ayy canım ya gelemedım bıranda net paketı degıstı abımiptal etmıs o sınırle:)) baska net paketıne gectık hemde kıst oldugu ıcın ve ccoooooookkk kafama taktıgım ıcın bır sure ara vermek ıstedımnerelerdesin sen yaa çok özledilk seni habersiz kaçtın( merak ettik valla ama geldin iyikide geldin hoşgeldın
canm öncelikle çok geçmiş olsun ve hoşgeldin.gerçekten burda yokluğun öyle hissedildiki özledik seni.şimdi kisti eritmek içinmi ilaç kullanıyosun.geçecek canm merak etme.kendine dikkat et.ben hala beklemedeyim.yarın yine kontrolüm var bakalım hayırlısı bana dua edin oldumu?öpüyorum çok görüşmek üzre...
evet canım cok saskınım henüz ınanasım gelmıyor:) bu hayatta ımkansız dıye bırsey yokmuş... ama doktorum yıne kafamı karıstırdı.. pazartesi gunu kontrole gıttım doktor beta duzenlı artıyor kese duzenlı buyuyor dedı ama bebegı goremedım dedı kese duzensız gb gözukuyor dedı bende nasıl yanı dıye sordum belkı cok kucuk oldugu ıcın boyle dedı belkı de gebelıgın bozulmustur dedı ama benım ne kanamam var ne lekenmelerım var beta duzenlı kese duzenlı buyumus neden boyle bırsey dedı bılmıyorum moralımı sıfır yaptı yemınle psıkolojımı bozdu artık..
pardon fılıze yazıyordum karıstı :)
tebrik ederim :)kızlarrrrr, dayanamayıp test yaptım. beklediğim adet günüm bugündü. ikinci çizgi silik. ne dersiniz???????????Eki Görüntüle 501756
inşallah babanın kontrolleri çok iyi gitsin dua edeceğim canım tam kurtulmuş olsun hastalıktan... sen içini rahat tut kordon dolanması çok bebekte oluyor biçok doktor farketmiyor bile bunu ama sorun olsa derdi doktorun sana.... aklını ferah tut.... doktora tekrar gittiğinde için rahat eder canım....canım şimdi istanbula gidiyorum yarın sabah bir hafta kalıcam babamın testleri başlıyor 11inde doktora çıkılcak kanserli yer kalmışmı diye o yüzden onların yanında olmak istiyorum dönüşte doktora gidicem
ben geçen gün bebeğimin organlarına baktırdım canım aslında biraz sıkkın bir kez kordon dolanmış bebeğime önemli değil dedi doktor bir ay sonra tekrar bakılcak inşallah birşey olmaz
göğüs olayımıda dönünce doktoruma sorucam herzaman olmuyor o akıntı kaç gündür yoktu bugün baktım sağ göğsümde var biraz kimisi süt o diyor su gibi gözüksede bakalım dönünce doktorum ne diycek
inşalllah Rabbim senin içinde bize sevinmeyi nasip eder tuncss da bende çokk seviniriz
canım maşallah büyüyor senin minik :)Selam canlar..
Cok sukur iyi haberlerle geldim.. Minik tirtilim buyumus artik et parcasi degil.. Bayaa sekillenmis.. Allah'im hepinize en kisa zamanda nasip etsin.. Gozyaslari ile baktim ekrana.. Annemde vardi bi tuhaf hissettim kendimi.. Utangaclik ve sevinc bi aradaydi..
İste boyle benden haberler..
selamevet canım cok saskınım henüz ınanasım gelmıyor:) bu hayatta ımkansız dıye bırsey yokmuş... ama doktorum yıne kafamı karıstırdı.. pazartesi gunu kontrole gıttım doktor beta duzenlı artıyor kese duzenlı buyuyor dedı ama bebegı goremedım dedı kese duzensız gb gözukuyor dedı bende nasıl yanı dıye sordum belkı cok kucuk oldugu ıcın boyle dedı belkı de gebelıgın bozulmustur dedı ama benım ne kanamam var ne lekenmelerım var beta duzenlı kese duzenlı buyumus neden boyle bırsey dedı bılmıyorum moralımı sıfır yaptı yemınle psıkolojımı bozdu artık..
hosbulduk canımmm farkındayım saolunnn hepınızzzz canımmmm yoklugum baya hıssedılmıs hepınız sormussunuzzbende hepınızı cooookk merak ettm
kist buyuk evet dogum kntrol hapı verdi doktor( bu ayımda boss gecıcekk hastalanınca gıdıcem tekrardan.dua etmezmıyızz canımmmmmmmm ınsallah sag salım alıcaksın bebısını kucagınaaaa çoook optumm senii canım
selam canım inşallah kistin gidecek ve ilaç bittikten sonra kist de gittiğinde hamile kalma şansın artacak bence inanki....
hayırlısı olsun
Selam canlar..
Cok sukur iyi haberlerle geldim.. Minik tirtilim buyumus artik et parcasi degil.. Bayaa sekillenmis.. Allah'im hepinize en kisa zamanda nasip etsin.. Gozyaslari ile baktim ekrana.. Annemde vardi bi tuhaf hissettim kendimi.. Utangaclik ve sevinc bi aradaydi..
İste boyle benden haberler..
Yelkenli kiz: bi test yapsan.. Belki cikar bisey varsa..
merhaba kızlar.
gyaman canım içini ferah tut inşallah baban iyileşmiştir tamamen.
Bngl canimm en son baska doktorada gidecektin ne oldu son durumun?
Ben iyiyim cok sukur.. Bebis 9+6 oldu bugun.. Cepten giriyorum annemlerdeyim hala eve donunce takvim olayini halledecegim.. 15 gun icinde yarim santimetrelik et parcasi kolu bacagi kafasi olan minik bir bebege donusmus.. Oyle gormek mukemmeldi.. Daha hareket etmiyordu ama :)) doktor bi dahaki kontrole gelirken cikolata ye ya da meyve suyu ic dedi :))) bi de burada gittigim doktor 12. Haftada ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapalim dedi. Kafam karisti.. Siz de bu haftalarda yapmismiydiniz?
inşallah babanın kontrolleri çok iyi gitsin dua edeceğim canım tam kurtulmuş olsun hastalıktan... sen içini rahat tut kordon dolanması çok bebekte oluyor biçok doktor farketmiyor bile bunu ama sorun olsa derdi doktorun sana.... aklını ferah tut.... doktora tekrar gittiğinde için rahat eder canım....
canım Allah razı olsun duaların için temiz çıktı sonuçlar bir tek kan testi ve ciğerlerine bakılcak ama karın bölgesi tertemiz çıktı asıl zaten kanserli olan yer orasıydı Allahıma binlerce şükürler olsun...
ben de adet oldum yeni döneme başladım bu ay içinde kontrolüm var benimde...selamm canımm nasılsın
valla okadar mutlu mutlu gıttım kı hormon testlerımı yaptırdım lh 4 fsh 5 prolaktınımde dusmustu sevıncle doktora gırdım muayene oldum bır baktık kocaman bır kıst 2 aydır duruyor ve atamıyormusum( ne umutla gırdıgım doktora ıgne tedavısı uygulancak derken dogum kontrol hapıyla gerı dondum ( bu ayımda gıttı napalım elbet vardır bundada hayır dedım agladım ama aglayıncada olmuyor ıste rabbım en kısa zamanda sanada nasıp etsın canımm zorlu sureclerden gectın en cok sen hakedıyorsun burdaaaaaa bunu
canım çok tşk ederim bugün sonuçları aldık cuma günü kan ve akciğerede bakılcak ama bugünkü sonuçlar temiz çıktı çok şükür Rabbime...
ben de adet oldum yeni döneme başladım bu ay içinde kontrolüm var benimde...
ama çok güzelki hormonların iyi bu çok sevindirici senin için...
bu kadar bekliyoruz 1 aycık daha sabret canım
olacağına inandıktan sonra gerisi kolay...
önün açılmış... kist de gidecek engelin kalmayacak.... hem dinlenir vucut bu arada....
sağol canım inşallah benim için iyi gitsin bu ay... bebek gelmezsede adetlerim düzenlensin öncelikle bunu istiyorum...senınde yenı döngün hayırlı olsun canım ınsallah rabbım bu ayda yuzunu guldurur senınde
hormonlarım guzel cıktı evet lh en azından dusmus sevındım ama ıste 2 aydır adetımde az oldugu ıcın kıstımde benımle duruyor atamıyorum bır turlu
mecbur dogum kontrol hapı verdı zaten en son ıgne tedavımden sonra 2 ay ara verdım buda oldu 3 ay napalım saglık olsun dıyelım canım
bızler olucagına ınandıktan sonra olur zatenn
sağol canım inşallah benim için iyi gitsin bu ay... bebek gelmezsede adetlerim düzenlensin öncelikle bunu istiyorum...
aynen öyle dediğin gibi aceleye gerek yok.... rahmin kalınlığına bağlı olarak kanama az ya da çok olabiliyor işte böyle....
dk hapıyla biraz artacaktır kanaman ve hap kisti baskılayacağından o da yok olup gidecektir...için rahat olsun... bir süre bebek düşüncesini aklından çıkar kendinle ve eşinle ilgilen canım....
aklını dağıtacak şeyler bul uğraş, boş durma...umursamadığımız zaman bebek daha çabuk geliyor bunun örneklerini arkadaşlarımızda gördük :)
ben yemek yapacağım öptüm canım görüşürüz....
canım selammm cok sevındımmm babanın ıyı olmasına ınsallah fılmlerıde temız cıkacakk.
ben de adet oldum yeni döneme başladım bu ay içinde kontrolüm var benimde...
ama çok güzelki hormonların iyi bu çok sevindirici senin için...
bu kadar bekliyoruz 1 aycık daha sabret canım
olacağına inandıktan sonra gerisi kolay...
önün açılmış... kist de gidecek engelin kalmayacak.... hem dinlenir vucut bu arada....
çok sevindim temizmiş şükür.... diğerleride iyi çıksın... bebeğiniz uğurlu gelecek her anlamda....
canım 6 ay çok kısa bir süre, tedavine devam etmelisin. bizden daha kötü durumda olanlar var: yumurtalıkları rahimi alınmak zorunda kalanlar, hasta bir çocuğa gebe kalanlar.. inan ki daha kötüleri var ve bizimkisi çözümsüz değil sadece biraz sabır isteyen bir süreç. Allah sağlıklı evlatları,hayırlı zamanda versin isteyenlere
evet ona ikili test deniyor,testin birinci kısmı ultrasondaki ense kalınlığı değerleri. sonrasında kan alıyor ve kan değerlerine de bakıyorlar bu da testin ikinci kısmı.
ultrason görüntülerine baksın ama bence kan verme. bendeki olayı biliyorsun. kan değerleri risk sınırına yakın çıkmıştı ve endişeli bir hamilelik geçirdim boşyere.
Buarada hoşgeldin yelkenlikiz özledik seniii
ayy canım ya gelemedım bıranda net paketı degıstı abımiptal etmıs o sınırle:)) baska net paketıne gectık hemde kıst oldugu ıcın ve ccoooooookkk kafama taktıgım ıcın bır sure ara vermek ıstedım( hosbulduk buarada nasılsın canımmmmmmmm ne var ne yok??
hosbulduk canımmm farkındayım saolunnn hepınızzzz canımmmm yoklugum baya hıssedılmıs hepınız sormussunuzzbende hepınızı cooookk merak ettm
kist buyuk evet dogum kntrol hapı verdi doktor( bu ayımda boss gecıcekk hastalanınca gıdıcem tekrardan.dua etmezmıyızz canımmmmmmmm ınsallah sag salım alıcaksın bebısını kucagınaaaa çoook optumm senii canım
Bngl canimm en son baska doktorada gidecektin ne oldu son durumun?
Ben iyiyim cok sukur.. Bebis 9+6 oldu bugun.. Cepten giriyorum annemlerdeyim hala eve donunce takvim olayini halledecegim.. 15 gun icinde yarim santimetrelik et parcasi kolu bacagi kafasi olan minik bir bebege donusmus.. Oyle gormek mukemmeldi.. Daha hareket etmiyordu ama :)) doktor bi dahaki kontrole gelirken cikolata ye ya da meyve suyu ic dedi :))) bi de burada gittigim doktor 12. Haftada ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapalim dedi. Kafam karisti.. Siz de bu haftalarda yapmismiydiniz?
Canlarımmmmmmmm cokkk özledimm hepiniziii..
burdan bas saglıgı dileyen tüm arkadaslarıma tesekkür ederim..
ardından 3 tane cocuk bıraktılar.. hala annesinin babasının öldüklerini bilmiyorlar annemiz babamız iyilessin biz bir sey istemiyoruz diyorlar hastanede yatıyorlar Allah kimseye böyle acı yasatmasın kendimi ancak toparlayıp gelebildim..
okullar da acılıyorr bakalım nasıl giricem bundan sonra..
caganıı napıcam onu da düsünüyorum ananesi babannesi bakıcak baskasına güvenemem cünküü ama cok mızmızlancak gibi görünüyor..
bir de tam gün bir lisede oldugum icin sabahtan aksama kadar..
hayırlısı diyorummm vallaa..
sizlerde ne var ne yokkk cok geri kalmısımm gecmisi okuyamadım valla[/QUO
canımm ben takip edemiyordum burayı,vefat eden kim allah sabır versin sizlere..
ahh canım benimm bi gün varya bu yazdıklarımıza üzüldüklerimize üzülücez :)
ben gönülden inanıyorum hepimiz Anne olucaz inallahhhhh
bişeyi merak ettim bi arkadaşta bana aylar önce bu kızamık hastalığından bahsetmişti onunda bi arkadaşının başına gelmişti.
nasıl teşhis konuluyor? mesela ben gidi pdoktoruma sorayım mı bunu direk :26:
regen canım kusura bakma dalgınım seni sormayı unutmusum
sen nasılsın nevar ne yok canımm iyi haberler var mı
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarımmmmmm hepınızı oyle ozledım kı anlatamam yanınıza gelıp sızınle konusmakk ıcın oyle sabırsızlandım kı ;
hem ara verıp takmamak hemde ınternet modem degısıklıgı yaptık cok uzun surdu ama bıttı artık sızınle dertlesıcezzz konusucaz hepınızı oyle ozledım kii :2::2::2:
haberler sızde neler oldu bıttı bana kısaca bılgı gecın ben yokken cok sessız kalmıs yahu
valla sızden ayrı kaldım ama aklım hep sızdeydı
bende durumlar vahim koskocaman bır nur topu gıbi kıstım olustuuu maaleseff bu ay ıgne tedavısı dıye gıttıgım doktora heycan umutla gıttıgım doktora maalesef gınera dogum kontrol hapıyla gerı dondummm :2::2: çokk agladımmm cok uzuldum ama sonra dedımkı vardır bundada bır hayır
adetlerım 3 4 aydır 28 gunde bır oluyordu bu ay 26 gunde bır oldum okadar azdıkı sıze anlatamam ama 1 damla dıyebılırım yanı gunluk ped kullandım dusunun
artık takmıyorum rabbım ne zaman nasıp ederse ozaman olucakkk
eeeeeeeeeeee sizde haberler nasılll canlarımmmmm buraya yazmayı çoookkkk ozlemısımmmmm yahuu
benı nekadar cooook merak etmıssınızz yaaa ne kadar mutlu oldum 4 5 tane ozel mesajj hepınızı coook sevıyorum valla yaa .
orası oyle canım benımm ne kadar bos gecıryorum desemde zamanını beklıcem ıste... ınsallah erır canım 2 aydır gıtmıyor maalesef duruyormuscanm benm boş geçecek diye üzülme sen kistin gitsin yeterki acele etme çünkü biliyosun biz nekadar acele etsekte herşeyin zamanı var.o zaman gelmeyince istersen bütün aylar dolu geçsin olmayınca olmuyo ama olacak olursa da boş ay dinlemiyo veriyo Rabbim bi şekilde.yeterki sen iyi ol tatlım bide rahat ol sıkıntı stres yapma kendine dua et herşeyi Allah a havale et ancak o şekilde rahatlayabiliyoruz çünkü kendimden biliyorum.inşallah erisin kistin bu ay da diğer aya devam edersin.inşallah canm benm çok sağol bende hergün dua ediyorum bebiş isteyen arkadaşlarıma bebiş,hamilelerede bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak için.
.
kisss cok merak ettim seni amahatta hep birbirimize sorduk, bi daha bu kadar habersiz birakma...
nasılsın canm bebişi uyuttun geldinmi?benide uyku tutmadı.
ınsallah canımmm senın ıcın rabbım neyı hayırlı verırse o olsun hepımız ıcınde... benım adetler duzenlı 28 gunde bır olurum ama mıktar oyle azkı 1 gun suruyor saka gıbı rahım ınce prolaktıne baglı dedı doktor metabolızmaya baglı dedı aman bıktım artık zaten tek basıma savas vermekten ugrasmaktan yıldım... evet canım aynen doktorda oyle soyledı zaten adetı az oldugum ıcınde kıstı atamıyormusum yanı mecburii bır kullanım oldu.saglık olsun allahım beterlerınden korusun hepımızıcıkardım bebek dsuncesını aklımdan ya hergun bırseyler buluyorum ugrascak hıc umrumda degıl rabbım oyle karar kılmıs ne edelım... beklıcez en hayırlı vakıtte gelecekk nazlı bebeklerımız
tamam canım cok optum senı kendıne ıyı bak kolay gelsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?