hoşbuldıuk canımmm sagol :) sen geldin topik şenlendi :)
ooo iyimiş o zaman acaba facede beğendimde burda çıktımı diye tırstım birden :))
canım cok sessız kalmıs valla topıkkk kımse yok baksana genede nerde bu mıllettttttt huuuuuuuuuuuuhuuuu
ben begenmedım tırstım bıranda
facedekıler gorur falan mazallah gerek yok
teşekkur ederım canım, umarım iyi olacak okulum..
tünaydın arkadasım..ne yaptın aşılama istiyordun?
yumurta gelıstırıcı canım asılama tüptede kullanılan gonal f ıgne oldum ya ben bu ayda olucaktım kıst olunca bıdakı aya ertelendii nasipp ıstee ıgne hakkımda bıtınce asılama kaldı geriyee
canım cok sessız kalmıs valla topıkkk kımse yok baksana genede nerde bu mıllettttttt huuuuuuuuuuuuhuuuu
ben begenmedım tırstım bıranda
facedekıler gorur falan mazallah gerek yok
evet yaa geldiğin iyi oldu :)
bende beğenmedim niye çıktı diye korktum valla :)
millete rezil olurdum :) herkese çocuk düşünmüyorum diyorum :))
iyiyim canım sgaol sen ansılsın evet canım 27günde oldum hayıt hapı bende işe yaradı valla öncede 45-60 günde oluyordum söktürücüyle bi kılo problemım kaldı 63 kıloyum suan(( nasıl vercem bılmıyorum yumrtlaya kadar mekık ve spora devam :)
kızlarrr ben bılıyorsunuz corekotu bal tarcını yaptım 2 ay hemde duzenlı bır sekılde yedımm
sızlere tavsıyem eger yumosunuz catlıyorsa yapın
yoksa gerccektennn corekotu bal tarcın yumurtayı buyutuyorr benım yumosumu buyuttu ben doktorada gıttım kontrol ettırdım
ama catlamamıs kist olarak kaldı bende ben ıgne tedavısı oldum cunku catlatma ıgnesıde oldum hemde 2 tane ıgnelerden kıst olusacagını sanmıyorum..
prolaktın sorununuz yoksa ıncır suan cıktı zaten yumurtlamadan 1 hafta once hergun 2 adette ıncır yıyın yapıcaksanız sıze tavsıyem
yoksa gercekten corekotu ıse yarıyor buyutuyor ama catlamamıs ıste benım yumos
hoşgeldın canım umarım pko degıldır ama pko olsanda uzulme caresız dewrt degıl sadece bıraz daha zor adet oluyoruz bıraz daha zor ocuk sahıbı oluyoruz hepsı bu İNCİLİ KADINLARız bizzzzz
maşallah sevındım ya
benımkıde metformınle duzene gırdı inş. bu ayda duzenlı olur.
kılo bendede var :S veremıyordum insülün direncınden sukur oda gıttı dıyete başladım
kızlarrr ben bılıyorsunuz corekotu bal tarcını yaptım 2 ay hemde duzenlı bır sekılde yedımm
sızlere tavsıyem eger yumosunuz catlıyorsa yapın
yoksa gerccektennn corekotu bal tarcın yumurtayı buyutuyorr benım yumosumu buyuttu ben doktorada gıttım kontrol ettırdım
ama catlamamıs kist olarak kaldı bende ben ıgne tedavısı oldum cunku catlatma ıgnesıde oldum hemde 2 tane ıgnelerden kıst olusacagını sanmıyorum..
prolaktın sorununuz yoksa ıncır suan cıktı zaten yumurtlamadan 1 hafta once hergun 2 adette ıncır yıyın yapıcaksanız sıze tavsıyem
yoksa gercekten corekotu ıse yarıyor buyutuyor ama catlamamıs ıste benım yumos
insilün direnci metformınlemi gitti canım en yapıyorsun diyet olarak kaç kılosun sen
allah mutlulugunuzu daim etsın canım..
ınsallah verırsın canımm kılonuda saglıklı seklde gerıde almassın ınsallahh.. ben evlenırken 55 56 kılo idim 2 senede aldım baya5 kılo versem ahh ama veremıyorum maaleseff bende kolay kolay. tatlıya coook duskun oldugum ıcın
ii uykularr canımmmm.. gorusruzz
Yaşasın ben de bu ay korunuyorum, umut var yanıAma bu ay olmasın istemıyorum, kılo vermeye calışıyorum yok olmaz
Tatılden donunce tartıya bı cıktım off 54 :18: iğnelerden şiştim, eee bı de calışmayınca vucudum hareketsızlıge alışık degıl. Hemen sıktım 2 kılo vermışım
Göbegım var işte, ama okul da başladı. Cok deli stresim var. yenı okul ,sınavlar ve toplantılara başkan secılmem falan.uykularıma gırıyor.Stres kıloma ıyı gelıyor
ne yapayım arkadaşım sordumm aşılamayı 1500tl dedi doktor eşimde 1ay daha bekliyelım diyor hem eşimde ileri hareketli sorunu varya ilaç kullanıyor onumuzdekı ay bişey olmazsa yaptırcaz inş. bu ay bal tarçın deniycem canım inş. gerek kalmadan hamıle kalırım kısmet artık :) devlette yaptırsam iş yerinden izin almam sorun oluyorr hem devlette uzk biraz bana bide maddıyatbakalım hayırlısı sen ne durumdasın canım
etmen 3-5 kılo ıcın laf etmeyın benı dellendırmeyın :)) hayırlı olsun blm baskanlıgın okulun canım basarırsıınnnnn kk kadınları gucludur :)
ben kontrol altında olmadan kesınlıkle klomen kullanmazdım, çatlamazsa kist oluşur dıye korkmadın mı canım :44:
klomen de yapar hassasiyet, normaldir yanı.
Bak şimdi Mevlana'nın bir sözünü okumuştum sana da yazayım, tam bizim durum yanı;
Sıkıntı yok efendiler, dert; yol gösterir. Bir de şunu beğenıyorum cok,sıkılınca aklıma getırıyorum huzurum yerine gelıyor:
Sanma ki dert sadece sende var; sendeki derdi nimet sayanlar da var.Bu arada eşin nasıl oldu, iyileşiyor mu?
evet gerçekten güzel sözler. aslında iyiydim ama bugün yumurtamın bu ay çatlamadığını öğrendikten sonra kötü oldum birazgeçen ay 14 çıkmıştı değerim, bu ay 0.89 kafam allak bullak napcam bilmiyorum. eşim iyi gibi canm şimdilik. değerler ne alemde bilemiyoruz tabi. 1.5 ay oldu ameliyat olalı. 1.5 ay sonra ilk testi verecek. Rabbim yüzümüzü güldürür inş. sen nasılsın??
anladım canım, o zaman sorun yokdoktorun verdği tedavi cnm bu. adetimin 3. gunu klomen 5 gun 20. gunu progestan 5 gun cnm . kendi kendime içmedim cnm
Bak şimdi Mevlana'nın bir sözünü okumuştum sana da yazayım, tam bizim durum yanı;
Sıkıntı yok efendiler, dert; yol gösterir. Bir de şunu beğenıyorum cok,sıkılınca aklıma getırıyorum huzurum yerine gelıyor:
Sanma ki dert sadece sende var; sendeki derdi nimet sayanlar da var.Bu arada eşin nasıl oldu, iyileşiyor mu?
evet gerçekten güzel sözler. aslında iyiydim ama bugün yumurtamın bu ay çatlamadığını öğrendikten sonra kötü oldum birazgeçen ay 14 çıkmıştı değerim, bu ay 0.89 kafam allak bullak napcam bilmiyorum. eşim iyi gibi canm şimdilik. değerler ne alemde bilemiyoruz tabi. 1.5 ay oldu ameliyat olalı. 1.5 ay sonra ilk testi verecek. Rabbim yüzümüzü güldürür inş. sen nasılsın??
ınş.ıyı sonuclar alırsınız. gecen ay hatırlıyorum cok guzeldı değerin senın. Ama ıste pko.luyuz bi öyle bi böyle malesef
ben dogum kont.hapı kullanmaya devam edıyorum. Bu ay böyle gececek
evet cANIMMM GELDIGIM IYI OLDU VALLA BENDE SIZLERI ÇOOOOKK OZLEMISIM YAAAhadı hayırlısı olsun canım bende önümüzdeki ay yaptırcam inş. :))
evet yaa geldiğin iyi oldu :)
bende beğenmedim niye çıktı diye korktum valla :)
millete rezil olurdum :) herkese çocuk düşünmüyorum diyorum :))
EVET CANIM FAYDASI COK AMA EGER YUMOS CATLIOOSAA FAYDASI VAR BENIM CATLAMAMIS VE KIST OLDU HEMIDE 7 CM
olsun canım zamanla çatlar benimde bazen çatlıyordu bazen çatlamıyo kist oluşuyordu. zaten ufak kistlerde vardı kalıcı olanlardan .
bende tavsiye ederim çörek otu bal ve tarçını ben yapmadım ama faydasını gören çokmuş
ben soğan suyu metformin aslan pençesi klomen ve ovitrelle iğne ile hamile kalabildim çok şükür.
ben bu ay bal tarçın deniycem 2-günden 12 güne kadar günde 2tane incir ve ceviz yiyecem bide adaçayı içmeyi düşünüyorum ve ateş ölçmeye devam inş. bu ay olur hayırlısı olsun
sağol canımcımmm. ınsallah vereyımde almayayımmm kan verdık gıdıp pazartesıde dr la gıorusucez. Ay kızlar 5 kılo ıcın aglasmayın burda dellendırmeyın benıııı:)
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?