Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

:) maşallah canım gözümde canlandı anlattıkların benımde gozlerım doldu ben boyle bır sahneyı hıc yasayamayacagım ama senın adına cok sevındım
bilemiyorum negatif cıkacak dıye korkuyorum test yapmıyorum onedenle esımde yapmaktan yana degıl 2 ay bekleyelım dıyor:) amannnn neyse adet olurum bırkac gune olmazssada yaparız testımızı. bu arada merakımdan soruyorum kpss konusunda bırsey yapmısmıydın canım?

merhaba kızlar.
gyaman canım içini ferah tut inşallah baban iyileşmiştir tamamen.

tuncss iyi olmanıza sevindim artık bi takv,m yaparsın artık:))

yeni hamile arkadaşı da tebrik ediyor darısını başımıza diliyorum bir avuç kaldık şurda ama tık yok resmen bizlerde

ben bugün sözde doktora gitcektim
randevumu aldım
ama iş yerine birileri gelicekti geç geldiler geç çıktım yetişemedim
bukadar mı şanssız olurum ya gitcektim ne güzel
şimdi bir ay daha beklicem ekime kaldı kontrol off off
nekadar şanssız bahtsız biriyim
yarından itibaren bir hafta şehir dışındayım
ayrıca pc bozuldu fazla gelemem ben
e daha nossun yarın sağlam gidiyim bari gitceğim yere:)

kendinize iyi bakın kızlar
öpüldünüzz

bir tutam naneyi her gün yemeklerden 10 dk önce çiğne su ile yut.
ilk ay soğan suyunu adetinden bir hafta sonra başlıyosun 15 gün içiyosun
daha sonraki aylarda adetine 10 gün kala içiyosun sadece

acil şifalar

kızlar anlayamadığım bir durumla karşıkarşıyayım neler oluyor sızce?
bırkac gun evvelde olmusdu wc de peceteyle sılınce kırmızı kalemle cekılmıs kısa bı cızgı kadar kırmızılık oluyor her zaman degıl gunluk pedde kırmızılık yok sadece aradabır yanı bırkac gun evvel olmustu 2 kere bugunde bır kez oldu kanama gelmıyor lakın kırmzı cızgı kalemle cızılmıs gıbı bırkackez gordum basına boyle bır durum gelen var mı adet olma zamanlarım 27. gundu bugun sağ kasımdada arada sancıma oluyor normal adet donemlerımde boyle bır kasık sancım olmazdı ve benım yaklasık bır hafta 10 gundur fecı bel agrım var hatta sırtıma doğru bır bel agrısı ne ıs anlamadım bugun bır yakına kan vermeye gıdecektım esım ızın vermedı hamıle olabılırsın dıye ben verırım dedı adamında tansıyonu dusmus musahade altında tutmuslar benı yollamadı kendı gıttı az daha herıften olacaktım allah korusun. onunda umudu var demekkı yerlesme kanaması falan fılan 27. gune yada 4. haftaya ıste herneyse kalırmı varsada bırsey

Canim bak umutsuz olma..
Yerlesme kanamasi denilen sey bende oldu ve adetimin neredeyse 42.gunune denk geldi.. Bizler pkoluyuz ne zaman yumurtlayacagimizin garantisi yok.. Benim iki gun ust uste kahve leke olmustu ama pede gelmemisti sadece silince gelmisti ve sadeve iki kez.. Ben ped koyup ohh sonunda adet oldum diye sevinirken bi turlu sokulmuyordu. Doktorumu aradim gel bakalim dedi ve bi de baktik ki hamileyim.. Sok olduk.. Bize her an hersey olabilir.. İnsallah sen de ben gibi beklemedigin ummadigin bu anda hamilesindir.. Ama sakin sakin benim asla olmayacak deme.. Rabbim nasip etsin insallah.. Bol bol dua et..

canım ikisini de koyabilirsin Emir Ali mesela benim eşim iki isim istemiyor o yüzden biz tek isimde kaldık
bizde 2 isim düşünüyoruz canım iki isim koymak sünnetmiş hem , büyü filan tutmazmış iki isimli insana .

maşallah maşallah canım.artık çizelge yap ne kadarlık oldun. Allah herkese nasip etsin.

canım en iyisini düşünmüşsün bende hayıt hapı ve sadece gulukphoge kullanarak hamile kaldım , kafamdada olursa olur modundaydım.kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap.

kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756
hayırlı olsun canım, benimde 2. çizgi aynı seninki gibiydi.çok silikti erken yapmıştım.

iyiyiz canım çok şükür günler yaklaştıkça çok merak etmeye başladım bebeğimi.havalar okadar sıcakki canım annemle alışverişe çıkıcaz çıkamıyoruz biraz serinlesin diye bekliyorduk bu hafta sonu kalan eksiklerimizi alıcaz , sonrada çantamı yapayımda artık bekleyeyim diyorum, izne ayrılıncada temizliğimi yapayım diyorum.sen nasılsın ? moralin nasıl? kime gidiyorsun bursadaa

Canlarımmmmmmmm cokkk özledimm hepiniziii..
burdan bas saglıgı dileyen tüm arkadaslarıma tesekkür ederim..
ardından 3 tane cocuk bıraktılar.. hala annesinin babasının öldüklerini bilmiyorlar annemiz babamız iyilessin biz bir sey istemiyoruz diyorlar hastanede yatıyorlar Allah kimseye böyle acı yasatmasın kendimi ancak toparlayıp gelebildim..

okullar da acılıyorr bakalım nasıl giricem bundan sonra..
caganıı napıcam onu da düsünüyorum ananesi babannesi bakıcak baskasına güvenemem cünküü ama cok mızmızlancak gibi görünüyor..
bir de tam gün bir lisede oldugum icin sabahtan aksama kadar..
hayırlısı diyorummm vallaa..

sizlerde ne var ne yokkk cok geri kalmısımm gecmisi okuyamadım valla

canim yaa ben de girmedigim icin durumu bilmiyorum, basiniz sagolsun allah geride kalanlara sabir versin..

canımm hoşgeldin bitanem bende uzun zamandır bakamadım buraya kısmete bak yine karşılaştık :)

hayırdır inşallah neden sıkıntılıısn?

sagolun kizlar, cok sükür öyle cok kötü bir sey yok ama dra gittim gecen hafta ptesi, klomen almaya.. ama test sonuclarini aldim geldim.. esimin test sonucunu götürmüstüm, onun hakkinda da cok iyi konusmadi esimin ileri-hareketli sperm sayisi sInIRdaymis, yani bu da yavaslatiyor olabilir dedi dr.. benimse guatr üstü sInIrda ve kizamikcik testim pozitif cikmis yani tekrar asi olmam gerekebilirmis gecen sene olmustum ama tutmamis midir nedir olursam yine korunmam gerekcek.. almanyada mecburmus bu hastaliga karsi korunuyor olmak.. klomen de vermedi o yüzden moralim cok bozuldu. hic bir sey mi yolunda gitmez böyle???

sizler nasilsiniz bakalim?? baharcim insallah öyle bi tedaviye gerk kalmadan bebek sahibi olursun, oluruz hepimiz

regen canım kusura bakma dalgınım seni sormayı unutmusum
sen nasılsın nevar ne yok canımm iyi haberler var mı

canım büyü tutma olayı herkesin başına gelebilir.
iki isim koymak da; tek isim koymak da sünnet,çünkü peygamberimiz ikisini de yapmış.
yani sen içine sineni yap, anlamının güzel olması yeterli. peygamberimiz çocuğun anne-baba üzerindeki hakkı olduğunu söylemiş güzel anlamlı isim vermenin.

hayırlı olsun canım

Bu sayfa neden bu kadar sessiz..

Gelince saatlerce gecmis okurduk simdilerde hic bi hareketlilik yok..

Regen canim esinin deherlerine takilma. Bizimde sonuclarimizi farkli farkli doktorlar hep baska yorumlamislardi ve artik tup der olmustu hepsi. Ama Rabbim nasip etsin yeterki.. Bol bol dua etmekten baskaa elden ne gelir ki.. Tabii ki tip alaninda da imkanlar dahilinde hersey yapilir ama yine de nasip kismet.. Kizamik asin tutmamis bi de.. Demekki daha vakti saati gelmedi diye dusun rahat olmaya calis.. Yoksa kendi kendimize zehir ediyoruz yasami.. Hersey gonlunce olsun..umarim okursun yazdiklarimi..

kızlar kırmızı kartı gordum gormek uzereyım durumundayım :) kahverengı lekelenmem 28. gunde hafıf pembeye donusmeye basladıı gelııyyorrrrrrrr:) hosgeldı napalım gelemeyecegı gunlere sayarız hahahahah:)))

umutsuz degılım canım vaktı gelmemıs dıyorum hakkaten vaktı gelene verıyor rabbım olması gerekenlerı beklıyoruz bazen sıkıntılar dertler zamanı gelmeyenler hepsınden dolayı beklıyoruz beklerım sorun degıl ama her adet gunu yaklastıgında acaba sorusu ıster ıstemez kurt dusuruyor aklımıza cokk sukur adet oluyoruz organlarımız tamam olur ınsallah kısmet oldugunda. senınkısını ben kk da kı bı arkadasımdan duymustum oda cok sevınmıstı senın ıcın arayıp solemıstı :) ben coluk cocuk bahsı gecen topıclerı takıp etmıyorudum hosss hıc gırmıyordum kpss ye hazırlanırken :) ama coookk sevınmıstım canım hepımızın hakkında hayırlsıı ınsallah.

canım basın sagolsun bende gecmısı bılmıyorum ama mekanları cennet olsun kalanlarınızada sabır bahsetsın ınsallah Rabbım.

canım hoşgeldin. başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim sabır versin inş geride kalanlara.

canım hoşgeldin. başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim sabır versin inş geride kalanlara.

hosbulduk canımm benimm cok sagolun Allah razı olsun amin..

sizler nasılsınız neler var neler yok cok geri kalmısım gecmiside okuyamadım hamis var mı

pko da bir imtihan. insan hayatının her döneminde birşeyle uğraşıyor, birşey için endişeleniyor, dertleniyor. evleneceğin kişiyi seçene kadar dert. seçtikten sonra evlenme süreci dert. tam evlendin, duruldun, bebek gelmez olur, en zoru da buymuş sanırım. ama imtihan hepsi. Rabbim hayırlı zamanı bilir, biz ne bilelim.. gönül bir an önce sevdiğin insanla yaptığın, içinde besleyip büyüttüğün, cennet kokulu yavruyu kucağına almak ister sadece. gönül sabırsızdır işte..

pkoyum, yumurtlayamıyorum. 6 aydır deniyoruz, birşey yok. imtihan değil mi? kesinlikle kıskançlık değil, sorgulamak değil ama ilk ayında hamile kalanları görünce kendini eksik hissediyor insan. neden olmuyor dememek lazım, biliyorum. Allahım'a sığınıyorum. doğru zamanı bilir ve gelir o bebek, biliyorum.. amin. cümlemiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…