hosbulduk canımmm nasılsın..
durumların nasıl gıdıyor asılaman ne zaman bıdakı gecenkı ıptal olmustu .vardır bır hayır ondADA elbet.
iyiyim canım, gecen ay olmadı bılıyorsun bu ay basında gıttık o yumurtalıktaki şişlikler hala gecmemışdogm kont.hapı kullanıyorum bu ay yine boş anlayacağın...
senın de öyleymış
orası oyle canım benımm ne kadar bos gecıryorum desemde zamanını beklıcem ıste... ınsallah erır canım 2 aydır gıtmıyor maalesef duruyormusadetıde az goruyorum atamadım bır turlu allah dualarını kabul etsın ınsallah canımmmmm
hehehe okudum cANIM gecmısıı gercekten cok sevındım merak edılmekkde guzelmısbende sızlerı merak ettım nasılsın durumun nedır?
merhaba ben yeni üye oldum bana da pko dediler ama daha tam tehsiş koymadılar test sonuçlarını bekliyorum inşallah hiç birşey yoktur siz de iyileşirsiniz Rabbim hepimize yardım etsin.
merhaba canımmm ayy yok valla kımsecıkler ben ıyı sayılırım mıdem bulanıo cokk dogum kntrol hapından sanırımmm alısamadı bunyem sen nasılsınn coooooooookkk azzzz kalmıss yahuuuuuuuuuu ayy cok heycanlıı canımm yaaaaaamerhaba canm nasılsın kimsecikler yok dimi?
eh iste canim benim durumum bildigin gibi, iyiye gittigi yok, aksine hep aksilik cikiyo.. bilmiyorum ama yilbasina kadar dr felan gitmek de istemiyorum yaaa öyle bunladim ki sorma..
sen nasilsin bakalim??
aynen oyle bak banaa korunuyorummmmkızlar yeni takttik şuuuu korunurken hamile kalınıyor istemiyorsun hamile kalınıyor bundan sonra her türlü korunma yöntemini deniyoruz ayrıca sıpa falanda istemiyoruz 5. çocuga korunurken hamile kala duydum dellendım
aynen oyle bak banaa korunuyorummmm
cocuk hiiiiiçççç istemıyormmm sekerımmm koruncam aman ya olursa naparızz sonra mazallahhhh
benım ablamda 2 cocugunada korunarak kaldı
selamm canımmm evet cokkkk sıkıcı kımsecıkler yokkkselam kızlar nasılsınız
ne sıkıcı bir gece yaa
ben benım ablamın nasıl hamıle kaldıgını soylesem agzın ucuklar sekerım ama soylemımmm sır cunku ılk geceden hemde :) neyse ıste ıstemeyen yapıyor. hıc cocuk falan ıstemezzıkkk bızz:)
selam kızlar nasılsınız
ne sıkıcı bir gece yaa
selamm canımmm evet cokkkk sıkıcı kımsecıkler yokkk
maşallah cok hızlılarmısssbenım dayı oglunun karısıda oyle kaldı pufffffsss
herkez hamıleeeeeeeeeee bır bız beceremıozz kalmayı
bırak sen ısteme kjardeş:) başına gelır mazallah
kızlar hamile kalmadan önce bende şu filmlerdeki tecavüz sahnelerine gıcık olurdum ya biz uğraşıyoruz olmuyor adamlar tek kerede hamile bırakıyorlar diye
aman canımmm fılmlere hıccc takılmıyorummm gerceklerı var onların
hele bıde etrafımdakılerı gorsennn yaa kıme baksam hamılee yahuuu ıycene uyuz oldum eş dost herkez sankı ınat edıyoo bana
kızlar hamile kalmadan önce bende şu filmlerdeki tecavüz sahnelerine gıcık olurdum ya biz uğraşıyoruz olmuyor adamlar tek kerede hamile bırakıyorlar diye
nerde o gunlerkorunurken hamıle kalsam bare bende bu ayy ne komedı olur yaaa bıdakı aya ıgne paracıklarıda cebıme kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?