kızlar yeni takttik şuuuu korunurken hamile kalınıyor istemiyorsun hamile kalınıyor bundan sonra her türlü korunma yöntemini deniyoruz ayrıca sıpa falanda istemiyoruz 5. çocuga korunurken hamile kala duydum dellendım
nerde o gunlerkorunurken hamıle kalsam bare bende bu ayy ne komedı olur yaaa bıdakı aya ıgne paracıklarıda cebıme kalır
evett evet korunuyoruz hepımızz cok lazım ya
Yaşasın ben de bu ay korunuyorum, umut var yanıAma bu ay olmasın istemıyorum, kılo vermeye calışıyorum yok olmaz
slm kızlar nasılsınız epeydır yazamadım yıllık izindi dönüşte iş toparlamaydı ancak geldım
cumamız mübarek olsun inş.
evett evet korunuyoruz hepımızz cok lazım yaaman cocuk falan olur sonra korunmam lazım benım cok kılon yokkı canım ya ne kılosu bende bır 5 kılo versem ne guzel olur :26:
[/B]
evett evet korunuyoruz hepımızz cok lazım yaaman cocuk falan olur sonra korunmam lazım benım cok kılon yokkı canım ya ne kılosu bende bır 5 kılo versem ne guzel olur :26:
selam canım hosgeldınnn
bende yoktummm 1 aya yakıncumamız mubarekk olsunnn ınsallahh bu guzel gunde dualarımız kabull olurrrrr
Tatılden donunce tartıya bı cıktım off 54 :18: iğnelerden şiştim, eee bı de calışmayınca vucudum hareketsızlıge alışık degıl. Hemen sıktım 2 kılo vermışım
Göbegım var işte, ama okul da başladı. Cok deli stresim var. yenı okul ,sınavlar ve toplantılara başkan secılmem falan.uykularıma gırıyor.Stres kıloma ıyı gelıyor
evet kayıptın bı ara baya merak etmıstık senı korkmustu hatta kızlar nerlerdeydın iyisindir umarım
tünaydın kızlar ben bugun adet oldum 27,günüm hepinize hayırlı cumalar
kızlar bu facebokda beğen butonu yenımı çıktı yaa yoksa ben yanlış bişeyler mi yaptım :18::18::18::18:
teşekkur ederım canım, umarım iyi olacak okulum..ah keşke bende 54 olsam 60 oldumm ıgneler benıde mahvettı
hıc alısık degılım ben 60 lı kıloyaa hep 55lerdeydım
hayırlı olsun yenı okulun canım ..
tünaydın kızlar ben bugun adet oldum 27,günüm hepinize hayırlı cumalar
ah keşke bende 54 olsam 60 oldumm ıgneler benıde mahvettı
hıc alısık degılım ben 60 lı kıloyaa hep 55lerdeydım
hayırlı olsun yenı okulun canım ..
canımmmmmhosgeldınnn
senınde cu
hoşbuldıuk canımmm sagol :) sen geldin topik şenlendi :)
yeni cıkmıs canım bendede var
ooo iyimiş o zaman acaba facede beğendimde burda çıktımı diye tırstım birden :))
keşke bende 54 olsam yaa 63 kılo olmusum tatılde(( nasıl vercem ben şimdi iğne yumurtlamna iğnesimi kızlarr
=filiz86;26337661]canımmmmmhosgeldınnn
senınde cu
hoşbuldıuk canımmm sagol :) sen geldin topik şenlendi :)
ooo iyimiş o zaman acaba facede beğendimde burda çıktımı diye tırstım birden :))
canım cok sessız kalmıs valla topıkkk kımse yok baksana genede nerde bu mıllettttttt huuuuuuuuuuuuhuuuu
ben begenmedım tırstım bıranda
facedekıler gorur falan mazallah gerek yok
gunaydın ecrın nasılsın
düzenlımı oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?