yok kuzum hala tanımıyor beni. ama gözünü dikip bakmalara başladı. o şekilde sevdiriyor kendini bana yavaş yavaşbabasına daha çok ilgi gösteriyor olsa da. çocuklarından şikayet edenlere kızardım ellerindeki nimete şükretmiyorlar diye, ben de aynısını yapıyorum şimdi. insanlar ne nankör değil mi.. yapmamak lazım bunu
ama bir boşluk vardı içimde..şimdi oğlumla beraber doldu. bunu biliyorum.
bir de lohusalığım dün bitti. ancak kendime geldim..lohusalık çok zor insan yorgun ve mutsuz oluyor. şimdi normale dönüyorum çok şükür.
yok canım göğsümü de tutuyordu alışma falan olmadı benimkinde o uca. ben wee marka almıştım hiç işe yaramadı hastanede. sonra avent aldım keşke başından almış olsaydım. marka önemli.
ben biberonla mama da veriyorum.şimdi biberonlar yavaş çekişli. onları araştır öylesinden al bendeki avent 1 numara.ozaman memeyi bırakmıyorlar.
gece yatarken mama verirsin uykusu daha uzun olur çünkü mama daha tok tutuyor sen de dinlenmiş olursun
emzik de artık doktorlar öneriyor çenesini geliştiriyormuş. dişleri çıkana kadar verebilirsin ve çok kullanışlı.çünkü bebekte zaten emme refleksi var ağlayınca emziği verince susuyor bazen. her zaman istemiyor,bazen de tükürüyor ağzından beyefendi.
aman ya bu millet muhabbet arıyor kendine hiç aldırma.
senin kilon gayet ideal ben de aynı kilodaydım bana da aynısını diyorlardı
göbeğin rahatsız ediyorsa korse tak istersen
benim oğlum erkek kardeşime, yani dayısına benziyor.
oh olsun.eşim gıcık etti beni bu akşam
bebeği kucakta taşımak için kangurular var ya ondan almak istiyorum inatla kabul etmiyor
ne sakıncası var anlamadım açıklama da yapmıyor uyuz etti beni
hazırlıklı olun bebek doğduktan sonra bu tür münakaşalara
bir de zırt pırt bebeği annemlere götürelim muhabbetlerine
Allah razı olsun canım! demekki seninki görüntü olarak kalmış sendroma bulaşmamışsın çok şükür! çok sevindim!
inan canım inan adam yalan mı sölicek??? :))) içini daraltıp durma acaba mı diye, çağırcaksın yine onları bak :))) kış kış de gelmesinler bida :))
Evet ikimiz de bilioruz kırmızıların kıymetiniyaşasın adet döngüleri :)))) hehehe
brownimm pko değilmişmisin sen
ay bize baka baka olcaktın sonunda he
neyse hadi Allah kurtarmış
pko ya yumoşunu veren kurtaramıo çünkü:2:
brownieye ben de çok sevindim walla süper! tekrarlamaz inşallah :)) biz battık buraya o bari kurtulsunbu uğurda ölmek var dönmek yok brownie çok nankör çıktı sattı hemen biz ölümüne sadığız helal olsun bize..
kullanışlı değil mi diyorsun,ama bebek arabası de heryere götürülmüyor,puset de çok zahmetli.nasıl taşıyacağız biz bu bebekleri. eşim hayatta izin vermez kanguru almama inat etti bir kere. neyse madem kullanışlı değil diyorsun ben de almam,ilerde de eşimin başına kakıp dururum.chicco aldım ama bakalım işe yarıcakmı yaramazsa avent alırım bende.emziği hastane çantama koymama gerek varmı hemen orda alıştırsammı acaba?
ohh iyi canm senden tarafa benzesin oğluşun:)bizimkinide ultrasonda şimdiden bana benzetiyor eşim.canm sen bilirsin yine ama kanguruların çok kullanışlı olmadığını söylemişti bi arkadaş bi kere taşımış bebeğini belim koptu diyodu.oysa bebeğide zayıftı bile.bi kezmi ne kullanmış.ama heves ettiysen al tabi.
ooo canm o münakaşaları şimdiden duyar gibiyim ben zaten.özellikle ben onun ailesine çok kızcam eminim doğumda felan yada doğumdan sonra bunuda eşime söylicem off kavgaya bak sen.ben çocuğumu biyere götüremem valla sevecek görecek olan gelsin görsün deseydin.ben öyle düşünüyorum çünkü.bebek daha el kadar öyle gezdirilirmi.sağlıkocağındaki ebe bana odasından bile çıkarma 40çıkana kadar demişti.çünkü diğer oda sıcaklığıyla odasınn sıcaklığı farklı.bide gelenler öpmesin elini yıkayıp dokunsunlar felan dedi ama eşinn ailesine öyle de bakalım çocuğu bizden kıskandı derler.derse desinler valla umrumda olmazlar.eşimin söylemesini beklesem söylemez ama ben kendi aileme söylerim öpmeyin felan diye.gerçi onlar öpmez zaten hemen.aman stres oldum bak yine.
neyse benm bugün 12de randevum var çatı muayenemi olcam doğum hakkında konuşcaz bakalım.korkuyoruuuuuumm.
maşallah canım hayırlı olsun naptın kızzz biz bir tane bulmak için can atıyozzz
valla canım benım kadar umutsuz olan yoktu bu ay :) ama Allah ol dedi mi oluyor... iksir yaptım kendime :)
neyseki ilacın (dkh) son 2 günü kaldı(( sonra bitcek ve migrenim en azından hafiflicek inşallah ((( böyle yaşanmıyor.. bu ay klomen kullanasım var kızlar.. geçen sene işe yaramadı ama o zaman hiç yumurtlamamıştım, şimdi işe yarayacağını düşünüyor doktor da. gerçi iyi kötü yumurtlama şansı varken kendi haline de bırakasım var ama daraldım sanırım artık...
kistim gitti ama ağrım geçmedi kızlar! ben kistten diye rahatlamıştım ondan diilmiş demek ki nedir bulamıyorlar :44:inşallah yumurta tembelliğinden olan hassasiyettir??? en iyi ihtimal bu...
çok sağol tatlım!! Allah razı olsun! kesinlikle çok zor regencim, tv-bilg yok (ama çalışmak zorundayım), geç yatmak yok, ışık yok, fazla ses mes yok.. saça bişi takmak yok..( yok.. ama Allah beterinden saklasın napiim, buna da şükür.
ay ne güzel bir haber buuuu!!!!!! Allahım sağlık versin inşallah ikiyse ikisine üçse üçüne :))) en başta sana tabi :) Çok sevindim! sağlıkla kucağına al inşallah!!!! durdun durdun turnayı gözünden vurdun desene :))
maşallah canım sana..
inşallah olur canım yaaa.. ama kontrollerini aksatma klomende ne zaman ne olcağı belli olmuo kaçırınca fena..
ben de belki kullancem bu ay bakalım.. kullanırsam inşallah işe yarar tabi :)
inşallah inşallah canım inşallah!! Allahım hepimize yaşatsın annelik sevincini! o en doğru zamanı biliyor, en hayırlı evladı verecek bize buna inanıyorum :) sağlıklı mutlu bir bebişimiz olsun da, bekleriz napalım :)
Allah razı olsun canım! demekki seninki görüntü olarak kalmış sendroma bulaşmamışsın çok şükür! çok sevindim!
inan canım inan adam yalan mı sölicek??? :))) içini daraltıp durma acaba mı diye, çağırcaksın yine onları bak :))) kış kış de gelmesinler bida :))
Evet ikimiz de bilioruz kırmızıların kıymetiniyaşasın adet döngüleri :)))) hehehe
Çok sağolasın canım! hem merak ettiğin için hem de şifa dileklerin için! migren geçmiyor malesef ama ilaç bitince azalcak inşallah!!! tek tedavi doğum diolar ama :))))) malum :)))
sen de alışmışsın iyice anneliğe :)) şikayete bile başlamışsın bakıorum hahaamp3 güzelmiş :)))
tanıo artık seni di mi böceğin :)) bizim yerimize de öp kokla canım! Allah onlara sağlık versin!
Adetim yine 15 gün gecikti ve ister istemez umutlanıyorum belki hamileyimdir diye...
Diğer adet dönemlerime göre bu ay bazı farklılıklar oldu,yüzüm,boynum,göğüslerime kadar sivilcelendim.Ve içi dolu dolu sivilceler çıkıyor.Gün içinde uyku bastırıyor,yattığım yerde uyuyakalıyorum ve çok çabuk yoruluyorum.birde herşeyden yumurta kokusu alıyorum ve iştahım çok açık.Göğüslerim 20 gündür filan acayip şiş ve ağrıyor normalde göğüslerimde şişlik olunca 1 hafta içerisinde adet olurdum.Böyle şikayetleri olupta hamile kaldığını öğrenenler olmuşmuydu aranızda.Bu kez hamile olabilirmiyim acaba ?
test yapmadınmı daha:26::26:
Hayır yapmadım , açıkçası korkuyorum , hamile olmadığımı öğrenirsem çok üzülcemEylülün 15 ine kadar adet oldum oldum olmadım öyle test yapayım diyorum .
kıs daha cok var 15 gün gectiyse cesaretini topla ve yap bence varsa cıkar zaten yoksada söktürücü alırsın doktordan ne biliyim. bende adet 3 gün gecikince yaptım ve bugun yine yaptım moralim bozuldu yoktu cıkmadı iki saat sonra baktım test yukarda baksana bi sanki belirmiş ama yorumlamamam lazım demi 10 dakkadan sonra yanşlıs yorum oluyomus diye biliyorum. bence ümitle beklemekten sen yapıp kurtulman daha iyi sen bilirsin yinede cünkü yoksa ve adetin gecikmeye devam ederse cok daha fazla ümitleneceksin ve daha cok üzüleceksin.
kullanışlı değil mi diyorsun,ama bebek arabası de heryere götürülmüyor,puset de çok zahmetli.nasıl taşıyacağız biz bu bebekleri. eşim hayatta izin vermez kanguru almama inat etti bir kere. neyse madem kullanışlı değil diyorsun ben de almam,ilerde de eşimin başına kakıp dururum.
ben de "torununu görmek isteyen gelsin" diyordum canım ama maalesef öyle olmuyor gene eski sistem ,biz gideceğiz gibi görünüyor buraya geldikleri yok çünkü.götürmeyince de sanki saklıyorum bebeği onlardan oluyor. öpme konusunda da birşey deme şansımız yok dediğin gibi.bizimkiler pek öpmezler zaten ama cildinde alerji var falan diyebilirsin zaten hemen kızarmaya başlıyor yanakları görürsün sen de
40ımız doldu bizim,ama ben 40 dolmadan çıkıp annemlere gittim
bebeğe birşey olmaz, zaten havalar sıcak.çünkü sen çok bunalacaksın evde inan bana. 40 olayı eskidenmiş
ah ah lohusalık berbat,hele bizim gibi psikopat pko lular için..doğumdan sonra da bir karmaşa oluyor ,herkes sana akıl veriyor falan çıldıracaktım nerdeyse.
şimdi yalnızım bugun bebeğimi ilk kez kendim yıkadımbenden iyi kimse anlayamaz bebeğimin ağlamasından ne demek istediğini.
sen de 1 aya kalmadan öğreneceksin. biraz sabırlı olmak zorundasın, sonradan pişman olacağın kelimeler sarfetmemeye çalış. ben çok şükür çenemi tuttum ama suratım asık diye bozuldular bu sefer. ona da yapacak birşeyim yok
bizim çocuğumuz olduğu kadar,onların da torunu. yani onların da bir parçası bebeklerimiz. hoşumuza gitmese de ilişkiler sürmek zorunda
kızlar banada bir yadım edin ne olur;geçen ay dr gittim rahim temizdi bu pko hastalığı bir anda oluşur mu adetim baya geçti ama idrar testi negatif çıktı dr izne çıkmış bilginiz var mı pko hemencecik oluşur mu hormonlarım ve adet düzenim normaldi sadece geçen ay prolaktin 30 çıktı onun içinde ilaç kullandım yanıt verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?