Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah mutluluğunu daim etsin canım.ne kadarlık oldun canım çizelge yapsana görelim

bazen öyle duygusallık oluyor canım , Allah kabul etsin tamamıda olur tabi önemli olan niyet.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
her gün 7 kere okumayı sürekli hale getirmiştim.neden kist çıktı canım yoktu sende kist klomenmi kullandın.

maşallah bebeğine canım, kırkı çıkmış daha dün doğum yaptın sanki.nasıl busmai bebek bakmak zormu canım, uykusuz geceler bizimi bekliyor yoksa.

anladim canim ben de öyle yapayim o zaman..

ben erken adet oldum ama dr yine de klomen vermedi kanimda kizamikciga karsi koruma yokmus onu iyice arastirmak istiyorum almanyada bu hastaliga mecbur bakilmasi gerekiyor dedi.. guatr tam üst sInIrda cikmis.. amaannn duruyoruz bakalim hayirlisi olsun...

sağol canımcım yinede cvbın için
tamam canım bir ay daha sabrederim ama şunu anladım ben klomenle bu işi beceremiycemm hayıtı 3 ay kullanmayı düşünüyorum canım artık birazda böyle şeyler denemek istiyorum.. inşallah bekleyen bütün arkadaşlarımın ve benim ve senin hepimizin bebeği gelir inşallaaaahhhh hemeeeennnnn tezz zamandaaa... diyorumkii allaahımmm nolur bizim içinde hayırlı olan zaman gelsin artıkk nolurr

canımm inşallah atlatırsın bu durumu bir an önce =(( tamam canım ben bu ayda son klomen hakkımı kullanırım hayıtsız.. sonrada hayıtla 3 ay dinlenirim tabii sabredebilirsem :18::18::18:

Bekliyecem canım biraz daha olmazsa söktürücü kullanıcam
Aminn canım hepimizinkini inşallah.Canım kist var demedimAdet olmadım ya acabamı dedim yani inşallah yoktur Çok teşekkür ederim canım bende okuyayım bu duayı.
Hayırlısı canım hepimiz için
Rica ederim canım

selaamm canlarımm nasılsınızz?? ((BROWNİM)) canım çookk sevindim pko olmadığına bak gördünmü boşuna stres yaptın kistim var falan diyerek

canımm cok cok cok sagol.. ama yinede ümitlenmek istemiyorum ya niyeyse.. bakalım 3 ay boyunca kontrollerim devam edicek artık doktor kesin olarak degilsin dedi ama inanmak güc tabii.. doktorum cok iyi ama ben yinede beklemek istiyorum..
zaten bebeğim hic tedavi olmadan kazayla olmustu prezervatifle korunuyorduk birde.. pkolu oldugumu düsündügüm zamanlar hatta artık kesin diyodum yani cok sasırmıstık nasıl oldu etti diye..
ama bakalım hayırlısı canımm.. keske bir tedavisi olsa bir caresi olsa da hepiniz kurtulsanız.. herkes buraya tedavim sonuc verdi artık pkolu degilim diyebilse.. ama Nerdeee
ama umarım bebisleriniz en kısa zamanda gelerekk sizi bu dertten sıkıntıdan kurtarır canımm hepiniz icin dua ediyorum. bütün sifa arayanlara RABBİM sifasını versin insallahhhh

browniciimmm göndermişin folikülleri hadi gözün aydın darısı başımıza :))) çok sevindim! düzene girer artık inşallah adetin...

canımm foliküller gitti valla cook sükürrr de ondan da önemlisi doktorum Polikistik over görünmüyor degilsin dedi ve kesin olarak söyledi.. cok saskınımm hala inanamıyorum.. kontrollerim devam edicek artık ne zaman inanırım bilemiyorum..
insallahh girer canımm doktorum tamamen psikolojik olduugnu söyledi.. hormonların da gayet normal saglıklı yumurtlama var dedi..
sizler icin hep dua ediyorumm canımm.. insallahh düzen denen sey bizde de olur.. 2mizde o yönden sansızız cünküü

kızlarr yazmak istedimm niye bilmiyorum..
sizler benmm en zor anlarımda yanımda oldunuz.. her ne kadar bilgisayardan sanal bir ortamdan olsa da ben size icimi rahatca döktüm..
sıkıldım, bunaldım, korktum, üzüldüm agladım..
her defasında buraya geldim ve moral buldum.. bazen anneme anlatamadıgımı anlattım sizlere.. istedigim kadar acılabildim..
hepiniz o kadar iyi insanlarsınız ki Allah' ım insallah yüzünüzü güldürür..
size cok cok cok tesekkür ederim iyiki varsınız.. benim sorularımı dertlerimi korkularımı okudunuz, cevaplar yazdınız moraller verdiniz..
dualarımı eksik etmiyorum sizden asla..
Allah hepinize bebeklerinizi en kısa zamanda versin.. dua edin, edelim insallah gelicek melekleriniz..
yorulmayın, pes etmeyin kızlar Rabbim ol diyecek ve olcak dua edin sabredin..
sizin her zaman benim yanımda oldugunuz gibi bende her zaman sizin yanınızdayım..

Merhaba canım keşkee kurtulsak dediğin gibi ama pkonun malesef kesin tedavisi yokSenin adına sevindim gerçekten pko olmadığın için çok şanslısın canım

Ayyy canım benim Allah razı olsun ne güzel yazmışsınDost kötü günde belli olurmuş.Bizler birbirimizi rumuzlardan tanısakta bence gerçek dostluklar kurduk burada çıkarsız menfatsiz.Senin birazda olsa duygularına tercüman sıkıntına moral olabildiysem ne mutlu banaAminnn canım inşallah dualarımız kabul olur ve hepimiz anneliği tadarız.Sende ikinci bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah.Hep yanımızda ol öpüyorum canımDuygulandırdın benide

evet canım aynen öyle..
birazda olsa ne demekk tamamıyla hatta daha fazlası moral verdin, verdinizz bende duygulandım simdi
canımmm benimm amin insallahh insallahh.. elimden birsey gelebilse daha fazlasını yapabilsem sizler icin..
tedaviye giderken doktorda randevu saatimden önce gidiyordum malum o bekleme yerlerinde bazı kisilerle konusuyorduk.. kac tane pkolu vardı ve karnı burnundaydı.. insallah canım insallah sizlerde en kısa zamanda tadcaksınız o duyguyu ben buna hep inanıyorum

var canım ben :) muhtemelen üçüzmüş hemde:)

kendime çok iyi bakarım aslında ama bu aralar sıcak rüzgar vardı...o yaptı sanırım bir de kulak sorunu için antibiotik içmiştim sonradan gribe çevirdi yapacak bişey yok.... 2 -3 güne geçer gibi geliyor....
sen nasılsın?
maşallah yine pozitifsin.... :)

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaİnşallah atlatırsın kısa sürede dğer tedavinde neoldu gelişmeler varmı?Kendine iyi bak görüşürüz
sağol canım antibiyotik bitti ateşimde düştü şimdi iyileşme aşamasındayım ondan sebep gelemedim topiğe kızlar
canım tedaviye devam etmedim yani ameliyatın üstünden 3 ay geçti 3 ay sonra yumurtlama oldu kendiliğinden ilk defa önümüzdeki ay kendiliğimden adet göreceğim... ameliyattan sonraki diğer 2 adetimi hep ilaçla getirtti doktor... olmayınca yumurtlama...
böyle işte artık umursamıyorum böyle 3 ayda bir yumurta çatlarsa :) yılda 4 kere çatlamış olur az ama napalım.... şimdilik tedavi düşünmüyorum....
sen ne durumdasın?
öptüm

bağaşıklık sistemini güçlendiren ilaç da neymiş canım aslında benim için çok iyi olur kışa girerken başlamak adı ne ilacın?
ben duymadım hiç....
kışın en az 5 kere grip oluyorum....

geçmiş olsun bicim nasılsın diycem hastasın :) ne var ne yok tedavi sürecin nasıl gidiyor ben pek aktif olamadım topicte kaçırdım o yüzden çoğu şeyi
canım tedavi sürecini durdurdum ben...ameliyattan sonra hiç bişey yapmadım metformini de bıraktım... sadece 1 kez yumurtlama oldu o da 10 gün kadar önce yani 21 mayıstan beri 1 kere oldu.... doktora adet 21. gün gideceğim.... hasta olduğumdan önceki adet 21. günü kaçırdım....önceki adetlerimi de tarlusalla gördüm bu inşallah kendiliğinden gelecek.... bebek için umut var mı dersen yok ne yazıkki....
maşallah canım 22 haftalık olmuş güzel oğlun.... az kaldı canım ya.....
tuncss nasıl haber aldın mı?

hormon değerlerin mükemmel maşallah
eşinin değerlerine bakıldı mı? sende sorun olmayabilir....

dalga geçmeyelim plizz.
hiç pozitif bişi yazmamışım senin mesajdan sonra kendimkini bi daha okudum da
ilaçsız yumurtlamanda güzel bişi canım
hem 3 4 ayda bir diyrsun ama rahim iyilmiştir ancak hormonlar düzenlenip üretir yumurtayı
biz klomensiz metforminsiz yumurtlayamıyoruz
sana maşallah ki ilaçsız olmuş
inşallah 4 5 aya bir bebiişin olur

Günaydın kızlar...

Doktor bana hiç tedavi yöntemi önermediği için bende soğan kürü yapmaya karar verdim.Boş boş durmak istemiyorum.

off böyle doğumu beklemek çok zor canmya.hergün ohh bugünde doğurmadım diyorum.dün akşam yatmadan önce biraz karnımda ağrı oldu korktum sancıların başlangıcımı diye.doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorumya herşeyi ona yoruyorum artk.neyse baktım düzenli değil uyumuşum.kendimi biraz yordum heralde dün dinlenmedim ondan oldu.insan korkuyo ya artk.bu hafta doğurmayım Allahımdeyip duruyom.ben kendimi hiç hazır hissetmiyom doğuma.dün karnm ağrıyınca baya korktum nasıl doğum yapıcam.bide şimdi erken diye düşünüyorum heralde ondan haftaya olsa annemde gelcek ozaman yanmda olcak daha cesaretli olurum.oyüzden dua etde canm vaktinde doğurayım inşallah.hatta takvimimdeki gibi 13nde.neyse Rabbim bilir hayırlısı inşallah.

ohh tatil bitince gelmiş herkes çok sıkıcı oluyodu hoşgelmiş herkes.buarada benm son 16günüm kalmış.Allahım zaman ne çabuk geçti.perşembe kontrolüm var çatı muayenemi yapcak dr.ve artk doğum şeklim belli olcak.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Tüm bebiş isteyen arkadaşlara bebiş hamile arkadaşlara içinde banada hayırlı zamannda kolay doğumlar nasip etsin inşallah Rabbim.

Selam canlar..
Telden giriyorum alintilamak zor oluyor..
Cogunluk takvim yap demis.. Pazartesi kontrolum var gec dollenme benim.. Son adete gore buyuk cikiyor.. Bakalim doktor ne diyecek..
Doktor sonrasi yaparim cizelge hem de icim rahatlamis olur.. Biraz karamsarim son gunlerde.. Surekli dusunurken buluyorum kendimi.. İnsallah bebegimin gelisimi saglkkla devam ediyordur.. Hele bi de her islaklik yasadigimda yine mi kanama oldu ki korkusunu anlatamam.. Nasil atlatacagim bu korkuyu bilmiyorum.. Cok zor derlerdi her hamile kalanlar.. Hamile kalmak dert sonrasi baska dert diye.. Cok dogruymus.. Endiselerim uzun sure devam edecek gibi.. Rabbimden hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor elimden..
İste ben bu haldeyim..

maşallah bebeğine canım, kırkı çıkmış daha dün doğum yaptın sanki.nasıl busmai bebek bakmak zormu canım, uykusuz geceler bizimi bekliyor yoksa.
canım emzirmek çok yorucu. belki benim sütüm az olduğu içindir. saatlerce memede kalıyor. sonra mama veriyorum, ağlıyor çünkü.
geceleri yormuyor beni Allahtan gece uykusu fena değil. ama gündüz bütün günümü alıyor. uyudu uyandı giydir yedir derken saatler geçiyor. hatta şu an ara ara ağlıyor içerde. 1,5 saattir uyusun diye uğraşıyorum uyumadı. ben de bıraktım artık.. ağlamadığı zaman çokkkkk seviliyor ama sürekli ağladığında kabus gibi.. o ağlarken ben kulağıma mp3 player mi taksam, emziğini ağzından düşürmemesi için lastikle çenesine mi bağlasam gibi manyakça fikirler geçiriyorum aklımdan,kendime inanamıyorum:) ikiz isterdim bir de. o zaman ne yapacaktım acaba

var canım ben :) muhtemelen üçüzmüş hemde:)
aboooow canım öyleyse yandın sen:) hehehehe
ne zaman kesinleşecek kaç tane olduğu

üzülme canım benim
bana da doğum kontrol hapı verdiği ay kendimi tutamayıp doktorun yanında ağlamıştım
ama çok iyi bir dinlenme oldu benim için

hoşgeldin canım ben de seni merak ediyordum geçmiş olsun acil şifalar migrenin için

Gözün aydın canım benimde geçti adet olmayı bekliyorum kolay değil beklemekHormon testinide adetin 3. günü yapıyorlar genelde inşallah bir sorun çıkmaz

sorma çok zormuş ya beklemek.Kendimi yedim bitirdim resmen.ekimin 4ünde neyim varmış kesin belli olacak inşallah.inşallah sen de olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…