Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nerde o gunler korunurken hamıle kalsam bare bende bu ayy ne komedı olur yaaa bıdakı aya ıgne paracıklarıda cebıme kalır

Yaşasın ben de bu ay korunuyorum, umut var yanı Ama bu ay olmasın istemıyorum, kılo vermeye calışıyorum yok olmaz

slm kızlar nasılsınız epeydır yazamadım yıllık izindi dönüşte iş toparlamaydı ancak geldım
cumamız mübarek olsun inş.

Yaşasın ben de bu ay korunuyorum, umut var yanı Ama bu ay olmasın istemıyorum, kılo vermeye calışıyorum yok olmaz
evett evet korunuyoruz hepımızz cok lazım ya aman cocuk falan olur sonra korunmam lazım benım cok kılon yokkı canım ya ne kılosu bende bır 5 kılo versem ne guzel olur :26:
slm kızlar nasılsınız epeydır yazamadım yıllık izindi dönüşte iş toparlamaydı ancak geldım
cumamız mübarek olsun inş.

selam canım hosgeldınnn
bende yoktummm 1 aya yakın cumamız mubarekk olsunnn ınsallahh bu guzel gunde dualarımız kabull olurrrrr

dsde hosgeldın canımmm
son durum nedır gıttınmı doktora kaçızzzzzzzz gelıyorrrrr bebişimizz

Gunaydin diyesim geldiiii..
Ben hic uyuyamadim :)))

Ruyamda dsde seni gordum.. Saka gibi degil mi:) ama sendin.. Birlikte hastanede dogum yapiyorduk..
Simdi de seni gordum hemen yazayim dedim.. Umarim okursun :))) nasilsin bu arada bebis nasil?

evett evet korunuyoruz hepımızz cok lazım ya aman cocuk falan olur sonra korunmam lazım benım cok kılon yokkı canım ya ne kılosu bende bır 5 kılo versem ne guzel olur :26:
[/B]

Tatılden donunce tartıya bı cıktım off 54 :18: iğnelerden şiştim, eee bı de calışmayınca vucudum hareketsızlıge alışık degıl. Hemen sıktım 2 kılo vermışım
Göbegım var işte, ama okul da başladı. Cok deli stresim var. yenı okul ,sınavlar ve toplantılara başkan secılmem falan.uykularıma gırıyor.Stres kıloma ıyı gelıyor

evet kayıptın bı ara baya merak etmıstık senı korkmustu hatta kızlar nerlerdeydın iyisindir umarım

ah keşke bende 54 olsam 60 oldumm ıgneler benıde mahvettı
hıc alısık degılım ben 60 lı kıloyaa hep 55lerdeydım
hayırlı olsun yenı okulun canım ..

tünaydın kızlar ben bugun adet oldum 27,günüm hepinize hayırlı cumalar

evet kayıptın bı ara baya merak etmıstık senı korkmustu hatta kızlar nerlerdeydın iyisindir umarım

heheh evet canımmmm merak etmısler baya
suan lepı ve brownım yok bende onları merak ettım nerdeler ki :44:
ttnet memnn kalmadık neti degıstırdık hemde az ara vermek ıstedım kistdi ıgne tedavısıydı klomendı ıycene pskolojımı bozdu benımmm
suan korunuyoruz mecburii
sen nasılsın durumların nasıl tedavı falan varmı bu ay

kızlar bu facebokda beğen butonu yenımı çıktı yaa yoksa ben yanlış bişeyler mi yaptım :18::18::18::18:

teşekkur ederım canım, umarım iyi olacak okulum..
tünaydın kızlar ben bugun adet oldum 27,günüm hepinize hayırlı cumalar

tünaydın arkadasım..ne yaptın aşılama istiyordun?

keşke bende 54 olsam yaa 63 kılo olmusum tatılde (( nasıl vercem ben şimdi iğne yumurtlamna iğnesimi kızlarr

keşke bende 54 olsam yaa 63 kılo olmusum tatılde (( nasıl vercem ben şimdi iğne yumurtlamna iğnesimi kızlarr

yumurta gelıstırıcı canım asılama tüptede kullanılan gonal f ıgne oldum ya ben bu ayda olucaktım kıst olunca bıdakı aya ertelendii nasipp ıstee ıgne hakkımda bıtınce asılama kaldı geriyee

gunaydın ecrın nasılsın
düzenlımı oldun?

iyiyim canım sgaol sen ansılsın evet canım 27günde oldum hayıt hapı bende işe yaradı valla öncede 45-60 günde oluyordum söktürücüyle bi kılo problemım kaldı 63 kıloyum suan (( nasıl vercem bılmıyorum yumrtlaya kadar mekık ve spora devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…