Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Canım benim sende öyle sağolNe güzel inşallah bizlerede nasip olur Allah'tan herşey hayırlısı olsun
var canım ben :) muhtemelen üçüzmüş hemde:)
Canım ciddimisin.Üçüzmü olucakNegüzel ya Allah bağışlasın
İyi canım iyi olmana sevindim inşallah daha iyi toparlanırsın.Canım azda olsa yumurtlama varmış sende ilaçsız negüzelİnşallah bebeğinde çok bekletmeden gelir hayırlısı olsun sizin içinBende durum eşimde sperm sayısında eksiklik çıktı.Benimde adet olmam gecikti yine beklemedeyim eşimin sonucuna göre doktor tedaviye geçicek
Az kalmış canım ya Hadi hayırlısı Allah kurtarsın inşallah.Aminn canım inşallah
Kolaylıkla olmuyor canım bizlerinki endişe duyman doğalİnşallah sorunsuz şekilde atlatırsın Allah yardımcımız olsun
sorma çok zormuş ya beklemek.Kendimi yedim bitirdim resmen.ekimin 4ünde neyim varmış kesin belli olacak inşallah.inşallah sen de olursun.
İnşallah iyi sonuç alırsın.Ya sorma ya adet olayım hemen yada bebek olsun

maşallah canım ne kadar büyümüş , nasılsın ? bebeğin hareket hissetmeye başladınmı ben ilk güçlü hareketi 18. haftada hissetmiştim.

saol cnmcım iyiim çok şükür yarın bebeğimi görmeye gidicem kısmetse dörtlü ultrason için çok heyecanlıyım :) valla bende o sıralarda hissettim gibi aslında tam değil bebeğin haraketimi yoksa kasılmamı anlamıyorum daha henüz şöyle sağlam bir vurma olmadı :) o güçlü dediğin haraketi daha hissetmedim cnm kimi geç hissedermiş bende onlardan biriyim sanırım zaten 5 ayda 3,5 kilo aldım karnım yeni yeni hamile gibi gözükmeye başladı oda kıyafetine göre değişiyor :) ama şunu söyliyim tuvalete gitmekten imanım gevredi :) şimdi böyleyse ilerde ne olur bilmiyorum sanırım tuvalette yatıcam

biraz nefes al tabiki hayatım yeni ameliyat yeni oldun hayırlı güzel zamanda gelsin bebeğin cnm
bebek için umut herzaman olmalı hayatım sakın kendini koyverme Rabbimin yapamayacağı şey yok hiç ummadığın anda geliyor minikler
nasıl geçiyor zaman değilmi uğraşıp dururken bebek için şimdi 22 haftalık oldum merak etme sende Allahın izniyle bunları yaşıycaksın inşallah o zaman çektiğin sıkıntılar stresler unutulup gidicek
tuncssun ailesiyle keyfi yerinde çocuk için endişelenme dışında ama eminim sorun olmayacak Allahın izniyle hepimiz tabiki hamileyken edişeli oluyoruz oda bir kanama geçirdi doğal olarak yüreği ağzında kanama geçirmese bile insan endişeleniyor çünkü çok zor elde ettik biz bebekleri nazlı bizimkiler :)

canım ya Allah kolaylık versin ne yaşayacağını bilmemek ürkütüyor insanı inşallah o hemen doğuran kadınlar gibi oluruz vaktinde sağlıkla bir avazda kurtuluruz inşallah

canım hiç sorun yaşamasanda o korku oluyor ıslaklık var bişimi oldu diye ama korkma o ıslaklık doğurana kadar olacak akıntın fazlalaşıyor çünkü bazen su gibi bazen yumurta akı gibi günlük ped olmadan gezemiyorum çünkü bazen bayağı bir ıslaklık oluyor
çokda endileşi olma bebeğide strese sokma duanı et hayatım çünkü herşey dua üstüne kurulu
bende beşinde istanbula gidiyorum babamın filmleri çekilcek dua edin birşey çıkmasın dahada strese girmiyim zaten üzülüyorum bebeğimi daha çok üzmiyim çok zor şu hastalık ya Allah kimseye yaşatmasın

kızlar ya şimdi gördüm göğsümden su geliyor bu ne şimdi anlamadım uçları ara ara ağrıyor normal birşey mi :44:

kızlar ya şimdi gördüm göğsümden su geliyor bu ne şimdi anlamadım uçları ara ara ağrıyor normal birşey mi :44:

normadir canım
kuzenimde de geliyordu gebeyken:)
muhtemelen hormonal bir durum.
bizimki cok cok emziriyordu senin de sütün bol olur inşallah

normadir canım
kuzenimde de geliyordu gebeyken:)
muhtemelen hormonal bir durum.
bizimki cok cok emziriyordu senin de sütün bol olur inşallah

yeni farkettim bende biraz önce bır baktım bir damla su var bir sıktım göğsümü ikisinden de su geliyor ay inşallah bol sütlü olurum :)

evet canm çok az kaldı.amin inşallah canm benm.darısıda sizlere olsun.

amin canm inşallah tüm hamileler bi avazda kurtuluruz gerçekten.evet en çok ürküten o zaten ne olacak nasıl olacak belirsizlik.

yukarda cvp vermeyi unutmuşum canm.tatlm o su deil süt.bendende gelmeye başlamıştı o haftalarda dr.a sordum süt dedi göğsünü sıkma dedi.zaten sıkmıyodum da benm hala geliyo çamaşırıma sarı lekeler bırakıyo.inşallah bu sonra sütümüzün iyi olacağı anlamına geliyodur ama belli olmaz.benm göğüslerim hiç büyümedi sanki aynı sütyenlerimi kullanıyorum.sonramı sütlenip büyüycek acaba.bazılarınn önceden 1-2beden büyüyomuş.

üzülme canım benim
bana da doğum kontrol hapı verdiği ay kendimi tutamayıp doktorun yanında ağlamıştım
ama çok iyi bir dinlenme oldu benim için

18 hazıranda aşılama oldum ya ondan berı dınlenıyorum, hep bı aksilik
kılo aldım , artık spora verecegım kendımı bu ay. Okul da baslayınca hareket olur, kafam dagılır bari. Cok yoruldum bu yaz

bende yarın gidince sorucam demek sütmüş o alla alla herkeste oluyormu acaba ya benim büyüdü göğüslerim bir kaç beden büyüdü sanırım gerçi hala aynı sütyenleri kullanıyorum ama oldukça taşıyorlar :)

şaka gibi bir sürüşey yazdım bi tuşla hepsi gitti teldrn ilk giriiim.neyse dilerim herkez iyidir.bende iyi haber yok22.gun tahlil sonucu lh.19 progestoron mu ne 3.33 dr.gitmedim anladıgım kadarıyla yumurtlama yok başka anlsyan varmı bu tahlilletden

3 üz mü gerçekten mi?
hcg değerinden mi anlaşıldı?
hayırlısı olsun....

suanlık beta ya göre diyorlar..austosun 10 gb hamıle kalmısım ve beta degerım 1780 muhtemelen üçüz yada ikiz dedi hzıla yükselıyor dedi pazartesi tekrar gidecem :))

pazartesi tekrar gidecem :) sürekli kontrol edılıyor ama kalp atışı ve kese gözukmeden kesin demıyorlar:) ama çok çok büyük oranlar veriyorlar çoğul gebelik için :)

evet canım doktorlar ınanmamak lazım ama simdilik öyle dıyorlar:)

suanlık beta ya göre diyorlar..austosun 10 gb hamıle kalmısım ve beta degerım 1780 muhtemelen üçüz yada ikiz dedi hzıla yükselıyor dedi pazartesi tekrar gidecem :))

maşallah canım hayırlı olsun naptın kızzz biz bir tane bulmak için can atıyozzz

yok canm herkeste olmuyo sanırım.neden oluyo onuda bilmiyom.benm kuzen 2doğum yaptı onda olmamış diğer kuzende olmuş mesela.benmde büyüdü birazda sütyenimi değiştirecek kadar deil.özellikle kahverengi kısmı büyüdü sanki.doğumdan sonra ençok korktuğum şeyde yara olması neyse doğru emzirince olmaz inşallah.doğurdum da emzirmesi kaldı.

iyi akşamlarrr

hamile olanları tebrik ediyorum en başta.

bizde korunmasız devam ediyoruz bu ay.duphastona başladım 17.gün.bakalım nasıl bir sonuç çıkacak bu ay

kılo aldım , artık spora verecegım kendımı bu ay. Okul da baslayınca hareket olur, kafam dagılır bari. Cok yoruldum bu yaz
Spor yapmak en iyisi canım. Bende ara vermiştim koşu bandına, bu akşam yine başladım koşu bandı var yürüyüş yapıcam. Hergün yaparım inşallahPkoda kilo vermek önemli
Canım inşallah seninde iyi haberlerini alırız.Bendende al okadar adet olamadım bekliyorum stres yapıyor ya

evet canım doktorlar ınanmamak lazım ama simdilik öyle dıyorlar:)

Sağlıklı ve hayırlı olsunda canım ikiz üçüz farketmez değilmi?

canım bence avent silikon göğüs ucu almalısın. o zaman yara olmaz. ben hala kullanıyorum çünkü canımı acıtıyor emdiği zaman. çok kullanışlı keşke hastanede yanımda olsaydı. göğüs ucum belirmemişti hemen,emziremedim.

evet canım onlar kafanı dağıtır, kilo vermek kendini iyi hissettirir sana

İnşALLAH canım seninki gibi olur, bu ay içmeyeceğim ilacı, hayırlısı, zaten bugün 9.günüm 14. gün içmeye başlıyordum, hatta belki ikna ederim diyordum ama, hissini güvencem kocacığımın... Yoksa bu sefer daha büyük tartışcaz..

Spor yapmak en iyisi canım. Bende ara vermiştim koşu bandına, bu akşam yine başladım koşu bandı var yürüyüş yapıcam. Hergün yaparım inşallahPkoda kilo vermek önemli
Sen regl oldun mu canım?
evet canım onlar kafanı dağıtır, kilo vermek kendini iyi hissettirir sana

Aslında duyan da tombiş zannetcek benı 1.62 boyum var.kilom 51'den 54'e cıktı. Şu göbegımden nefret edıyorum, ne gıysem fırlıyor.Bayramda akrabalar benı onun yuzunden hamıle sandılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…