Allah mutluluğunu daim etsin canım.ne kadarlık oldun canım çizelge yapsana görelimSelam canlar...
Ben cok guzel bir haftasonu gecirdim. Hani ttnet reklamlarinda mumkunlu koyu varya orasi adapazarinin ilcesi tarakli. Kuzenimin konagi var orda..tum dukyzenler orda toplandik.. 50kisi filandik ve super gecti.. Cok iyi moral topladim.. Simdi heyecanla ayin 3unu bekliyorum.. Kontrolum var o gun. Ve netten bakiyorumda eger bebegim saglikla gelisimine devam ediyorsa baya baya gelismis bi halde gorecegim.. Dualarinizi eksik etmeyin..
Herkesler iyidir umarim.. Opuyorum sizi..
bazen öyle duygusallık oluyor canım , Allah kabul etsin tamamıda olur tabi önemli olan niyet.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.İnşallah canım güzel dileklerin için çok sağol.Yer gök duayla tabiki.Ben 41 gün meryem suresini okudum başından sonuna orda bir bölümü okuyorlarmış sadece ben hepsini okudum.Allah duamızı kabul eder inşallah.Hz.Zekeriya'nın duası Meryem suresinde geçmiyormuydu?Neydi senin okuduğun dua hergün 7 defa okuduğun?:44:Bugünlerde duygusallığım üzerinde canım ya.Adet olmam lazım diye beklerken olmadı kistmi oluştu neoldu canım sıkıldı onaSende iyiisindir umarım bebeğinle
maşallah bebeğine canım, kırkı çıkmış daha dün doğum yaptın sanki.nasıl busmai bebek bakmak zormu canım, uykusuz geceler bizimi bekliyor yoksa.iyiyim canım sen nasılsın? yarın oğlumun kırkı çıkıyor çok şükür.. artık ele avuca geliyor.gözünü dikip bize bakmaya başladı ama henüz gülümsemelere başlamadı. onları iple çekiyorum. gün geçtikçe bağlanıyoruz birbirimize, ilk günlerle kıyaslayınca. tepki verdikçe falan..
Ne güzel tatilde iyi gelmiştir sanaSevindim burda olduğuna Bende adet olmayı bekliyorum canım ya geçti yine canım sıkılıyor
Mide bulantınız oluyorsa yemek sırasında alın diyorlar ozman okadar bulantı yapmazmış.Gecede yatmadan önce aldığımda sabah uyanınca midem bulanırdı.Sende öyle oluyorsa akşam yemekten sonra al.Bendede durumlar aynı canım ya adet olamayınca sinir oluyorum işte napim:18:
sağol canımcım yinede cvbın içinHiç sorma canım ya buda bizim sınavımız işte lden bişey gelmiyor inşallah işe yarar sende Allah yardımcın olsun doktoruna sor gidince
Hyırlı günler canım nasılsın?
A.s nerelerdesin canım sen ya özlettin kendini.Kafanı dinlemen iyi olmuş.Moralini bozma bende bugünlerde bbayağı bir duygusalım canım sıkılıyor herşeye hepimizde dönem dönem oluyor demekki.Allah'a emanet ol çok özletme kendini öptüm
A.s hoşgeldin yavaş yavaş arkadaşlar geliyor tatildenİnşallah tedavinde olumlu olur canım bende beklemedeyim niye adet olmadım ona canım sıkılıyor
İnşallah canım güzel dileklerin için çok sağol.Yer gök duayla tabiki.Ben 41 gün meryem suresini okudum başından sonuna orda bir bölümü okuyorlarmış sadece ben hepsini okudum.Allah duamızı kabul eder inşallah.Hz.Zekeriya'nın duası Meryem suresinde geçmiyormuydu?Neydi senin okuduğun dua hergün 7 defa okuduğun?:44:Bugünlerde duygusallığım üzerinde canım ya.Adet olmam lazım diye beklerken olmadı kistmi oluştu neoldu canım sıkıldı onaSende iyiisindir umarım bebeğinle
A.s canım iyi etmişsiniz negüzelİnşallah kontrolde iyi geçer sorun yoktur
Canım sanada inşallah.Nasılsın özlettin sende Filiz gibi
A.s canım sen nasılsın?Yani yanlış bilgi vermek istemem.Hiç klomen kullanmadığım için bilemicem.bilen arkadaşlar vardır onlar söyler mutlaka
tamam canım bir ay daha sabrederim ama şunu anladım ben klomenle bu işi beceremiycemmbrowniciimmm göndermişin folikülleri hadi gözün aydındarısı başımıza :))) çok sevindim! düzene girer artık inşallah adetin...
kızlar ben bir süredir giremiyorum, migrenle savaşıyorum malesefen son nurtopu gibi bir kistim olduğundan dkh başladım.. bu ay öyle gitti yani elde var sıfır :)))) dkh da sağolsun migrenime çalıştığından bilg.a çok az bakabiliyorum.. geçmişi okuyamadım henüz..
yeni hamişimiz var mı bilmiyorum ama varsa hayırlı olsun :)
canım klomen yumurta uyarıcı bir ilaç olduğundan yanında bir şey kullanmaman lazım! hele ki hayıt tohumu gibi güçlü bir bitkiyi.. Allah korusun ilacın etkisini de azaltsa tedavin boşa gider. Bitkiler tam çözülmüş şeyler değil, temkinli olmak lazım..
bir ay daha sabret, olmadı ilacı bırakacağın diğer ay bitkisellere geçersin. gerçi ben 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama doktorunun dediği önemli tabi. İNŞALLAH VE İNŞALLAH GEREK KALMAZ TABİ :))) İnşallah gelir hemen bebiş :)))
hoşbulduk baharben ılaçla adet olayım derken gunler sonra geldı, once kahverengı akıntı sonra kırmızı.Eger ılaçla ıse uzun surebılıyor bekle canım bıraz daha.
hem hayıt hem klomen olmaz canım, zaten klomenle yumurta oluşuyor bır de hayıt, allah korusun benım gıbı hormonların tavan yapar ugrasmak zorunda kalırsın.Deneme derım canım
canım hıc guzel haberlerle donemedım malesef
yumurtalık içindekı şişlikler hala ınmemış yumurtalığın içi şiş dolu
dogum kontrol hapı verdı doktor, bı dahakı aya göruşelım dedı o kadar. bu ay da boş gecıyor yanı
Bekliyecem canım biraz daha olmazsa söktürücü kullanıcamhoşbulduk baharben ılaçla adet olayım derken gunler sonra geldı, once kahverengı akıntı sonra kırmızı.Eger ılaçla ıse uzun surebılıyor bekle canım bıraz daha.
hem hayıt hem klomen olmaz canım, zaten klomenle yumurta oluşuyor bır de hayıt, allah korusun benım gıbı hormonların tavan yapar ugrasmak zorunda kalırsın.Deneme derım canım
dogum kontrol hapı verdı doktor, bı dahakı aya göruşelım dedı o kadar. bu ay da boş gecıyor yanı
Aminn canım hepimizinkini inşallah.Canım kist var demedimAllah mutluluğunu daim etsin canım.ne kadarlık oldun canım çizelge yapsana görelim
bazen öyle duygusallık oluyor canım , Allah kabul etsin tamamıda olur tabi önemli olan niyet.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
her gün 7 kere okumayı sürekli hale getirmiştim.neden kist çıktı canım yoktu sende kist klomenmi kullandın.
maşallah bebeğine canım, kırkı çıkmış daha dün doğum yaptın sanki.nasıl busmai bebek bakmak zormu canım, uykusuz geceler bizimi bekliyor yoksa.
Hayırlısı canım hepimiz içinanladim canim ben de öyle yapayim o zaman..
ben erken adet oldum ama dr yine de klomen vermedikanimda kizamikciga karsi koruma yokmus onu iyice arastirmak istiyorum almanyada bu hastaliga mecbur bakilmasi gerekiyor dedi.. guatr tam üst sInIrda cikmis.. amaannn duruyoruz bakalim hayirlisi olsun...
Rica ederim canımsağol canımcım yinede cvbın için
tamam canım bir ay daha sabrederim ama şunu anladım ben klomenle bu işi beceremiycemmhayıtı 3 ay kullanmayı düşünüyorum canım artık birazda böyle şeyler denemek istiyorum.. inşallah bekleyen bütün arkadaşlarımın ve benim ve senin hepimizin bebeği gelir inşallaaaahhhh hemeeeennnnn tezz zamandaaa... diyorumkii allaahımmm nolur bizim içinde hayırlı olan zaman gelsin artıkk nolurr
canımm inşallah atlatırsın bu durumu bir an önce =(( tamam canım ben bu ayda son klomen hakkımı kullanırım hayıtsız.. sonrada hayıtla 3 ay dinlenirim tabii sabredebilirsem :18::18::18:
selaamm canlarımm nasılsınızz?? ((BROWNİM)) canım çookk sevindim pko olmadığına bak gördünmü boşuna stres yaptın kistim var falan diyerek
browniciimmm göndermişin folikülleri hadi gözün aydındarısı başımıza :))) çok sevindim! düzene girer artık inşallah adetin...
canımm cok cok cok sagol.. ama yinede ümitlenmek istemiyorum ya niyeyse.. bakalım 3 ay boyunca kontrollerim devam edicek artık doktor kesin olarak degilsin dedi ama inanmak güc tabii.. doktorum cok iyi ama ben yinede beklemek istiyorum..
zaten bebeğim hic tedavi olmadan kazayla olmustu prezervatifle korunuyorduk birde.. pkolu oldugumu düsündügüm zamanlar hatta artık kesin diyodum yani cok sasırmıstık nasıl oldu etti diye..
ama bakalım hayırlısı canımm.. keske bir tedavisi olsa bir caresi olsa da hepiniz kurtulsanız.. herkes buraya tedavim sonuc verdi artık pkolu degilim diyebilse.. ama Nerdeee
ama umarım bebisleriniz en kısa zamanda gelerekk sizi bu dertten sıkıntıdan kurtarır canımm hepiniz icin dua ediyorum. bütün sifa arayanlara RABBİM sifasını versin insallahhhh
canımm foliküller gitti valla cook sükürrr de ondan da önemlisi doktorum Polikistik over görünmüyor degilsin dedi ve kesin olarak söyledi.. cok saskınımm hala inanamıyorum.. kontrollerim devam edicek artık ne zaman inanırım bilemiyorum..
insallahh girer canımm doktorum tamamen psikolojik olduugnu söyledi.. hormonların da gayet normal saglıklı yumurtlama var dedi..
sizler icin hep dua ediyorumm canımm.. insallahh düzen denen sey bizde de olur.. 2mizde o yönden sansızız cünküü
Merhaba canım keşkee kurtulsak dediğin gibi ama pkonun malesef kesin tedavisi yokSenin adına sevindim gerçekten pko olmadığın için çok şanslısın canım
kızlarr yazmak istedimm niye bilmiyorum..
sizler benmm en zor anlarımda yanımda oldunuz.. her ne kadar bilgisayardan sanal bir ortamdan olsa da ben size icimi rahatca döktüm..
sıkıldım, bunaldım, korktum, üzüldüm agladım..
her defasında buraya geldim ve moral buldum.. bazen anneme anlatamadıgımı anlattım sizlere.. istedigim kadar acılabildim..
hepiniz o kadar iyi insanlarsınız ki Allah' ım insallah yüzünüzü güldürür..
size cok cok cok tesekkür ederim iyiki varsınız.. benim sorularımı dertlerimi korkularımı okudunuz, cevaplar yazdınız moraller verdiniz..
dualarımı eksik etmiyorum sizden asla..
Allah hepinize bebeklerinizi en kısa zamanda versin.. dua edin, edelim insallah gelicek melekleriniz..
yorulmayın, pes etmeyin kızlar Rabbim ol diyecek ve olcak dua edin sabredin..
sizin her zaman benim yanımda oldugunuz gibi bende her zaman sizin yanınızdayım..
Ayyy canım benim Allah razı olsun ne güzel yazmışsınDost kötü günde belli olurmuş.Bizler birbirimizi rumuzlardan tanısakta bence gerçek dostluklar kurduk burada çıkarsız menfatsiz.Senin birazda olsa duygularına tercüman sıkıntına moral olabildiysem ne mutlu bana Aminnn canım inşallah dualarımız kabul olur ve hepimiz anneliği tadarız.Sende ikinci bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah.Hep yanımızda ol öpüyorum canım Duygulandırdın benide
browniciimmm göndermişin folikülleri hadi gözün aydındarısı başımıza :))) çok sevindim! düzene girer artık inşallah adetin...
kızlar ben bir süredir giremiyorum, migrenle savaşıyorum malesefen son nurtopu gibi bir kistim olduğundan dkh başladım.. bu ay öyle gitti yani elde var sıfır :)))) dkh da sağolsun migrenime çalıştığından bilg.a çok az bakabiliyorum.. geçmişi okuyamadım henüz..
canım klomen yumurta uyarıcı bir ilaç olduğundan yanında bir şey kullanmaman lazım! hele ki hayıt tohumu gibi güçlü bir bitkiyi.. Allah korusun ilacın etkisini de azaltsa tedavin boşa gider. Bitkiler tam çözülmüş şeyler değil, temkinli olmak lazım..
bir ay daha sabret, olmadı ilacı bırakacağın diğer ay bitkisellere geçersin. gerçi ben 6 ay kullanılıyor diye biliyorum ama doktorunun dediği önemli tabi. İNŞALLAH VE İNŞALLAH GEREK KALMAZ TABİ :))) İnşallah gelir hemen bebiş :)))
kendime çok iyi bakarım aslında ama bu aralar sıcak rüzgar vardı...o yaptı sanırım bir de kulak sorunu için antibiotik içmiştim sonradan gribe çevirdi yapacak bişey yok.... 2 -3 güne geçer gibi geliyor....
merhaba canım.
ya bünyen zayıf ya da kendine işyi bakamıyorsun ozaman
geçmiş olsun meyveni sebzeni güzel ye
ben de evlenmeden evvel kışın bile hasta olmaZDIM
şimdi hava değişsin hemen hastalnıyorum
anamın kıymetini bilememişim onla yaşarken
sağol canım antibiyotik bitti ateşimde düştü şimdi iyileşme aşamasındayım ondan sebep gelemedim topiğe kızlarCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaİnşallah atlatırsın kısa sürede dğer tedavinde neoldu gelişmeler varmı?Kendine iyi bak görüşürüz
bağaşıklık sistemini güçlendiren ilaç da neymiş canım aslında benim için çok iyi olur kışa girerken başlamak adı ne ilacın?geçmiş olsun canım =(.. seninde bünyen çok zayıf benim ki gibi.. bende hep öyleydim hemen hastalanırdım yaz kış.. bak ne diycem bağışıklık sistemi güçlendirici ilaç alıyorum ben öyle kurtuldum bu dertlerden.. şimdi kışın bile hiçç hastalanmıyorumm aman maşallah diyim kendime =)).. sende dene bence çok faydası var.. bide zaten özellikle bebek düşünen herkese veriyolar genelde bağışıklık sistemi güçlendiricisi.. ben çookk fazla doktor gezdiğim için söylüyorumbana bi çok doktor önerdi bunu.. sana vermedilermi :44::44: bence kesinlikle dene çok memnun kalacaksın
canım tedavi sürecini durdurdum ben...ameliyattan sonra hiç bişey yapmadım metformini de bıraktım... sadece 1 kez yumurtlama oldu o da 10 gün kadar önce yani 21 mayıstan beri 1 kere oldu.... doktora adet 21. gün gideceğim.... hasta olduğumdan önceki adet 21. günü kaçırdım....önceki adetlerimi de tarlusalla gördüm bu inşallah kendiliğinden gelecek.... bebek için umut var mı dersen yok ne yazıkki....geçmiş olsun bicim nasılsın diycem hastasın :) ne var ne yok tedavi sürecin nasıl gidiyor ben pek aktif olamadım topicte kaçırdım o yüzden çoğu şeyi
selam arkadaşlar. bu mesajı başka bir konuya yazdım ama sanırım pek aktif değil o yüzden burdan yardım almak istedim
15 aylık evliyim hiç korunmama rağmen henüz bebek sahibi olamadım. ramazan başında doktora gittim ultrasonda pko gözlendi.
fsh 5,
lh 4,
prolaktin 11,
tsh 2.5,
estradiol 30 lardaydı galiba onu tam hatırlamıyorum.
bi de endokrin uzmanına gittim adetin 3. günü insülin değeri 50 çıktı. referans aralığı 50-100 dü. bu ne demek insülin direncim yok mu demek?
adetlerim düzenli hava değişiminden felan etkilenmediğim sürece 28-30 günde bir oluyorum.
doktor beni klomene başlatmak istedi fakat ben hep duyduğum okuduğum kadarıyla glifor ilaçları genelde çok faydalı olmuş.
doktoruma istedim bana şeker ilacı verin dedim. bikaç ay klomen denerim gebelik oluşmadıysa öyle geçeriz şeker ilacına dedi.
hadi klomenle gebelik oluştu Allah korusun sağlıksız bi gebelik geçirirsem ne olacak? bu ilaçlar sağlıksız gebelik riskini de düşürüyormuş Allah ın izniyle.
bazı sebeplerden ötürü henüz tedaviye başlayamadım ama ben şeker ilacıyla tedaviye başlamak istiyorum
şimdi bişey söylesem al da kullan diye terslerse çekiniyorum üstelik yaşadığım yerde cihazları kontrolleri en iyi olan doktora gidiyorum.
bi zıtlaşırsam kötü olur. bana akıl verin
bi de endokrin uzmanına da dedim. bana şeker ilacı verin diye. kadın sonuca baktı yok şu an şeker ilacı kullanma sadece kilo almamaya bak dedi
kendime çok iyi bakarım aslında ama bu aralar sıcak rüzgar vardı...o yaptı sanırım bir de kulak sorunu için antibiotik içmiştim sonradan gribe çevirdi yapacak bişey yok.... 2 -3 güne geçer gibi geliyor....
sen nasılsın?
maşallah yine pozitifsin.... :)
.
canım arkadaşım hiç umsutsuzluğa kapılmak yok , en kısa zamanda Allahın izniyle alıcaz güzel haberlerinizi inan hep dularımdasınız , sabrın mükafatını verecek rabbim biraz zaman sadece, daha dün bende ne umutsuzluklarla burda konuşuyordum bak şimdi 30 haftalık oldum , bol bol meryem ve enbiya suresi birde her gün 7 kere hz. zekeriyanın duasını oku .ben öyle yapmıştım.
sağol güzel arkadaşım , dediğin doğru doktorlar hiç düşünmüyo yasemininde aynı durumu oluşu beni rahatlattı.hadi şimdi seni bekliyorum dört gözle sonra ben varım galiba sırada
maşallah canım ne kadar büyümüş , nasılsın ? bebeğin hareket hissetmeye başladınmı ben ilk güçlü hareketi 18. haftada hissetmiştim.
sizede maşallah diclecim , büyümüş bebeişin cinsiyeti bellimi ? Rabbim ne güzel bu günleri görmeyi nasip etti
ah güzelim sen nerelerdesin yaa kafanımı dinlemek istedin arkadaşım iyi yapmışsın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap, iğneli tedaviye geçecekmişsin hayırlı olsun inşallah, hep pozitif olmak için elinden geleni yap canım, inan psikoloji çok önemli.öptüm seni
canım emzirmek çok yorucu. belki benim sütüm az olduğu içindir. saatlerce memede kalıyor. sonra mama veriyorum, ağlıyor çünkü.maşallah bebeğine canım, kırkı çıkmış daha dün doğum yaptın sanki.nasıl busmai bebek bakmak zormu canım, uykusuz geceler bizimi bekliyor yoksa.
aboooow canım öyleyse yandın sen:) hehehehevar canım ben :) muhtemelen üçüzmüş hemde:)
hoşgeldin canım ben de seni merak ediyordum geçmiş olsun acil şifalar migrenin içinbrowniciimmm göndermişin folikülleri hadi gözün aydındarısı başımıza :))) çok sevindim! düzene girer artık inşallah adetin...
Gözün aydın canım benimde geçti adet olmayı bekliyorum kolay değil beklemekHormon testinide adetin 3. günü yapıyorlar genelde inşallah bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?