Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Browni canim basiniz sagolsun.. Allah geride kalanlarina sabir ve uzun omurler versin..

Ecriiinnn ben iyiyim canim.. İshal oldum fena.. Aksam hastaneye gidicem serum takicaklar..
Sen nasilsin? Tatil guzelmiydi?

Bngl canim.. Son dakikada doktor mu degistiricen.. Dur stres panik yapma.. Hayirlusi olsun.. Bu arada masallah bebisi iyi buyutmussun.. Bende dort bucuk kilo dogmusum.. O zamanin sartlarinda annemde pek sikinti olmamis.. İnsallah sende saglikla getirirsin minigini dunyaya..

canm değiştirmesemde kontrol amaçlı gitmeyi düşünüyom bakalım kilosu okadarmı?ben okadar olduğunu zannetmiyorum kız sezeryan olayım diye öyle diyor bence.herşeyim normal kilosunu bahane etcek işte.normalmi doğmuşsun canm.maşallah ne diyim başka.sanada geçmiş olsun canm dikkat et kendine.

Browni canim basiniz sagolsun.. Allah geride kalanlarina sabir ve uzun omurler versin..

Ecriiinnn ben iyiyim canim.. İshal oldum fena.. Aksam hastaneye gidicem serum takicaklar..

geçmiş olsun canımm ben iyiyym aynı devam valla tatılım çok güzel geçti dinlendim süperdi valla ama biraz kılo aldım kafayı boşalttım geldim :) pıt pıtları ne zaman duyuyorsun

Nur topu gibi normal dogmusum.. 3kardesiz ve hepimiz boyle kilolu dogmusuz ve hep nirmal dogum. Eskiden cok cok risklu durumlar olmadikca sezaryen yapilmazmis.. Kendime dikkat ediyorum ama bu karin agrisi cok can sikici oldu.. Korkuyorum..
Hicbir hastanede kadin dogumcu yok aradim hepsini. Acil doktoru bakicakmis gerekli gorurse doktoru cagirirlarmis.. Bir tanidigimiz var acil hekimi onu aradik en sonunda o da aksam nobete gelicem ben gelince gelin serum verelim elektrolit dengesi bozulmasin dedi.. Boyle iste bende durumlar.
Sen kac kilo aldin simdiye kadar ben bugun iki kilo verdim su kaybindan

geçmiş olsun canımm ben iyiyym aynı devam valla tatılım çok güzel geçti dinlendim süperdi valla ama biraz kılo aldım kafayı boşalttım geldim :) pıt pıtları ne zaman duyuyorsun

Ohhh iyi gelmistir tatil.. Yarasin :)))
Pitpitlari pazartesi insallah.. Allah'im nasip ederse bu gidisimde minyatur bebek olarak gorecegim insallah.. Zaman geciyor valla.. Ben son adete gore 10+3 oldum.. Ama benim hesaplarima gore bugun 9+0.. Bu gittigimde artik duyarim insallah sesini..

bu teste güvenme yanlış pozitif veriyor

canm işte bende ondan diyorum eskiden nasıl doğurulurmuşta şimdi birsürü risk sayıyo bana diye ondan kızıyorum dr.a.bide sezeryan yasak deniyodu hani ne oldu değişen bişey yok.karın ağrısı ishaldendir canm ama yinede kendi dr.nuda arayıp bi haber etseydin.toplam 12kilo aldım canm ben.çok almadım şükür sonra vermem kolay olacak inşallah tabi normal yaparsam çok daha kolay veririm.Allah büyük inşallah normal yaparım.

2-3 ay önce doktor kontrolünden geçmiştim.Sorun yoktu...Geçen hafta PKO olduğumu öğrendim.Doktora sordum 2-3 ay önce yoktu.Yenimi oluşmuşlar..Bir anda olmaz dedi cevap olarak.Ozaman görememişlerdir dedi..

yanıt için sağol hayırlısı bakalım tekrar dr gidecem sizede geçmiş olsun.

benimde ara ara oluyor hayatım o gün oldu ertesi sabah baktım hiçbirşey yok bugünde dikkat ettim yok kahverengi kısmım tabiki büyüdü ama göğüsleriminde maşallahı var :) sen ne kadar kilo aldın bu zaman zarfında merak ettim

gerçekten çok sıkıldım wc ye gitmekten birde baskı yapıyor assağı doğru hele sabahları bazen uyandığımda canım yanıyor çok sıkışmışsam :) idrara gitmek azalmıycak çevremde hiç öyle olmadı gittikçe çoğalıyor hatta
bir kaç gündür sol tarafımda baskı hissediyorum bir baktık bugün eşimle orası daha şişik durumda
doktora gittim organlarına bakıldı bir kere kordon dolanmış ama sorun değil dedi düzelirmiş sonuçları kendi doktoruma götürücem istanbuldan dönünce çok şükür birşey yok
adını düşündük canım PARS olucak
ismi anlamı atılgan güçlü çevik demek ayrıca Anadolu aslanı da deniyor sen peki ??

canım o ana kucaklarının zararı varmış bende duydum bebeğin bacak arasına baskı yapıp bacak arasının ayrık olmasına yol açıyormuş çünkü yeni doğmuş bebek kemikleri zayıf ve şekilleniyor o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor ondan istememiş olabilir eşin

Pko malesef kilo yapıyor.Göbekde cabası
selam kızlar
ne var ne çok bakalım

A.s canım bende bugün adet oldum .Dün akşam tarlusaldan içmeye başladımki baktim adet olıuyorum.Şuan gerek varmı söktrücü kullanmaya peki?1 tane içtim demekki olacakmışım zaten.İçmeme gerek yok değilmi?:44:
Canım üzüldüm,başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
selam kızlar nasılsınız tedavi olanlara Allah sabır versin en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar inşallah
umudunuzu yitirmeyin dua edin ...
A.s canım ben adet oldum bugün umut bekliyoruz işte.Sen nasılsın bebeğin nasıl

Geçmiş olsun canım patates haşla ye.Kahveli ekşi yap keser hemen.

baharcım ben de bilmiyorumki
ama şçmesen olur gibime gelio zaten olmuşşsun
benim de dünden beri kahve akıntı var başka bişi yok
zaten erken oldu bir de devamıı gelmiyor
kist olabilir miki
hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar
adet ağrım belirtim falan fda yok sadece arada gelen kahve akıntı var
ateşim de düşmüş anlamadım gitti

:)
sağol canım ya...
ben metformini bırakmıştım... yeniden başlamayı düşünüyorum.... bi adet olayım da. :)
inşallah senin hemencecik gelsin meleğin

Günaydın kızlar...

Doktor bana hiç tedavi yöntemi önermediği için bende soğan kürü yapmaya karar verdim.Boş boş durmak istemiyorum.
soğan kürü dene tabi zararı yok ama ilaç vermemesi garip doktorun pkolu değilmisin?

sperm sayısına bakma sen hızı önemli doğru zamanda ilişki oldu mu inanki sperm hızı kalitesi önemli çokluğu falan değil canım.... inşallah sonuç alacaksın....
benim kendiliğinden yılda 4 kere yumurtlamam oluyor ama yinede genele 12 aya bakarsan az canım.... ama bunada şükür elbette...
Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize acelemiz yok yeterki sağlıklı olsunlar...

kızlar ya şimdi gördüm göğsümden su geliyor bu ne şimdi anlamadım uçları ara ara ağrıyor normal birşey mi :44:
hıımmm kesinlikle doktorla görüşmelisin prolaktindendir ölçüm yapar bence.... canım ya durumunu takip ediyorum maşallah diyorum sana...
tuncss için de senin içinde çok seviniyorum....

suanlık beta ya göre diyorlar..austosun 10 gb hamıle kalmısım ve beta degerım 1780 muhtemelen üçüz yada ikiz dedi hzıla yükselıyor dedi pazartesi tekrar gidecem :))
anladım maşallah hayırlısı olsun sonuçları yazarsın bende çok merak ettim :)

iyiyim canım bu aralar gerginim tam regl olma dönemindeyim...
metformini doktor bıraktırdı hem de kızarak insülin resistansına göre içmene gerek yok dedi...ben onunla yumurtlamıştım 4 kere dedim doktora onla alakalı değildir dedi geçiştirdi aklım karıştı.... ben de bıraktım ama her an tekrar başlayabilirim hiç belli olmaz...
canım benim güzel dileklerin için çok teşkkürler....
sen de bebeğini inşallah zamanında sağlıkla kucağına alacaksın canım.... umudum hep var tabi ama artık eskisi kadar düşünmüyorum... zamana bıraktım....

nasılsın arkadaşım uzun zamndr görüşemedik.

günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
doğum zamanın gelmedi mi daha canım çok yaklaşmış...

takvimine göre ağırlık ve boy da doğum zamanı için yeterli canım
inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebeğini :) maşallah size
normal doğum mu olacak ondan mı bekliyorsun daha yoksa 1 haftan daha mı kaldı?...

yazını geç gördüm çok erken kaltım bu gün canım biraz yatacağım... şimdi çıkmam lazım öptüm....

Son düzenleme:

evet canm yaklaştı normal istiyorum çok şükür herşeyde normal gidiyo ama dün kontrolm vardı herşey normal gitmesine rağmen dr.bana normal doğumun dezavantajlarından bahsetti.oysa nekadar çok avantajı var.güya bebeğim 3800müş haftaya 4ü geçerse normal doğum yapmazmış.bebğimin kilosunn okadar olduğunu zannetmiyorm sezeryan olmam için öyle söyledi.bende hiç sezeryan istemiyorum eve gelince ağladım bu dr.beni normal doğm yaptırmıcak diye.işte öyle karmaşık bi haldeyim.üzgünüm korkuyorum karmaşığım.tamam canm uyu sn sonra görüşürüz yine öptm.

ya senin doktor direk sezaryene alma niyetinde. niyeti baştan bozmuş.
benim doktor normal doğumu savunuyordu ama
bana da aynı şey oldu kilosu 3500-3600 dedi doktor. hemen suni sancıyla başlatalım yoksa 4ü geçer normal yapamazsın.
suni sancıyla doğmadı sezaryene aldı apar topar.
doğdu ki 3110 gr .ultrason yanıltıyor işte. bebeğim çok ufaktı çok zayıftı henüz doğmayacaktı zamanı gelmemişti. doktor zorla çıkarttı ben de çok üzüldüm ama en azından sağlıklı diye seviniyordum. biliyorsun benim ikili testim riskli çıkmıştı ,hamileliğimde korku içindeydim.
şimdi bebeğim hızla kilo aldı 5 kiloya yakın. çok şükür sağlıklı ve gün geçtikçe et ve tırnak gibi oluyoruz onunla
rabbim herkese nasip etsin-gerçekten isteyenlere

yumurtlama onla alakalı değildir ne demek ya biz hayal mi gördük
neyse canım doktoruna güveniyorsan öyle dene bir de

nasılsın cnaım ne zaman aşılama yaptırcan kızz :)

ah kuzum benı de unutmaz, Allah razı olsun
doktora gıttım, gecen ay iğnelere asırı cevap verdım de östrojenin tavan yapmasından dolayı yumurtalıklarımda şişlikler oluşmuştu hatırlarsın. Bı baktık kı hala şişlikler var gecmemış doktorum dogum kontrol hapı verdı.Ona başladım, bu ay da bomboş gecıyor yanı. Regl olunca yıne gıdecegız o da hesabıma gore eylul sonuna dogru olacak. 2. aşılamaya gecemıyoruz bır türlü
Sen ne yapıyorsun bu ay? klomen kullanmayacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…