Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hatırlıyorum canım böyle sorun yaşadığını ben iiyim bu ay bişey yapmadım valla güzel bir tatıl yaptım geldimm kafayı birazda olsa boşalttım sayılır bende önümüzdkei ay aşıalma düşünüyorum eğer iyi bir fiyat alabılırsemm bakcaz artık eşimin değerlerinde merak ediyorumm 1 sene önce yaptırmıs en son bakalım bilmiyorum ben polikinlikde aşılama yaptırmayı düşünüyorum eşim özel hastanede test versin istiyorum hemen alıp gelsin aşılama öyle olsun diyorum ama oda pek saglıklı degilmiş zaten hastaneyle polikinlik arası 20 dk falan sürüyorr napcam bilmiyorum daha doktorumlada konusmadım bide iş yerinden izin almam sorunlu yaa benım onun için polkinlik olsun dedim ama bilmiyorum artık bakcaz çaresine.7 eylül adet tarıhım hasta olup gitcem .bide son zamanlarda çok halsizim ben acaba diyorum glukofen mı yapıyor sabah akaşm 1000mg ağır mı geliyor randevu alıp endoklonojıye giderim inş.

rahım fılmı cekıldın dı mı daha once? fılm cekmeden aşılamaya gecmıyor doktorlar. benım de asılamam senın anlattıgın gıbı oldu, esım labaratuara ornek verdı, sonra onu alıp hastaneye geldı.15-20 dakıka sürmüştür rahat. hastanede sperm yıkama işini yapacak imkan yok cunku 2.olursa yıne öyle olacak.
ardını bırakma, her ay gıt doktora. tetkiklerını tedavını devam ettır canım.

aynen öyle canm.Allah inşallah ona muhtaç etmeden normal doğururum.ya tamam riskli bi durum olsa bende illa normal doğurcam demem heralde ama adam onu bile demiyo direk sezeryana alası var.dertleri imanları para olmuş.şikayet edecen aslında aklımdan geçmedi deilde şimdi doğum öncesi soruşturma geçirsin bi.ya canm karnıma baksan sende anlarsın 3800 olmadığını enfazla 3200 felandır yani.en azından suni sancı felan sennki biraz denemiş normal doğurtmayı yok benmki hiç uğraşmıcak.sen 40.haftayı doldurmuşmuydun?ondanmı acele etti suni sancı verdi acaba.haftaya gittiğimde aaaa 4kiloyu geçmiş sezeryan yapmalıyız dicek biliyorum kabul etmicem.off çok sinirliyim dr.ma.

rahim filmimi 2 sene önce çektridim ben canımmm çok şükür tüpler temizdi bir sorun çıkmamıştı yanı eğer benım dediğim gibi olursaaa çok rahat olcak çünkü işyerindeki sıkıntım kalkcak :) hayırlısı bi adet olayım doktorumla konusucam bakalım ne diycek banaa şu an taktım kafaya sagol canım tavsiyene uycam :)

canım stres yapma yaaa allah yardımcın olsun nediyeyim başka doktora git baktır bakalım kaç kılo bebek

Bngl Canim doktorUnla ilgili sıkıntı vrmis sanırım bana da tavrı
Sezeryan ister gibi geldi baska bı doktorla da görüş bence
Çatı muayenesi kotu geçmemiş seninde ben demiştim korkulacak birsey yok

Oğlum bugun 15 gunluk oldu simdi uyuyor ama bugun biraz huysuz
İnsallah hepinize tez zamanda sağlıklı evlatlar versin cok guzel bı duygu

canm sormaya ne güzel bak sen normal doğum yaptın senn dr.n nasıldı bu konuda.senn özel hastanemiydi devletmi?

Bngl telefondan giriyorum alinti yapamadım
Bende özele gidiyordum doktorum normal dogum diye israrciydi
Yoksa ben son haftalarda korktum Sezeryan düşünmedim degil
Doktor ultrasonda 2900 dedi ama 3000 kilo doğdu oğlum
Bazen cok farklılık oluyor insallah guzel kolay bı normal doğumlar kucagina alırsın yavrunu

canım bence bir usg daha baktır tam kilosundan emin ol bebeğinin doktor niye yalan desin o da var... dediği kilodaysa normal doğum zor olur ama 3.5 kilo falansa mümkün olur herhalde çatı da genişse sorun olmaz ama sen normal doğum istedikten sonra doktor normal doğuma almak zorunda... ama dediği kilo doğruysa sezeryan olsun için de rahat olur o zaman canım....

yumurtlama onla alakalı değildir ne demek ya biz hayal mi gördük
neyse canım doktoruna güveniyorsan öyle dene bir de
valla bilmemki direk öyle dedi bi de azarladı ama gel görki ilacı kestim 4 ay yumurtlama olmadı daha yeni oldu 10 gün önce falan oldu yumurtlamam yani bencede ilaç işe yarıyordu...zaten bu doktorlar fikir birliğine ne zaman varacaklar ben bilmiyorum... :)
oğlun nasıl canım?

Oğlum bugun 15 gunluk oldu simdi uyuyor ama bugun biraz huysuz
İnsallah hepinize tez zamanda sağlıklı evlatlar versin cok guzel bı duygu

amin canım inşallah...
maşallah küçüğüne çok sevindim canım ya öp onu bizim için....

Son düzenleme:
bu arada kızlar 10 gündür inanılmaz regl belirtilerim var bulantı,kusma
kasık ağrısı ve migrende eklendi evdeyim bide bu halde yemek yapmakla uğraşıyorum çamaşır ve meşhur ütülerimde cabası....

kadın olmak zor
bayadır nete gelip de sizlerle yazışamadım online yazışmayı özledim valla... :)

Son düzenleme:

canım yaaa özlettin valla kendini heeee acaba hamıle olabılırmısın belirtiler bu yüzden olmasın canım yaaa adet tarıhın ne zaman

Sizi görünce bı selam vereyim dedim ama benimki uyandi
Bicimcim optum senin icin sagol canim
Gorusuruz

canım yaaa özlettin valla kendini heeee acaba hamıle olabılırmısın belirtiler bu yüzden olmasın canım yaaa adet tarıhın ne zaman

canım ben de çok özledim ya.....
benim hiç bi zaman adet tarihim tam belli olamadıki canım öncekileri ilaçla getirtmiştim bu defa kendiliğinden gelecek ondan çok belirtili... beklemedeyim....
adetim yakındır belirtilere bakılırsa...
sen ne durumdasın?

hıı analdım hayırlısı olsun canım yaaa ben geçen hafta tatıl yaptım dinlendim bi güzel 7 eylül adet tarıhım bakalım kısmet artık.önümüzdeki yada aşıalma düşünüyorumm BUDA ATEŞ TABLOM

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

eyvah yandık desene canım evet çocuk olunca tartışmalar artar gibi geliyor benim eşimde biraz titizdir çocuk konusunda , 40 lı çocuk çıkarmı canım öyle zırt pırt kendileri gelipde sevsinler ne yapacaksın.

sezerya yapmak isityor canım dua et hangiis hayırlıysa o olsun.başka doktorlarda son ayda kabul etmiyorki kime gideceksin.benim kaynanamda 5 kilo doğurmuş, deforme olmasına gelince buna inanıyorum ben kesinlikle çok kilolu çocukta deforme olabilir diye düşünüyorum.bekle bakalaım canım ne yazıldıysa onu göreceksin belkide sancıların gelecek.durumdan haberdar et bizi.

merhaba canım pko teşhisi hormon değerlerine gre anlaşılır yani adetin 3. günü test yaptırman lazım yada sadece ekrandan görüp yumurtalıklarının görüntüsü ile de anlaşılabilir, prolaktin bendede yüksekti ilaçla düşüyor aa yine yüksleiyor buda pkodan yada stresten oluyor geçmiş olsun.

biz daha isim bulamadık aklımızda birkaç fikir var sadece daha tam karar vermedik canım, emir, Ali, dşündüğümüz isimler arasında ,sol kasık ağrısı varsa normal canım gebelikte .

bana doktorum metformini insülin direncime bakmadan vermişti.yumurtlamadığımı görünce direk yazmıştı. bencede bu doktorlar metformin konusunda hem fikir değiller ondan oluyor bunlar.güzel dileklerin için sağol arkadaşım.

busmai nasılsın canım günlerin nasıl geçiyor büyüyor miniğin de mi? sütün çoğaldı mı biraz?

ne güzel canmya öyle bi dr.n olduğu için çok şanslısın.ya canm 1hafta önce 3100 dedi kilosuna 1haftada 700gr alamaz.200-300gr anca alır.yani inşallah sancım felan gelirde normal doğururum nebileyimya çok tedirginim.sennde sancılarınmı gelmişti öylemi başlamıştı doğumun unuttum bak öyle çok doğum hikayesi okudumki int.te karıştı hepsi.

para için yalan diyebilir canm aklıma o geliyor yani.dediği kiloya güvensem zaten bende ısrar etmicem ama 1hafta öncesinde 3100 olup bu hafta 3800deyince pek normal gelmedi bide karnımda çok büyük deilya baksan anlaşılır.işte artk sancım felan gelirde normal doğum yaparım diye dua ediyorum.zaten haftaya kadar olmazsa perşembe yine randevum var.iyce ölçün yanlışlık olabilir kilosunda diycem.bakalım hayırlısı canm çok stres yaptım 2gündür.

canm bizde seni çok özledik valla.10gündür belirtimi çekiyon canm off ne zor Allah yardım etsin bide işler gerçekten çok zor kadın olmak.

evet canm beni tek kurtaracak olan şey sancılarımın gelip açılmam olsa belki ozaman dener normal doğumu.ama öncesinde benm bebeğimin kilosundan emin olmam lazım.haftaya 4kiloyu geçmiş der beni sezeryan yaparsa ve doğunca bebeğim3,5 felan olursa neyapayım ben o dr.u.çünkü herşey normal kilosunu bahane ediyo.neyse canm hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar selam, doktora gittiğimde LH ım FSH tan yüksek çıktı,klomen ve çatlatma iğnesine rağmen gebelik oluşmadı,pko lu olduğum için,bende doktora bu kistlerden kurtulalım hormonları düzene sokalım gebelik oluşmuyor bu şekilde deyince yasmin verdi ben gebelik istiyorum kadın bana doğum kontrol hapı verdi offf offff kızlar kullanayım mı? kisti yok eder mi yasmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…