- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Canım benim sende öyle sağolevet canım aynen öyle..
birazda olsa ne demekk tamamıyla hatta daha fazlası moral verdin, verdinizz bende duygulandım simdi
canımmm benimm amin insallahh insallahh.. elimden birsey gelebilse daha fazlasını yapabilsem sizler icin..
tedaviye giderken doktorda randevu saatimden önce gidiyordum malum o bekleme yerlerinde bazı kisilerle konusuyorduk.. kac tane pkolu vardı ve karnı burnundaydı.. insallah canım insallah sizlerde en kısa zamanda tadcaksınız o duyguyu ben buna hep inanıyorum
Canım ciddimisin.Üçüzmü olucakvar canım ben :) muhtemelen üçüzmüş hemde:)
İyi canım iyi olmana sevindim inşallah daha iyi toparlanırsın.Canım azda olsa yumurtlama varmış sende ilaçsız negüzelkendime çok iyi bakarım aslında ama bu aralar sıcak rüzgar vardı...o yaptı sanırım bir de kulak sorunu için antibiotik içmiştim sonradan gribe çevirdi yapacak bişey yok.... 2 -3 güne geçer gibi geliyor....
sen nasılsın?
maşallah yine pozitifsin.... :)
sağol canım antibiyotik bitti ateşimde düştü şimdi iyileşme aşamasındayım ondan sebep gelemedim topiğe kızlar
canım tedaviye devam etmedim yani ameliyatın üstünden 3 ay geçti 3 ay sonra yumurtlama oldu kendiliğinden ilk defa önümüzdeki ay kendiliğimden adet göreceğim... ameliyattan sonraki diğer 2 adetimi hep ilaçla getirtti doktor... olmayınca yumurtlama...
böyle işte artık umursamıyorum böyle 3 ayda bir yumurta çatlarsa :) yılda 4 kere çatlamış olur az ama napalım.... şimdilik tedavi düşünmüyorum....
sen ne durumdasın?
öptüm
bağaşıklık sistemini güçlendiren ilaç da neymiş canım aslında benim için çok iyi olur kışa girerken başlamak adı ne ilacın?
ben duymadım hiç....
kışın en az 5 kere grip oluyorum....
canım tedavi sürecini durdurdum ben...ameliyattan sonra hiç bişey yapmadım metformini de bıraktım... sadece 1 kez yumurtlama oldu o da 10 gün kadar önce yani 21 mayıstan beri 1 kere oldu.... doktora adet 21. gün gideceğim.... hasta olduğumdan önceki adet 21. günü kaçırdım....önceki adetlerimi de tarlusalla gördüm bu inşallah kendiliğinden gelecek.... bebek için umut var mı dersen yok ne yazıkki....
maşallah canım 22 haftalık olmuş güzel oğlun.... az kaldı canım ya.....
tuncss nasıl haber aldın mı?
hormon değerlerin mükemmelmaşallah
eşinin değerlerine bakıldı mı? sende sorun olmayabilir....
Az kalmış canım yaohh tatil bitince gelmiş herkes çok sıkıcı oluyodu hoşgelmiş herkes.buarada benm son 16günüm kalmış.Allahım zaman ne çabuk geçti.perşembe kontrolüm var çatı muayenemi yapcak dr.ve artk doğum şeklim belli olcak.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Tüm bebiş isteyen arkadaşlara bebiş hamile arkadaşlara içinde banada hayırlı zamannda kolay doğumlar nasip etsin inşallah Rabbim.
Kolaylıkla olmuyor canım bizlerinki endişe duyman doğalSelam canlar..
Telden giriyorum alintilamak zor oluyor..
Cogunluk takvim yap demis.. Pazartesi kontrolum var gec dollenme benim.. Son adete gore buyuk cikiyor.. Bakalim doktor ne diyecek..
Doktor sonrasi yaparim cizelge hem de icim rahatlamis olur.. Biraz karamsarim son gunlerde.. Surekli dusunurken buluyorum kendimi.. İnsallah bebegimin gelisimi saglkkla devam ediyordur.. Hele bi de her islaklik yasadigimda yine mi kanama oldu ki korkusunu anlatamam.. Nasil atlatacagim bu korkuyu bilmiyorum.. Cok zor derlerdi her hamile kalanlar.. Hamile kalmak dert sonrasi baska dert diye.. Cok dogruymus.. Endiselerim uzun sure devam edecek gibi.. Rabbimden hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor elimden..
İste ben bu haldeyim..
İnşallah iyi sonuç alırsın.Ya sorma ya adet olayım hemen yada bebek olsunsorma çok zormuş ya beklemek.Kendimi yedim bitirdim resmen.ekimin 4ünde neyim varmış kesin belli olacak inşallah.inşallah sen de olursun.