Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Merhaba canım hoşgeldin iyi canım çok gecikmemiş adetinBende olmayı bekliyorum bakalım canımOhh iyi ettin gezmekle bizde öyle gezdik bayram geldi geçti işte nice bayramlar olsun
Negüzel canım ya Allah'tan umut kesilmez nasibinde varmış oldu inşallh sorunsuz atlatırsın hamileliğinide.Duygulanman çok normal canım kolaylıkla olmuyor bizim bebekler

kızlar merhabalar herkesın geçmiş bayramı bu arada kutlu olsun. hamile olan arkadasada cok sevındım allah tüm isteyenlere versın ınşallah:)) arkadaslar ben bırsey sorcam adetlerım duzenlıydı takı tatıle gıdene kadar 2.5 ay kaldım orda kaldıgım sure içinde adetlerım duzensızlestı 45 gunde bır olmaya başladım ama bu ay 12 gun var adetıme fakat asırı ateş basması baş agrısı,terleme ve mide bulantısı var bu bulantı akşamları daha da artıyor. daha once boyle adetlerı duzensız olup suan benım yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varmı acaba???? glifor kullandıgım için zaten her ay karnımda şişme oluyor bu ayda var aynı şekilde bılen arkadaslarrr lütfen cevap yazarmı:))))

Merhaba canım seninde mübarek olsun.Amin inşallah hepimize nasip etsin.Adet olabilirsin canım onun belirtisi olabilir.Yada metforminde bulantı yapabiliyor.Bende kullanıyorum bzaen bulantı yaptı bendede.

Merhaba canım seninde mübarek olsun.Amin inşallah hepimize nasip etsin.Adet olabilirsin canım onun belirtisi olabilir.Yada metforminde bulantı yapabiliyor.Bende kullanıyorum bzaen bulantı yaptı bendede.

belkide metformin yapıyor gercı 1.5 sene oldu kullanalı ama hayırlısı bakalım sagol canımm:))

selam bende pkoluyum
2.bebişi istiyorum ama henüz çalışmalara başlamadık
kızıma gonopheneyi kullandığım ilk ay hamile kalmıştım 3 yıl boyunca her ay düzenli adet gördüm
taki kilo alana dek sonra yine sapmalar başladı
geçen ay doğum kontrol hapıyla adet gördüm bu ay onuda bıraktım hala bekliyorum
doktora gidicem kızıma gonopheneyle hamile kaldığımı söylesem hemen verirmi acaba yoksa başka tedavimi uygular

kızlar iyi akşamlar;

ben aranıza sık katılamıyorum ama geldikçe okumaya çalışıyorum.

öncelikle hamile olanları tebrik ederim.darısı bizim başımıza.

ben de korunmayı bıraktım.her sabah folibol içiyorum aç karnına.duphaston verdi.onu da 17.günde içeceğim sanırım.reçetede tarif etti doktor hatırlayamıyorum şu an.bu ay olmayabilir belki dedi.15inde tatile gidicez ondan önce test yapmış oluyorum sanırım:)bu arada gebelik olana kadar glukofeni kesmiyoruz.

hayırlısı Allah'tan diyorum

olsun canm azda olsa anne sütünü alıyor bebişin.üzülme onun için süt artırıcı çayları felan denedinmi?faydası oluyomu.ben humana still tea almıştım çantamada koydum.bi arkadaşım zararlı o niye aldın dedi int.de bi zararını okumadım.sen denedinmi?neyse gelenler olsun artk sen kendini toparladın nasıl olsa.böyle yatakta halin yokken gelmesinlerde.

kızlar hamıleyım dayamadım test yaprım doktorların bu ay olmaz dedıgı anda hamıle kaldım

canm gözünaydın Allah tamamına erdirsin inşallah.canm benm de dr.n olmaz dediği ay olmuştu yumurtam gelişmemişti olmaz dedi.ama öyle demeleri iyi bizde ozaman kafamızdan atıyoruz Allah ın izniylede bebişlerimiz geliveriyor.yat dinlen canm çok iş görme ağır şeyler kaldırma dikkat et kendine.

Selam canlar..
Ben ailemin yanindayim,telden giriyorum.. Sik sik gelip okuyorum ama yazmak zor oluyor diye yazmiyorum :)))
Herkesler dagilmis bayramda tek tük takildik buralarda. İyisiniz insallah..

Yeni bir hamis gordum ayni bngl33ile benim durumum gibi olmus. Doktor olmaz bu ay dedi ama Rabbim nasip etti oldu iste.. Allah'im saglikla kucaklara almak nasip etsin.

Bir arkadas Ankarada doktor sormus. Ben yenimahallede lina kadin sagligi merkezine gidiyorum. Doktorum Sema Yildirim. Kendi doktoruma hayranim ama klinikteki diger doktorlari bilmem. İki yildir surekli gidiyorum.cok sicak ve ilgili bir doktor. Klinigin ucretleri de uygun. Dene istersen yeri de yakinsa.. Umarim okursun msjimi

Hepinizi opuyorum.. Bos birakmayalim topigimizi.. gorusmek uzere:)

Selam kızlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun yeni döndüm bende istanbuldan ne var ne yok yeni hamişler varmı bende durumlar aynı göbek büyütüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

tuncss nasılsın hayatım bebiş nasıl :)

var canım benım :)))))) 5hafta 2günlük:)

Gyaman canim arkadasimm.. İyiyim cok sukur... Bebis de iyidir insallah.. Ayin 3unde kontrolum var.. İnsallah o gun saglikli haberlerle gelirim.. Surekli dinleniyorum.. Su uc aylik donemi atlatalim hele insallah daha bi rahatlayacagim..
Sen nasilsin iyisindir insallah.. Oglusumuzda kocaman olmus yolun yarisi bitmis cok sukur..

evet canm kimsecikler yokya gelsinler artk.ohhh annenin yannda bol bol dinlen canm yorma kendini.öpüyorum görüşürüz.

slm canlar nasılsınız??
ayy ben geçen hafta perşembe günü ovitrelle iğne oldum ya hani iğnenin etkisiyle testler pozitif çıkıyo diye dün heveslenip test yaptım sırf ikinci çizgiyide görebilmek için.. ve ikinci çizgi hemencik çıktıı..akşam yapmıştım testi akşamdan beri teste bakıp bakıp duruyorumm.. ne güzel bi duyguymuş bu yaa.. inşallah rabbim gerçeğinide yaşatır bu aydan sıfır ümidim.. kesinlikle olmadı diye düşünüyorum çünkü enfeksiyonum tekrarladı ve doğru düzgün ilişkide olmadı bu ayda boşa gitti inş. önümüzdeki aylarda gelir meleğimmm

nerdesin canm naptın doğum yaptınmı?çok merak ettim seni.umarım herşey yolundadır.biara gelip yaz bize merakta bırakma.yazdında benmi görmedim acaba.

inşallah arkadaşım bir iki gün sonra yaptığında emin bir şekilde çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Allah'ım.. hiç ümitsiz olma burada öyle çok hikayeler şahit oluyoruz ki neden sen de yaşamayasın ki ? inşallah meleğin ummadığın anda geliverir..

inşallahh canımm inşallaahh çokk teşekkür ederim canım cvbın için

Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim. Bilg. ım bozuktu.artık oldu işallah bozulmıycak sizleri hep merak ettim. Neler var neler yok. Bir tane hamişimiz varmış. Allah yüzünü görmeyi nasip etsin arkadaşım.

canım benim çok sevindim sorun olmadğıına biz iyiyiz 29unda kontrolümüz var organlarına bakılcak bizim ufaklığın :) heyecanla bekliyorum valla dörtlü ultrason ya iyice görücez inşallah
dinlen güzelcene hayatım 3 ay çok önenmli Allahın izniyle olmıycak birşey yolun yarısını bitirdim sende öyle olacaksın bir bakmışsın karnın burnunda :)))
kontrolün güzel geçer inşallah bekliyorum bende senin gibi güzel haberlerini tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…