kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756
kızlar yine hastalandım ne zaman bitcek bu ya yine hastalandım(
sağlık olsun canım gecikip negatif olmasından da bu sekilde daha hayırlıdır belkibu arada doktora gitin mehmet beye yada tedavinde var mı bi gelişme ... Burda ki bebek bekleyen herkese dua ediyorum inşallahh tez zaman da duyarız güzel haberleri...
slm kızlar 15 gundur falan yoktum umarım unutmadınız benı nasılsınız?
evet ben de evde oturmayı çok severim ama bu kadarı da fazlaay canım snein eşin benimkine çok benziyor , vizyonda yeni film var gidelim desem cd ye çıksın , alırız evde rahat rahat izleriz der , bende çok gezmeyi seven biri değilimdir aslında çok evcilmenimdir ama eşim kadarda değil yani , düşün bazen çok bunalıyorum
:)
hıımmm kesinlikle doktorla görüşmelisin prolaktindendir ölçüm yapar bence.... canım ya durumunu takip ediyorum maşallah diyorum sana...
tuncss için de senin içinde çok seviniyorum....[/COLOR]
biz daha isim bulamadık aklımızda birkaç fikir var sadece daha tam karar vermedik canım, emir, Ali, dşündüğümüz isimler arasında ,sol kasık ağrısı varsa normal canım gebelikte .
Kabularla dolu bir geceden yepyeni bir haftaya uyandim..
Herkeslere mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum..
Yeni hamislerimiz olmus.. Hayirli olsun.. Saglikla kucaklariniza da alin insallah..
Ben de saat 3de doktorda olacagim. İyi haberlerle gelirim insallah..
Dikkat edin kendinize.. Gorusmek uzere
Hoşgeldın canımmm
Bayanlar 1,5 aylık hamileymişim :))) çokkk mutluyum,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah ...
kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756
Kabularla dolu bir geceden yepyeni bir haftaya uyandim..
Herkeslere mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum..
Yeni hamislerimiz olmus.. Hayirli olsun.. Saglikla kucaklariniza da alin insallah..
Ben de saat 3de doktorda olacagim. İyi haberlerle gelirim insallah..
Dikkat edin kendinize.. Gorusmek uzere
iyiyiz cnaım sen nasılsın ne var ne yokk nasıl geçti tatılın :)
iiii guzeldı tatıl işde olmamak cok güzel
hasta oldum metforminle düzenlı oldum en azından buna sevındım
sen nasılsın nasıl gıdıyor
iyi olmana sevindim caım bende iyiyim sgaol aynı devam adeti bekliyorum cuma olmam lazım olursamda bunada şükür artık adet olduğumuzdada sevinir olduk hee :)
öyle valla bela hastalık illet mübarek
rejim nasıl gidiyo?
tatılde kılo aldım 63 oldumdiyeti devammm
ayyyhayır olsun ınsallahhhh :) hamılesindir umarım bende sen ddurumlardayım bakınıyordum ciftcizgi olur mu dıye :) ben sık sık adet olanlardanım 27. gunum bugun ama normal sartlara hap kullanmadıysam daha erken gelmıs olurdu acabaaa dıyorum ama malum pko bizde yumurta işini cıkmaza sokuyor tedavı falan gormedım bitkiselde birseyde yapmadım bırıkı gundur basladım bıtkısel tedavıye ama yapsm test acaba cıkarmı varsa dıyorum sonrada amannn nerden cıksın dıye dusunuyordum senın kacıncı gunundu?
27.günümdü, dün akşam yaptım testi. istersen 1-2 gün bekle ama ben dayanamayıp yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?