ben dayanamıycam hastaneye gidiyorum ...
kizlar nasilsiniz??? uzun zamandir giremedim, sizleri de cok merak ediyorum ama moralim cok bozuk.. insallah sizlerde her sey yolundadir...
Bayanlar çok heyecanlıyım.geçen gün adetim 15 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum,hamile değilsem çok üzülcem yazmıştım.bugün 18.günüm ve cesaretimi toplayıp eczaneden nova gebelik testi aldım 2 tane,2 side bariz belli koyu renk iki kırmızı çizgi çıktı 10 dakikayı da geçti,şimdi ben hamilemiyim ? bu test doğrumudur ,ne yapacağımı bilemiyorum ,sevineyim mi şimdi ben ya
ne rahat insanlarmış ya
iyi eşin sana eşlik edip konsere geliyormuş, benimki evde oturup izleyelim derdi. nazar değmesin size
çocuk olunca zaten bi yere gidemez olduk. dün bu gidişe bir dur diyeyim diye kendim bebek arabasıyla biraz ilerdeki migrosa gittim
çok yoruldum bebek arabası insanı yoruyor onla çıkacağıma evde oturayım diyorum ama o zaman da hepten mağara adamı olacağım
soğan suyu ile kistlerim yok oldu
nane ile lhım düşmeye başladı
dkh çözüm değil.
çözüm rabbimin verdiği nimetlerde
Hoşgeldin canım.Bende doğum kontrol ilacına karşıyım metformin kullan.Soğan kürüde yapabilirsin arkadaşın dediği gibi.Ama sana tavsiyem senin topiktede yazdım endokrine gidip hormonlarını kontrol altında tutmak
yasminle gebe kalınmaz elbette ama büyük kistler varsa atılır... bence 1 ay kullan sonra da çoğumuzun hamile kalmasına yardımcı pko düşmanı metformin ilaçlarından kullanabilirsin netten araştır canım.....
yasmin hormonları düzene sokmuyor ben 1 yıl kullandım emin olabilirsin....
belarayı da 3 yıl kullandım sonuç yok....
Bayanlar 1,5 aylık hamileymişim :))) çokkk mutluyum,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah ...
canım çok sevindim gözünüz aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. maşallah diyelim:) dualarını eksik etme bizlerden
Bayanlar 1,5 aylık hamileymişim :))) çokkk mutluyum,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah ...
Ayyy çook sevindim canım, bu hamiş haberlerini ne zaman duysam içim kıpır kıpır oluyor.. Bir gün ben de yazarım inşallah buraya bu haberi.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ayy böyle haberler duyuyorum ve yıne yenıden umutlanıyorum her zaman.
Cok cok tebrık ederım, saglıkla kucagına al ınş
Canım tebrikler..
inşallah bebeğinin mis kokusunu duymakta nasip olur sağlıkla devamı gelir inş.
kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756
Evet canım oldukça rahatlardı.Evet canım eşim kendi ister böyle yerlere gider ama her konserede gitmez.Birde düğüne çok gitmezne rahat insanlarmış ya
iyi eşin sana eşlik edip konsere geliyormuş, benimki evde oturup izleyelim derdi. nazar değmesin size
çocuk olunca zaten bi yere gidemez olduk. dün bu gidişe bir dur diyeyim diye kendim bebek arabasıyla biraz ilerdeki migrosa gittim
çok yoruldum bebek arabası insanı yoruyor onla çıkacağıma evde oturayım diyorum ama o zaman da hepten mağara adamı olacağım
Sağlık olsun canım bende adet oldum düzenli olalımda hamilede kalırız inşallahkızlar yine hastalandım ne zaman bitcek bu ya yine hastalandım(
Hoşgeldin canım kilo sorunun varsa diyet ve sporla vermeye çalış pkoda kilo vermek çok önemli biliyorsundur.:3kızlar dayanamadım yenıden aranıza katıldım :) kafamda takılı kalmasın çoluk çocuk adet pko falan dıye takıp etmeyı bıraktım ama dayanamadım ahanda burdayım dunden hayıt tohumuna basladım yanı sıra arslan pençesı cıvanperçemı falan onlardanda arada alıyorum neyse bıtkısel devam edıcem kılo vermeye calısıyorum dubaya dondum ıyıce seker ılacı kullanamaıyorum b12 eksıklıgım var sorun yapıyor bende kafada karıncalanma bırakalı baya oldu kılo aldım bırakınca tabı bunye alısmısssentereesann dr yuzude gordugum yok badeakalım kılo verene kadar bıtkısel destekle devam edıcem.
Merhaba canım topik bu aralar durgun evet.Sen nasılsın neden moralin bozuk umarım kötü birşey yoktur.Bende aynı adet oldum eşim doktora görünücek kendisi için ona göre doktoruma gideceğiz artık nasıl bir tedavi uygularlar bilmiyorumkizlar nasilsiniz??? uzun zamandir giremedim, sizleri de cok merak ediyorum ama moralim cok bozuk.. insallah sizlerde her sey yolundadir...
İyiakşamlar hoşgeldin iyi gelmiştir tatilkızlar herkese iyi akşamlar. tatildeydim bugün döndüm evime çok şükür. uzun zamandır gelemedim. nasılsınız ne var ne yok?? sanıırm yeni hamişler var o kadar sevindimki okuyunca. Rabbim tamamına erdirsin inş.
Haklısın canım bende çok gezen biri değilim ama hep evde oturmaklada olmuyor.Ama mecbur çocuk olunca evden çıkmak zor olur aman olsunlarda önemli değilay canım snein eşin benimkine çok benziyor , vizyonda yeni film var gidelim desem cd ye çıksın , alırız evde rahat rahat izleriz der , bende çok gezmeyi seven biri değilimdir aslında çok evcilmenimdir ama eşim kadarda değil yani , düşün bazen çok bunalıyorum
Rica ederim canım glifor glucophage farketmez evet metformin içerikli hepsihoşbulduk canım,tavsıyen için sağol..
metformin dediğin glifor mu? evde var glifor kullanayım oysa eğer...
soğan kürüne başlıcam fakat adetin kaçıncı günü başlanıyor...
endokrine gidicem,sanada söylicem sonucu şuan telaşalarımız var onları düzene soktuktan sonra...
bende kilo alımı,sivilcelenme çok azda olsa....saç dökülmesi ve yüzde tüylenme varlazere gidiyorum gerçide....bu belirtilerin nedeni kistlerim mi? yoksa lh ın yüksek olması mı?
Allah hayırlı etsin canımBayanlar 1,5 aylık hamileymişim :))) çokkk mutluyum,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah ...
Evet benimde öyle aminn canım inşallh bizlerede nasip olurAyyy çook sevindim canım, bu hamiş haberlerini ne zaman duysam içim kıpır kıpır oluyor.. Bir gün ben de yazarım inşallah buraya bu haberi.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
slm canlarım nasılsınız??
ben 17. günümde adet oldum herzamanki gibi =)) artık gülüyorum durumuma.. çünkü 2 sene 2 aydır adet olduğumda ağlamadım bu ay... uzun zamandır bi ilki yaşıyorum.. zaten olmadığını biliyodum hazırlamıştım kendimi.. şimdi bi 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.. ki eğer sabredebilirsem bunu 6 aya çıkartıcam.. 3 ay boyunca glifor ve hayıt suyu kullanmayı düşünüyorum.. inş. bi 3 ay daha sabredebilirim tutabilirim kendimi.. 6 ay tedavi falan istemiyorum.. zaten olmazsada direk aşılamayla başlıycam tedaviye oda olmadı tüp bebek istiyorum ama rabbim inşallah mecbur bıraktırmaz...
burayada pek sık gelemem sanırım çünkü buraya geldikçe daha çok takıyorum ve daha çok araştırıyorum... belki gelir okurum ama pek yazamam.. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınııızzzz... kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?