Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

teşekkur ederım canım, umarım iyi olacak okulum..

tünaydın arkadasım..ne yaptın aşılama istiyordun?

ne yapayım arkadaşım sordumm aşılamayı 1500tl dedi doktor eşimde 1ay daha bekliyelım diyor hem eşimde ileri hareketli sorunu varya ilaç kullanıyor onumuzdekı ay bişey olmazsa yaptırcaz inş. bu ay bal tarçın deniycem canım inş. gerek kalmadan hamıle kalırım kısmet artık :) devlette yaptırsam iş yerinden izin almam sorun oluyorr hem devlette uzk biraz bana bide maddıyat bakalım hayırlısı sen ne durumdasın canım

yumurta gelıstırıcı canım asılama tüptede kullanılan gonal f ıgne oldum ya ben bu ayda olucaktım kıst olunca bıdakı aya ertelendii nasipp ıstee ıgne hakkımda bıtınce asılama kaldı geriyee

hadı hayırlısı olsun canım bende önümüzdeki ay yaptırcam inş. :))

kızlarrr ben bılıyorsunuz corekotu bal tarcını yaptım 2 ay hemde duzenlı bır sekılde yedımm
sızlere tavsıyem eger yumosunuz catlıyorsa yapın
yoksa gerccektennn corekotu bal tarcın yumurtayı buyutuyorr benım yumosumu buyuttu ben doktorada gıttım kontrol ettırdım
ama catlamamıs kist olarak kaldı bende ben ıgne tedavısı oldum cunku catlatma ıgnesıde oldum hemde 2 tane ıgnelerden kıst olusacagını sanmıyorum..
prolaktın sorununuz yoksa ıncır suan cıktı zaten yumurtlamadan 1 hafta once hergun 2 adette ıncır yıyın yapıcaksanız sıze tavsıyem
yoksa gercekten corekotu ıse yarıyor buyutuyor ama catlamamıs ıste benım yumos

maşallah sevındım ya
benımkıde metformınle duzene gırdı inş. bu ayda duzenlı olur.
kılo bendede var :S veremıyordum insülün direncınden sukur oda gıttı dıyete başladım

hayırlı cumalar Allah herkesin duasını kabul etsin en kısa zamanda bebişleri olsun inşallah

olsun canım zamanla çatlar benimde bazen çatlıyordu bazen çatlamıyo kist oluşuyordu. zaten ufak kistlerde vardı kalıcı olanlardan .
bende tavsiye ederim çörek otu bal ve tarçını ben yapmadım ama faydasını gören çokmuş
ben soğan suyu metformin aslan pençesi klomen ve ovitrelle iğne ile hamile kalabildim çok şükür.

hoşgeldın canım umarım pko degıldır ama pko olsanda uzulme caresız dewrt degıl sadece bıraz daha zor adet oluyoruz bıraz daha zor ocuk sahıbı oluyoruz hepsı bu İNCİLİ KADINLARız bizzzzz

buradaki mesajları kaç gündür okuyorum biraz içim rahatladı genetik testinin sonuçlarını bekliyorum ona göre tehsiş koyacaklar

maşallah sevındım ya
benımkıde metformınle duzene gırdı inş. bu ayda duzenlı olur.
kılo bendede var :S veremıyordum insülün direncınden sukur oda gıttı dıyete başladım

insilün direnci metformınlemi gitti canım en yapıyorsun diyet olarak kaç kılosun sen

ben bu ay bal tarçın deniycem 2-günden 12 güne kadar günde 2tane incir ve ceviz yiyecem bide adaçayı içmeyi düşünüyorum ve ateş ölçmeye devam inş. bu ay olur hayırlısı olsun

sağol canımcımmm. ınsallah vereyımde almayayımmm kan verdık gıdıp pazartesıde dr la gıorusucez. ay kızlar 5 kılo ıcın aglasmayın burda dellendırmeyın benıııı:)

Yaşasın ben de bu ay korunuyorum, umut var yanı Ama bu ay olmasın istemıyorum, kılo vermeye calışıyorum yok olmaz

aman olmasın vıyakvıyak ses uykusuz hayat emzır sut gelmesın uzul sut cok gelsın hasta ol kaka kokusu banyosu o su bu su masraflı nedır canım gelmesın ıstemezzzııkk:)

etmen 3-5 kılo ıcın laf etmeyın benı dellendırmeyın :)) hayırlı olsun blm baskanlıgın okulun canım basarırsıınnnnn kk kadınları gucludur :)

hmm fiyatı fazlaymış, benım esımde de sorun var ya ilaç kullanıyordu sıgarayı bıraktı guya ilk aşılamada. ben ıcerdeyken bu hastanenın dışında sigarasını da tüttürüyordu ilaçlarını da bırakmıştı.Hersey aşılamaya kadarmış, sımdı de saldı çayıra nasılsa hareketlıler secılıyor dıye

etmen 3-5 kılo ıcın laf etmeyın benı dellendırmeyın :)) hayırlı olsun blm baskanlıgın okulun canım basarırsıınnnnn kk kadınları gucludur :)

sagol canım, ama telaş ve stres içindeyım:18:

ben kontrol altında olmadan kesınlıkle klomen kullanmazdım, çatlamazsa kist oluşur dıye korkmadın mı canım :44:
klomen de yapar hassasiyet, normaldir yanı.

doktorun verdği tedavi cnm bu. adetimin 3. gunu klomen 5 gun 20. gunu progestan 5 gun cnm . kendi kendime içmedim cnm

kızlar geçen ay pregesteronun 14 çıkmıştı bu ay 0.89 hayıt içtim yine ama düzensiz içtim, bu ay da olur diye düşünmüştüm ama bu ay yumurtlamamışım moralim bozuldu

selam arkadaslar

bende pko oldumu gecen ay ogrednım bu ay ovu testı aldım ama normalde 60 gunde bır adet oluorum yanı bu ayın sonunda yumurtlamam gerekıodu ben yınede dayanamayıp bugun test yaptım ıkı cızgı cıktı :S :44: birde ben 3 gun once kan testı verdım mıdem bulanıo dıee ondada 2.0 cıktı normalde 0,1cıkardı anlamadım

doktorun verdği tedavi cnm bu. adetimin 3. gunu klomen 5 gun 20. gunu progestan 5 gun cnm . kendi kendime içmedim cnm
anladım canım, o zaman sorun yok ıyı haberler al ınş.

evet cANIMMM GELDIGIM IYI OLDU VALLA BENDE SIZLERI ÇOOOOKK OZLEMISIM YAAA KUŞUMM SEN ASILAMAMI DUSUNUOSUNN BIDAKI AYA ANAMMMM KOCANI NASIL IKNA ETTIN KISS PEK YANASMIODU YA AZ COK GECMISTEKI SORUNLAR HADI HAYIRLI OLSUN YAHU COOOOK SEVINDIM 1.500 COK DEGILMI? ÖZEL HASTANEDE 700 YAPTIRAN VAR BENIM DOKTORDA SADECE ASILAMA 2.500 IGNELERLE 3 BINI BULUR YAPTIRMAM ORDA BEN OZEL HASTANE BULUCAMM ORDA ISTIYORUMM YAKINIZ BIZ SENLE KONU ACMISTIM BEN AMA YAZAN PEK OLMAMISS
EVET CANIM FAYDASI COK AMA EGER YUMOS CATLIOOSAA FAYDASI VAR BENIM CATLAMAMIS VE KIST OLDU HEMIDE 7 CM O YUZDEN BIRDAHA YAPMICAMM SUAN SADECE NAR SUYU ICIYORUMMMMM
ben bu ay bal tarçın deniycem 2-günden 12 güne kadar günde 2tane incir ve ceviz yiyecem bide adaçayı içmeyi düşünüyorum ve ateş ölçmeye devam inş. bu ay olur hayırlısı olsun

DIKKAT ET KUZUM INCIRI BOL YE NASILSA SENDE PROLAKTIN YOKTUUUUUUU HANGI HASTANEYI DUSUNUYORSUNN BANADA SOYLEEEEE BENDE ARIYORUMMM :13:

Son düzenleme:
sağol canımcımmm. ınsallah vereyımde almayayımmm kan verdık gıdıp pazartesıde dr la gıorusucez. Ay kızlar 5 kılo ıcın aglasmayın burda dellendırmeyın benıııı:)
:)

canımmm ınsallah verırsın hadı bakalım akapuntura basladın verırsın artık ohh sonrada gelsın bebecıkler
öle deme hayatım ya 1 2 kılo bıle cok etkılıyor yumoslarımızı ben vermeye calısıyorum ama dayanamıom abur cubura aksam eşimle tv karsısında yemek hosuma gdııoo sonrada gelsın kılolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…