Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

soğan suyu ile kistlerim yok oldu

nane ile lhım düşmeye başladı

dkh çözüm değil.
çözüm rabbimin verdiği nimetlerde

İçmeyim bugün canım gelmeye başladı çünkü adetimSende niye öyle oldu acaba bilgim olsa yardımcı olurdum canım ilaç kullanıyorsan yan etksi olmasın yada bekle bakalım adet başlangıcın olabilir normale döner herhalde :44:
Ne bilim canım ya doktorlar aynı şeyi söylemiyor bakalım hayırlısı olur inşallah.Ben şimdi adet oldumda eşimi beklemek zorundayım onun durumuna göre tedaviye başlıyacak doktor sanırım.Metformin sende işe yaramıştı canımDediğin gibi zamana bırakmak ve umutlu olmak her zaman için iyidir canım
hepinize hayırlı cumalar kızlarrr
Sanada canım nasılsın
Bendede oluyordu canım ama adetimde gelmiyordu sinir edici bir durum gerçekten .Olursun inşallh yada bebek vardır inşallh
İyi etmişsin canım kafan dinlenmiştir Hayırlısı olur umarım güzel haberler alırsın

Hoşgeldin canım.Bende doğum kontrol ilacına karşıyım metformin kullan.Soğan kürüde yapabilirsin arkadaşın dediği gibi.Ama sana tavsiyem senin topiktede yazdım endokrine gidip hormonlarını kontrol altında tutmak

bu hangi doktor canım evet maalesef doktorlarda görüşler farklı farklı ama bünyemizi en iyi biz biliriz ,kendimizi yıllardır tanıyoruz ne de olsa:)

busmai nasılsın canım günlerin nasıl geçiyor büyüyor miniğin de mi? sütün çoğaldı mı biraz?

cnm sütüm birazcık arttı ama oğlumun içtiği miktar da arttı tabi büyüdükçe, gene yetmiyor sütüm
gene de yılmadım uğraşıyorum emzirdikçe artarmış
artacağına inanmak istiyorum

15 günde nasıl bir duygu hissettin ben sadece koruma içgüdüsü hissediyordum
1 ay içinde gözlerine bakmaya başlayınca hissedeceksin asıl mutluluğu
bence evlatlık alanlar da zamanla bu duyguyu hisseder çünkü emek verdikçe seviliyor çocuk.

parayla ilgisi yok canım.kolaylarına geliyor sezaryen,ondan yapıyorlar. belli saatte git karnı kes,bebeği al tamam. risk yok telaş yok. normal doğum ansızın olabilir ve daha yorucu bir süreç. hayırlısını dile,stres yapma.
evet ben 40 ı doldurmuştum tabi onun hesabına göre. bence geç yumurtlamamı hesaba katmadı

yasminle gebe kalınmaz elbette ama büyük kistler varsa atılır... bence 1 ay kullan sonra da çoğumuzun hamile kalmasına yardımcı pko düşmanı metformin ilaçlarından kullanabilirsin netten araştır canım.....
yasmin hormonları düzene sokmuyor ben 1 yıl kullandım emin olabilirsin....
belarayı da 3 yıl kullandım sonuç yok....

ben başlıyorum yeniden metformine hazır bu ay kendiliğinden regl olacağım bari bundan sonrakilerde düzenlensin ilaçla diye düşündüm... bebek yok canım ya test yaptım zaten yok ve regl olmak üzereyim bende...
canım eşinin durumunu düşünme son çare tüp bebek düşünürsün tüp bebekte biliyorsun tek bir sperm bile yeterli... ben inanıyorumki aşılama ilede sonuç alabilirsin....

metformini bıraktıran beni ameliyat eden doktorum canım çok iyi doktor fakat bu konuda inatçı sanırım 38 günde bir adet olmaya başladım glifordan sonra dedim....olmaz öyle şey dedi bana....38 günde normal değilki zaten dedi... bende 3 ay regl olmadığımdan bahsettim...
ama ben bu gün yine başlıyorum glifora.... 3 ay ara yeter bence....regl de başlamak üzere...glifora başlamanın tam zamanıdır şimdi... dediğin gibi kendimizi biz biliriz en iyi... vücut neye cevap veriyor biz anlıyoruz... kendimizin doktoru olduk gibi...
az miktarda da olsa oğlun gereken faydayı alıyor sen hiç merak etme önemli olan şişirmek çok içirmek yedirmek değil faydası ve bunuda alıyor için rahat olsun... ek gıdalarda veriyorsundur zaten bu nedenle hiç sorun etme.... emzirmeye devam et... bizim prolaktin hormonu düzensizliğinden yaşanıyor genelde bu süt azlığı ve ya aşırı çokluğu o da kötü ama hiç emziremeyenlerde var bu nedenle sorun etme sakın...
öpüyorum :)

Son düzenleme:

evet canm kolayına geliyorda olabilir.normal olsa belki ben gece arıcam gelcek sürekli başımda durmasada gidip gelip kontrol etcek kolaymı.perşembe günü sabah devlet hastanesine gidicem bide bakalım randevu aldım.benmde geç yumurtlama.yoksa son adet tarihim 21kasım ama dr.adet tarihimi 8aralık olarak aldı.onuda ultrason hesaplıyo heralde bebeğin kaç günlük olduğuna göre.ozaman kesin yanlış heseplıyo:)son adet tarihi 9aralık olan hamile bi arkadaşım var nerdeyse aynıyız yani ona dr. doğum tarihine 16-21eylül arası demiş ben hayret ettim aramızda 1gün var doğum tarihi çok farklı.onun tavsiyesiyle devlet hastanesine gitcem o orda doğum yapcakmış ve normal doğum demiş dr.u.bakalım son anda böyle olması hiç iyi olmadı ama perşembe günü 2tarafada randevum var ona göre değerlendircem karar vericem inşallah.sende belki 39.haftadaydın bi hafta daha doğumu bekleyebilirdin dimi?

bi gün pambe bi gün kahve geldi
dünde hepten geldi
baya ağrı mağrı oldu
bilemedim ki adet miktarı ağrısı iyi şükür:)
pazartesi doktora gitcem ultrasonla baksın bakalım ne alemdeyim

Selam canlar..
Ben persembe aksami iki sise serum yedim. İki kilo su kaybi oldu bende.. Dun iyiydim bugun ishalim tekrarladi.. Sabah doktorumu aradim gaita testi yaptir dedi mikrobik bi durum varsa antibiyotik baslayalim dedi.. Canim sikildi antibiyotik duyunca.. Surekli bagirsaklarimda hareket var gurul gurul her an.. Anlamadim ne oluyor bana.. Yediklerime de dikkat ediyorum ama olcak iste..
İste bendeki durumlar boyle..
Sizde ne var ne yok? Herkesler iyidir insallah..

selam canlar ben yeniyim 3 yıl önce pkolu olanlardandım 1 yıl diena 35 kullandım bekarken ve sorunum bitmişti adetlerimde son 6 aydır düzenli ayın 7-9 arasında oluyorum her ay.şimdi yeni evliyim bugün doktora gittim herşey yolunda dedi gebelik için herhangi bir engel yokmuş :) annem zamanında soğan suyu içirmişti midemi bozmuştum ama iyi geliyor Allah yardımcınız olsun :) :)

Çok gecmış olsun arkadasım, hamılelerın de kullanabıldıgı ılaçlar var ya canını sıkma o acıdan.Kendın ıyı ol önce de sonra bebek.
bu aralar buralar sessiz sedasız

40 dolmuştu işte doktor beklemek riskli dedi çok büyür bebek dedi
halbuki suyum herşey normaldi

Canım inşallah çok sıkıntı olmadan sağlıklı şekilde kavuşalım bebeklerimizeDediğin gibi umarım aşılamada hemen sonuç alırım canım.SEnde iyi ettin metformini kullnmaya.Gerçekten faydası oluyordur.Adetinde başlar ozman yarın birgün hayırlısı olsun canım kendine dkkat et Allah'a emanet ol.Bu arada Bursada festival bugün Özgünün konseri vardı ordan geldik.Yarında Rafetin konseri varmış.Zafer bayramında Murat Dalkılıç vardı. Böyle işte bebek yok bizde, napalım konserden konsere koşturuyoruz işteeBirde konserde bir olaya şahit oldum adamın bir tanesi küçücük çocuklarını sandalyeye oturtmuş kimseye vermiyor çocuğu kalktı ayağa ben gittim sandalyeyi tuttu saçmalıyor bende sinirlendim çocuk küçük onca yaşlı büyük insan var tapuladınmı dedim artık2 yaşındamı ne 3.çocuğu vardı o oynuyordu adam karısı yerlerinden kalkıpta çocuklarına sahip çıkamadılar.Yapışmışlar sandalyeye çocuk neolursa olsun.Sonra kaybolmasınmı küçük kızları anons yaptırdılar.İnanki içimden geçmişti beddua etmem kolay kolay kimseye ama Allah'tan nasibini aldı.Çocuğu kaybolunca sandalyeden kalktı ve okadar rahatlardıki karısı 2 yaşındaki kızına nasıl bağırıyor sahip çıkıp analık babalık yapmıyolar birde bağrıyorlar.Hey Allah'ım biz burda neler yaşıyoruz millet çocuk kıymeti bilmiyor diye içimden geçirdim valla

bi gün pambe bi gün kahve geldi
dünde hepten geldi
baya ağrı mağrı oldu
bilemedim ki adet miktarı ağrısı iyi şükür:)
pazartesi doktora gitcem ultrasonla baksın bakalım ne alemdeyim
Hayırlısı olsun canım bende adetim.Git bakalım umarım birşey çıkmaz

Geçmiş olsun canım aman ciddi birşey olmasında dikkat et yediğine içtiğine .Allah şifa versin

ne rahat insanlarmış ya
iyi eşin sana eşlik edip konsere geliyormuş, benimki evde oturup izleyelim derdi. nazar değmesin size
çocuk olunca zaten bi yere gidemez olduk. dün bu gidişe bir dur diyeyim diye kendim bebek arabasıyla biraz ilerdeki migrosa gittim
çok yoruldum bebek arabası insanı yoruyor onla çıkacağıma evde oturayım diyorum ama o zaman da hepten mağara adamı olacağım

kızlar dayanamadım yenıden aranıza katıldım :) kafamda takılı kalmasın çoluk çocuk adet pko falan dıye takıp etmeyı bıraktım ama dayanamadım ahanda burdayım dunden hayıt tohumuna basladım yanı sıra arslan pençesı cıvanperçemı falan onlardanda arada alıyorum neyse bıtkısel devam edıcem kılo vermeye calısıyorum dubaya dondum ıyıce seker ılacı kullanamaıyorum b12 eksıklıgım var sorun yapıyor bende kafada karıncalanma bırakalı baya oldu kılo aldım bırakınca tabı bunye alısmısss entereesann dr yuzude gordugum yok baakalım kılo verene kadar bıtkısel destekle devam edıcem.

Hoşgeldın canımmm

Bayanlar çok heyecanlıyım.geçen gün adetim 15 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum,hamile değilsem çok üzülcem yazmıştım.bugün 18.günüm ve cesaretimi toplayıp eczaneden nova gebelik testi aldım 2 tane,2 side bariz belli koyu renk iki kırmızı çizgi çıktı 10 dakikayı da geçti,şimdi ben hamilemiyim ? bu test doğrumudur ,ne yapacağımı bilemiyorum ,sevineyim mi şimdi ben ya

canım merhaba,birincisi,ikiside aynı sonuuc vermiş bu iyi birşey..
ikincisi,ilk 5 dk içinde çıkan sonuç geçerlidir diye söylenir hep..

sana şunu sorayım,daha önce hep böyle gecikir miydi adetin?

hiç olmadı sabah ilk idrarla bi tane daha yap olmafı kana git
inşallah dilediğin gibidir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…