Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nerelerdesin sen yaa çok özledilk seni habersiz kaçtın ( merak ettik valla ama geldin iyikide geldin hoşgeldın
ayy canım ya gelemedım bıranda net paketı degıstı abımiptal etmıs o sınırle:)) baska net paketıne gectık hemde kıst oldugu ıcın ve ccoooooookkk kafama taktıgım ıcın bır sure ara vermek ıstedım( hosbulduk buarada nasılsın canımmmmmmmm ne var ne yok??

hosbulduk canımmm farkındayım saolunnn hepınızzzz canımmmm yoklugum baya hıssedılmıs hepınız sormussunuzz bende hepınızı cooookk merak ettm
kist buyuk evet dogum kntrol hapı verdi doktor ( bu ayımda boss gecıcekk hastalanınca gıdıcem tekrardan.dua etmezmıyızz canımmmmmmmm ınsallah sag salım alıcaksın bebısını kucagınaaaa çoook optumm senii canım

Son düzenleme:

ınan canım ınannnn bazen doktorlarda yanılabılıyorr..baska bır doktora gıtsene canım sen o doktordan hayır yok sana sanırım baksana tedavını bıle yarıda bırakmıs
bozma moralını canımm kendı saglıgınıda dusun olurmu
ınsallah sorun yokturr canımm kotu dusunmeyelımmm

baharcım senden de alıntı yapmıştım ama kaybolmuş
regl oldum canım 2 eylülde şimdi benim için yeni bir dönem başladı glifora da güveniyorum inşallah hepimiz sonuç alalım....
hepimiz burada iyi haberlerimizi bir bir paylaşmaya devam edelim... sabır başka yapacak bişey yok...

kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756
tebrik ederim :)

inşallah babanın kontrolleri çok iyi gitsin dua edeceğim canım tam kurtulmuş olsun hastalıktan... sen içini rahat tut kordon dolanması çok bebekte oluyor biçok doktor farketmiyor bile bunu ama sorun olsa derdi doktorun sana.... aklını ferah tut.... doktora tekrar gittiğinde için rahat eder canım....

canım maşallah büyüyor senin minik :)
eve döndüğünde bol bol yazışırız...
özledim...
selam
bence hemen moralini bozma rahim duvarı kalınsa kese geç ya da zor görünebilir... biraz daha sabır canım
ya da başka bir doktorda daha görün usgye tekrar gir...

Son düzenleme:

selam canım inşallah kistin gidecek ve ilaç bittikten sonra kist de gittiğinde hamile kalma şansın artacak bence inanki....
hayırlısı olsun

selam canım inşallah kistin gidecek ve ilaç bittikten sonra kist de gittiğinde hamile kalma şansın artacak bence inanki....
hayırlısı olsun

selamm canımm nasılsın
valla okadar mutlu mutlu gıttım kı hormon testlerımı yaptırdım lh 4 fsh 5 prolaktınımde dusmustu sevıncle doktora gırdım muayene oldum bır baktık kocaman bır kıst 2 aydır duruyor ve atamıyormusum ( ne umutla gırdıgım doktora ıgne tedavısı uygulancak derken dogum kontrol hapıyla gerı dondum ( bu ayımda gıttı napalım elbet vardır bundada hayır dedım agladım ama aglayıncada olmuyor ıste rabbım en kısa zamanda sanada nasıp etsın canımm zorlu sureclerden gectın en cok sen hakedıyorsun burdaaaaaa bunu

çok sevindim hayatım gözün aydın Allah mutluluğunu daim etsin meleğini kucağına almayın nasip etsin Rabbim...

merhaba kızlar.
gyaman canım içini ferah tut inşallah baban iyileşmiştir tamamen.

canım çok tşk ederim bugün sonuçları aldık cuma günü kan ve akciğerede bakılcak ama bugünkü sonuçlar temiz çıktı çok şükür Rabbime...

evet cnm 12. haftada benimde bakmıştı ense kalınlığına sonra ikili test için yönlendircek seni

canım Allah razı olsun duaların için temiz çıktı sonuçlar bir tek kan testi ve ciğerlerine bakılcak ama karın bölgesi tertemiz çıktı asıl zaten kanserli olan yer orasıydı Allahıma binlerce şükürler olsun...

canım selammm cok sevındımmm babanın ıyı olmasına ınsallah fılmlerıde temız cıkacakk.

ben de adet oldum yeni döneme başladım bu ay içinde kontrolüm var benimde...
ama çok güzelki hormonların iyi bu çok sevindirici senin için...
bu kadar bekliyoruz 1 aycık daha sabret canım
olacağına inandıktan sonra gerisi kolay...
önün açılmış... kist de gidecek engelin kalmayacak.... hem dinlenir vucut bu arada....

canım çok tşk ederim bugün sonuçları aldık cuma günü kan ve akciğerede bakılcak ama bugünkü sonuçlar temiz çıktı çok şükür Rabbime...

çok sevindim temizmiş şükür.... diğerleride iyi çıksın... bebeğiniz uğurlu gelecek her anlamda....

Son düzenleme:

senınde yenı döngün hayırlı olsun canım ınsallah rabbım bu ayda yuzunu guldurur senınde
hormonlarım guzel cıktı evet lh en azından dusmus sevındım ama ıste 2 aydır adetımde az oldugu ıcın kıstımde benımle duruyor atamıyorum bır turlu
mecbur dogum kontrol hapı verdı zaten en son ıgne tedavımden sonra 2 ay ara verdım buda oldu 3 ay napalım saglık olsun dıyelım canım
bızler olucagına ınandıktan sonra olur zatenn

sağol canım inşallah benim için iyi gitsin bu ay... bebek gelmezsede adetlerim düzenlensin öncelikle bunu istiyorum...

aynen öyle dediğin gibi aceleye gerek yok.... rahmin kalınlığına bağlı olarak kanama az ya da çok olabiliyor işte böyle....
dk hapıyla biraz artacaktır kanaman ve hap kisti baskılayacağından o da yok olup gidecektir...için rahat olsun... bir süre bebek düşüncesini aklından çıkar kendinle ve eşinle ilgilen canım....
aklını dağıtacak şeyler bul uğraş, boş durma...umursamadığımız zaman bebek daha çabuk geliyor bunun örneklerini arkadaşlarımızda gördük :)

ben yemek yapacağım öptüm canım görüşürüz....

Son düzenleme:

ınsallah canımmm senın ıcın rabbım neyı hayırlı verırse o olsun hepımız ıcınde... benım adetler duzenlı 28 gunde bır olurum ama mıktar oyle azkı 1 gun suruyor saka gıbı rahım ınce prolaktıne baglı dedı doktor metabolızmaya baglı dedı aman bıktım artık zaten tek basıma savas vermekten ugrasmaktan yıldım... evet canım aynen doktorda oyle soyledı zaten adetı az oldugum ıcınde kıstı atamıyormusum yanı mecburii bır kullanım oldu.saglık olsun allahım beterlerınden korusun hepımızı cıkardım bebek dsuncesını aklımdan ya hergun bırseyler buluyorum ugrascak hıc umrumda degıl rabbım oyle karar kılmıs ne edelım... beklıcez en hayırlı vakıtte gelecekk nazlı bebeklerımız
tamam canım cok optum senı kendıne ıyı bak kolay gelsın..

canım selammm cok sevındımmm babanın ıyı olmasına ınsallah fılmlerıde temız cıkacakk.

selam tatlım çok saolasın hayatım inşallah onlarda temiz çıkacak Allahın izniyle

yeni dönemin hayırlı olsun hayatım inşallah bebeğin tez zamanda gelsin hayatım
babam çok mutlu oldu temiz çıkınca bir görseydin evde şenlik vardı resmen :) bebeğim dedesini yanında istiyor uğur getirdi miniğim :)

busmai, haklısın.. sabretmek, şükretmek ve beklemek lazım. insan derdine boğulunca bunları düşünemiyor bazen. hep olaya odaklanıyorsun. başkaları hatırlatınca yüreğin ferahlıyor. senin yazdıklarını okuyunca da öyle oldum, teşekkürler :)

kızlar sabahın korunde test yapmıştım merak işte 29. gundu bugun negatıf sonra uykuya devam oglen uyandım adet olmusum hahahaha ne kadar hos dımı beklesem nolurdu sankı durttu seytann yaptım pısmannıımmm affedın....:) ama enteresandır sıksık adet olan yada lekelenme goren bennn 29. gunde kendılıgınden adet oluyorum tamamm kahve tonlarında yavas basladı ama basladı akıntı falan degıl ıyı haber bu 5 gundur hayıt ıcıyorum faydasımı oldu yanı hahahah superr:)

canm benm boş geçecek diye üzülme sen kistin gitsin yeterki acele etme çünkü biliyosun biz nekadar acele etsekte herşeyin zamanı var.o zaman gelmeyince istersen bütün aylar dolu geçsin olmayınca olmuyo ama olacak olursa da boş ay dinlemiyo veriyo Rabbim bi şekilde.yeterki sen iyi ol tatlım bide rahat ol sıkıntı stres yapma kendine dua et herşeyi Allah a havale et ancak o şekilde rahatlayabiliyoruz çünkü kendimden biliyorum.inşallah erisin kistin bu ay da diğer aya devam edersin.inşallah canm benm çok sağol bende hergün dua ediyorum bebiş isteyen arkadaşlarıma bebiş,hamilelerede bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak için.

canm yarın sabah gidicem başka doktora,öğleden sonrada kendi dr.ma gidicem.tabi son anda dr.değiştirmicem ama en azından orda kilosuna ne dicekler bakalım.geçen hafta çok üzülmüştüm bu dr.beni boşyere ameliyat yapcak diye ama şimdi daha rahatım çok şükür.çünkü bizim bazen hayır bildiklerimizde şer ,şer bildiklerimizde hayır olabiliyo.belki normal doğumda ısrar edicem ama Allah korusun sonra pişman olacağım şeyler yaşayabilirim.sadece dua ediyorum Allahım hakkımda hangisi hayırlıysa onu ver diye.bebişimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum sadece başka hiçbişey bundan önemli deil.işte insan ilk başta düşünemiyo bunları kızdım ,üzüldüm ağladım sonra napıyorum dedim.herşeyi Allaha havale edince rahatlıyo insan.

maşallah canm bebişine.3.aya girmişsin.bidahaki kontrolünde evine gitmicenmi.ay canm ne zamandı hatırlayamadım ne çabuk unuttum dimi.burun kemiği ölçümü ne canm ya ense kalınlığı tamamda.kendi dr.na sor canm bi.ense kalınlığı ölçümü yapılınca ikili testte yaptırmıştık ikisi aynı anda yapılıyo.ama bu testlere çok takılma canm.bana kalsa yaptırmıcaktımda eşim istemişti.

insallah tatlim yaaa... o günler gelsin de tek, keske üzülmeseydim deyim ona raziyim artik.. ne diyim ki???

canim kizamik degil bu... bizler okullarda felan hep asi olurduk, annelerimiz götürür yaptirirmis, onlar sayesinde, benim mesela, asilarim tam.. ama bu kizamikcik denen illet, diger adi da alman kizamigi, biraz daha farkli ve sanirim türkiyede yaygin bi hastalik degil ama almanyada yüksekmis galiba, bu yüzden dr bunu yapmamiz almanyada mecbur dedi.. tekrar kan verdim bakcak iste bilmyiorum ne olcak... he sorarsan ordaki herkes bu asiyi oluyo mu diye, tabiki hayir.. almanlar belki cocukken felan oluyorlar ama tanidigim bi tonla türk kadin bu asi olmadan da catir catir doguruyorlar ve bir sey de olmuyor... anlican sans meselesi biraz, hamilelik sirasinda bu mikrobu kaparsan bebegi sakat birakiyor allah korusun, ama hic de duymadim ki bu kadin asi olmamis ve bebegi sakat dogmus diyen birini.. tabiki dra sormak da fayda var, kan testi yapiyorlar ve ona göre diyorlar zaten, iste su hastaliga karsi koruman var ya da yok diye...

regen canım kusura bakma dalgınım seni sormayı unutmusum
sen nasılsın nevar ne yok canımm iyi haberler var mı

yok canim ya ne iyi haberi kizlara da yazdigim gibi hep aksilik hep aksilik.. valla artik icim kaldirmiyo, inan öyle yorgunum ki... allah büyük ama bilmyiorum ne olacak

kisss cok merak ettim seni ama hatta hep birbirimize sorduk, bi daha bu kadar habersiz birakma...

Son düzenleme:
orası oyle canım benımm ne kadar bos gecıryorum desemde zamanını beklıcem ıste... ınsallah erır canım 2 aydır gıtmıyor maalesef duruyormus adetıde az goruyorum atamadım bır turluallah dualarını kabul etsın ınsallah canımmmmm
kisss cok merak ettim seni ama hatta hep birbirimize sorduk, bi daha bu kadar habersiz birakma...

hehehe okudum cANIM gecmısıı gercekten cok sevındım merak edılmekkde guzelmıs bende sızlerı merak ettım nasılsın durumun nedır?

nasılsın canm bebişi uyuttun geldinmi?benide uyku tutmadı.

oo sen son günler uyuyamazsın şimdi evet bebek uyuyunca çamaşırları astımn mutfağı topladım yattım.hergün aynı telaş. ben mi çok beceriksizim anlamıyorum. yemek bile zor yapıyorum. temizliğe yardımcı çağırıyorum 2 haftada bir. düşün yani. her fırsatta sağda solda uyuyorum. bir türlü düzen kuramadım

geçmiş olsun canım bayadır yoktun takipteyim, insan çabalarken böyle şeylerin çıkması moral bozsada hiç kafaya takma böylesi olması gerekiyormuş, kafaya taktıkça insan kendini üzmekten başka birşey yapamıyor elimizden de birşey gelmiyor halimize yinede binlerce şükür herkesin var elbet bir derdi sonuçta, bende takılmıyorum artık ilaçlar benimde dengemi bozmuş erken adet oldum bu ay birde yanlış hatırlamıyorsam iğnelere başlıcaktık demişsin bu iğneleri bana da söyledi doktorum bir daha ki ay vurulmam gerekiyormuş ama ben çok kararsızım sanki kısa sürede kolaya kaçtı gibi geldi.

arkadaşlar okuyorum burda 8 ay metformin kullanıp hamile kalanlar var, doktorunuz bu süreyi neye göre uzattı? ben sadece 3 ay kullandım iğnelere geçelim dedi
bu iğneleri vurulupta güzel sonuç alabilen varmı acaba?
baya kafam karışmadı değil bende metformine kendim devam etsemmi, sonrada e doktor zaten kullandırtı bi etkisi olmamış işte diyorum, ne biliyim sıkıcı işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…