ay canım evet bende çok özledim sohbet etmeyi.seni görünce ben bile heyecanlanıyorum duygularını anlıyorum bebeğine kavuşmana çok az kaldı,maşallah kilosu normal , böyle giderse normal yapabilirsin.iyi demişsin çatı muayanesini haftaya aktarmakla çünkü o muayneden sonra bebek gelebiliyor.diğer şeylerin hazırsa temizliği düşünme öyle bir şey olsa bile kadın alırsın bir günde yapıverir.tabi eşin ne güzel sana yardımcı olmak istemiş,benimki hiç beceremez.benimde çantam hazır olsa biraz daha rahatlıycam bakalım bu ctsi geceliğimi filan alayımda eşyalarını yıkamaya başlıycam . park yatağımızı kurduk çok güzel oldu.
canım benim oh içim rahatladı vallahi , demek seninde suun fazlaydı benim doktor bie şey görmesin bütün olabilecekleri söyler düşünmez morqlin boaulurmu boaulmazmı , ama seniduyunca içim rahatladı çünkü bak böyle olmasına rağmen zamanında doğurdun ahh darısı başıma arkadaşım , şekerli su verdiğin halde olsu demek lcaağı varsa oluyor desene , sakın üzülme her bebekte olur o geçer, çok normal Allah sağlık verecek canım
maşallah çok sevindim tebrik ederim
kızlar günaydınlar:))
bicim alttan alttan bakıosun sana da günaydın:)
ben de gelişme melişme yok ondan yazmıyorum
her normal vatandaş gibi 28 günde bir olaydım salı ya adet olurdum ama
bayan pko olarak böyle bir beklentim yok valla:)
buarada dsde ismini vermekle iyi yapmamışsın canım ismin aranınca
direk çıkıosun haberin olsun
keşke özelden yazsaydın :44:
ay canım evet bende çok özledim sohbet etmeyi.seni görünce ben bile heyecanlanıyorum duygularını anlıyorum bebeğine kavuşmana çok az kaldı,maşallah kilosu normal , böyle giderse normal yapabilirsin.iyi demişsin çatı muayanesini haftaya aktarmakla çünkü o muayneden sonra bebek gelebiliyor.diğer şeylerin hazırsa temizliği düşünme öyle bir şey olsa bile kadın alırsın bir günde yapıverir.tabi eşin ne güzel sana yardımcı olmak istemiş,benimki hiç beceremez.benimde çantam hazır olsa biraz daha rahatlıycam bakalım bu ctsi geceliğimi filan alayımda eşyalarını yıkamaya başlıycam . park yatağımızı kurduk çok güzel oldu.
canım benim oh içim rahatladı vallahi , demek seninde suun fazlaydı benim doktor bie şey görmesin bütün olabilecekleri söyler düşünmez morqlin boaulurmu boaulmazmı , ama seniduyunca içim rahatladı çünkü bak böyle olmasına rağmen zamanında doğurdun ahh darısı başıma arkadaşım , şekerli su verdiğin halde olsu demek lcaağı varsa oluyor desene , sakın üzülme her bebekte olur o geçer, çok normal Allah sağlık verecek canım
Evet canım deiğin gibi bu ilacın etkisi oluyordur bir çok kişiye bende okadar etkili olmadı ama zamanla olur belki bilmiyorumBu arada seninde zamanın fazla kalmadı artık günler hızla geçiyor
kızlar az önce adet oldum,allahım ne nimetmiş meğer ya kafayı yiyecektim resmen kısırlık,menopoz hepsi aklımdan geçti.inş pazartesi hormon testini de yaptırırsam ne olduğunu öğrenebilirim.yazmadan duramadım valaa
Canım çok sevindim vede şaşırdım negüzel eğer doğru teşhisse negüzel ya pko değilsin çok geçmiş olsunBizleride yalnız bırakma ama tamammı Kendine iyi bak canım
canım evet bende saskınım hala da inanmakta zorlanıyorum.. belki adetin bitiminde gittim ondandır diyorum ama ne bileyim yani gercekten bende cok saskınım.. kontrollerim devam edicek 3 ay kadar.. daha sonra 6 ayda 1 olcak..
doktor kesin olarak tertemiz dedi eve git yat dinlen gez toz hicbir seyi kafana takma dedi..
ben herrrr zaman sizinleyimmm canımm benimmm hamis haberlerinizi almadann hicbir yere gitmekk yokkkk
Sağol canım ya adet olayım yada bebek olsun inşallahEvet canım günde 2 defa kullanıyorum 1000 mglık olandan.Önceleri bendede bulantı yaptı baya.Çok dayanılmaz hale geliyorsa 850 mg olandan kullandınmı?Ben 850 mg kullandım önce etkisini fazla görmeyince 1000 mglık kullanmaya başladım.Yani 850 mg günde 2 defa kullanabilirsin baktın faydası oluyor boşuna 1000 mglık içme
canım arkadaşım hiç umsutsuzluğa kapılmak yok , en kısa zamanda Allahın izniyle alıcaz güzel haberlerinizi inan hep dularımdasınız , sabrın mükafatını verecek rabbim biraz zaman sadece, daha dün bende ne umutsuzluklarla burda konuşuyordum bak şimdi 30 haftalık oldum , bol bol meryem ve enbiya suresi birde her gün 7 kere hz. zekeriyanın duasını oku .ben öyle yapmıştım.Allah kurtarsın canım ne güzel heyecanlardır şimdi bunlarSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İnşallah bu duyguları yaşamak bizlerede nasip olur dua edin bizim içinde.Duaya çok ihtiyacımız var gerçekten.
sağol güzel arkadaşım , dediğin doğru doktorlar hiç düşünmüyo yasemininde aynı durumu oluşu beni rahatlattı.hadi şimdi seni bekliyorum dört gözle sonra ben varım galiba sıradaay canm ben öyle düşünerek ertelememiştim çatı muayanesini hiç duymamıştım.yok gelmesin daha bebişim şöyle eylüle girelim en azından.yavaş yavaş çantanı hazırla canm.benm çantam hazır ama hergün ufak tefek şeyler ekliyorum hiç bitmiyo.hadi bu lazım olursa hadi şu derken 2aydır hazırlayıp duruyorum.streste yapma dr.n dediğine bak yasminn de suyu fazlaymış gününde doğurdu.dr.lar düşünmüyo bizim takıp stres yapcağımızı felan.güzel düşün güzel olsun tamam mı.
maşallah canım ne kadar büyümüş , nasılsın ? bebeğin hareket hissetmeye başladınmı ben ilk güçlü hareketi 18. haftada hissetmiştim.zamanla olabilir cnm bende uzun zaman kullandım 8 ay kadar birde kısmet bu işler günü var bebişlerin Rabbim ne zaman ol derse o zaman
günler evet geçiyor ama 29unda dörtlü ultrasona bakılcak ya bir ay bana hiç geçmedi neyseki az kaldı birşeyi beklediğin zaman günler yavaşlıyor gibi geliyor insana :)
sizede maşallah diclecim , büyümüş bebeişin cinsiyeti bellimi ? Rabbim ne güzel bu günleri görmeyi nasip ettiherkese hayırlı bir gün diliyorum
ah güzelim sen nerelerdesin yaa kafanımı dinlemek istedin arkadaşım iyi yapmışsın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, iğneli tedaviye geçecekmişsin hayırlı olsun inşallah, hep pozitif olmak için elinden geleni yap canım, inan psikoloji çok önemli.öptüm seniselam hepinize.hepinizi cok ozledim.ben iyiyim canlar.bidakı aya igne tedawim war bu ay umut yok progestern yaptrdm hepinzi cok ozledim.en kisa zamanda gelicem çok optm hepinizi..
Selam arkadaslar, ben de döndum.Tatılı bıtırdıkNasılsınız?
Ben de yarın doktora gıdıyorum,reglın 3.gunu. yumurtalıkların durumuna bakılacak.Gecen aşılama aşamasında östrojen hormonum yuksek oldugu ıcın ertelenmıştı aşılamam. Bakalım yumurtalıklarım ıyı ise tekrar başlayacak süreç.
dsde hamıleymış, tebrık ederım canım. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?