evet canm kimsecikler yokya gelsinler artk.ohhh annenin yannda bol bol dinlen canm yorma kendini.öpüyorum görüşürüz.
slm canlar nasılsınız??
ayy ben geçen hafta perşembe günü ovitrelle iğne oldum ya hani iğnenin etkisiyle testler pozitif çıkıyo diye dün heveslenip test yaptım sırf ikinci çizgiyide görebilmek için.. ve ikinci çizgi hemencik çıktıı..akşam yapmıştım testi akşamdan beri teste bakıp bakıp duruyorumm.. ne güzel bi duyguymuş bu yaa.. inşallah rabbim gerçeğinide yaşatırbu aydan sıfır ümidim.. kesinlikle olmadı diye düşünüyorum çünkü enfeksiyonum tekrarladı ve doğru düzgün ilişkide olmadı bu ayda boşa gitti inş. önümüzdeki aylarda gelir meleğimmm
canım benim çok sevindim sorun olmadğıına biz iyiyiz 29unda kontrolümüz var organlarına bakılcak bizim ufaklığın :) heyecanla bekliyorum valla dörtlü ultrason ya iyice görücez inşallah
dinlen güzelcene hayatım 3 ay çok önenmli Allahın izniyle olmıycak birşey yolun yarısını bitirdim sende öyle olacaksın bir bakmışsın karnın burnunda :)))
kontrolün güzel geçer inşallah bekliyorum bende senin gibi güzel haberlerini tatlım
Valla annecigim surekli yatiriyor beni sagolsun.. Dun esim gitti.. İlk kez onsuz burda kalmak beni rahatsiz etti.. İcimdeki can esim yanimda degilken daha bi sorumluluk yukledi bana.. Sag salim atlatmayi diliyorum bu gunleri.. Bende seni ve minigini opuyorum canim.. Senin de bayaa yaklasti artik dogum. Hayirli haberlerini takip ediyorum canim..
bu aylarda annenin yannda olman daha iyi canm bişey olmaz Allah ın izniyle bi bakmışsın 3ay geçmiş 6ay geçmiş ne zaman geçtiğini anlamıyosun bile bak bana doğumu bekliyorum işte.ama 3aydan sonra insan biraz daha rahatlıyo gerçekten.nasıl bulantın felan oluyomu.benm bulantım deilde kokulara dayanamıyodum yemek yaparkenki kokulara yapılıp önüme getirince yiyodum ama ben yapmıcam ozamanlarda da annem yanmdaydı saolsun çok rahat geçirdim.zaten nekadarlık oldu canm şimdi hamilelik takvimi yapsana.tlfndan yapmak zormu olur.
benmde kontrolüm vardı bugün artk heran bekliyoruz doğumu haftaya çatı muayenemi yapcak dr. artk doğum hakkında da konuşuruz ozaman dedi.ama şimdilik iyi çok şükür başı aşağıda sıvısı normalmiş.bakalım çatım müsaitmi.bu hafta yapacaktıda ben istemedim.neyse canm banada dua et inşallah erken olmaz zamanında normal doğumla sağlıklıca alırım bebeişimi kucağıma.
Merhaba canım hoşgeldin iyi canım çok gecikmemiş adetinBende olmayı bekliyorum bakalım canım Ohh iyi ettin gezmekle bizde öyle gezdik bayram geldi geçti işte nice bayramlar olsun
Bngl canim oğlumu kucağıma aldım cok sukur gecen cuma gunü
Normal doğum yaptım detay yazmayı isterdim ama simdi hastanedeyim
Sarılığı artı oğlumun gözümün önünde bı makinanın icinde ağlayor duruyor
İcim parçalanıyor kızlar ya goZleri bağlı yavrumun
Dua edinde atlatalım Biran once
Slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim. Bilg. ım bozuktu.artık oldu işallah bozulmıycak sizleri hep merak ettim. Neler var neler yok. Bir tane hamişimiz varmış. Allah yüzünü görmeyi nasip etsin arkadaşım.
iyi akşamlar dsde müsaitsen eğer nasıl hamile kaldığını anlatırmısın kaç zamandır pko ile uğraşıyorsun?
canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.korkma düzelir inşallah bbeğin. hemen emzirmedinmi niye sarılık oldu, ay bende sarılık olmasın diye ilk gndençok az şekidle şekerli su vermeyi düşünüyorum, iyi geliyormuş sarılığı engelliyormuş.
Selam canlarım, biz geldik kimseler yok , oğluşumla biz iyiyiz çok şükür,
benim doktorum suyumun fazla olduğunu söyledi, erken doğumu tetikleyebilir dedi ona biraz canım sıkıldı, daha hiç bebeğimin eşyalarını yıkamadım, evde temizlik yapılacak , bir sürü işim var, 5 hafta daha çalışabilir raporu alıcam, eylülün ortasında evdeki işlere başlarım diyorum , of bir yandanda erken doğurursam hiç bir şey yapamıycam , düşündükçe stres basıyorr,
siz neler yapıyorsunuz? varmı güzel haberler?
bngl33 canım nasılsın? bebiş iyimi kilosu nasılmış,
Selam kızlar
Telefondan giriyorum alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin teşekkürler.
Aksam üstü ciktik hastaneden hala var sarılık biraz
İki saatte bı emziriyorum cok emmiyor aslında genelde sağıp veriyorum
İlk dogdugunda emmedi cunku emme refleksi cok zayifti
Şekerli su verdik aslında ama olacağı varmis
Cvr benimde suyum çoktu ama erken dogum olur demedi hic
Bngl az kaldi seninde çatı muayenesinden korkma hic
Normal dogum mü olacak ben epidural aldım ama 6 cm açılmadan sonra
Doğumda hissettim aslında cunku doktor tek doz verdi
Sen epidural mı istiyorsun
sedacan facen varsa ordan göruselım ıstersen doktora gıdıyordum gebelık testı yapıp gonderıyorlardı bır turlu anlatamadım ben adet olamıyorum dıye .. daha sonra bursada bı doktora gıttım o zman 72 gecmıstı adetten ustelık ıkı kutu tarlutal kullndım yıne de olmamıstım..zar zor oldu ultrasyona bı aldı ıkı yumurtalıgımda ılerı derece pko var dedı yumurtanın büyümesine yer bıle yok dedı.. gynelle dıye bı dogum kontrol ılacı ardı 3 ay kulllan dedı neyse ben yasadıgım yere gerı dondum ama sureklı akıntım oluyordu tekrar gıttın doktora o zman bır bucuk ay kullanmıstım bu dogum kontrol hapını.. yenı doktorum bıraktıgında yıne herseyeskısı gb olacak dedı zaman kaybetme ıstersen dedı benımde aklıma yattı..17 temmuzda adet oldum ıkıncı gunu gıttım esımın sperm testını falan ıste apar topar yaptırdık falan bı sorun çıkmadı benımde kistler küçülmüştü.. 5.gün klomene basldı 1*1 oalrak kullandım 5gün.. bıttıkten bes gun sonrada yumurta takıbınıe gıttım 27 yumurtan var dedı sadce8 tanesı 10mm buyuklugunde dedı 2gun sorna tekrar gel dedı ve1 agustosta gıttım dedı yumurtaların kaybolmus ve 3 tenesi deancak 11mm olmus bundan sonra buyumez dedı adet olunca tekrar gel dedı ıkıncı doza baslayalım ama ben bı aglıyorumolmadı dıye..daha sonra bı arkadas dedı kecıboynuzu pekmezı yesene falan benımde kaybetcek bırseyımyoktu tamam dedım ve 1 agustosda gunde ıkı tatlı kaşığı pekmez 1kasık bal ve 1 avuc cevız yedım... he bbırde doktorum bana en gec 15 agustosda adet olursun dedı adet donemıne gırmıssın dedı .. bekle bekle bırsey yok ama sureklı aglamam var ıntıhar duygularım var mıde bulantıları var bı tuhafım.. dun ıcımden test yapmak geldı bı yaptım ıkı cızgı cıktı tövbe dedım basladım aglamaya saat 4 hastanye gıtsem doktor yok dedım acıle gıdeyım agladım sızladım test yaptırdım ve 5 haftalık hamıle cıktım saka gbydı..bugunde kadın doguma gıttım anlattım boyle olmustu dıye ımkansız dıyor 250,9 cıkmıs ıkı hafta da bu cıkmaz dıyor yada cogul gebelık dedı pazartesı tekrar gıtcem ultrasyonla bakacak benım masalım bu .. ama oncekı yorumlara bak cıddı anlamda bunalmıstım ama mucizelr ummudagın anda olur bunu unutma
canımcım bende bursalıyım faceden nasıl görüşebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?