Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hosbulduk canımmm nasılsın..
durumların nasıl gıdıyor asılaman ne zaman bıdakı gecenkı ıptal olmustu .vardır bır hayır ondADA elbet.

iyiyim canım, gecen ay olmadı bılıyorsun bu ay basında gıttık o yumurtalıktaki şişlikler hala gecmemış dogm kont.hapı kullanıyorum bu ay yine boş anlayacağın...
senın de öyleymış

iyiyim canım, gecen ay olmadı bılıyorsun bu ay basında gıttık o yumurtalıktaki şişlikler hala gecmemış dogm kont.hapı kullanıyorum bu ay yine boş anlayacağın...
senın de öyleymış

evet bılıyorum..anladım canım ınsallah gecer bıdakı aya olsun canım ya vardır bundada hayır evet bende kullanıyorum napalımmm şaka gıbı cocuk ıstedıgımız halde korunuyoruz her ıcmemde hapı zoruma gıdıyorrr... ama rabbımın taktırı yapıcak bırsey yok..

eh iste canim benim durumum bildigin gibi, iyiye gittigi yok, aksine hep aksilik cikiyo.. bilmiyorum ama yilbasina kadar dr felan gitmek de istemiyorum yaaa öyle bunladim ki sorma..

sen nasilsin bakalim??

merhaba ben yeni üye oldum bana da pko dediler ama daha tam tehsiş koymadılar test sonuçlarını bekliyorum inşallah hiç birşey yoktur siz de iyileşirsiniz Rabbim hepimize yardım etsin.

kızlar yeni takttik şuuuu korunurken hamile kalınıyor istemiyorsun hamile kalınıyor bundan sonra her türlü korunma yöntemini deniyoruz ayrıca sıpa falanda istemiyoruz 5. çocuga korunurken hamile kala duydum dellendım

merhaba ben yeni üye oldum bana da pko dediler ama daha tam tehsiş koymadılar test sonuçlarını bekliyorum inşallah hiç birşey yoktur siz de iyileşirsiniz Rabbim hepimize yardım etsin.

hoşgeldın canım umarım pko degıldır ama pko olsanda uzulme caresız dewrt degıl sadece bıraz daha zor adet oluyoruz bıraz daha zor ocuk sahıbı oluyoruz hepsı bu İNCİLİ KADINLARız bizzzzz

Son düzenleme:
aynı mesaj ıkı kez olmus kızlarrr sıldım

Son düzenleme:
merhaba canm nasılsın kimsecikler yok dimi?
merhaba canımmm ayy yok valla kımsecıkler ben ıyı sayılırım mıdem bulanıo cokk dogum kntrol hapından sanırımmm alısamadı bunyem sen nasılsınn coooooooookkk azzzz kalmıss yahuuuuuuuuuu ayy cok heycanlıı canımm yaaaaaa
eh iste canim benim durumum bildigin gibi, iyiye gittigi yok, aksine hep aksilik cikiyo.. bilmiyorum ama yilbasina kadar dr felan gitmek de istemiyorum yaaa öyle bunladim ki sorma..

sen nasilsin bakalim??

bende ıyı sayılırım canımmmm kistimle yasıyoruz iştee benım bıdakı aya ıgne tedavım var inşşş..

aynen oyle bak banaa korunuyorummmm
cocuk hiiiiiçççç istemıyormmm sekerımmm koruncam aman ya olursa naparızz sonra mazallahhhh
benım ablamda 2 cocugunada korunarak kaldı

aynen oyle bak banaa korunuyorummmm
cocuk hiiiiiçççç istemıyormmm sekerımmm koruncam aman ya olursa naparızz sonra mazallahhhh
benım ablamda 2 cocugunada korunarak kaldı

ben benım ablamın nasıl hamıle kaldıgını soylesem agzın ucuklar sekerım ama soylemımmm sır cunku ılk geceden hemde :) neyse ıste ıstemeyen yapıyor. hıc cocuk falan ıstemezzıkkk bızz:)

selam kızlar nasılsınız
ne sıkıcı bir gece yaa
selamm canımmm evet cokkkk sıkıcı kımsecıkler yokkk
ben benım ablamın nasıl hamıle kaldıgını soylesem agzın ucuklar sekerım ama soylemımmm sır cunku ılk geceden hemde :) neyse ıste ıstemeyen yapıyor. hıc cocuk falan ıstemezzıkkk bızz:)

maşallah cok hızlılarmısss benım dayı oglunun karısıda oyle kaldı pufffffsss
herkez hamıleeeeeeeeeee bır bız beceremıozz kalmayı

selam kızlar nasılsınız
ne sıkıcı bir gece yaa

selamm evet sıkıcıııı gece eglence yok pooff

selamm canımmm evet cokkkk sıkıcı kımsecıkler yokkk

maşallah cok hızlılarmısss benım dayı oglunun karısıda oyle kaldı pufffffsss
herkez hamıleeeeeeeeeee bır bız beceremıozz kalmayı

bırak sen ısteme kjardeş:) başına gelır mazallah

kızlar hamile kalmadan önce bende şu filmlerdeki tecavüz sahnelerine gıcık olurdum ya biz uğraşıyoruz olmuyor adamlar tek kerede hamile bırakıyorlar diye

kızlar hamile kalmadan önce bende şu filmlerdeki tecavüz sahnelerine gıcık olurdum ya biz uğraşıyoruz olmuyor adamlar tek kerede hamile bırakıyorlar diye

aman canımmm fılmlere hıccc takılmıyorummm gerceklerı var onların
hele bıde etrafımdakılerı gorsennn yaa kıme baksam hamılee yahuuu ıycene uyuz oldum eş dost herkez sankı ınat edıyoo bana

aman canımmm fılmlere hıccc takılmıyorummm gerceklerı var onların
hele bıde etrafımdakılerı gorsennn yaa kıme baksam hamılee yahuuu ıycene uyuz oldum eş dost herkez sankı ınat edıyoo bana

aynı şeyleri yaşıyoruz işte tatlım eğer hamile kalma gibi bir derdimiz olmasaydı bunlar dikkatimizi çekmezdi ama ben hamile kalmadan önce o kadar çok hamile haberi duydum ki delirmek üzereydim hamile senesi gibi valla
merak etme sende birgün hamile kalcaksın sanada uyuz olcaklar

bende aynı duruma delırıyorum ya tecavuzle hamıle kalmak nasıl bı durumdur bu rezalet yanı neyse yenı kadınlar kolay hamıle kalamıyor yedıgımız ıctıgımızden

nerde o gunler korunurken hamıle kalsam bare bende bu ayy ne komedı olur yaaa bıdakı aya ıgne paracıklarıda cebıme kalır

isteme diyorum ya sana isteme hamıle kalırsam dıye cokkk korkuyorum deee :)) hahaha

ben vazgectım zaten kılo vercem cocuk mocuk ıstemıyorum bu halımle kalsam basıma geloecek bellı dubaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…