pko da bir imtihan. insan hayatının her döneminde birşeyle uğraşıyor, birşey için endişeleniyor, dertleniyor. evleneceğin kişiyi seçene kadar dert. seçtikten sonra evlenme süreci dert. tam evlendin, duruldun, bebek gelmez olur, en zoru da buymuş sanırım. ama imtihan hepsi. Rabbim hayırlı zamanı bilir, biz ne bilelim.. gönül bir an önce sevdiğin insanla yaptığın, içinde besleyip büyüttüğün, cennet kokulu yavruyu kucağına almak ister sadece. gönül sabırsızdır işte..
pkoyum, yumurtlayamıyorum. 6 aydır deniyoruz, birşey yok. imtihan değil mi? kesinlikle kıskançlık değil, sorgulamak değil ama ilk ayında hamile kalanları görünce kendini eksik hissediyor insan. neden olmuyor dememek lazım, biliyorum. Allahım'a sığınıyorum. doğru zamanı bilir ve gelir o bebek, biliyorum.. amin. cümlemiz için..
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarımmmmmm hepınızı oyle ozledım kı anlatamam yanınıza gelıp sızınle konusmakk ıcın oyle sabırsızlandım kı ;
hem ara verıp takmamak hemde ınternet modem degısıklıgı yaptık cok uzun surdu ama bıttı artık sızınle dertlesıcezzz konusucaz hepınızı oyle ozledım kii :2::2::2:
haberler sızde neler oldu bıttı bana kısaca bılgı gecın ben yokken cok sessız kalmıs yahu
valla sızden ayrı kaldım ama aklım hep sızdeydı
bende durumlar vahim koskocaman bır nur topu gıbi kıstım olustuuu maaleseff bu ay ıgne tedavısı dıye gıttıgım doktora heycan umutla gıttıgım doktora maalesef gınera dogum kontrol hapıyla gerı dondummm :2::2: çokk agladımmm cok uzuldum ama sonra dedımkı vardır bundada bır hayır
adetlerım 3 4 aydır 28 gunde bır oluyordu bu ay 26 gunde bır oldum okadar azdıkı sıze anlatamam ama 1 damla dıyebılırım yanı gunluk ped kullandım dusunun
artık takmıyorum rabbım ne zaman nasıp ederse ozaman olucakkk
eeeeeeeeeeee sizde haberler nasılll canlarımmmmm buraya yazmayı çoookkkk ozlemısımmmmm yahuu
benı nekadar cooook merak etmıssınızz yaaa ne kadar mutlu oldum 4 5 tane ozel mesajj hepınızı coook sevıyorum valla yaa .
selammm canım hoşgeldin ben senden daha once yok olmustum dunden berı yenıden baglaananlardanım ama hamıle :) var
Filiz hoşgeldin..:)
Ben de prolaktin testi yaptırdım 2 aydır dostinex kullanıyordum..55 ten 0,6 ya düşmüş.Çok düşmüşyarın dr a gidicem bakalım yine ilaç mı vericek ilacı bıraktırcak mı bilmiyorum..
hosbulduk canımm
ben 7 aydır ıcıyorumm benımde 0.49 dusmus dun doktorumdaydım srdum bıraktıgım ıcınde bana kızdı
megersem prolaktın ılacını bıranda kesılmezmıs ben kendı basıma 1 ay ıcmedım sımdı dozunu dusurduk yarım ıcıyorum haftada
ani bıraktıgım ıcın tekrardan yukselmıstır hemen dedı
Ben de 2 haftadır içmiyorum ilacı..dr a gidemedim test sonucunu göstermeye..haftada iki kez yarım içiyordum..yarın yazar belki..çok düşürmüş ilaç bir ortasını tutturamadık bu ilaç içilmeden bizim prolaktin düşmiycek mi ya
vee FİLİZ sana sesleniyoırumbelki online olmadan okuyorsunduz:)
testleri yaptırdınız mı
noldu ne sonuç çıktı gel de yaz
yeter bukadar ıstirahat
hosbulduk canım sende hosgeldın evet hatırlıyorum senı :)) kım o hamışşş canımmm
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarımmmmmm hepınızı oyle ozledım kı anlatamam yanınıza gelıp sızınle konusmakk ıcın oyle sabırsızlandım kı ;
hem ara verıp takmamak hemde ınternet modem degısıklıgı yaptık cok uzun surdu ama bıttı artık sızınle dertlesıcezzz konusucaz hepınızı oyle ozledım kii :2::2::2:
haberler sızde neler oldu bıttı bana kısaca bılgı gecın ben yokken cok sessız kalmıs yahu
valla sızden ayrı kaldım ama aklım hep sızdeydı
bende durumlar vahim koskocaman bır nur topu gıbi kıstım olustuuu maaleseff bu ay ıgne tedavısı dıye gıttıgım doktora heycan umutla gıttıgım doktora maalesef gınera dogum kontrol hapıyla gerı dondummm :2::2: çokk agladımmm cok uzuldum ama sonra dedımkı vardır bundada bır hayır
adetlerım 3 4 aydır 28 gunde bır oluyordu bu ay 26 gunde bır oldum okadar azdıkı sıze anlatamam ama 1 damla dıyebılırım yanı gunluk ped kullandım dusunun
artık takmıyorum rabbım ne zaman nasıp ederse ozaman olucakkk
eeeeeeeeeeee sizde haberler nasılll canlarımmmmm buraya yazmayı çoookkkk ozlemısımmmmm yahuu
benı nekadar cooook merak etmıssınızz yaaa ne kadar mutlu oldum 4 5 tane ozel mesajj hepınızı coook sevıyorum valla yaa .
arkadaslar hepınız benı cooook merak etmıssınız okudum bırazcık gecmısıde çokkk tesekkur ederım merak edılmek cokk mutlu ettı benı kusura bakmayın sızlere haber veremedım facesı olan arkadaslarım yazdıgı ıcın onlara cvp verdım ıstersenız faceden ekleyelım bırbrıımızı ozelden yazarım sıze adresımı
hergun gün günn benı sormussunuzz ne kadar mutlu oldum hepınızı cookk ama coook sevıyorum
internet ttnetten pek memnun kalmadık smile adsl gectık onuda bır 15 gun bekledık cep telefonundan takıp etmeye calıstım sizleri ama fatura tuzlu geldı faceyede gırdıgım ıcın
sımdı dondum aranıza arkadaslarr hepınızı cok merak ettım
dsde hamısmıssın canımmmmmmm cok ama cokkk sevındım yaaa senınle ılk baslarda konusmustuk hep bak hemen ılk klomende hamıss kalmıssın rabbım bebısle senın saglıgını sonuna kadar surdurmeyı nasıp etsın canım
kızlar baska haber varmı topıgı okuyana kadar ben catlarım
yasmın16 dogum yapmıstır sanırım
bngl33 ne yaptı geldımı oglusumuz
ayy hepınızı cok merak etmısım ben ya yazarsam destan olur
bendekı haberlerde kotu o yuzdende nete gelmek ıstemedım hıc kocaman kist var
bu ay korunucaz maaleseff dogum kntrol hapyla.........
Selam canlar..
Cok sukur iyi haberlerle geldim.. Minik tirtilim buyumus artik et parcasi degil.. Bayaa sekillenmis.. Allah'im hepinize en kisa zamanda nasip etsin.. Gozyaslari ile baktim ekrana.. Annemde vardi bi tuhaf hissettim kendimi.. Utangaclik ve sevinc bi aradaydi..
İste boyle benden haberler..
Yelkenli kiz: bi test yapsan.. Belki cikar bisey varsa..
canm öncelikle çok geçmiş olsun ve hoşgeldin.gerçekten burda yokluğun öyle hissedildiki özledik seni.şimdi kisti eritmek içinmi ilaç kullanıyosun.geçecek canm merak etme.kendine dikkat et.ben hala beklemedeyim.yarın yine kontrolüm var bakalım hayırlısı bana dua edin oldumu?öpüyorum çok görüşmek üzre...
maşallah canm çok sevindim iyi olmanıza.senn hastalığın nasıl oldu iyileştinmi?bide bebişinn nekdarlık olduğu belli oldumu artk hamilelik takvimini yaparsın.öpüyorum ikinizide...
pko da bir imtihan. insan hayatının her döneminde birşeyle uğraşıyor, birşey için endişeleniyor, dertleniyor. evleneceğin kişiyi seçene kadar dert. seçtikten sonra evlenme süreci dert. tam evlendin, duruldun, bebek gelmez olur, en zoru da buymuş sanırım. ama imtihan hepsi. Rabbim hayırlı zamanı bilir, biz ne bilelim.. gönül bir an önce sevdiğin insanla yaptığın, içinde besleyip büyüttüğün, cennet kokulu yavruyu kucağına almak ister sadece. gönül sabırsızdır işte..
pkoyum, yumurtlayamıyorum. 6 aydır deniyoruz, birşey yok. imtihan değil mi? kesinlikle kıskançlık değil, sorgulamak değil ama ilk ayında hamile kalanları görünce kendini eksik hissediyor insan. neden olmuyor dememek lazım, biliyorum. Allahım'a sığınıyorum. doğru zamanı bilir ve gelir o bebek, biliyorum.. amin. cümlemiz için..
evet ona ikili test deniyor,testin birinci kısmı ultrasondaki ense kalınlığı değerleri. sonrasında kan alıyor ve kan değerlerine de bakıyorlar bu da testin ikinci kısmı.Bngl canimm en son baska doktorada gidecektin ne oldu son durumun?
Ben iyiyim cok sukur.. Bebis 9+6 oldu bugun.. Cepten giriyorum annemlerdeyim hala eve donunce takvim olayini halledecegim.. 15 gun icinde yarim santimetrelik et parcasi kolu bacagi kafasi olan minik bir bebege donusmus.. Oyle gormek mukemmeldi.. Daha hareket etmiyordu ama :)) doktor bi dahaki kontrole gelirken cikolata ye ya da meyve suyu ic dedi :))) bi de burada gittigim doktor 12. Haftada ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapalim dedi. Kafam karisti.. Siz de bu haftalarda yapmismiydiniz?
canım 6 ay çok kısa bir süre, tedavine devam etmelisin. bizden daha kötü durumda olanlar var: yumurtalıkları rahimi alınmak zorunda kalanlar, hasta bir çocuğa gebe kalanlar.. inan ki daha kötüleri var ve bizimkisi çözümsüz değil sadece biraz sabır isteyen bir süreç. Allah sağlıklı evlatları,hayırlı zamanda versin isteyenlere
evet ona ikili test deniyor,testin birinci kısmı ultrasondaki ense kalınlığı değerleri. sonrasında kan alıyor ve kan değerlerine de bakıyorlar bu da testin ikinci kısmı.
ultrason görüntülerine baksın ama bence kan verme. bendeki olayı biliyorsun. kan değerleri risk sınırına yakın çıkmıştı ve endişeli bir hamilelik geçirdim boşyere.
Buarada hoşgeldin yelkenlikiz özledik seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?