Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah kurtarsın canım ne güzel heyecanlardır şimdi bunlarSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.İnşallah bu duyguları yaşamak bizlerede nasip olur dua edin bizim içinde.Duaya çok ihtiyacımız var gerçekten.

kızlar az önce adet oldum,allahım ne nimetmiş meğer ya kafayı yiyecektim resmen kısırlık,menopoz hepsi aklımdan geçti.inş pazartesi hormon testini de yaptırırsam ne olduğunu öğrenebilirim.yazmadan duramadım valaa

o anlık açtım canım suan kapalı ıstek yollanamıyor mesaj atılamıyor:)

ay canm ben öyle düşünerek ertelememiştim çatı muayanesini hiç duymamıştım.yok gelmesin daha bebişim şöyle eylüle girelim en azından.yavaş yavaş çantanı hazırla canm.benm çantam hazır ama hergün ufak tefek şeyler ekliyorum hiç bitmiyo.hadi bu lazım olursa hadi şu derken 2aydır hazırlayıp duruyorum.streste yapma dr.n dediğine bak yasminn de suyu fazlaymış gününde doğurdu.dr.lar düşünmüyo bizim takıp stres yapcağımızı felan.güzel düşün güzel olsun tamam mı.

günaydınl kızlar nasılsınız? klomen kullanıpta yumurtan gelişmedi dıyen doktorlara inanmayın bana da öyle demıslerdi sız umudunuzu koruyun :))))))

Evet canım deiğin gibi bu ilacın etkisi oluyordur bir çok kişiye bende okadar etkili olmadı ama zamanla olur belki bilmiyorumBu arada seninde zamanın fazla kalmadı artık günler hızla geçiyor

zamanla olabilir cnm bende uzun zaman kullandım 8 ay kadar birde kısmet bu işler günü var bebişlerin Rabbim ne zaman ol derse o zaman
günler evet geçiyor ama 29unda dörtlü ultrasona bakılcak ya bir ay bana hiç geçmedi neyseki az kaldı birşeyi beklediğin zaman günler yavaşlıyor gibi geliyor insana :)

Gözün aydın canım benimde geçti adet olmayı bekliyorum kolay değil beklemekHormon testinide adetin 3. günü yapıyorlar genelde inşallah bir sorun çıkmaz

Canım çok sevindim vede şaşırdım negüzel eğer doğru teşhisse negüzel ya pko değilsin çok geçmiş olsunBizleride yalnız bırakma ama tamammıKendine iyi bak canım

canım evet bende saskınım hala da inanmakta zorlanıyorum.. belki adetin bitiminde gittim ondandır diyorum ama ne bileyim yani gercekten bende cok saskınım.. kontrollerim devam edicek 3 ay kadar.. daha sonra 6 ayda 1 olcak..

doktor kesin olarak tertemiz dedi eve git yat dinlen gez toz hicbir seyi kafana takma dedi..
ben herrrr zaman sizinleyimmm canımm benimmm hamis haberlerinizi almadann hicbir yere gitmekk yokkkk

İnan canım inan pko değilmişsinnnnKontrollerine git tabiki canım benim vefalı arkadaşımİnşallah o güzel haberleri duyarsın bizlerdende.Sendende bekliyoruz

yok canim 850 mg denemedim henüz... ama dozu cok yüksek yaaa 850-1000 mg ne demek, nasil etkisi olmazki :44::44::44::44: valla deneyim tekrar bakalim belki alisir vücut. sabah alinca sorun yok da aksamki delirtiyo beni oooofff of nedir kizlar bu cektigimiz... sagolasin tatlim doktora sorayim bi bakalim belki 850 mg yazar ya da bi tavsiyede bulunur...

Kızlaarrr herkese mrb, umarım bayramınız çook çookk iyi geçmiştir... Benim buayda olmadı, yerleşme kanaması yaşadım sanmıştım ama değilmiş, aşırı bir adet geçirdim kansızlık olcak sanmıştım biara öle yani ve korktumda acaba vardı da düştümü falan diye ama olmadı işte, kısmet... Eşimlede feci bozuştuk zaten bu yüzden, duphaston kullanmamı istemiyor artık bu 3.ayımdı aslında, ilaç falan yok dedi, bana sen lazımsın vs dedi ama, ne yapıcam bilmiyorum... Artık hayırlısı bu ay içmeyeceğim ilaç, sadece metformine devam etcem... sizlerde ne var ne yok?

selam hepinize.hepinizi cok ozledim.ben iyiyim canlar.bidakı aya igne tedawim war bu ay umut yok progestern yaptrdm hepinzi cok ozledim.en kisa zamanda gelicem çok optm hepinizi..

Selam arkadaslar, ben de döndum.Tatılı bıtırdık Nasılsınız?
Ben de yarın doktora gıdıyorum,reglın 3.gunu. yumurtalıkların durumuna bakılacak.Gecen aşılama aşamasında östrojen hormonum yuksek oldugu ıcın ertelenmıştı aşılamam. Bakalım yumurtalıklarım ıyı ise tekrar başlayacak süreç.
dsde hamıleymış, tebrık ederım canım. Hayırlı olsun

canım arkadaşım hiç umsutsuzluğa kapılmak yok , en kısa zamanda Allahın izniyle alıcaz güzel haberlerinizi inan hep dularımdasınız , sabrın mükafatını verecek rabbim biraz zaman sadece, daha dün bende ne umutsuzluklarla burda konuşuyordum bak şimdi 30 haftalık oldum , bol bol meryem ve enbiya suresi birde her gün 7 kere hz. zekeriyanın duasını oku .ben öyle yapmıştım.

sağol güzel arkadaşım , dediğin doğru doktorlar hiç düşünmüyo yasemininde aynı durumu oluşu beni rahatlattı.hadi şimdi seni bekliyorum dört gözle sonra ben varım galiba sırada

maşallah canım ne kadar büyümüş , nasılsın ? bebeğin hareket hissetmeye başladınmı ben ilk güçlü hareketi 18. haftada hissetmiştim.

herkese hayırlı bir gün diliyorum
sizede maşallah diclecim , büyümüş bebeişin cinsiyeti bellimi ? Rabbim ne güzel bu günleri görmeyi nasip etti

selam hepinize.hepinizi cok ozledim.ben iyiyim canlar.bidakı aya igne tedawim war bu ay umut yok progestern yaptrdm hepinzi cok ozledim.en kisa zamanda gelicem çok optm hepinizi..
ah güzelim sen nerelerdesin yaa kafanımı dinlemek istedin arkadaşım iyi yapmışsın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, iğneli tedaviye geçecekmişsin hayırlı olsun inşallah, hep pozitif olmak için elinden geleni yap canım, inan psikoloji çok önemli.öptüm seni

cvrcim net paket degıstryrz tlf girdm suan daha baglanmadi.baglaninca donucem araniza.hepinz cok merak ettm ins.iyisinzdr..

çok teşekkür ederimmm crimson Allah sizlerede nasip etsin..hep dualarımdasınız...

selam arkadaşlar. bana yardımcı olun tecrübelerinizi paylaşın lütfen bikaç sayfa öncesine de benzer şeyler yazdım. geçen ay doktora gittim ultrasonda pko gözlendi klomene başlatmak istedi ama ben 4 ay önce serophene kullandım 2 tane yumurta gelişti ama gebelik oluşmadı. ya ne bileyim yanlış mı düşünüyorum klomen serophene gibi ilçalar bir pko lunun yumurtalarını sadece balon gibi şişiriyor gibime geliyor. glifor metformin ilçaları ise yumurtlamaya çok iyi geliyor hatta biçok pko lu sadece bu şeker ilaçları vesilesiyle hamile kalıyorlar. doktora şeker ilacı verin dedim sonuç alamazsak bikaç ay sonra veririm dedi. acaba diyorum adet olunca başka doktora mı gitsem neler düşündüğümü anlatsam. bi de bu şeker ilaçlarının böbreklere kalbe karaciğere vs. başka organlara yan etkileri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…