S
bu ay alarm çanlarını çaldık anlicanız içimde bilmediğim bir sorun yoktur umarı:26:

Hoşgeldin lepicim nasılsınBendede bugün öyle bir tembellik var canım bişey yapmak istemiyor.Bu arada adet olmam lazım olmadı ya inşallah olurum ilaçsız yada bebek olur

kızlar sadce ınanın doktor bana bu ay kesın olmaz dedı ve oldu sımdı hastaneden gelıyorum 5 haftalık dedıler bende dedım agustos 1 de yumurtalık kontrolum bıttı ve hamıle degıldım hatta bu ayolmaz dedı doktorum o zman dedı cogul gebelık ıkız hatta üçüz olma olasılıgı yüksek dedı... beta sonucu 250.9 allahım herkese nasıp etsın yerdemıyım goktemıyım anlamadım hep ağlıyorum

size tavsıyem kecıboynuzu pekmezı yıyın doktor bana olmnaz yumurtan buyumez dedıkten sonra sadece onu yedım :)

kızlarr ben geldimmmm

herkese merhabalarrrrr

ADETİMİDE oldum valla sükürler olsunn gezdikk tozdukk eglendikk

herkes iyidir insallahh gecmisimi okuyamadım ama son sayfayı okudum

hamis de varmıs bu arada tebrıkler

Son düzenleme:

canıımmm çoookk sevindiimm inan.. allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..herşey allahtan işte canım doktorlarada fazla inanmamak lazımmış demekki dikkat et kendine dinlen bol bol canım bizlerede dua etmeyi unutma
Aminn canım inşallah

Canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara.İnşallah en kısa sürede bebeğinde seninle birlikte olur

çookk teşekkür ederim canımm amiiinn inşallaahh hepimiz bir an önce kavuşalım bebeklerimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…