bende aynı duruma delırıyorum ya tecavuzle hamıle kalmak nasıl bı durumdur bu rezalet yanı neyse yenı kadınlar kolay hamıle kalamıyor yedıgımız ıctıgımızden
aynen oyle hayatımm yaaa yaa ınan daha 1 sene oldu evlenelı hemen bebek yapmaya kalkıolar bıde bana gelmıs sız dusunmuomusunuz dıyooo te allammm yok daha bızım cıcım ayları bıtmedı benımmm bebegımmm kocam dedım hıhaynı şeyleri yaşıyoruz işte tatlım eğer hamile kalma gibi bir derdimiz olmasaydı bunlar dikkatimizi çekmezdi ama ben hamile kalmadan önce o kadar çok hamile haberi duydum ki delirmek üzereydim hamile senesi gibi valla
merak etme sende birgün hamile kalcaksın sanada uyuz olcaklar
isteme diyorum ya sana isteme hamıle kalırsam dıye cokkk korkuyorum deee :)) hahaha
ben vazgectım zaten kılo vercem cocuk mocuk ıstemıyorum bu halımle kalsam basıma geloecek bellı dubaa :)
aynen oyle hayatımm yaaa yaa ınan daha 1 sene oldu evlenelı hemen bebek yapmaya kalkıolar bıde bana gelmıs sız dusunmuomusunuz dıyooo te allammm yok daha bızım cıcım ayları bıtmedı benımmm bebegımmm kocam dedım hıhkaldı ole valla artık herkeze verıyorum pat dıye cevap sormasınlar aaa napıyımmm
aman canımmm fılmlere hıccc takılmıyorummm gerceklerı var onların
hele bıde etrafımdakılerı gorsennn yaa kıme baksam hamılee yahuuu ıycene uyuz oldum eş dost herkez sankı ınat edıyoo bana
aynı şeyleri yaşıyoruz işte tatlım eğer hamile kalma gibi bir derdimiz olmasaydı bunlar dikkatimizi çekmezdi ama ben hamile kalmadan önce o kadar çok hamile haberi duydum ki delirmek üzereydim hamile senesi gibi valla
merak etme sende birgün hamile kalcaksın sanada uyuz olcaklar
bugün çok eski bir arkadaşımı gördüm çocuk uzun zaman önce evlenmişti konuştuk ayaküstü kaç çocuk var sende dedim yok daha çocuğum dedi aaa daha olmadımı diye öküz bir laf ettim sonra o kadar utandım ki aman bende zaten geç hamile kaldım en güzeli diye kıvırmaya çalıştım ama kızdığım insanlar gibi haraket ettim çok sinirlendim kendime
evlenmeden önce hemen hamile kalcağımı düşünürdüm insanın başına gelmeden bilemiyor bazı şeyleri sonra bir baktım ki çoğu kişi aynı dertle uğraşıyor doğru diyorsun aldığımız gıdalardan böyleyiz çoğumuz
aynen oyle hayatımm yaaa yaa ınan daha 1 sene oldu evlenelı hemen bebek yapmaya kalkıolar bıde bana gelmıs sız dusunmuomusunuz dıyooo te allammm yok daha bızım cıcım ayları bıtmedı benımmm bebegımmm kocam dedım hıhkaldı ole valla artık herkeze verıyorum pat dıye cevap sormasınlar aaa napıyımmm
evet cok korkuyorum tatlımistemıyorummmmmmmmmm (yalannnnnnnnnnnn)
buarada kac kılosun kı? zayıfla eger klon varsa tatlımmm
ben 1.68 boy 60 kıloyum ramazanda 58 dim
eğer yaşım küçük olsaydı zaten hemen bebek düşünmezdim ben evliliğimi oturtup rayına öyle isterdim bebek çünkü ne olacağımız belli değil yaş benim gibi geçkin olunca ne olursa olsun bebeğim olsun diyosun treni kaçırmamak için 1 sene olmuş ne sorarsınız dimi sanki bebek yapmak için evlenmişiz gibi ilk öncelik mutluluğumuz olmalı mutlumusun diye soran yok bebek varmı dertleri o sanki kendileri bakıcaklar
dogru dıyosun hepsı aynı dert bır olur ıkıncı ne zaman 2 olur 3. ne zaman off kı ne offf cok sukur cocugum olmadı dahaca ama benım kocam cocuk yası 41 olsada bende onaaa cocugumm yanı bebekler bızız:) oturup delı gıbı cızgıfılm seyredıp guluyoruz eee nemıze cocuk dıyoruz 20 yasındakı genc kızlar goruyorum ben 29 um bu arada :) yaslandım evlenelı 1 sene olmamıs klomen kullanıyor hele dur bııı acelenız ne daha kendılerı cocuk ama bılmıyorlar hayatın tadını cıkarayım kendıme geleyım evlılıgım saglama otursun hemen cocuk mahhalle baskısı aıle baskısı ıste coocuukk hemennn ıykkkk yanı
aynen eğer yaşım ufak olsaydı evlenseydim gerçekten çok daha zevkli olacaktı eminim çünkü yaşım şu anda 35 daha bir sene olmadan başladım pirelenmeye bençok taktım kafaya ama 25 olsam beş sene daha erteleyebilirdim ohh rahat rahat yaşardım evliliğimi ama kısmet kader diyelim
haklısın canım senın dedıgınde dogru ama yasları gelmemıs bısıy yok yırtınıyorlar uzuluyorum bende onlara laftanda anlamıyorlar takıntı halıne gelmıs hemen cocuk kendımızı eksık hıssettırıyor heralde ondandır ne bılım yaradan akıl fıkır versın ınsallah hepsıne senın baby ne durumda tekme tokat durumları:)
eğer yaşım küçük olsaydı zaten hemen bebek düşünmezdim ben evliliğimi oturtup rayına öyle isterdim bebek çünkü ne olacağımız belli değil yaş benim gibi geçkin olunca ne olursa olsun bebeğim olsun diyosun treni kaçırmamak için 1 sene olmuş ne sorarsınız dimi sanki bebek yapmak için evlenmişiz gibi ilk öncelik mutluluğumuz olmalı mutlumusun diye soran yok bebek varmı dertleri o sanki kendileri bakıcaklar
ben burda bir bayanla konuşmuştum yaşı ufak ağlanıyor doktora gitmiş klomen kullanmış üçüncü denemede olmamış falan kaç yıldır evlisin dedim altı ay dedi bana
benım yasta 26 27 gırıcem az kaldı
Valla bana herkez soruyorrr cocuk dusunmuomusunuz diye gecen bır teyze vardı dedım ya teyze sorup sorup durma kadın benı nerde gorse 2 gunde bır soruyor karsı bınamızda oturuyor
en sonunda dedım teyze sorma bıdaha dusunmuyoruz ıstemıyoruzz daha cooook erken dedımmm tersledım bırdahada soramadı bazen terslemek gerekıyor heralde sormamaları ıcın
yookkkk artııkkkkk hahahahahaha valla delı bunlar ya ne zcelen var demedınkııı ayranı yok ıcmeye tahtaravallıyle gıdıyor bılmem ne yapmaya :)) off ne guldum yaaa ıkı tokat cekıp sarsacaksın omuzlarından tutup sacmalıyorsun sakın ol dur dusun dıye :)
ablam benım ustune 2. yaptı arkadas evlenelı 5 sene olmustu ıstemıyordu ıstemeye basladı ustume benden baya sonra oda dogurdu ahanda 20 gunluk oldu bugrası ohooo:))
bende bız bebegız dıyorum cızgıfılm seyredıyoruz. hahaha:))
canım soylemım canın sıkılmasın :) 160 boy var yok kılo 87nasılım superım
dogru dıyosun hepsı aynı dert bır olur ıkıncı ne zaman 2 olur 3. ne zaman off kı ne offf cok sukur cocugum olmadı dahaca ama benım kocam cocuk yası 41 olsada bende onaaa cocugumm yanı bebekler bızız:) oturup delı gıbı cızgıfılm seyredıp guluyoruz eee nemıze cocuk dıyoruz 20 yasındakı genc kızlar goruyorum ben 29 um bu arada :) yaslandım evlenelı 1 sene olmamıs klomen kullanıyor hele dur bııı acelenız ne daha kendılerı cocuk ama bılmıyorlar hayatın tadını cıkarayım kendıme geleyım evlılıgım saglama otursun hemen cocuk mahhalle baskısı aıle baskısı ıste coocuukk hemennn ıykkkk yanı
hehehe oh masallah canım ablanaaaa bızımkı arayla yaptııı ..
zayıfla canım ozaman bencede yumosların ıyı calısabılmesı ıcın bana doktor zayıf dıodu ama nerem zayıf basen var
5 kılo versem süperrrrrrrr olcakkk
canımmm eşinnn 41 yasındamıııı anammm ve cızgı fılm ızlıooo ayyyyyy ne guzelll hıcc yaslanmayın emi
benmkıde maçç hastasııı
ablamda 2.5 yas arayla yaptı masallah dıyelım ne dıyelım. evet zayıflamalıyım bılıyorum veıyorum 10 kg yakın alıyorum patadanak geene neyse yarın akupnktra gıdıyorum baslıcam ınsallah olacak evet yumurtalıklar pko ıcın gereklı. n
neyse kızcelerrr ben yatar sabah erkenden kalkıp hastaneye gıdıcem arkadasla buluscam beraber gıdıyoruz o da kk dan arkadasım haha kanka olduk valla :) haydın ıyı geceler opuyorum ıkınızıde gyaman dogsun bebecıgınıde operız :) muaahhh
en güzeli terslemek terslemediğin zaman işin bo..kunu çıkarıyorlar tersleyemeyeceğin insana da bakıcaksan yapıyım hemen yoksa benim rahatım şu anda yerinde dersin ben öyle diyordum :) senin yaşında çok büyük değil hayatım üzme kendini sakın strese sokma bak ben 35 yaşında hamile kaldım keşke senin yaşlarda olsaydım
iyi geceler tatlı rüyalar cnm bende yatayım artık
filizcim Allah rahatlık versin cnm...
evettt ama hıc bellı etmez mınnosum o benım12 yas var aramızda masallahh tututu pek ıyı gecınırız masallah. :) hadı ıyı geceler canım yaslanmadan
ablamda 2.5 yas arayla yaptı masallah dıyelım ne dıyelım. evet zayıflamalıyım bılıyorum veıyorum 10 kg yakın alıyorum patadanak geene neyse yarın akupnktra gıdıyorum baslıcam ınsallah olacak evet yumurtalıklar pko ıcın gereklı. n
neyse kızcelerrr ben yatar sabah erkenden kalkıp hastaneye gıdıcem arkadasla buluscam beraber gıdıyoruz o da kk dan arkadasım haha kanka olduk valla :) haydın ıyı geceler opuyorum ıkınızıde gyaman dogsun bebecıgınıde operız :) muaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?