Bngl canim.. Son dakikada doktor mu degistiricen.. Dur stres panik yapma.. Hayirlusi olsun.. Bu arada masallah bebisi iyi buyutmussun.. Bende dort bucuk kilo dogmusum.. O zamanin sartlarinda annemde pek sikinti olmamis.. İnsallah sende saglikla getirirsin minigini dunyaya..
Browni canim basiniz sagolsun.. Allah geride kalanlarina sabir ve uzun omurler versin..
Ecriiinnn ben iyiyim canim.. İshal oldum fena.. Aksam hastaneye gidicem serum takicaklar..
Sen nasilsin? Tatil guzelmiydi?
canm değiştirmesemde kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyom bakalım kilosu okadarmı?ben okadar olduğunu zannetmiyorum kız sezeryan olayım diye öyle diyor bence.herşeyim normal kilosunu bahane etcek işte.normalmi doğmuşsun canm.maşallah ne diyim başka.sanada geçmiş olsun canm dikkat et kendine.
geçmiş olsun canımm ben iyiyym aynı devam valla tatılım çok güzel geçti dinlendim süperdi valla ama biraz kılo aldım kafayı boşalttım geldim :) pıt pıtları ne zaman duyuyorsun
kıslar merhaba bende pkoluyum. 9 ay klomen tedavisi oldum üç yada 4 ay sadece yumurtam güzel gelisti ve catlatma ignesi.
neyse iki aydır tedaviyiide bıraktım biraz kafamı dagıtayım diye sadece agnucaston içtim hayıt hapı bunu içmemiim nedenide adetim gecikmesin diye cünkü duzensizlik olusuyo bende pkodan kaynaklı. en son adetini 23 temmuzda oldum bi hafta gecti üzerinden bugün test yaptım bisi yok moralim cok bozuldu ama iki saat sonra baktımki testte hayalet cizgi olusmus resme bi bakıp yorumlarmısınız sadece 10 dakkaya kadar test dogru gösterir demi bide lapoquik testle yaptım nasıldır iyi bi testmı o.Eki Görüntüle 499248
Nur topu gibi normal dogmusum.. 3kardesiz ve hepimiz boyle kilolu dogmusuz ve hep nirmal dogum. Eskiden cok cok risklu durumlar olmadikca sezaryen yapilmazmis.. Kendime dikkat ediyorum ama bu karin agrisi cok can sikici oldu.. Korkuyorum..
Hicbir hastanede kadin dogumcu yok aradim hepsini. Acil doktoru bakicakmis gerekli gorurse doktoru cagirirlarmis.. Bir tanidigimiz var acil hekimi onu aradik en sonunda o da aksam nobete gelicem ben gelince gelin serum verelim elektrolit dengesi bozulmasin dedi.. Boyle iste bende durumlar.
Sen kac kilo aldin simdiye kadar ben bugun iki kilo verdim su kaybindan
Ohhh iyi gelmistir tatil.. Yarasin :)))
Pitpitlari pazartesi insallah.. Allah'im nasip ederse bu gidisimde minyatur bebek olarak gorecegim insallah.. Zaman geciyor valla.. Ben son adete gore 10+3 oldum.. Ama benim hesaplarima gore bugun 9+0.. Bu gittigimde artik duyarim insallah sesini..
2-3 ay önce doktor kontrolünden geçmiştim.Sorun yoktu...Geçen hafta PKO olduğumu öğrendim.Doktora sordum 2-3 ay önce yoktu.Yenimi oluşmuşlar..Bir anda olmaz dedi cevap olarak.Ozaman görememişlerdir dedi..
bu teste güvenme yanlış pozitif veriyor
yok canm herkeste olmuyo sanırım.neden oluyo onuda bilmiyom.benm kuzen 2doğum yaptı onda olmamış diğer kuzende olmuş mesela.benmde büyüdü birazda sütyenimi değiştirecek kadar deil.özellikle kahverengi kısmı büyüdü sanki.doğumdan sonra ençok korktuğum şeyde yara olması neyse doğru emzirince olmaz inşallah.doğurdum da emzirmesi kaldı.
canım bazı sitelerde 4.5. ayda idrara gitme azalaır yazıyor ama bende hiç azalma olmadı hamile kaldığım günden beri dediğin gibi nerdeyse orda yatıcam çok güzel çok az kilo almışsın bebeğin gelişsin yeterki zaten sonrasında vermedede zorlanıcaz , istikrarlı gitmişsin.bundan sonra hareketleri daha sık hissedeceksin isim düşündünüzmü?
benim oğlum erkek kardeşime, yani dayısına benziyor.
oh olsun.eşim gıcık etti beni bu akşam
bebeği kucakta taşımak için kangurular var ya ondan almak istiyorum inatla kabul etmiyor
ne sakıncası var anlamadım açıklama da yapmıyor uyuz etti beni
hazırlıklı olun bebek doğduktan sonra bu tür münakaşalara
bir de zırt pırt bebeği annemlere götürelim muhabbetlerine
Pko malesef kilo yapıyor.Göbekde cabasıSen regl oldun mu canım?
C
anım dün akşam söktrücü kullanayım dedim baktım kahverengi leke bugünde adet oldum.Şuan söktürücüyü kullanmama gerek yok d eğilmi:44:
Aslında duyan da tombiş zannetcek benı1.62 boyum var.kilom 51'den 54'e cıktı. Şu göbegımden nefret edıyorum, ne gıysem fırlıyor.Bayramda akrabalar benı onun yuzunden hamıle sandılar
selam kızlar
ne var ne çok bakalım
A.s canım bende bugün adet oldum .Dün akşam tarlusaldan içmeye başladımki baktim adet olıuyorum.Şuan gerek varmı söktrücü kullanmaya peki?1 tane içtim demekki olacakmışım zaten.İçmeme gerek yok değilmi?:44:günaydın kızlar.
adet oldum galba ben.
anlamadım yani dün hafif pembe akıntı oldu azıcık gün boyu yoktu sonra.
sabah kahve akıntıya döndü.
ama daha adetime hesabıma göre 3 gün vardı:S
demiştim düzeni bozduk bu ay diye hakkaten bozmuşum:S
buayı da kapattık artık kısmet gelecek aya
Canım üzüldüm,başınız sağolsun Allah rahmet eylesincanım kusura bakma ya giremedim bi süredir.. kuzenimi ve esini trafik kazasında kaybettik 2 gün önce.. o yüzden giremedim..
sanada gecmis olsun canım migrenden annemde cok cekti, annemde de hipertansiyon var hergün ilac kullanıyor raporlu ondan sonra pek agrısı olmadı ama migren yüzünden sacları da erken yasta beyazladı hatta cok sık boya yaptırır saclarına.. insallah sende öyle birsey olmaz..
yok canımmm yok dualar ediyorum valla sükürler olsun diyorum pko dan kurtulma yolu cok cünkü sizlerde biliyosunuz.. iyice hazırlamıstım ben kendimi pkoluyum diyordum valla ama gel gör ki öyle cıkmadı.. Sizler icinde bunu dilesem de cok zor biliyorum ama evlatlarınızı kısa sürede kucagınıza alın da canımm benimm insallahh pko nun felan o zaman bi anlamı kalmaz..
evet canımm zaten kesinlememisti polikistik over acısından arastırılması gerekiyor denmisti raporda birsürü seylerden gectim ama kendimi hazırlamıstım artık.. ama doktorum degilsin dedi valla cok sasırdım ama artık alıstım..
aynen öyle canım ya insallah bian önce bebeklerinizi kucagınıza alırsınız da bu cektiklerinizin hepsi geride kalır..
insallahhh canlarımmmm sevincime ortak oldunuzzz üzüntüme ortak ooldunuz siz birtanesinizz valla..
ben her zaman sizin yanınızdayım elimden sizin icin sadece dua etmek geliyo fazlası gelse yapabilsem keske..
A.s canım ben adet oldum bugün umut bekliyoruz işte.Sen nasılsın bebeğin nasılselam kızlar nasılsınız tedavi olanlara Allah sabır versin en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar inşallah
umudunuzu yitirmeyin dua edin ...
Geçmiş olsun canım patates haşla ye.Kahveli ekşi yap keser hemen.Browni canim basiniz sagolsun.. Allah geride kalanlarina sabir ve uzun omurler versin..
Ecriiinnn ben iyiyim canim.. İshal oldum fena.. Aksam hastaneye gidicem serum takicaklar..
Sen nasilsin? Tatil guzelmiydi?
dalga geçmeyelim plizz.
hiç pozitif bişi yazmamışım senin mesajdan sonra kendimkini bi daha okudum da
ilaçsız yumurtlamanda güzel bişi canım
hem 3 4 ayda bir diyrsun ama rahim iyilmiştir ancak hormonlar düzenlenip üretir yumurtayı
biz klomensiz metforminsiz yumurtlayamıyoruz
sana maşallah ki ilaçsız olmuş
inşallah 4 5 aya bir bebiişin olur
soğan kürü dene tabi zararı yok ama ilaç vermemesi garip doktorun pkolu değilmisin?Günaydın kızlar...
Doktor bana hiç tedavi yöntemi önermediği için bende soğan kürü yapmaya karar verdim.Boş boş durmak istemiyorum.
sperm sayısına bakma sen hızı önemli doğru zamanda ilişki oldu mu inanki sperm hızı kalitesi önemli çokluğu falan değil canım.... inşallah sonuç alacaksın....İyi canım iyi olmana sevindim inşallah daha iyi toparlanırsın.Canım azda olsa yumurtlama varmış sende ilaçsız negüzelİnşallah bebeğinde çok bekletmeden gelir hayırlısı olsun sizin için Bende durum eşimde sperm sayısında eksiklik çıktı.Benimde adet olmam gecikti yine beklemedeyim eşimin sonucuna göre doktor tedaviye geçicek
hıımmm kesinlikle doktorla görüşmelisin prolaktindendir ölçüm yapar bence.... canım ya durumunu takip ediyorum maşallah diyorum sana...kızlar ya şimdi gördüm göğsümden su geliyor bu ne şimdi anlamadım uçları ara ara ağrıyor normal birşey mi :44:
anladım maşallahsuanlık beta ya göre diyorlar..austosun 10 gb hamıle kalmısım ve beta degerım 1780 muhtemelen üçüz yada ikiz dedi hzıla yükselıyor dedi pazartesi tekrar gidecem :))
canım nasılsın ? neden metformini bıraktın , benim için metformin mucize bir ilaçtı bazı kişilerde etkisini uzun sürede gösterebilir, neden umut olmasın umudumuz her zaman var , sen en zorunu atlattın canım , mükafatınıda en güzel şekilde alacaksın , buna yürekten inanıyorum ben.
nasılsın arkadaşım uzun zamndr görüşemedik.
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
doğum zamanın gelmedi mi daha canım çok yaklaşmış...
takvimine göre ağırlık ve boy da doğum zamanı için yeterli canım
inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebeğini :) maşallah size
normal doğum mu olacak ondan mı bekliyorsun daha yoksa 1 haftan daha mı kaldı?...
yazını geç gördüm çok erken kaltım bu gün canım biraz yatacağım... şimdi çıkmam lazım öptüm....
ya senin doktor direk sezaryene alma niyetinde. niyeti baştan bozmuş.evet canm yaklaştı normal istiyorum çok şükür herşeyde normal gidiyo ama dün kontrolm vardı herşey normal gitmesine rağmen dr.bana normal doğumun dezavantajlarından bahsetti.oysa nekadar çok avantajı var.güya bebeğim 3800müş haftaya 4ü geçerse normal doğum yapmazmış.bebğimin kilosunn okadar olduğunu zannetmiyorm sezeryan olmam için öyle söyledi.bende hiç sezeryan istemiyorum eve gelince ağladım bu dr.beni normal doğm yaptırmıcak diye.işte öyle karmaşık bi haldeyim.üzgünüm korkuyorum karmaşığım.tamam canm uyu sn sonra görüşürüz yine öptm.
yumurtlama onla alakalı değildir ne demek ya biz hayal mi gördükiyiyim canım bu aralar gerginim tam regl olma dönemindeyim...
metformini doktor bıraktırdı hem de kızarak insülin resistansına göre içmene gerek yok dedi...ben onunla yumurtlamıştım 4 kere dedim doktora onla alakalı değildir dedi geçiştirdi aklım karıştı.... ben de bıraktım ama her an tekrar başlayabilirim hiç belli olmaz...
canım benim güzel dileklerin için çok teşkkürler....
sen de bebeğini inşallah zamanında sağlıkla kucağına alacaksın canım....umudum hep var tabi ama artık eskisi kadar düşünmüyorum... zamana bıraktım....
nasılsın cnaım ne zaman aşılama yaptırcan kızz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?