Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar yine hastalandım ne zaman bitcek bu ya yine hastalandım (

sağlık olsun canım gecikip negatif olmasından da bu sekilde daha hayırlıdır belki bu arada doktora gitin mehmet beye yada tedavinde var mı bi gelişme ... burda ki bebek bekleyen herkese dua ediyorum inşallahh tez zaman da duyarız güzel haberleri...

Kabularla dolu bir geceden yepyeni bir haftaya uyandim..
Herkeslere mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorum..
Yeni hamislerimiz olmus.. Hayirli olsun.. Saglikla kucaklariniza da alin insallah..
Ben de saat 3de doktorda olacagim. İyi haberlerle gelirim insallah..
Dikkat edin kendinize.. Gorusmek uzere

doktorumu aradım canım şuan şehir dışındaymış akşam üstü ben sana cepten ulaşırım konuşalım dedi. Sizce şuan hangi yöntemden başlamalıyım?? Ne iğne nede aşılama oldu. şuan sadece metformin alıyorum.glifor 850 mg.

evet ben de evde oturmayı çok severim ama bu kadarı da fazla

:)

hıımmm kesinlikle doktorla görüşmelisin prolaktindendir ölçüm yapar bence.... canım ya durumunu takip ediyorum maşallah diyorum sana...
tuncss için de senin içinde çok seviniyorum....[/COLOR]

canım şimdi istanbula gidiyorum yarın sabah bir hafta kalıcam babamın testleri başlıyor 11inde doktora çıkılcak kanserli yer kalmışmı diye o yüzden onların yanında olmak istiyorum dönüşte doktora gidicem
ben geçen gün bebeğimin organlarına baktırdım canım aslında biraz sıkkın bir kez kordon dolanmış bebeğime önemli değil dedi doktor bir ay sonra tekrar bakılcak inşallah birşey olmaz
göğüs olayımıda dönünce doktoruma sorucam herzaman olmuyor o akıntı kaç gündür yoktu bugün baktım sağ göğsümde var biraz kimisi süt o diyor su gibi gözüksede bakalım dönünce doktorum ne diycek
inşalllah Rabbim senin içinde bize sevinmeyi nasip eder tuncss da bende çokk seviniriz

biz daha isim bulamadık aklımızda birkaç fikir var sadece daha tam karar vermedik canım, emir, Ali, dşündüğümüz isimler arasında ,sol kasık ağrısı varsa normal canım gebelikte .

canım ikisini de koyabilirsin Emir Ali mesela benim eşim iki isim istemiyor o yüzden biz tek isimde kaldık

Allah gönlüne göre versin tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

kızçeler adetimin 27. gunu tık yok :) pkonun ters teptıklerındenım ben bende sık sık adet olurdu yada arakanama herneyse beklemedeyımmm

Hoşgeldın canımmm

hoşbulduk canım dayanamadım dustum yıne buraya :)

Bayanlar 1,5 aylık hamileymişim :))) çokkk mutluyum,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah ...

hayırlı olsun sağlıkla kucağınada al inşallah maşallah tütütütütüt:)

kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756

ayyyhayır olsun ınsallahhhh :) hamılesindir umarım bende sen ddurumlardayım bakınıyordum ciftcizgi olur mu dıye :) ben sık sık adet olanlardanım 27. gunum bugun ama normal sartlara hap kullanmadıysam daha erken gelmıs olurdu acabaaa dıyorum ama malum pko bizde yumurta işini cıkmaza sokuyor tedavı falan gormedım bitkiselde birseyde yapmadım bırıkı gundur basladım bıtkısel tedavıye ama yapsm test acaba cıkarmı varsa dıyorum sonrada amannn nerden cıksın dıye dusunuyordum senın kacıncı gunundu?

merhaba tuncss nasılsın hamılelıgın kacıncı haftasında :) masallah dıyelım sımdıden....

iiii guzeldı tatıl işde olmamak cok güzel
hasta oldum metforminle düzenlı oldum en azından buna sevındım
sen nasılsın nasıl gıdıyor

iyi olmana sevindim caım bende iyiyim sgaol aynı devam adeti bekliyorum cuma olmam lazım olursamda bunada şükür artık adet olduğumuzdada sevinir olduk hee :)

27.günümdü, dün akşam yaptım testi. istersen 1-2 gün bekle ama ben dayanamayıp yaptım.

Selam canlar..

Cok sukur iyi haberlerle geldim.. Minik tirtilim buyumus artik et parcasi degil.. Bayaa sekillenmis.. Allah'im hepinize en kisa zamanda nasip etsin.. Gozyaslari ile baktim ekrana.. Annemde vardi bi tuhaf hissettim kendimi.. Utangaclik ve sevinc bi aradaydi..
İste boyle benden haberler..

Yelkenli kiz: bi test yapsan.. Belki cikar bisey varsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…