- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
bazen yavas buyuyor cnm belki bidahaki kontrolunde buyumus olur bende oyle olmustu. Ya da igne tedavisine gecirir seni bidahaki ay. Hap beyni uyarip hormon salgilatiyor. Ignede direk veriliyor hormon. Daha etkili. Hayirlisi olsun
günaydın hanımlar.. herkesin yeni haftası güzel geçmesi dileğiyle..
cevabın için çok saol canım dediğin gibi oldu artık ilaç durumunu bıraktık iğne tedavisine geçicez, ama benim aklımda birçok soru var nedense hani mutlaka etki edermi? etki etsede çatlama için yine çatlatma iğnesimi vuruluyor?
başarı sağlayanlar varmı arkdaşlar aranızla bu yöntemle?
bilmiyorum biraz moralimi yitirdim gibi.
Günaydın mLsvT, benım de durumum senın gıbıydı.klomene vucudum cevap vermıyor.Sayısını arttırdı doktorum yıne cevap yok. İğneye gectık ve ılk ay 1 tane oluştu hemen.Tabı kı catlatma ıgnesını de vuruldum.
2.ay ıgne tedavısı daha ıyı oldu 2 tane yumurtam oluştu ve buyuktu ıstenılen boyutta yanı, tam aşılamaya gecıyorduk kı östrojen hormonum yuksek cıktı. iğneye bu sefer de aşırı cevap vermışım.
Kısacası ıgneye kolay kolay dırenc gostermıyor vucut, etkılı
cevabın için saol canım umutlandırdın beni :) bilmiyorum kendimi hiç bunlara hazırlamamıştım belkide o yüzden takıldım nedir iğne olayı diye. hayırlısı bakalım daha neler görücez diyorum artık ben alıştım gibi
umutsuz olma hiç, iğneler gercekten etkılı. Benım gıbı bırı cevap verdıyse, herkes verir. Bir de aşırı cevap verme riski var, dozunu doktorun ayarlar.
umarım ıyı sonuclar alırsın
Selam canlar...
Ben cok guzel bir haftasonu gecirdim. Hani ttnet reklamlarinda mumkunlu koyu varya orasi adapazarinin ilcesi tarakli. Kuzenimin konagi var orda..tum dukyzenler orda toplandik.. 50kisi filandik ve super gecti.. Cok iyi moral topladim.. Simdi heyecanla ayin 3unu bekliyorum.. Kontrolum var o gun. Ve netten bakiyorumda eger bebegim saglikla gelisimine devam ediyorsa baya baya gelismis bi halde gorecegim.. Dualarinizi eksik etmeyin..
Herkesler iyidir umarim.. Opuyorum sizi..
bende öyle umut ediyorum, umutlarımız hiç bitmez ama önce yine ilaçla hastalanmam gerek
peki senin tedavin hangi aşamada?
Hiç sorma canım ya buda bizim sınavımız işte lden bişey gelmiyor inşallah işe yarar sende Allah yardımcın olsun doktoruna sor gidinceyok canim 850 mg denemedim henüz... ama dozu cok yüksek yaaa 850-1000 mg ne demek, nasil etkisi olmazki :44::44::44::44: valla deneyim tekrar bakalim belki alisir vücut. sabah alinca sorun yok da aksamki delirtiyo benioooofff of nedir kizlar bu cektigimiz... sagolasin tatlim doktora sorayim bi bakalim belki 850 mg yazar ya da bi tavsiyede bulunur...
Hyırlı günler canım nasılsın?herkese hayırlı bir gün diliyorum
A.s nerelerdesin canım sen ya özlettin kendini.Kafanı dinlemen iyi olmuş.Moralini bozma bende bugünlerde bbayağı bir duygusalım canım sıkılıyor herşeye hepimizde dönem dönem oluyor demekki.Allah'a emanet ol çok özletme kendini öptümselam hepinize.hepinizi cok ozledim.ben iyiyim canlar.bidakñ aya igne tedawim war bu ay umut yok progestern yaptrdm hepinzi cok ozledim.en kisa zamanda gelicem çok optm hepinizi..
A.s hoşgeldin yavaş yavaş arkadaşlar geliyor tatildenSelam arkadaslar, ben de döndum.Tatılı bıtırdıkNasılsınız?
Ben de yarın doktora gıdıyorum,reglın 3.gunu. yumurtalıkların durumuna bakılacak.Gecen aşılama aşamasında östrojen hormonum yuksek oldugu ıcın ertelenmıştı aşılamam. Bakalım yumurtalıklarım ıyı ise tekrar başlayacak süreç.
dsde hamıleymış, tebrık ederım canım. Hayırlı olsun
İnşallah canım güzel dileklerin için çok sağol.Yer gök duayla tabiki.Ben 41 gün meryem suresini okudum başından sonuna orda bir bölümü okuyorlarmış sadece ben hepsini okudum.Allah duamızı kabul eder inşallah.Hz.Zekeriya'nın duası Meryem suresinde geçmiyormuydu?Neydi senin okuduğun dua hergün 7 defa okuduğun?:44:Bugünlerde duygusallığım üzerinde canım ya.Adet olmam lazım diye beklerken olmadı kistmi oluştu neoldu canım sıkıldı onacanım arkadaşım hiç umsutsuzluğa kapılmak yok , en kısa zamanda Allahın izniyle alıcaz güzel haberlerinizi inan hep dularımdasınız , sabrın mükafatını verecek rabbim biraz zaman sadece, daha dün bende ne umutsuzluklarla burda konuşuyordum bak şimdi 30 haftalık oldum , bol bol meryem ve enbiya suresi birde her gün 7 kere hz. zekeriyanın duasını oku .ben öyle yapmıştım.
sağol güzel arkadaşım , dediğin doğru doktorlar hiç düşünmüyo yasemininde aynı durumu oluşu beni rahatlattı.hadi şimdi seni bekliyorum dört gözle sonra ben varım galiba sırada
maşallah canım ne kadar büyümüş , nasılsın ? bebeğin hareket hissetmeye başladınmı ben ilk güçlü hareketi 18. haftada hissetmiştim.
sizede maşallah diclecim , büyümüş bebeişin cinsiyeti bellimi ? Rabbim ne güzel bu günleri görmeyi nasip etti
ah güzelim sen nerelerdesin yaa kafanımı dinlemek istedin arkadaşım iyi yapmışsın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, iğneli tedaviye geçecekmişsin hayırlı olsun inşallah, hep pozitif olmak için elinden geleni yap canım, inan psikoloji çok önemli.öptüm seni
A.s canım iyi etmişsiniz negüzelSelam canlar...
Ben cok guzel bir haftasonu gecirdim. Hani ttnet reklamlarinda mumkunlu koyu varya orasi adapazarinin ilcesi tarakli. Kuzenimin konagi var orda..tum dukyzenler orda toplandik.. 50kisi filandik ve super gecti.. Cok iyi moral topladim.. Simdi heyecanla ayin 3unu bekliyorum.. Kontrolum var o gun. Ve netten bakiyorumda eger bebegim saglikla gelisimine devam ediyorsa baya baya gelismis bi halde gorecegim.. Dualarinizi eksik etmeyin..
Canım sanada inşallah.Nasılsın özlettin sende Filiz gibigünaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum nasılsınız ne var ne yok yeni hamişlerimiz varmı özledim hepinizi
selaamm canlarımm nasılsınızz?? ((BROWNİM)) canım çookk sevindim pko olmadığına bak gördünmü boşuna stres yaptın kistim var falan diyerek
benim bu ayda olmadı canlarım ya adım gibi eminimki cuma gününe kadar adet olucam... yaa çoookkkkkk önemli bişey sormak istiyorumm.. ben önümüzdeki ay 5. klomenimi kullanıcam yani bence son hakkım olur zaten.. diyeceğim o ki, ben klomen kullanırken aynı zamanda hayıt suyu extresi kullanmamda bi sakınca varmı??????????? yani ikisini aynı ayda kullanabilirmiyim???? nolurr bişeyler söyleyinn çookk merak ediyorumm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
nasılsın canım ne var ne yokk :))
Selam canlar...
Kızlaarrr herkese mrb, umarım bayramınız çook çookk iyi geçmiştir... Benim buayda olmadı, yerleşme kanaması yaşadım sanmıştım ama değilmiş, aşırı bir adet geçirdim kansızlık olcak sanmıştım biara öle yani ve korktumda acaba vardı da düştümü falan diye ama olmadı işte, kısmet... Eşimlede feci bozuştuk zaten bu yüzden, duphaston kullanmamı istemiyor artık bu 3.ayımdı aslında, ilaç falan yok dedi, bana sen lazımsın vs dedi ama, ne yapıcam bilmiyorum... Artık hayırlısı bu ay içmeyeceğim ilaç, sadece metformine devam etcem... sizlerde ne var ne yok?
selam hepinize.hepinizi cok ozledim.ben iyiyim canlar.bidakñ aya igne tedawim war bu ay umut yok progestern yaptrdm hepinzi cok ozledim.en kisa zamanda gelicem çok optm hepinizi..
günaydın hanımlar.. herkesin yeni haftası güzel geçmesi dileğiyle..
cevabın için çok saol canım dediğin gibi oldu artık ilaç durumunu bıraktık iğne tedavisine geçicez, ama benim aklımda birçok soru var nedense hani mutlaka etki edermi? etki etsede çatlama için yine çatlatma iğnesimi vuruluyor?
başarı sağlayanlar varmı arkdaşlar aranızla bu yöntemle?
bilmiyorum biraz moralimi yitirdim gibi.
selam arkadaşlar. bana yardımcı olun tecrübelerinizi paylaşın lütfenbikaç sayfa öncesine de benzer şeyler yazdım. geçen ay doktora gittim ultrasonda pko gözlendi klomene başlatmak istedi ama ben 4 ay önce serophene kullandım 2 tane yumurta gelişti ama gebelik oluşmadı. ya ne bileyim yanlış mı düşünüyorum klomen serophene gibi ilçalar bir pko lunun yumurtalarını sadece balon gibi şişiriyor gibime geliyor. glifor metformin ilçaları ise yumurtlamaya çok iyi geliyor hatta biçok pko lu sadece bu şeker ilaçları vesilesiyle hamile kalıyorlar. doktora şeker ilacı verin dedim sonuç alamazsak bikaç ay sonra veririm dedi. acaba diyorum adet olunca başka doktora mı gitsem neler düşündüğümü anlatsam. bde bu şeker ilaçlarının böbreklere kalbe karaciğere vs. başka organlara yan etkileri var mı?
hadi güzel haberlerle gel canım büyümemiş olsa bile üzülme benim hep geç büyürdü son anda atak yapardı yumurtalarSelam arkadaslar, ben de döndum.Tatılı bıtırdıkNasılsınız?
Ben de yarın doktora gıdıyorum,reglın 3.gunu. yumurtalıkların durumuna bakılacak.Gecen aşılama aşamasında östrojen hormonum yuksek oldugu ıcın ertelenmıştı aşılamam. Bakalım yumurtalıklarım ıyı ise tekrar başlayacak süreç.
dsde hamıleymış, tebrık ederım canım. Hayırlı olsun
Hiç sorma canım ya buda bizim sınavımız işte lden bişey gelmiyor inşallah işe yarar sende Allah yardımcın olsun doktoruna sor gidince
Hyırlı günler canım nasılsın?
A.s nerelerdesin canım sen ya özlettin kendini.Kafanı dinlemen iyi olmuş.Moralini bozma bende bugünlerde bbayağı bir duygusalım canım sıkılıyor herşeye hepimizde dönem dönem oluyor demekki.Allah'a emanet ol çok özletme kendini öptüm
A.s hoşgeldin yavaş yavaş arkadaşlar geliyor tatildenİnşallah tedavinde olumlu olur canım bende beklemedeyim niye adet olmadım ona canım sıkılıyor
İnşallah canım güzel dileklerin için çok sağol.Yer gök duayla tabiki.Ben 41 gün meryem suresini okudum başından sonuna orda bir bölümü okuyorlarmış sadece ben hepsini okudum.Allah duamızı kabul eder inşallah.Hz.Zekeriya'nın duası Meryem suresinde geçmiyormuydu?Neydi senin okuduğun dua hergün 7 defa okuduğun?:44:Bugünlerde duygusallığım üzerinde canım ya.Adet olmam lazım diye beklerken olmadı kistmi oluştu neoldu canım sıkıldı onaSende iyiisindir umarım bebeğinle
A.s canım iyi etmişsiniz negüzelİnşallah kontrolde iyi geçer sorun yoktur
Canım sanada inşallah.Nasılsın özlettin sende Filiz gibi
A.s canım sen nasılsın?Yani yanlış bilgi vermek istemem.Hiç klomen kullanmadığım için bilemicem.bilen arkadaşlar vardır onlar söyler mutlaka
selaamm canlarımm nasılsınızz?? ((BROWNİM)) canım çookk sevindim pko olmadığına bak gördünmü boşuna stres yaptın kistim var falan diyerek
benim bu ayda olmadı canlarım ya adım gibi eminimki cuma gününe kadar adet olucam... yaa çoookkkkkk önemli bişey sormak istiyorumm.. ben önümüzdeki ay 5. klomenimi kullanıcam yani bence son hakkım olur zaten.. diyeceğim o ki, ben klomen kullanırken aynı zamanda hayıt suyu extresi kullanmamda bi sakınca varmı??????????? yani ikisini aynı ayda kullanabilirmiyim???? nolurr bişeyler söyleyinn çookk merak ediyorumm :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
browniciimmm göndermişin folikülleri hadi gözün aydındarısı başımıza :))) çok sevindim! düzene girer artık inşallah adetin...
kızlar ben bir süredir giremiyorum, migrenle savaşıyorum malesefen son nurtopu gibi bir kistim olduğundan dkh başladım.. bu ay öyle gitti yani elde var sıfır :)))) dkh da sağolsun migrenime çalıştığından bilg.a çok az bakabiliyorum.. geçmişi okuyamadım henüz..
yeni hamişimiz var mı bilmiyorum ama varsa hayırlı olsun :)
canım klomen yumurta uyarıcı bir ilaç olduğundan yanında bir şey kullanmaman lazım! hele ki hayıt tohumu gibi güçlü bir bitkiyi.. Allah korusun ilacın etkisini de azaltsa tedavin boşa gider. Bitkiler tam çözülmüş şeyler değil, temkinli olmak lazım..
bir ay daha sabret, olmadı ilacı bırakacağın diğer ay bitkisellere geçersin. gerçi ben 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama doktorunun dediği önemli tabi. İNŞALLAH VE İNŞALLAH GEREK KALMAZ TABİ :))) İnşallah gelir hemen bebiş :)))
Ne güzel tatilde iyi gelmiştir sanaiyiyim cnaım sgaol tatıldeydım canım onun için gelemedim ama artık buralardayım ben iyiyim bir yaramazlık yok şükürr filiz nasıl haber varmı merak ettim de gelmemiş galıba
amaaaannn canim onu sormaya firsatim bile kalmadi, dra gittim moralim bozuldu geldimilaca alismaya basladim gidiyor simdilik bakalim.. birini kahvaltiyla aliyorum digerini de yatmadan alcam artik gece hissetmem bari bulantiyi... öyle iste sen nasilsin?
hoşbulduk baharA.s hoşgeldin yavaş yavaş arkadaşlar geliyor tatildenİnşallah tedavinde olumlu olur canım bende beklemedeyim niye adet olmadım ona canım sıkılıyor
hem hayıt hem klomen olmaz canım, zaten klomenle yumurta oluşuyor bır de hayıt, allah korusun benım gıbı hormonların tavan yapar ugrasmak zorunda kalırsın.Deneme derım canım
canım hıc guzel haberlerle donemedım malesefhadi güzel haberlerle gel canım büyümemiş olsa bile üzülme benim hep geç büyürdü son anda atak yapardı yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?