tamam canım ekliyim ben seni
Valla annecigim surekli yatiriyor beni sagolsun.. Dun esim gitti.. İlk kez onsuz burda kalmak beni rahatsiz etti.. İcimdeki can esim yanimda degilken daha bi sorumluluk yukledi bana.. Sag salim atlatmayi diliyorum bu gunleri.. Bende seni ve minigini opuyorum canim.. Senin de bayaa yaklasti artik dogum. Hayirli haberlerini takip ediyorum canim..
Canim benim umudunu sakin kesme.. İnsallah o cizgi gercek olacak.. Benimde asla olmayacak dedigim ayda oldu.. Rabbim oyle buyuk ki yeterki ol desin vakti saati gelsin.. Bi daha test yapma.bekle en az igneden sonra 12gun gecsin.. Sinrasinda sonuc belli olur ki bu da en garanti kanda belli olur. İyi haberlerini bekliyorum arkadasim..
Annem surekli uc ayi atlat rahatlarsin diyo insallah bakalim..
Oyyyy o detayli ultrason mukemmel bisey.. Herseyi gozukuyor.. Kuzeniminkini izlemistim ben
Bu arada ikili taramani kacinci haftada yaptirmistin sen?
kızlar sadce ınanın doktor bana bu ay kesın olmaz dedı ve oldu sımdı hastaneden gelıyorum 5 haftalık dedıler bende dedım agustos 1 de yumurtalık kontrolum bıttı ve hamıle degıldım hatta bu ayolmaz dedı doktorum o zman dedı cogul gebelık ıkız hatta üçüz olma olasılıgı yüksek dedı... beta sonucu 250.9 allahım herkese nasıp etsın yerdemıyım goktemıyım anlamadım hep ağlıyorum
kızlar kulağım iltihaplanmışitı antibiyotik aldım sonra boğaz ve burun da fena oldu....
şimdi yine evde ve hastayım
yazın bile hasta oluyorum
sıkıcı yaaaa.......
Allah şifa versin inşallahBngl canim oğlumu kucağıma aldım cok sukur gecen cuma gunü
Normal doğum yaptım detay yazmayı isterdim ama simdi hastanedeyim
Sarılığı artı oğlumun gözümün önünde bı makinanın icinde ağlayor duruyor
İcim parçalanıyor kızlar ya goZleri bağlı yavrumun
Dua edinde atlatalım Biran once
hosbuldukk canımm benimmm..
gecikmez mi kız 2 ay oldu hele sükür gelebildi yarın doktora gidicem kiste bakcazz insallah gitmistirr
cok iyi anlıyorumm seni yani o adetin gelmesini beklemeyii coook sıkıcı
amin canımm insallah torunlarımızla gecircegimiz bayramları da görürüz
ya bu arada bir de acaba adetle birlikte kistin atılıp atılmadıgını anlayabilir miyizz canımm ya bende ara ara parca gibi bisi geldi ama kanamam normaldi anlayabilir miyiz ki acaba :26::26:
dualarım seninle canımm hayırlı olsun yamerak etme insallah atlatır annesi genelde oluyo zaten..
Geçmiş olsun canım inşallah atlatır kısa sürede olağan şeyler sarılık vs.nazar:Selam kızlar
Telefondan giriyorum alıntı yapamıyorum
İyi dilekleriniz icin teşekkürler.
Aksam üstü ciktik hastaneden hala var sarılık biraz
İki saatte bı emziriyorum cok emmiyor aslında genelde sağıp veriyorum
İlk dogdugunda emmedi cunku emme refleksi cok zayifti
Şekerli su verdik aslında ama olacağı varmis
Cvr benimde suyum çoktu ama erken dogum olur demedi hic
Bngl az kaldi seninde çatı muayenesinden korkma hic
Normal dogum mü olacak ben epidural aldım ama 6 cm açılmadan sonra
Doğumda hissettim aslında cunku doktor tek doz verdi
Sen epidural mı istiyorsun
Moralini bozma canım inşallh bizlerinde olacakinşallah canımmm inşallah.. gücüm yok artık herşey ve herkes çok moralimi bozuyo... bide dış gebelik geçirdiğim için şuan insanlar artık bana direk çocuğu olmuyo gözüyle bakıyo çok canım acıyo.. ahh bi olsaa.. kafamı rahatlatmam lazım biliyorum ama bunu bile beceremiyorummm... çarşamba günü kan testi yaptırmamı söyledi doktor ama ben sadece idrar testi yapmayı düşünüyorum hayırlısı artık.. ben elimden geleni yaptım..
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yakızlar kulağım iltihaplanmışitı antibiyotik aldım sonra boğaz ve burun da fena oldu....
sıkıcı yaaaa.......
Merhaba nasılsın?Evet bencede gelsin artık Filiz hanımvee FİLİZ sana sesleniyoırumbelki online olmadan okuyorsunduz:)
testleri yaptırdınız mı
noldu ne sonuç çıktı gel de yaz
yeter bukadar ıstirahat
kızlar kulağım iltihaplanmışitı antibiyotik aldım sonra boğaz ve burun da fena oldu....
sıkıcı yaaaa.......
canım Allah yardım etsin en kısa zamanda sğlıcakla oğlusunu kucağına alırsın inş..
sıkıcı yaaaa.......
Annem surekli uc ayi atlat rahatlarsin diyo insallah bakalim..
Oyyyy o detayli ultrason mukemmel bisey.. Herseyi gozukuyor.. Kuzeniminkini izlemistim ben
Bu arada ikili taramani kacinci haftada yaptirmistin sen?
selam arkadaşlar. bu mesajı başka bir konuya yazdım ama sanırım pek aktif değil o yüzden burdan yardım almak istedim
15 aylık evliyim hiç korunmama rağmen henüz bebek sahibi olamadım. ramazan başında doktora gittim ultrasonda pko gözlendi.
fsh 5,
lh 4,
prolaktin 11,
tsh 2.5,
estradiol 30 lardaydı galiba onu tam hatırlamıyorum.
bi de endokrin uzmanına gittim adetin 3. günü insülin değeri 50 çıktı. referans aralığı 50-100 dü. bu ne demek insülin direncim yok mu demek?
adetlerim düzenli hava değişiminden felan etkilenmediğim sürece 28-30 günde bir oluyorum.
doktor beni klomene başlatmak istedi fakat ben hep duyduğum okuduğum kadarıyla glifor ilaçları genelde çok faydalı olmuş.
doktoruma istedim bana şeker ilacı verin dedim. bikaç ay klomen denerim gebelik oluşmadıysa öyle geçeriz şeker ilacına dedi.
hadi klomenle gebelik oluştu Allah korusun sağlıksız bi gebelik geçirirsem ne olacak? bu ilaçlar sağlıksız gebelik riskini de düşürüyormuş Allah ın izniyle.
bazı sebeplerden ötürü henüz tedaviye başlayamadım ama ben şeker ilacıyla tedaviye başlamak istiyorum
şimdi bişey söylesem al da kullan diye terslerse çekiniyorum üstelik yaşadığım yerde cihazları kontrolleri en iyi olan doktora gidiyorum.
bi zıtlaşırsam kötü olur. bana akıl verin
bi de endokrin uzmanına da dedim. bana şeker ilacı verin diye. kadın sonuca baktı yok şu an şeker ilacı kullanma sadece kilo almamaya bak dedi
doktora danışmadan mı kullandın şeker ilacını?
bundan 4 ay önce serophene diye klomen müdavimi bi ilaç kullandım. 2 tane yumurtam gelişti bunun haricinde hiç yumurta takibi yaptırmadım ama adetlerimin düzenli gelmesi acaba normal yumurtladığımın göstergesi mi diyorum. herşeye cesaret edemiyorum o yüzden. ya da diyorum belki hormonların normal olduğu için düzenli adet görüyorumdur da yumurtalarım yeterli kalitede değildir. işte içimizi bilmiyoruz ki kadın bana diyor benim gayem en az zarara uğramandır. klomeni de şeker hapını da aynı anda vermem yavaştan başlarım diyor. diyemiyorum işte e sen şeker hapını ver olmazsa klomene başlarız diye :99:
gyman maşallah 21 haftalık olmuşsun zaman su gbi akıo
elfo canım ben de doktordan izinsiz içtim
başta mide bulantısı yaptı sonra alıştım
gğnde tekle başladım sonra 850 mg şkş taneye çıktım.
klomen iki kez kullandım ben hiç beğenmedim
yumrtladım sözde ama yumurtanın döllenmesine yardımcı olan akıntım hiç olmadı.
sonra metfornine başladım
adetlerim düzenlenmeye başladı
her ay daha da öne geldi 50 günlerden geçen ay 37. güne kadar geriledim
benim de şekerim yok zayıfım oyüzden vermemişti doktor
ama ya doğum kontrol kullanacaktım ya da bunu
ben bunu tercih ettim
inşallah yakında gyaman ve diğerleri gibi bebğimin gelmesine vesile olacaktır inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?