Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bazen yavas buyuyor cnm belki bidahaki kontrolunde buyumus olur bende oyle olmustu. Ya da igne tedavisine gecirir seni bidahaki ay. Hap beyni uyarip hormon salgilatiyor. Ignede direk veriliyor hormon. Daha etkili. Hayirlisi olsun

günaydın hanımlar.. herkesin yeni haftası güzel geçmesi dileğiyle..

cevabın için çok saol canım dediğin gibi oldu artık ilaç durumunu bıraktık iğne tedavisine geçicez, ama benim aklımda birçok soru var nedense hani mutlaka etki edermi? etki etsede çatlama için yine çatlatma iğnesimi vuruluyor?

başarı sağlayanlar varmı arkdaşlar aranızla bu yöntemle?
bilmiyorum biraz moralimi yitirdim gibi.

Günaydın mLsvT, benım de durumum senın gıbıydı.klomene vucudum cevap vermıyor.Sayısını arttırdı doktorum yıne cevap yok. İğneye gectık ve ılk ay 1 tane oluştu hemen.Tabı kı catlatma ıgnesını de vuruldum.
2.ay ıgne tedavısı daha ıyı oldu 2 tane yumurtam oluştu ve buyuktu ıstenılen boyutta yanı, tam aşılamaya gecıyorduk kı östrojen hormonum yuksek cıktı. iğneye bu sefer de aşırı cevap vermışım.
Kısacası ıgneye kolay kolay dırenc gostermıyor vucut, etkılı

cevabın için saol canım umutlandırdın beni :) bilmiyorum kendimi hiç bunlara hazırlamamıştım belkide o yüzden takıldım nedir iğne olayı diye. hayırlısı bakalım daha neler görücez diyorum artık ben alıştım gibi

Son düzenleme:

umutsuz olma hiç, iğneler gercekten etkılı. Benım gıbı bırı cevap verdıyse, herkes verir. Bir de aşırı cevap verme riski var, dozunu doktorun ayarlar.
umarım ıyı sonuclar alırsın

Selam canlar...
Ben cok guzel bir haftasonu gecirdim. Hani ttnet reklamlarinda mumkunlu koyu varya orasi adapazarinin ilcesi tarakli. Kuzenimin konagi var orda..tum dukyzenler orda toplandik.. 50kisi filandik ve super gecti.. Cok iyi moral topladim.. Simdi heyecanla ayin 3unu bekliyorum.. Kontrolum var o gun. Ve netten bakiyorumda eger bebegim saglikla gelisimine devam ediyorsa baya baya gelismis bi halde gorecegim.. Dualarinizi eksik etmeyin..
Herkesler iyidir umarim.. Opuyorum sizi..

umutsuz olma hiç, iğneler gercekten etkılı. Benım gıbı bırı cevap verdıyse, herkes verir. Bir de aşırı cevap verme riski var, dozunu doktorun ayarlar.
umarım ıyı sonuclar alırsın

bende öyle umut ediyorum, umutlarımız hiç bitmez ama önce yine ilaçla hastalanmam gerek
peki senin tedavin hangi aşamada?

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum nasılsınız ne var ne yok yeni hamişlerimiz varmı özledim hepinizi

ooo ne güzel bütün kuzenlar toplanmışsınız :)) inş. herşey yolundadır canım

bende öyle umut ediyorum, umutlarımız hiç bitmez ama önce yine ilaçla hastalanmam gerek
peki senin tedavin hangi aşamada?

ben de hep ılacla hastalanıyorum malesef,
18 haziranda ılk aşılamamı oldum,tutmadı. doktorum bır ay bekleyıp dınlenmemı ıstedı.Temmuzda dınlendım. Agustosta 2.aşılama için btekrar ıgnelere basladık, bu sefer işte asırı cevap verınce vucudum östrojen yuksek cıktı ve es gectık gecen ayı.
Bugun reglın 3.gunu ve doktor gunum.bırazdan doktora gıdıyoruz.Yumurtalıkların durumuna bakıp karar verecek devam mı yoksa ara mı dıye.

selaamm canlarımm nasılsınızz?? ((BROWNİM)) canım çookk sevindim pko olmadığına bak gördünmü boşuna stres yaptın kistim var falan diyerek

benim bu ayda olmadı canlarım ya adım gibi eminimki cuma gününe kadar adet olucam... yaa çoookkkkkk önemli bişey sormak istiyorumm.. ben önümüzdeki ay 5. klomenimi kullanıcam yani bence son hakkım olur zaten.. diyeceğim o ki, ben klomen kullanırken aynı zamanda hayıt suyu extresi kullanmamda bi sakınca varmı??????????? yani ikisini aynı ayda kullanabilirmiyim???? nolurr bişeyler söyleyinn çookk merak ediyorumm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Hiç sorma canım ya buda bizim sınavımız işte lden bişey gelmiyor inşallah işe yarar sende Allah yardımcın olsun doktoruna sor gidince
herkese hayırlı bir gün diliyorum
Hyırlı günler canım nasılsın?
selam hepinize.hepinizi cok ozledim.ben iyiyim canlar.bidakı aya igne tedawim war bu ay umut yok progestern yaptrdm hepinzi cok ozledim.en kisa zamanda gelicem çok optm hepinizi..
A.s nerelerdesin canım sen ya özlettin kendini.Kafanı dinlemen iyi olmuş.Moralini bozma bende bugünlerde bbayağı bir duygusalım canım sıkılıyor herşeye hepimizde dönem dönem oluyor demekki.Allah'a emanet ol çok özletme kendini öptüm
A.s hoşgeldin yavaş yavaş arkadaşlar geliyor tatildenİnşallah tedavinde olumlu olur canım bende beklemedeyim niye adet olmadım ona canım sıkılıyor
İnşallah canım güzel dileklerin için çok sağol.Yer gök duayla tabiki.Ben 41 gün meryem suresini okudum başından sonuna orda bir bölümü okuyorlarmış sadece ben hepsini okudum.Allah duamızı kabul eder inşallah.Hz.Zekeriya'nın duası Meryem suresinde geçmiyormuydu?Neydi senin okuduğun dua hergün 7 defa okuduğun?:44:Bugünlerde duygusallığım üzerinde canım ya.Adet olmam lazım diye beklerken olmadı kistmi oluştu neoldu canım sıkıldı ona Sende iyiisindir umarım bebeğinle
A.s canım iyi etmişsiniz negüzel İnşallah kontrolde iyi geçer sorun yoktur
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum nasılsınız ne var ne yok yeni hamişlerimiz varmı özledim hepinizi
Canım sanada inşallah.Nasılsın özlettin sende Filiz gibi

A.s canım sen nasılsın?Yani yanlış bilgi vermek istemem.Hiç klomen kullanmadığım için bilemicem.bilen arkadaşlar vardır onlar söyler mutlaka

iyiyim cnaım sgaol tatıldeydım canım onun için gelemedim ama artık buralardayım ben iyiyim bir yaramazlık yok şükürr filiz nasıl haber varmı merak ettim de gelmemiş galıba

nasılsın canım ne var ne yokk :))

iyiyim canım sen nasılsın? yarın oğlumun kırkı çıkıyor çok şükür.. artık ele avuca geliyor.gözünü dikip bize bakmaya başladı ama henüz gülümsemelere başlamadı. onları iple çekiyorum. gün geçtikçe bağlanıyoruz birbirimize, ilk günlerle kıyaslayınca. tepki verdikçe falan..

canım bebek çizelgesi yapsana biz de görelim kaç haftalık olduğunu
sevindim iyi olmana

canım valla onların hisleri hep doğru çıkıyor
bana da tedaviye ara vermemi söylemişti eşim ara verdiğimde hamile kaldım

selam hepinize.hepinizi cok ozledim.ben iyiyim canlar.bidakı aya igne tedawim war bu ay umut yok progestern yaptrdm hepinzi cok ozledim.en kisa zamanda gelicem çok optm hepinizi..

yeni ayın hayırlı olsun o zaman canım

canım niye moralini yitiriyorsun bu yöntem daha etkili bir yöntem ve daha fazla yumurta oluşuyor. ikizlerin bile olabilir.
çatlatma iğnesi vuruluyor ama aşırı sayıda yumurta oluşursa çoğul gebelik ihtimaline karşı çatlatma iğnesi vurmuyor doktor ve korunun diyor hatta. dördüz beşiz olmasın diye.
bu yöntemle hamile kalan arkadaşlarımız da var. bu yöntemi deneyip hamile kalamayıp sonra doğal yolla kendiliğinden kalan arkadaşımız da var. kısaca senin sebebin ne olacak sadece Allah bilir ama biz üzerimize düşeni yapmalıyız Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin herkese

her ilacın yan etkisi var mutlaka ,ama bunlar daha masum ilaçlar diğerlerine göre.çok uzun süreli kullanımlarda yan etkileri vardır illa ki ..ama bebişler için değer, öyle bile olsa

hadi güzel haberlerle gel canım büyümemiş olsa bile üzülme benim hep geç büyürdü son anda atak yapardı yumurtalar

Son düzenleme:

amaaaannn canim onu sormaya firsatim bile kalmadi, dra gittim moralim bozuldu geldim ilaca alismaya basladim gidiyor simdilik bakalim.. birini kahvaltiyla aliyorum digerini de yatmadan alcam artik gece hissetmem bari bulantiyi... öyle iste sen nasilsin?

browniciimmm göndermişin folikülleri hadi gözün aydın darısı başımıza :))) çok sevindim! düzene girer artık inşallah adetin...

kızlar ben bir süredir giremiyorum, migrenle savaşıyorum malesef en son nurtopu gibi bir kistim olduğundan dkh başladım.. bu ay öyle gitti yani elde var sıfır :)))) dkh da sağolsun migrenime çalıştığından bilg.a çok az bakabiliyorum.. geçmişi okuyamadım henüz..

yeni hamişimiz var mı bilmiyorum ama varsa hayırlı olsun :)

canım klomen yumurta uyarıcı bir ilaç olduğundan yanında bir şey kullanmaman lazım! hele ki hayıt tohumu gibi güçlü bir bitkiyi.. Allah korusun ilacın etkisini de azaltsa tedavin boşa gider. Bitkiler tam çözülmüş şeyler değil, temkinli olmak lazım..
bir ay daha sabret, olmadı ilacı bırakacağın diğer ay bitkisellere geçersin. gerçi ben 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama doktorunun dediği önemli tabi. İNŞALLAH VE İNŞALLAH GEREK KALMAZ TABİ :))) İnşallah gelir hemen bebiş :)))

gecmis olsun canim benim, migren cok zor olsa gerek, insan siradan bi basagrisina katlanamiyor, migren kim bilir nasil...

iyiyim cnaım sgaol tatıldeydım canım onun için gelemedim ama artık buralardayım ben iyiyim bir yaramazlık yok şükürr filiz nasıl haber varmı merak ettim de gelmemiş galıba
Ne güzel tatilde iyi gelmiştir sanaSevindim burda olduğunaBende adet olmayı bekliyorum canım ya geçti yine canım sıkılıyor

Mide bulantınız oluyorsa yemek sırasında alın diyorlar ozman okadar bulantı yapmazmış.Gecede yatmadan önce aldığımda sabah uyanınca midem bulanırdı.Sende öyle oluyorsa akşam yemekten sonra al.Bendede durumlar aynı canım ya adet olamayınca sinir oluyorum işte napim:18:

A.s hoşgeldin yavaş yavaş arkadaşlar geliyor tatildenİnşallah tedavinde olumlu olur canım bende beklemedeyim niye adet olmadım ona canım sıkılıyor
hoşbulduk bahar ben ılaçla adet olayım derken gunler sonra geldı, once kahverengı akıntı sonra kırmızı.Eger ılaçla ıse uzun surebılıyor bekle canım bıraz daha.
hem hayıt hem klomen olmaz canım, zaten klomenle yumurta oluşuyor bır de hayıt, allah korusun benım gıbı hormonların tavan yapar ugrasmak zorunda kalırsın.Deneme derım canım
hadi güzel haberlerle gel canım büyümemiş olsa bile üzülme benim hep geç büyürdü son anda atak yapardı yumurtalar
canım hıc guzel haberlerle donemedım malesef
yumurtalık içindekı şişlikler hala ınmemış yumurtalığın içi şiş dolu
dogum kontrol hapı verdı doktor, bı dahakı aya göruşelım dedı o kadar. bu ay da boş gecıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…