inşallahh canımm inşallaahh...ağzından bal damlıyor canım inşallahhhhhhhh canım benım
canımm benimde meleğim ne zaman gelirse acım o zaman dinecek inan.. aklıma her geldiğinde için parçalanıyo =(( kahroluyorum.. inşallah gelir artık meleğimde unutturur bana tüm bunları..canım ben de düşük yaptıktan sonra hep sayardım şimdi bebeğim doğmuş olacaktı,şimdi 1 yaşında olacaktı diye..
şimdi hepsi geçti gitti hatırlamıyorum o günleri Allaha şükür, Allah sana da unutturacak inşallah
seninde canımm kendine iyi bakkk gorusuruzzz
seninde canımmm bayramın kutlu olsun, iyi bayramlar diliyorumminsallahh tatlımm insallahhhh
dogum günün kutlu olsunn canımm nica saglıklı mutlu huzurlu yaslara..
en kısa zamanda en güzel hediyenin ( bebeginin ) gelmesi dilegiylee, kendini üzme ve yıpratmaa !!!
Kafayı tırlatmama az kaldı kızlar yatarlutanın bitişinin 5. günü bugün ama gelen giden yok.İlk defa adetim bu kadar gecikiyor iyice korkmaya başladım.bütün adet belirtilerini gösteriyorum ama kanama yok.Acaba vücut kendini adet oluyor falan mı sanıyor anlamıyorum ki.Daha ultrason da 14 gün var.
Aminn canım inşallahCanım doktora sormadım zaten 5-6 gün sonra gitcegim icin.. bakalım hayırlısı ya en iyisi takmamak artık takmamaya calısıcamm
cok cok cok sagolll canımmmm insallahhhh
darısıı basına sende en kısa zamanda bebisini ve onun dislerini insallahhhh
canım inşallahh inşallaahh.. bugün benim doğum günüm ama içim o kadar burukki anlatamam =( ağlıyorum sabahtan beri.. meleğim benimle olsaydı şuan karnım kocaman olacaktı doğum yapmama günler kalmış olacaktı bu acının tarifi mümkün değil.. inşallah yine gelir meleğim sağlıkla ve hayırla canım.. ve inşaallaaaaaahhhhhhh sende enn yakın zamanda meleğine kavuşursun canımmm teşekkür ederim.. iyi bayramlar
Nasılsınız arkadaşlar?Kimseler henüz gelmemişBayramınız güzel geçmiştir inşallah.Gezme ziyaret derken bu bayramda böyle bitti.Allah nice bayramlar nasip etsin Ya bu arada geçen ay 21 inde adet olmuştum hep böyle gecikmelimi adet olucam yaa inşallah söktürücüye gerek kalmaz.Adet olunca doktora gidecektim çünkü. Hamile olabilirim diyemiyorum bile
olablirsin canım neden olmasın... bende temmuz 17 de oldum en son gelen gıden yok pazartesiye kadar beklıcem test yapacam :)bende sürekli gecikme olur pkos dan dolayı... ama bu ay klomen kullanmıstım ve geceıktı beklıyorum bende sabırsızlıklaa(
Evet canım pkodan dolayı oluyor hep bu düzensizliklerbilmiyorum bakalım göreceğiz .İnşallah sendede bebek vardır hayırlısı olsun hepimiz için
kızlar hamıleyım dayamadım test yaprım doktorların bu ay olmaz dedıgı anda hamıle kaldım
kızlar hamıleyım dayamadım test yaprım doktorların bu ay olmaz dedıgı anda hamıle kaldım
dsde canım hayırlı olsun:)
baya geçmişti zaten adetinin üzerinden bukadar dayanman bile sabır orneği
darısı başımıza artık Allah tamamını görmeni sağlıkla kucağına almanı nasip etsin:))
eftenya tuncss du sanırım ankarada oturan o geldiğinde sana doktor önerisinde bulunabilir
öff kızlar gene sıcak oldu ya işim de var adapte olup yapamıom da yemeğim bile yok yapacak havamda yok:))
ben buay anlamadım yumoş oldumu olmadı mı bi akıntı geldi 10 gün sürdü
10 gün yumurtlamaa akıntısı gelmezki
araştırdım pko yüzünden olabilirmiş:S
sanırım nazarım değdi yumurtluyorum dedikçe
bu ay sapıttı sistem
inşallah kist mist olmamıştır ya ateşten de bişi anlamıyorum o da sapıttı:S
bu ay alarm çanlarını çaldık anlicanız içimde bilmediğim bir sorun yoktur umarı:26:
canıımmm çoookk sevindiimm inan.. allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..herşey allahtan işte canım doktorlarada fazla inanmamak lazımmış demekkikızlar sadce ınanın doktor bana bu ay kesın olmaz dedı ve oldu sımdı hastaneden gelıyorum 5 haftalık dedıler bende dedım agustos 1 de yumurtalık kontrolum bıttı ve hamıle degıldım hatta bu ayolmaz dedı doktorum o zman dedı cogul gebelık ıkız hatta üçüz olma olasılıgı yüksek dedı... beta sonucu 250.9 allahım herkese nasıp etsın yerdemıyım goktemıyım anlamadım hep ağlıyorum
Aminn canım inşallah
Canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara.İnşallah en kısa sürede bebeğinde seninle birlikte olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?