Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kizlar nasilsiniz??? uzun zamandir giremedim, sizleri de cok merak ediyorum ama moralim cok bozuk.. insallah sizlerde her sey yolundadir...

kizlar nasilsiniz??? uzun zamandir giremedim, sizleri de cok merak ediyorum ama moralim cok bozuk.. insallah sizlerde her sey yolundadir...

canımm hoşgeldin bitanem bende uzun zamandır bakamadım buraya kısmete bak yine karşılaştık :)

hayırdır inşallah neden sıkıntılıısn?

gecende yazdıklarını okumuştum, test için korkuyordun. muhtemelen ıkısı de aynı oranda bellı olduysa hamılesındır.
Kan tahlılın sonucunu da haber ver.şimdiden tebrıkler, hayırlı olsun.

kızlar herkese iyi akşamlar. tatildeydim bugün döndüm evime çok şükür. uzun zamandır gelemedim. nasılsınız ne var ne yok?? sanıırm yeni hamişler var o kadar sevindimki okuyunca. Rabbim tamamına erdirsin inş.

ay canım snein eşin benimkine çok benziyor , vizyonda yeni film var gidelim desem cd ye çıksın , alırız evde rahat rahat izleriz der , bende çok gezmeyi seven biri değilimdir aslında çok evcilmenimdir ama eşim kadarda değil yani , düşün bazen çok bunalıyorum

soğan suyu ile kistlerim yok oldu

nane ile lhım düşmeye başladı

dkh çözüm değil.
çözüm rabbimin verdiği nimetlerde

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım..

lh ı düşürmek için naneyi nasıl kullandın?? hiç duymamıştım,tek derdim lh ın düşmesi..

soğan suyunada başlıcam,internetten bakarım nasıl olduğuna ,fakat adetin kaçıncı günü başlanıyor?..

ben bu ay yasmine başladım malesef sadece 1 ay kullanıcam..şimdi bıraksam dengesi bozulur birkeresinde yarıda bıraktıktan sonra durmayan kanama başlamıştı..bırakırsam gene öyle olurum diye korkuyorum..birdaha asla yasmin kullanmam...
doğru herşey Rabbimin verdiği nimetlerde saklı

hoşbulduk canım,tavsıyen için sağol..
metformin dediğin glifor mu? evde var glifor kullanayım oysa eğer...

soğan kürüne başlıcam fakat adetin kaçıncı günü başlanıyor...

endokrine gidicem,sanada söylicem sonucu şuan telaşalarımız var onları düzene soktuktan sonra...
bende kilo alımı,sivilcelenme çok azda olsa....saç dökülmesi ve yüzde tüylenme var lazere gidiyorum gerçide....bu belirtilerin nedeni kistlerim mi? yoksa lh ın yüksek olması mı?

kistlerin minik minik ve çok fazla sayıda dedi...evet bu ay başladım yarıda kesmeyim bu aydan sonra kullanmam...metformin ilacı glifor mu?

Bayanlar 1,5 aylık hamileymişim :))) çokkk mutluyum,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah ...

Bayanlar 1,5 aylık hamileymişim :))) çokkk mutluyum,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah ...

canım çok sevindim gözünüz aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. maşallah diyelim:) dualarını eksik etme bizlerden

canım çok sevindim gözünüz aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. maşallah diyelim:) dualarını eksik etme bizlerden

Çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin,heyecandan yerimde duramıyorum...İnşallah sağlıkla doğurmakta nasip olur :)

Ayyy çook sevindim canım, bu hamiş haberlerini ne zaman duysam içim kıpır kıpır oluyor.. Bir gün ben de yazarım inşallah buraya bu haberi.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

slm canlarım nasılsınız??
ben 17. günümde adet oldum herzamanki gibi =)) artık gülüyorum durumuma.. çünkü 2 sene 2 aydır adet olduğumda ağlamadım bu ay... uzun zamandır bi ilki yaşıyorum.. zaten olmadığını biliyodum hazırlamıştım kendimi.. şimdi bi 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.. ki eğer sabredebilirsem bunu 6 aya çıkartıcam.. 3 ay boyunca glifor ve hayıt suyu kullanmayı düşünüyorum.. inş. bi 3 ay daha sabredebilirim tutabilirim kendimi.. 6 ay tedavi falan istemiyorum.. zaten olmazsada direk aşılamayla başlıycam tedaviye oda olmadı tüp bebek istiyorum ama rabbim inşallah mecbur bıraktırmaz ...
burayada pek sık gelemem sanırım çünkü buraya geldikçe daha çok takıyorum ve daha çok araştırıyorum... belki gelir okurum ama pek yazamam.. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınııızzzz... kendinize iyi bakın

Ayyy çook sevindim canım, bu hamiş haberlerini ne zaman duysam içim kıpır kıpır oluyor.. Bir gün ben de yazarım inşallah buraya bu haberi.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ayy böyle haberler duyuyorum ve yıne yenıden umutlanıyorum her zaman.
Cok cok tebrık ederım, saglıkla kucagına al ınş

Canım tebrikler..
inşallah bebeğinin mis kokusunu duymakta nasip olur sağlıkla devamı gelir inş.

Çok sağolun.Umarım bu duyguyu tatmak sizede nasip olur,çok farklı bir duygu,hala inanamıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yine adetim gecikti,test yaparsam sonuç olumsuz olursa çok üzülürüm o yüzden bekliycem biraz daha demiştim.Eşim bekleyemedi ve test yapıp çift çizgiyi görünce de ben evde duramadım,soluğu hastane de aldım.İnanamadım.O kadar alışmıştım ki testlerin negatif çıkmasına,yanlışlık oldu heralde dedim.
Bayanlar sabredin ve dua edin,ramazan ayı boyunca ve kadir gecesinde çocuk isteyen herkes için dua etmiştim,meğer zaten hamileymişim,Allahıma şükürler olsun,birde kucağıma alabilsem :))
Dua edin,Allah dualarınızı kabul eder ...

Evet canım oldukça rahatlardı.Evet canım eşim kendi ister böyle yerlere gider ama her konserede gitmez.Birde düğüne çok gitmezSağol canımEee şimdi bizde bebek yok haliyle geziyoruz normalde öyle çok sık gezen biri değilimdir.Normal şekilde gezeriz işte.Çocuk olursa bizimde olacağımız malum canımAman olsunda sık sık çıkmam şart değil
kızlar yine hastalandım ne zaman bitcek bu ya yine hastalandım (
Sağlık olsun canım bende adet oldum düzenli olalımda hamilede kalırız inşallah
Hoşgeldin canım kilo sorunun varsa diyet ve sporla vermeye çalış pkoda kilo vermek çok önemli biliyorsundur.:3

Merhaba canım topik bu aralar durgun evet.Sen nasılsın neden moralin bozuk umarım kötü birşey yoktur.Bende aynı adet oldum eşim doktora görünücek kendisi için ona göre doktoruma gideceğiz artık nasıl bir tedavi uygularlar bilmiyorum
İyiakşamlar hoşgeldin iyi gelmiştir tatilEvet canım hamile olan arkadaşlarımız var.Darısıda bizlere olur inşallahSen naıslsın?
Haklısın canım bende çok gezen biri değilim ama hep evde oturmaklada olmuyor.Ama mecbur çocuk olunca evden çıkmak zor olur aman olsunlarda önemli değilSende ne var ne yok canım hazırlıklar nasıl gidiyor bebeğin nasıl iyisinizdir inşallah
Rica ederim canım glifor glucophage farketmez evet metformin içerikli hepsiSoğan kürüne 7.günü başlanıyordu sanırım onu tam hatırlamıyorum bilen arkadaşlar söyler canım.Bende lazere gitmeye başladım.parça parça yaptırıcam hepsini birden yaptıramamCanım o belirtiler pkodan dolayı oluyor işte
Allah hayırlı etsin canım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet benimde öyle aminn canım inşallh bizlerede nasip olur

A.s canım sağlık olsun olmamaktanda iyidir.Bende oldum adetHayırlısı olsun canım hepimiz için inşallh tüp bebeğe vs gerek kalmadan gelir bebeklerimizOlsun canım sağlığın iyi olsunda arada gelsende olur Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…