Buldum kremin adini..
Uzerinde ari resimleri var.. Adi da "bella b"
Bngl canim arastir istersen.. Ama kuzenimin catlayip kan revan icindekalan goguslerine gunlerce lansinoh kullandik.. Sonra eczacimiz bu kremi onerdi ve 3.gune kansiz acisiz uyandi..
canım bence avent silikon göğüs ucu almalısın. o zaman yara olmaz. ben hala kullanıyorum çünkü canımı acıtıyor emdiği zaman. çok kullanışlı keşke hastanede yanımda olsaydı. göğüs ucum belirmemişti hemen,emziremedim.
evet canım onlar kafanı dağıtır, kilo vermek kendini iyi hissettirir sana
canm süpersin çok teşekkürler.benim kuzenimde çok çektiya kız aynen kan revan içinde kalmış göğüsleri ama ona bu ilacı söyleyen olmamış heralde.kaç ay çekti bilmiyorum.3sene oldu hala izleri varmış yaraların.hemen bugün eczaneden alayım ben onu.lansinoh almıştım ama int.de okudum çok faydası olmuyomuş.
sen nasılsın tatlım.aman uyu canm napcan işte.bana hiç olmamıştı uyku tam tersi çok enerjiktim iş yapasım geliyodu habire eşimde dur artk dinlen diye kızıyodu.doğumdan sonra çok uykusuz kalıncak ya canm şimdiden depola sen:)keşke depolansa dimi?senn kontrolün 3ndemiydi.benm yarın ama yarın 30 ağustos tatil olurmuki özel hastanelerde şimdi aklıma geldi bak.neyse canm dikkat et kendinede bebişinede.öpüyorum.
Sen regl oldun mu canım?
Aslında duyan da tombiş zannetcek benı1.62 boyum var.kilom 51'den 54'e cıktı. Şu göbegımden nefret edıyorum, ne gıysem fırlıyor.Bayramda akrabalar benı onun yuzunden hamıle sandılar
Canim benim ne demek..
Ama her insanin bunyesi farkli iste.. Nette az arastir bitkisel yontemlerde var.. Emzirme oncesi sogan surmek filan gibi.. Her yolu denemek lazim :))
Ama ben kesinlikle bu arili kremleri kullanacagim. Cunki bizim eczaci cok onermisti.. Aklimda kalmasin.. Hatta insallah gerek kalmasin.. Meme catlagi cok zor..
Ben iyiyim cok sukur.. Buyuyoruz iste insallah sagliklidir bebisim de.. Bu arada akintin oluyormuydu seninde? Benim sarimsi akintim var surekli en basindan beri.. Pazartesi ayin 3unde kontrolum var. Burda yeni bir doktora gidecegim insallah iyi biridir de sorularima cevap alabilirim.. Zaman nasilda geviyor.. Dun gibi hamile kalisin..nerdeyse doguracaksin.. Benimde son adete gore 10+2 oldu.. Ama son ultrasonda yazandan bu yana saydim suanda 8+6 oluyor.. Yani 10gun gibi bir sapma var.. Bu gidisimde belli olur sanirim..
canm pkolu olduğumuz için göbek oluyo mutlaka aslında kilon çok deil ama işte göbek gitmiyo dimi.akrabalara bakma sen göbek olmasa bile sorar onlar geçenyıl nefret ettirmişlerdi beni bayramadan.bayram geldi yine soracak herkes yokmu bişey diye stres oluyodum.inşallah Rabbim sizleride çok bekletmez bi bakarsın diğer bayrama bebk olur gerçekten.hayırlısı olsun hakkında.
annemde duymuş soğanı biyerden hatta karbonat sür diyodu.ama hiç mantıklı gelmiyo banaya.doğuma hazırlık diye bi kitap almıştım ondada karbonat meme ucunu kurutuyo çatlaklara neden olur diyodu.memebaşınn kendine has yağlı bi dokusu varmış karbonatlı su sabunlu su kurutuyomuş.kime inanacam bilmem.inşallah gerek kalmaz canm.gerçekten çok zormuş memeucuna çamaşırım dokunacakta canm acıcak diye kamburum çıkmıştı diyodu kuzenm.canm sarımsı deilde beyaz oluyodu sanırım unuttum şimdi bak.nezaman unuttum dimi.normaldir korkma sor yined dr.na.sen annenlerde olduğun için ordamı gitcen dr.a.canm benmde son adete göre hesaplasam 41.haftada felan olurum heralde ama ultrasonda yazana göre dr.adet tarihini ona göre belirliyo.yani sen ultrasona göre hesaplıcan çünkü ikimizinde geç yumurta gelişimi ve döllenmesi olduğu için son adetimiz yanıltıcı olur.
bıktım gobekten, elbıse gıysem tam hamıle gıbı oluyorum
bır de bana soramıyorlar, anneme dıyorlarmış bebek mı var dıye
cunku sorana çalıştıgım ıcın bakarsanız yapalım hemen dıyıp gecıstırıyorum
bu ay olmayacak dogm kontrol hapı kullanmamı ıstedı doktorum, bı dahakı aya da bayrama denk gelır kesın.Şans yok hep bayramlara denk gelıyoruz..Nasip..
Canim benm en son asilama sonrasi kistim olmustu dogum kontrol hapi kullanmistim.. Sonraki ay adet olmadan hamile kalmisim.. Bazen dk haplari da ise yarayabiliyor.. İnsallah iyi olur senin icinde.. Hayirlisini dile surekli.. Rabbim en kisa zamanda nasip eeetsin..
gecmis olsun canim benim, migren cok zor olsa gerek, insan siradan bi basagrisina katlanamiyor, migren kim bilir nasil...
var canım ben :) muhtemelen üçüzmüş hemde:)
sağol canımcım yinede cvbın için
tamam canım bir ay daha sabrederim ama şunu anladım ben klomenle bu işi beceremiycemmhayıtı 3 ay kullanmayı düşünüyorum canım artık birazda böyle şeyler denemek istiyorum.. inşallah bekleyen bütün arkadaşlarımın ve benim ve senin hepimizin bebeği gelir inşallaaaahhhh hemeeeennnnn tezz zamandaaa... diyorumkii allaahımmm nolur bizim içinde hayırlı olan zaman gelsin artıkk nolurr
canımm inşallah atlatırsın bu durumu bir an önce =(( tamam canım ben bu ayda son klomen hakkımı kullanırım hayıtsız.. sonrada hayıtla 3 ay dinlenirim tabii sabredebilirsem :18::18::18:
canımm foliküller gitti valla cook sükürrr de ondan da önemlisi doktorum Polikistik over görünmüyor degilsin dedi ve kesin olarak söyledi.. cok saskınımm hala inanamıyorum.. kontrollerim devam edicek artık ne zaman inanırım bilemiyorum..
insallahh girer canımm doktorum tamamen psikolojik olduugnu söyledi.. hormonların da gayet normal saglıklı yumurtlama var dedi..
sizler icin hep dua ediyorumm canımm.. insallahh düzen denen sey bizde de olur.. 2mizde o yönden sansızız cünküü
hoşgeldin canım ben de seni merak ediyordum geçmiş olsun acil şifalar migrenin için
redy geçmiş olsun canım
migren gerçekten zor
ama dikkat edince etkilerini en aza indiebiliyorsun. bol bol karanlıkta dinlen
çikolata falan yeme bir de o hapları bitir ve kurtul:)
umarım klomen kullanırsan işe yarar canım.
brownimm pko değilmişmisin sen
ay bize baka baka olcaktın sonunda he
neyse hadi Allah kurtarmış
pko ya yumoşunu veren kurtaramıo çünkü:2:
haklısın hayatım bende bile şimdi biraz ağrı olsa eyvah erkenmi doğuruyorum diyorumoff böyle doğumu beklemek çok zor canmya.hergün ohh bugünde doğurmadım diyorum.dün akşam yatmadan önce biraz karnımda ağrı oldu korktum sancıların başlangıcımı diye.doğum sancısı nasıl bişey bilmiyorumya herşeyi ona yoruyorum artk.neyse baktım düzenli değil uyumuşum.kendimi biraz yordum heralde dün dinlenmedim ondan oldu.insan korkuyo ya artk.bu hafta doğurmayım Allahımdeyip duruyom.ben kendimi hiç hazır hissetmiyom doğuma.dün karnm ağrıyınca baya korktum nasıl doğum yapıcam.bide şimdi erken diye düşünüyorum heralde ondan haftaya olsa annemde gelcek ozaman yanmda olcak daha cesaretli olurum.oyüzden dua etde canm vaktinde doğurayım inşallah.hatta takvimimdeki gibi 13nde.neyse Rabbim bilir hayırlısı inşallah.
oh maşallah canım yerim ben onu sen anlattıkça gözümde canlandırıyorum yorucu ama yinede çok güzeldir herkes yüzünü görünce herşeyi sana tatlı gelecek diyor , çok merak ediyorum bebeğimi , tipini filan kime benziycek.canım emzirmek çok yorucu. belki benim sütüm az olduğu içindir. saatlerce memede kalıyor. sonra mama veriyorum, ağlıyor çünkü.
geceleri yormuyor beni Allahtan gece uykusu fena değil. ama gündüz bütün günümü alıyor. uyudu uyandı giydir yedir derken saatler geçiyor. hatta şu an ara ara ağlıyor içerde. 1,5 saattir uyusun diye uğraşıyorum uyumadı. ben de bıraktım artık.. ağlamadığı zaman çokkkkk seviliyor ama sürekli ağladığında kabus gibi.. o ağlarken ben kulağıma mp3 player mi taksam, emziğini ağzından düşürmemesi için lastikle çenesine mi bağlasam gibi manyakça fikirler geçiriyorum aklımdan,kendime inanamıyorum:) ikiz isterdim bir de. o zaman ne yapacaktım acaba
canım bazı sitelerde 4.5. ayda idrara gitme azalaır yazıyor ama bende hiç azalma olmadı hamile kaldığım günden beri dediğin gibi nerdeyse orda yatıcam çok güzel çok az kilo almışsın bebeğin gelişsin yeterki zaten sonrasında vermedede zorlanıcaz , istikrarlı gitmişsin.bundan sonra hareketleri daha sık hissedeceksin isim düşündünüzmü?saol cnmcım iyiim çok şükür yarın bebeğimi görmeye gidicem kısmetse dörtlü ultrason için çok heyecanlıyım :) valla bende o sıralarda hissettim gibi aslında tam değil bebeğin haraketimi yoksa kasılmamı anlamıyorum daha henüz şöyle sağlam bir vurma olmadı :) o güçlü dediğin haraketi daha hissetmedim cnm kimi geç hissedermiş bende onlardan biriyim sanırım zaten 5 ayda 3,5 kilo aldım karnım yeni yeni hamile gibi gözükmeye başladı oda kıyafetine göre değişiyor :) ama şunu söyliyim tuvalete gitmekten imanım gevredi :) şimdi böyleyse ilerde ne olur bilmiyorum sanırım tuvalette yatıcam
benimde o aydan itibaren geliyor canım hatta sütyenime gelmiş kurumuş görüyorum uçlarıda hala ara ara ağrıyor.kızlar ya şimdi gördüm göğsümden su geliyor bu ne şimdi anlamadım uçları ara ara ağrıyor normal birşey mi :44:
ay canım benimde sütüm sürekli akıyor ama dediğin gibi eski sütyenler çok rahat oluyor , çok az büyüdü yani.yukarda cvp vermeyi unutmuşum canm.tatlm o su deil süt.bendende gelmeye başlamıştı o haftalarda dr.a sordum süt dedi göğsünü sıkma dedi.zaten sıkmıyodum da benm hala geliyo çamaşırıma sarı lekeler bırakıyo.inşallah bu sonra sütümüzün iyi olacağı anlamına geliyodur ama belli olmaz.benm göğüslerim hiç büyümedi sanki aynı sütyenlerimi kullanıyorum.sonramı sütlenip büyüycek acaba.bazılarınn önceden 1-2beden büyüyomuş.
merhaba canım , biz iyiyiz çok şükür , hemen moralini bozma , bu değer düşük çıkmış yani 22. güne kadar yumurtlama yok demek ,ama biz pkolular biliyorsun geçte yumurtlayabiliyoruz.şaka gibi bir sürüşey yazdım bi tuşla hepsi gitti teldrn ilk giriiim.neyse dilerim herkez iyidir.bende iyi haber yok22.gun tahlil sonucu lh.19 progestoron mu ne 3.33 dr.gitmedim anladıgım kadarıyla yumurtlama yokbaşka anlsyan varmı bu tahlilletden
canım nasılsın ? neden metformini bıraktın , benim için metformin mucize bir ilaçtı bazı kişilerde etkisini uzun sürede gösterebilir, neden umut olmasın umudumuz her zaman var , sen en zorunu atlattın canım , mükafatınıda en güzel şekilde alacaksın , buna yürekten inanıyorum ben.kendime çok iyi bakarım aslında ama bu aralar sıcak rüzgar vardı...o yaptı sanırım bir de kulak sorunu için antibiotik içmiştim sonradan gribe çevirdi yapacak bişey yok.... 2 -3 güne geçer gibi geliyor....
sen nasılsın?
maşallah yine pozitifsin.... :)
sağol canım antibiyotik bitti ateşimde düştü şimdi iyileşme aşamasındayım ondan sebep gelemedim topiğe kızlar
canım tedaviye devam etmedim yani ameliyatın üstünden 3 ay geçti 3 ay sonra yumurtlama oldu kendiliğinden ilk defa önümüzdeki ay kendiliğimden adet göreceğim... ameliyattan sonraki diğer 2 adetimi hep ilaçla getirtti doktor... olmayınca yumurtlama...
böyle işte artık umursamıyorum böyle 3 ayda bir yumurta çatlarsa :) yılda 4 kere çatlamış olur az ama napalım.... şimdilik tedavi düşünmüyorum....
sen ne durumdasın?
öptüm
bağaşıklık sistemini güçlendiren ilaç da neymiş canım aslında benim için çok iyi olur kışa girerken başlamak adı ne ilacın?
ben duymadım hiç....
kışın en az 5 kere grip oluyorum....
canım tedavi sürecini durdurdum ben...ameliyattan sonra hiç bişey yapmadım metformini de bıraktım... sadece 1 kez yumurtlama oldu o da 10 gün kadar önce yani 21 mayıstan beri 1 kere oldu.... doktora adet 21. gün gideceğim.... hasta olduğumdan önceki adet 21. günü kaçırdım....önceki adetlerimi de tarlusalla gördüm bu inşallah kendiliğinden gelecek.... bebek için umut var mı dersen yok ne yazıkki....
maşallah canım 22 haftalık olmuş güzel oğlun.... az kaldı canım ya.....
tuncss nasıl haber aldın mı?
hormon değerlerin mükemmelmaşallah
eşinin değerlerine bakıldı mı? sende sorun olmayabilir....
haklısın hayatım bende bile şimdi biraz ağrı olsa eyvah erkenmi doğuruyorum diyorumbir pank sorma.15 gnün kalmış bebeğin hareketleride artık azalmıştır.Allah verecek kolaylığını canım merak etme bol bol dua et inşallah rahatlıkla doğuracaksın.
oh maşallah canım yerim ben onu sen anlattıkça gözümde canlandırıyorum yorucu ama yinede çok güzeldir herkes yüzünü görünce herşeyi sana tatlı gelecek diyor , çok merak ediyorum bebeğimi , tipini filan kime benziycek.
canım bazı sitelerde 4.5. ayda idrara gitme azalaır yazıyor ama bende hiç azalma olmadı hamile kaldığım günden beri dediğin gibi nerdeyse orda yatıcam çok güzel çok az kilo almışsın bebeğin gelişsin yeterki zaten sonrasında vermedede zorlanıcaz , istikrarlı gitmişsin.bundan sonra hareketleri daha sık hissedeceksin isim düşündünüzmü?
benimde o aydan itibaren geliyor canım hatta sütyenime gelmiş kurumuş görüyorum uçlarıda hala ara ara ağrıyor.
ay canım benimde sütüm sürekli akıyor ama dediğin gibi eski sütyenler çok rahat oluyor , çok az büyüdü yani.
Çok sağolasın canım! hem merak ettiğin için hem de şifa dileklerin için! migren geçmiyor malesef ama ilaç bitince azalcak inşallah!!! tek tedavi doğum diolar ama :))))) malum :)))
sen de alışmışsın iyice anneliğe :)) şikayete bile başlamışsın bakıorum hahaamp3 güzelmiş :)))
tanıo artık seni di mi böceğin :)) bizim yerimize de öp kokla canım! Allah onlara sağlık versin!
canm chicco nun göğüs ucunu aldım ama daha çantama koymadım.kaynatıp koycam.göğüs ucun içe doğrumuydu ondanmı emziremedin.zaten bebek tutamayınca göğüs ucunu çok oynatırsan bebişe hemen yara olmaya başlıyomuş.bende tutamazsa hemen takayım onu.peki ona alışınca göğüsü tutmamazlık yapıyomu hani biberona alışan göğüsü almıyoya onun gibi oluyomu?bide bebeğine emzik veriyomusun?
Sen regl oldun mu canım?
Aslında duyan da tombiş zannetcek benı1.62 boyum var.kilom 51'den 54'e cıktı. Şu göbegımden nefret edıyorum, ne gıysem fırlıyor.Bayramda akrabalar benı onun yuzunden hamıle sandılar
benim oğlum erkek kardeşime, yani dayısına benziyor.oh maşallah canım yerim ben onu sen anlattıkça gözümde canlandırıyorum yorucu ama yinede çok güzeldir herkes yüzünü görünce herşeyi sana tatlı gelecek diyor , çok merak ediyorum bebeğimi , tipini filan kime benziycek.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?