kızlar hamıleyım dayamadım test yaprım doktorların bu ay olmaz dedıgı anda hamıle kaldım[/QUO
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CNM.SANKİ BEN HAMİELYMİŞİM GİBİ SEVİNDİM.İNSANIN ÇOCUĞUNUN OLMAMASINI SADECE YAŞAYANLAR ANLAYABİLİRLER.ALLAH HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRSİN.RABBİM İSTEYEN HERKESE ARATMADAN HAKLARINDA HAYIRLIYSA TEZ ZAMANDA VERSİN İNŞAALLAH.BİRDE METFORMİN KULLANIYOMUSUN CNM MERAK ETTİM.PKOLULAR HAMİLE KALDIKTAN SONRADA KULLANMALILAR BEN KULLANDIM 5 AYLIK OLANA KADAR HATIRLATAYIM İSTEDİM Bİ DOKTORUNA SOR CNM İSTERSEN
Merhaba canım hoşgeldin iyi canım çok gecikmemiş adetinkızlarr ben geldimmmm
herkese merhabalarrrrr
ADETİMİDE oldum valla sükürler olsunn gezdikk tozdukk eglendikk
herkes iyidir insallahh gecmisimi okuyamadım ama son sayfayı okudum
hamis de varmıs bu arada tebrıkler
Negüzel canım ya Allah'tan umut kesilmez nasibinde varmış oldu inşallh sorunsuz atlatırsın hamileliğinide.Duygulanman çok normal canım kolaylıkla olmuyor bizim bebeklerkızlar sadce ınanın doktor bana bu ay kesın olmaz dedı ve oldu sımdı hastaneden gelıyorum 5 haftalık dedıler bende dedım agustos 1 de yumurtalık kontrolum bıttı ve hamıle degıldım hatta bu ayolmaz dedı doktorum o zman dedı cogul gebelık ıkız hatta üçüz olma olasılıgı yüksek dedı... beta sonucu 250.9 allahım herkese nasıp etsın yerdemıyım goktemıyım anlamadım hep ağlıyorum
Merhaba canım hoşgeldin iyi canım çok gecikmemiş adetinBende olmayı bekliyorum bakalım canım Ohh iyi ettin gezmekle bizde öyle gezdik bayram geldi geçti işte nice bayramlar olsun
Negüzel canım ya Allah'tan umut kesilmez nasibinde varmış oldu inşallh sorunsuz atlatırsın hamileliğinide.Duygulanman çok normal canım kolaylıkla olmuyor bizim bebekler
kızlar merhabalar herkesın geçmiş bayramı bu arada kutlu olsun. hamile olan arkadasada cok sevındım allah tüm isteyenlere versın ınşallah:)) arkadaslar ben bırsey sorcam adetlerım duzenlıydı takı tatıle gıdene kadar 2.5 ay kaldım orda kaldıgım sure içinde adetlerım duzensızlestı 45 gunde bır olmaya başladım ama bu ay 12 gun var adetıme fakat asırı ateş basması baş agrısı,terleme ve mide bulantısı var bu bulantı akşamları daha da artıyor. daha once boyle adetlerı duzensız olup suan benım yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar varmı acaba???? glifor kullandıgım için zaten her ay karnımda şişme oluyor bu ayda var aynı şekilde bılen arkadaslarrr lütfen cevap yazarmı:))))
Merhaba canım seninde mübarek olsun.Amin inşallah hepimize nasip etsin.Adet olabilirsin canım onun belirtisi olabilir.Yada metforminde bulantı yapabiliyor.Bende kullanıyorum bzaen bulantı yaptı bendede.
evet canım bebekle bir yere gitmek istemedim. çatı muayenemi 38.haftada yapmıştı hiç zor birşey değil
alışmaya başladım yeni hayatıma maalesef sütüm az geliyor geldiği kadar veriyorum gerisi mama. o yüzden sık sık uyanmıyor rahatım ama mama vermek beni üzüyor. lansinoh krem sürmüştüm ama hala emzirirken çok acıyor çenesi çok kuvvetli ya. bizim şansımıza ramazan olduğu için kimse gelmedi 1 ay rahattık ama artık başlarlar misafirler
kızlar hamıleyım dayamadım test yaprım doktorların bu ay olmaz dedıgı anda hamıle kaldım
Selam kızlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun yeni döndüm bende istanbuldan ne var ne yok yeni hamişler varmı bende durumlar aynı göbek büyütüyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
tuncss nasılsın hayatım bebiş nasıl :)
Selam canlar..
Ben ailemin yanindayim,telden giriyorum.. Sik sik gelip okuyorum ama yazmak zor oluyor diye yazmiyorum :)))
Herkesler dagilmis bayramda tek tük takildik buralarda. İyisiniz insallah..
Yeni bir hamis gordum ayni bngl33ile benim durumum gibi olmus. Doktor olmaz bu ay dedi ama Rabbim nasip etti oldu iste.. Allah'im saglikla kucaklara almak nasip etsin.
Bir arkadas Ankarada doktor sormus. Ben yenimahallede lina kadin sagligi merkezine gidiyorum. Doktorum Sema Yildirim. Kendi doktoruma hayranim ama klinikteki diger doktorlari bilmem. İki yildir surekli gidiyorum.cok sicak ve ilgili bir doktor. Klinigin ucretleri de uygun. Dene istersen yeri de yakinsa.. Umarim okursun msjimi
Hepinizi opuyorum.. Bos birakmayalim topigimizi.. gorusmek uzere:)
slm canlar nasılsınız??
ayy ben geçen hafta perşembe günü ovitrelle iğne oldum ya hani iğnenin etkisiyle testler pozitif çıkıyo diye dün heveslenip test yaptım sırf ikinci çizgiyide görebilmek için.. ve ikinci çizgi hemencik çıktıı..akşam yapmıştım testi akşamdan beri teste bakıp bakıp duruyorumm.. ne güzel bi duyguymuş bu yaa.. inşallah rabbim gerçeğinide yaşatırbu aydan sıfır ümidim.. kesinlikle olmadı diye düşünüyorum çünkü enfeksiyonum tekrarladı ve doğru düzgün ilişkide olmadı bu ayda boşa gitti inş. önümüzdeki aylarda gelir meleğimmm
inşallah arkadaşım bir iki gün sonra yaptığında emin bir şekilde çift çizgiyi görmeyi nasip etsin Allah'ım.. hiç ümitsiz olma burada öyle çok hikayeler şahit oluyoruz ki neden sen de yaşamayasın ki ? inşallah meleğin ummadığın anda geliverir..
Gyaman canim arkadasimm.. İyiyim cok sukur... Bebis de iyidir insallah.. Ayin 3unde kontrolum var.. İnsallah o gun saglikli haberlerle gelirim.. Surekli dinleniyorum.. Su uc aylik donemi atlatalim hele insallah daha bi rahatlayacagim..
Sen nasilsin iyisindir insallah.. Oglusumuzda kocaman olmus yolun yarisi bitmis cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?