Selam canlar..
Cok sukur iyi haberlerle geldim.. Minik tirtilim buyumus artik et parcasi degil.. Bayaa sekillenmis.. Allah'im hepinize en kisa zamanda nasip etsin.. Gozyaslari ile baktim ekrana.. Annemde vardi bi tuhaf hissettim kendimi.. Utangaclik ve sevinc bi aradaydi..
İste boyle benden haberler..
Yelkenli kiz: bi test yapsan.. Belki cikar bisey varsa..
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım..
lh ı düşürmek için naneyi nasıl kullandın?? hiç duymamıştım,tek derdim lh ın düşmesi..
soğan suyunada başlıcam,internetten bakarım nasıl olduğuna ,fakat adetin kaçıncı günü başlanıyor?..
ben bu ay yasmine başladım malesefsadece 1 ay kullanıcam..şimdi bıraksam dengesi bozulur birkeresinde yarıda bıraktıktan sonra durmayan kanama başlamıştı..bırakırsam gene öyle olurum diye korkuyorum..birdaha asla yasmin kullanmam...
doğru herşey Rabbimin verdiği nimetlerde saklı
kızlar anlayamadığım bir durumla karşıkarşıyayım neler oluyor sızce?
bırkac gun evvelde olmusdu wc de peceteyle sılınce kırmızı kalemle cekılmıs kısa bı cızgı kadar kırmızılık oluyor her zaman degıl gunluk pedde kırmızılık yok sadece aradabır yanı bırkac gun evvel olmustu 2 kere bugunde bır kez oldu kanama gelmıyor lakın kırmzı cızgı kalemle cızılmıs gıbı bırkackez gordum basına boyle bır durum gelen var mı adet olma zamanlarım 27. gundu bugun sağ kasımdada arada sancıma oluyor normal adet donemlerımde boyle bır kasık sancım olmazdı ve benım yaklasık bır hafta 10 gundur fecı bel agrım var hatta sırtıma doğru bır bel agrısı ne ıs anlamadım bugun bır yakına kan vermeye gıdecektım esım ızın vermedı hamıle olabılırsın dıye ben verırım dedı adamında tansıyonu dusmus musahade altında tutmuslar benı yollamadı kendı gıttı az daha herıften olacaktım allah korusun. onunda umudu var demekkı yerlesme kanaması falan fılan 27. gune yada 4. haftaya ıste herneyse kalırmı varsada bırsey
bizde 2 isim düşünüyoruz canım iki isim koymak sünnetmiş hem , büyü filan tutmazmış iki isimli insana .canım ikisini de koyabilirsin Emir Ali mesela benim eşim iki isim istemiyor o yüzden biz tek isimde kaldık
maşallah maşallah canım.artık çizelge yap ne kadarlık oldun. Allah herkese nasip etsin.Selam canlar..
Cok sukur iyi haberlerle geldim.. Minik tirtilim buyumus artik et parcasi degil.. Bayaa sekillenmis.. Allah'im hepinize en kisa zamanda nasip etsin.. Gozyaslari ile baktim ekrana.. Annemde vardi bi tuhaf hissettim kendimi.. Utangaclik ve sevinc bi aradaydi..
canım en iyisini düşünmüşsün bende hayıt hapı ve sadece gulukphoge kullanarak hamile kaldım , kafamdada olursa olur modundaydım.kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap.slm canlarım nasılsınız??
ben 17. günümde adet oldum herzamanki gibi =)) artık gülüyorum durumuma.. çünkü 2 sene 2 aydır adet olduğumda ağlamadım bu ay... uzun zamandır bi ilki yaşıyorum.. zaten olmadığını biliyodum hazırlamıştım kendimi.. şimdi bi 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.. ki eğer sabredebilirsem bunu 6 aya çıkartıcam.. 3 ay boyunca glifor ve hayıt suyu kullanmayı düşünüyorum.. inş. bi 3 ay daha sabredebilirim tutabilirim kendimi.. 6 ay tedavi falan istemiyorum.. zaten olmazsada direk aşılamayla başlıycam tedaviye oda olmadı tüp bebek istiyorum ama rabbim inşallah mecbur bıraktırmaz...
burayada pek sık gelemem sanırım çünkü buraya geldikçe daha çok takıyorum ve daha çok araştırıyorum... belki gelir okurum ama pek yazamam.. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınııızzzz... kendinize iyi bakın
hayırlı olsun canım, benimde 2. çizgi aynı seninki gibiydi.çok silikti erken yapmıştım.kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756
iyiyiz canım çok şükür günler yaklaştıkça çok merak etmeye başladım bebeğimi.havalar okadar sıcakki canım annemle alışverişe çıkıcaz çıkamıyoruz biraz serinlesin diye bekliyorduk bu hafta sonu kalan eksiklerimizi alıcaz , sonrada çantamı yapayımda artık bekleyeyim diyorum, izne ayrılıncada temizliğimi yapayım diyorum.sen nasılsın ? moralin nasıl? kime gidiyorsun bursadaaHaklısın canım bende çok gezen biri değilim ama hep evde oturmaklada olmuyor.Ama mecbur çocuk olunca evden çıkmak zor olur aman olsunlarda önemli değilSende ne var ne yok canım hazırlıklar nasıl gidiyor bebeğin nasıl iyisinizdir inşallah
Canlarımmmmmmmm cokkk özledimm hepiniziii..
burdan bas saglıgı dileyen tüm arkadaslarıma tesekkür ederim..
ardından 3 tane cocuk bıraktılar.. hala annesinin babasının öldüklerini bilmiyorlar annemiz babamız iyilessin biz bir sey istemiyoruz diyorlar hastanede yatıyorlar Allah kimseye böyle acı yasatmasın kendimi ancak toparlayıp gelebildim..
okullar da acılıyorr bakalım nasıl giricem bundan sonra..
caganıı napıcam onu da düsünüyorum ananesi babannesi bakıcak baskasına güvenemem cünküü ama cok mızmızlancak gibi görünüyor..
bir de tam gün bir lisede oldugum icin sabahtan aksama kadar..
hayırlısı diyorummm vallaa..
sizlerde ne var ne yokkk cok geri kalmısımm gecmisi okuyamadım valla
canim yaa ben de girmedigim icin durumu bilmiyorum, basiniz sagolsun allah geride kalanlara sabir versin..
Evet canım oldukça rahatlardı.Evet canım eşim kendi ister böyle yerlere gider ama her konserede gitmez.Birde düğüne çok gitmezSağol canım Eee şimdi bizde bebek yok haliyle geziyoruz normalde öyle çok sık gezen biri değilimdir.Normal şekilde gezeriz işte.Çocuk olursa bizimde olacağımız malum canım Aman olsunda sık sık çıkmam şart değil
Sağlık olsun canım bende adet oldum düzenli olalımda hamilede kalırız inşallah
Hoşgeldin canım kilo sorunun varsa diyet ve sporla vermeye çalış pkoda kilo vermek çok önemli biliyorsundur.:3
Merhaba canım topik bu aralar durgun evet.Sen nasılsın neden moralin bozuk umarım kötü birşey yoktur.Bende aynı adet oldum eşim doktora görünücek kendisi için ona göre doktoruma gideceğiz artık nasıl bir tedavi uygularlar bilmiyorum
İyiakşamlar hoşgeldin iyi gelmiştir tatilEvet canım hamile olan arkadaşlarımız var.Darısıda bizlere olur inşallah Sen naıslsın?
Haklısın canım bende çok gezen biri değilim ama hep evde oturmaklada olmuyor.Ama mecbur çocuk olunca evden çıkmak zor olur aman olsunlarda önemli değilSende ne var ne yok canım hazırlıklar nasıl gidiyor bebeğin nasıl iyisinizdir inşallah
Rica ederim canım glifor glucophage farketmez evet metformin içerikli hepsiSoğan kürüne 7.günü başlanıyordu sanırım onu tam hatırlamıyorum bilen arkadaşlar söyler canım.Bende lazere gitmeye başladım.parça parça yaptırıcam hepsini birden yaptıramam Canım o belirtiler pkodan dolayı oluyor işte
Allah hayırlı etsin canımSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet benimde öyle aminn canım inşallh bizlerede nasip olur
A.s canım sağlık olsun olmamaktanda iyidir.Bende oldum adetHayırlısı olsun canım hepimiz için inşallh tüp bebeğe vs gerek kalmadan gelir bebeklerimiz Olsun canım sağlığın iyi olsunda arada gelsende olur Kendine iyi bak
canımm hoşgeldin bitanem bende uzun zamandır bakamadım buraya kısmete bak yine karşılaştık :)
hayırdır inşallah neden sıkıntılıısn?
ardından 3 tane cocuk bıraktılar.. hala annesinin babasının öldüklerini bilmiyorlar annemiz babamız iyilessin biz bir sey istemiyoruz diyorlar hastanede yatıyorlar Allah kimseye böyle acı yasatmasın kendimi ancak toparlayıp gelebildim..
caganıı napıcam onu da düsünüyorum ananesi babannesi bakıcak baskasına güvenemem cünküü ama cok mızmızlancak gibi görünüyor..
sizlerde ne var ne yokkk cok geri kalmısımm gecmisi okuyamadım valla[/QUO
canımm ben takip edemiyordum burayı,vefat eden kim allah sabır versin sizlere..
sagolun kizlar, cok sükür öyle cok kötü bir sey yok ama dra gittim gecen hafta ptesi, klomen almaya.. ama test sonuclarini aldim geldim.. esimin test sonucunu götürmüstüm, onun hakkinda da cok iyi konusmadiesimin ileri-hareketli sperm sayisi sInIRdaymis, yani bu da yavaslatiyor olabilir dedi dr.. benimse guatr üstü sInIrda ve kizamikcik testim pozitif cikmis yani tekrar asi olmam gerekebilirmis gecen sene olmustum ama tutmamis midir nedir olursam yine korunmam gerekcek.. almanyada mecburmus bu hastaliga karsi korunuyor olmak.. klomen de vermedi o yüzden moralim cok bozuldu. hic bir sey mi yolunda gitmez böyle???
sizler nasilsiniz bakalim?? baharcim insallah öyle bi tedaviye gerk kalmadan bebek sahibi olursun, oluruz hepimiz
ahh canım benimm bi gün varya bu yazdıklarımıza üzüldüklerimize üzülücez :)
ben gönülden inanıyorum hepimiz Anne olucaz inallahhhhh
bişeyi merak ettim bi arkadaşta bana aylar önce bu kızamık hastalığından bahsetmişti onunda bi arkadaşının başına gelmişti.
nasıl teşhis konuluyor? mesela ben gidi pdoktoruma sorayım mı bunu direk :26:
bizde 2 isim düşünüyoruz canım iki isim koymak sünnetmiş hem , büyü filan tutmazmış iki isimli insana .
iyiyiz canım çok şükür günler yaklaştıkça çok merak etmeye başladım bebeğimi.havalar okadar sıcakki canım annemle alışverişe çıkıcaz çıkamıyoruz biraz serinlesin diye bekliyorduk bu hafta sonu kalan eksiklerimizi alıcaz , sonrada çantamı yapayımda artık bekleyeyim diyorum, izne ayrılıncada temizliğimi yapayım diyorum.sen nasılsın ? moralin nasıl? kime gidiyorsun bursadaa
Selam canlar..
Canim bak umutsuz olma..
Yerlesme kanamasi denilen sey bende oldu ve adetimin neredeyse 42.gunune denk geldi.. Bizler pkoluyuz ne zaman yumurtlayacagimizin garantisi yok.. Benim iki gun ust uste kahve leke olmustu ama pede gelmemisti sadece silince gelmisti ve sadeve iki kez.. Ben ped koyup ohh sonunda adet oldum diye sevinirken bi turlu sokulmuyordu. Doktorumu aradim gel bakalim dedi ve bi de baktik ki hamileyim.. Sok olduk.. Bize her an hersey olabilir.. İnsallah sen de ben gibi beklemedigin ummadigin bu anda hamilesindir.. Ama sakin sakin benim asla olmayacak deme.. Rabbim nasip etsin insallah.. Bol bol dua et..
sizlerde ne var ne yokkk cok geri kalmısımm gecmisi okuyamadım valla[/QUO
canımm ben takip edemiyordum burayı,vefat eden kim allah sabır versin sizlere..
bende pek fazla giremiyorum artık canım amcamın kızı, kuzenim.. istanbuldan orduya gelirken havzada trafik kazası gecirdiler kendisini ve esini kaybettik olay yerinde, 3 tane cocukları suanda hastanede..
cok sagol canım benim
canım basın sagolsun bende gecmısı bılmıyorum ama mekanları cennet olsun kalanlarınızada sabır bahsetsın ınsallah Rabbım.
cok sagol canımm amin
canım hoşgeldin. başınız sağolsun çok üzüldümRabbim sabır versin inş geride kalanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?