Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben burda bir bayanla konuşmuştum yaşı ufak ağlanıyor doktora gitmiş klomen kullanmış üçüncü denemede olmamış falan kaç yıldır evlisin dedim altı ay dedi bana

yuh diyorumya.cahillik tamamen.bi dur bakalım dimi derdine ne oldu hemen çocuk diye küçük yaşta hormonlarını alt üst ettiklerinn farkında değiller işte.

bencede terslemek lazım canm yoksa delirtiyolar geçenyıl bizim okulda bi kadın vardı sorup duruyodu düşünmüyoruz diyorum yine soruyo ay artk en sonunda bu ne merak ya dedim bi hamile olayım ilk önce size söylicem dedim.sonra bi daha sorarmı konuşmadı bile ama öyle rahatladımki.dengesiz okadar çok insan varki hakediyolar terslemeyi.

aman canımmm fılmlere hıccc takılmıyorummm gerceklerı var onların
hele bıde etrafımdakılerı gorsennn yaa kıme baksam hamılee yahuuu ıycene uyuz oldum eş dost herkez sankı ınat edıyoo bana

canm bende öyle olmuştum hamile olmadan önce okadar çok hamile haberi alıyodumki sanki herkes birlik olup benle inat ediyolardı.canm buda bizim sınavımız işte napalım sabredip dua etmekten başka.

canm senn gelmen hareketlendirdi burayı.dk hapı bulantı yapıyomu.nezaman bitcek hapın.sen öncesinde klomenmi kullandım canm diğer ay iğneli tedaviye geçeceksen klomeni 6ay felan denedinmi?

canm evet çok az kaldı.ne yaşayacağım bilmiyorum o yüzden çok heycanlıyım.aslında böyle çok rahatım bebişim karnımdayken orda besleniyo uyuyo ama çıkınca hepsi ayrı bişey.yapamıcam bakamıcam diye korkuyorum.

cok sagol canım benimm amin.. Kuzenimle esi olay yerinde vefat etti zaten 3 tane cocukları var simdi hastanedeler hala gidip geliyorum bende samsuna iyi degiller bilmiyolar anne babalarının öldügünü i cim parcalanıyor resmen ama elimden de hicbir sey gelmiyor.. giden geri gelmiyor hicbir sey de onun yerini dolduramıyor ya ölüm gercekten acımasız..

sendede mi var tansiyon Allah kolaylık versin canımm benimm ya zaten cogu tansiyon hastasında aynı zamanda migrende duydum ben bi alakası var mı bilmiyorum ama.. napıyorsun canım migreni dindirmek icin ilacı veya baska herhangi bi cözümü var mıı ???

ayy ayy cok sagollllll canımmmmm darısı basınıza diyebilsem keske ama kurtulus yok bu illetten valla ama olsunn hiic moral bozmakk yokkkk cünkü anne oldugunuz zaman insallahh tüm bu sıkıntıları unutup gitceksinizzz

canımmm hosgeldin valla özlettin kendini.. merak ettim de zaten ama bir arkadas burda iyi diyince rahatladımm yanii..
nasılsınn iyi misinn

kızlar eskisi kadar giremiyorum valla okullar da acılıyorr hic giremem heralde yinede gelmeye calısırım ama arada sırada gelebilirim heralde.. yazın online olabilenlerdenimm yaniiii..

okul acılana kadar söyle iyice kaynatalımmm zaten cok sesssiz topikkk

bngl33 canım 6 günün kalmış sana sezeryan dememişmiydi doktor , sezeryanda en geç 38. haftada alıyorlar diye biliyorum , şimdi ne oldu yani senin durum normalemi karar verdiniz.:44:

hiç üzülmemek tabiki olmuyor önemli olan tek şey umutsuzluğa kapılmamak hayatım o zaman için içini yiyor ben çok yaptım ama bak çok şükür Rabbime

yuh diyorumya.cahillik tamamen.bi dur bakalım dimi derdine ne oldu hemen çocuk diye küçük yaşta hormonlarını alt üst ettiklerinn farkında değiller işte.

aynen canım ama bunların büyük çoğunluğu cahil aile baskısı yüzünden bir kaç ay geçmeden sormaya başlıyorlar strese sokuyorlar kızları yazık

ayy cok ıyı oolmus oyle demen yaaa dur bende oyle dıym bırdahakı soranlaraa ıyı oluoo tabı canım terslemesekk her gormesınde soruyorlar cahıl ıste ınsanlarımız maaaleseff belkı olmuyor dımı ben sormam hıc kımseye belkı sorun vardır ne dıye kurcalıyım ..
yok bee canım benım gelmem de hARAKETlendırmedı baksana kımseler yok kı topıkkk cooookkk boşşşşşşşşş:2:
fazlasıyla yapıyor bana hap suan bulantı anlamadım gıttı yaaa alısır dedım ama 4 gundur ıcıyorummm
ben daha once ıgne gonal f tedavısı gordum olmadı sonra ara verdım 1 ay bayram vs derken 2 ay ara verdım bu ayda verdım mecbıurı kist erıtmek ıcın 3 aydır tedavı olmadımm en son gonal f ıgne tedavısı oldum 18mm de kaldı yumos 1 adet oldu sonuc ıltıhapla karsılastım bırde..bu ay gene cagırdı doktor ıgne ıcın tedavı olucaktımm kıst olunca dogum kntrol hapıyla geldım eve gerii..
nasıp uzulmedım ınan coookk sıkıldım cunku daha zamanım varmıs demekkii.. benım doktorum 2 kere klomen kullandırdı bana sonuc alamadık ıgne tedavsıne gectık canımmm 1 ay ıgne oldum olmadı bu ayda olucaktım eger gene olmsasa asılama evresıne gecıcez..

kuzummmmm hıc korkmaaaaaaaa yaa rabbımın bır mucızesii emnımmm senn cok ama cok guzel bır anne olucaksın bundan hıc suphem yok. melegınde cok uslu bır cocuk olsunnn annesını uzmesınnnn hıc ınsallahhhhh dogummdan sonra mutlaka gel senı cooookkkk merak ederımm canımmm umarım normal ve kolay bır dogum olurr zamanın coook azaldı rabbımm yardımcın olur ınsallah dualarımızdasınn canımm sakın unutma her gece dogum yapacaklara cocuk ısteyenelre dua edıyorummm rabbım ınsallah kabul eder

Son düzenleme:
canımmm hosgeldin valla özlettin kendini.. merak ettim de zaten ama bir arkadas burda iyi diyince rahatladımm yanii..
nasılsınn iyi misinn

hosbuldukk canımmm bende sızlerı ozledım canımmm faceden haberlestık arkadasla haber verdı sızlere evet cok sormussunuz ve merak etmıssınız...
iyi canım ne olsunn kıstle ugrasıyoruz bu ay korunuyoruz mecburii
sendede pko yokmus cok sevındım canımmm gecmısı okudumda..
evet canım okullar acılıyor ıs zamanı fırsat buldukca gel ama olurmu ozletme kendını tatlımmmm

evet canımm cok sukurr melegıne kavustun darısı ınsallah bızlerın basına olur..
zamanla bu ısler zamanı gelen hamişşş kalıoooooo
rabbım yeterki saglık versın bızleree.. ve hayırlı evlatlar versin.................

‎''Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil! Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir." (Hz. Mevlana)

Tatlı uykular...

bngl33 canım 6 günün kalmış sana sezeryan dememişmiydi doktor , sezeryanda en geç 38. haftada alıyorlar diye biliyorum , şimdi ne oldu yani senin durum normalemi karar verdiniz.:44:

canm dr. sezeryan yapmak istediği için sezeryan dedi yoksa sezeryanlık bi durumum yok.sadece bebek büyük diyo oda kesin olmadığı için ısrar edemiyo sezeryan diye.ben normal olması için günümün dolmasını beklicem baktım hala sancım ya da bişeyim yok ozaman sezeryan olurum ama şimdi daha günüm dolmadan niye sezeryan olayımki belki de normal olacak.perşembe kontrolüm vardı işte dr.muayene etti çatıya inmemiş dedi istersen yarın gel sezeryan yapayım diyo.normal istersen bekleyebilirsin dedi bende beklicem dedim ozaman 3güne bi gel muayene edyim dedi pazartesi tekrar gidicem işte.öyle işte canm dua ediyorum bekliyorum Rabbim hakkımda hangisi hayırlısıysa onu ver diye.

canm tabi herkese diyemiyosun öyle ama bazı densizlere deniyo çünkü kibarca düşünmüyoruz demekten anlamıyolar.düşünmüyoruz demek bi nevi sorma demek işte.yok illa azarlıcan öyle anlıyo.o öyle anlarsa bende öyle cevap veririm napıyım yani.

canm sen gelmeden daha sessizdi topik kimse yoktuya ben giriyodum kimse olmayınca çıkıyodum.arada dinlenmekte iyi gelir canm şimdi kistin olduğu için mecburi bi dinlenme ara verme oldu belki sennki ama ne bileyim her ay hap iğne vücudumuz napsınya.hormonlara kırbaç vuruyoruz nerdeyse yumurta büyüt diye.kistin bi gitsin rahatla devam edersin tedavine kaldığın yerden inşallah aşılamaya gerk kalmadan gelir bebişin.bi 6aydır felanmı tedavi görüyosun canm nezamandr istiyosunuz bebiş.ne çok soru sordum dimi?

saol canm benm hepimiz çok güzel anne olucaz Allah ın izniyle.amin canm inşallah bende hep dua ediyorum bebiş isteyenlere hamilelere.inşallah doğum yaptıktan sonra gelip yazmaya çalışcam canm hemen yazamasamda merakta bırakmamaya çalışcam sizi.doğum sonrası evde kalabalık olcak bi fırsat bulabilirsem yazarım.annemler kayınvalideler off doğum deil en çok o curcuna korkutuyo beni(çok cinsim ya bende:)her kafadan bi ses çıkar kalabalık bi ortama alışkın olmayınca heralde başıma herkesin toplanmasından korkuyorum.bide birine bişey desen bebkle ilgili hıh gelin bizden bebği kıskandı olur işte öyle gıcık durumlar.doğumu düşünmüyom bunları düşünüyorum bende.

iyi cevap verıyorsun hayatım yaa bende bıkere sorana bısey demıyorumda 2 3 4 soranlara artık verıyorum cevabını...
ben 1 aya yakın gelmedım cok az konusma olmus hemencecık okudum gecmısı
yok canım dınlenmedeyım ben zaten ıgneden sonra doktor 1 ay dınlendırıyor cunku vucud anca atarmıs
ben 3 aydırr dınlenmedeyım zaten..
inşallahhhhhhhhhhh dedıgın gıbı olurda asılamya gerek kalmaz bızlerede dua et olurmuuu

yok canım ne 6 ayı kız 6 ay olsa takarmıyım hıcc 1 sene 8 9 ay oldu cocukk olmadıgı hala umudum var hıcc olumsuz dusunmıycem vardır elbet sebebi...aynen canımmm kıstım gıtsın son 1 sefer daha ıgne tedavısı olucamm ekimde...

ahh canım! annen olsa sıkıntı olmazda ınsan kaynanasından cekınır yanı ben cekınırım gogsumu acıyım rahat edemem yani oda bır anne ama yapamam sanırım hıc korkma senn koskoca dogumu yapıcaksınnnnn onumu kaldıramıycan en fazla 1 ay ıdare edıceksın sonra rahatsınnnn bebegınleeee sennn onları dusunnnn.....bebek ele avuca gelınce rahatlıcaksınnn canım kasma bosver umursama valla ıcınden ne gelıosa oyle yasa ay o bu su uzulcek dıye bakma olan hep bızlere oluyorrr bu hayatta zaten aman o kırılmasın aman bu kırılmasın hep ben yada biz kırılan olyoruzzzzzzzzz..... ( ne cok dolmusum bende)

Son düzenleme:
Filiz hosgeldin canim kıstın de en kısa zamanda gider tedaviye gerek kalmadan melegin gelir insallah
Gecen gece dogum hikayemi yazdım ama silindi
En kısa zamanda yazacağım simdi oğlum uyuyor uyanmadan yazarım insallah
Telefondan cok zor oluyor cunku!
Bngl canim cok az kalmış bencede bekle gunünü...
Dogumdan sonra o curcuna cok kotu
Bende sevmem oram buram görünsün ama kayınvalidem
Sagolsun yatak odama gecenin bı yarısı pat dalıyordu
Bı kapı cal demi! Yok doruk ağlıyor neden diye geliyordu
Bende emzirmeye çalışıyorum göğüsüm görünmesin diye uğraşıyorum
Dikişlerden oturamiyorum zaten
Aaa karnın çatlamış krem sürmedin mı yok yanlis oturmussun oyle olmaz
Ayyy deli etti beni zaten oğlum emmiyor uykusuzluk dikiş acısı bı de kaynana !!!
Cook zor canim ya insallah cok kalmaZlar

Bngl caNim soracağın merak ettigin seyler varsa ben aksam
Oğlumu babasına bırakırım sana yazmaya çalışırım
Sen simdi korkuyorsundur heyecan panik hersey vardır
Ama bebegine kavuşacaksın sonunda onu duşun
Bide bakamam diye korkma doğduğu andan itibaren herseyi biliyorsun
Acemilik çekmiyorsun...

hosbulduk canımmm benımmmm
inşallahhhhh hayatım ınsallahhh tedavıye gerek kalmadann benımde gelır bebısımmmm :2:
oglusun dogmuss cok sukur rabbıme
ınsallahh saglıklı huzurlu bır sekıldeee yaşamını surdurur...
kayınvalıden yerıne keske annen gelseydı yanına kuzum yaaa benım annem allahtan yanımda aynı bınadayız kaynanamda 5 dk uzaklıgımda oyle gelıpte evlenmemıs 2 oglu var bırakmaz o konuda rahat olurum tabii rabbım nasıp ederse...
dogum hıkayenıde beklıyoruz sabırsızlıklaaaa cooookkk optummm senı ve doruk bebegiii

kac cm canım kistin ne kistiymis belli mi tam olarak ??? Olsun canımm korunun en basta senin saglıgın önemli Allah' ın izniyle de sonra da bebegin gelicek insallahh
evet canımmm cok sükür.. cok zorlu bi dönem oldu hatta artık ben pkolu oldugumdan emindimm ama sonu iyi oldu cok sükür..
özletmemmmm özletir miyimmm hiccc..

Bugün 8 aylıkk oldukkkk biz teyzesiii daha dün gibi valla ne cabuk geciyor zaman

olsun canm yine uzun bi zaman deil olumsuz düşünecekte bişey yok sadece sabır istiyor bizde sabırsızız biraz hemen olsun herşey istiyoruz ama herşeyin zamanı var bizim elimizden bişey gelmiyo bazen.

ay sorma canmya ben emzircem çık dışarıda denmez kadına off zaten sevmiyorum bide görmesin heryerimi.annem kalcak doğumdan sonra yanımda inşallah o hemen gider annem olcak işte kalabalık yapmasın boşuna:)ay çok kötüyüm dimi:)git de denmez ki ya offf.umursammayı başarabilsem zaten herşey daha güzel olur.inşallah yapabilirim.valla olan bize oluyo gerçekten.erkekler ne rahat bu konularda böyle küçük şeyleri takmazlar ben en ufak şeylere sinir olurum.biran önce bebğimin sağlıkla doğup bu anların geçmesini istiyorum.neyse sabredicem artk bunlar geçici günler diye düşüncem yeterki oğluşumu sağlıkla kucağıma alayım gerisi boş.şuan en önemli şey bu benm için.

canm işte ben o anda dayanamayıp bişey derim diye korkuyorum biliyorum kendimi çenemi tutamam ondan sonra gelin bize şunu dedi diye alınırlar.ee bi kendi yaptığına bak yok.off normal zamanda bile yatak odama rahatça girmelerine sinir olurum ben zaten bide ozaman iyce yol geçen hanı yaparlar artk yatak odamı.geçen görümcem geldi ay okadar rahatki yatak odama giriyo çıkıyo ben yatıyorum gelmiş yatağımın üstüne oturuyo tarağımı alıp saçını tarıyo banyodan çıkmış havluyla ortalarda geziniyo.ben banyo yaptım yatak odama geçecem bi baktım orda.bişey diyemiyon ama.3gün kaldı ama bende bunaldım okadar rahatlık olmazki.sen rahat olabilirsinde ben seni havluyla görmek istemiyorum belki.
off neyse canm sen nasıl oldun bebişin nasıl şimdi kim var yannda.kaç günlük oldunuz.

canm valla duygularımı nasılda iyi anlıyosun.aynen dediğin gibi hepsi var heycan korku panik olmamaya çalışsamda var sanki birazcık.hala hiç hazır deilim sanki doğuma.soracak okadar çok şeyim varki aslında neyse şimdi çıkmam lazım yine gelir sorarım.bu arada doğum hikayenide yazsana.

canım gecen ay 4 cm imiş bu ay kagıtta 7.7 cm yazıyor..buyuyememıs ve catlayamamıs ıste 2 aydırda duruyormus orda benımle
tabıykıde benım kendı saglıgım pskolojım herseyden onemlı canımmmmminsallah canımmm benım ınsallah gelırr
ya evet hatırlıyorum doktordan resım alıp eklemıstın sen burayaa mınık mınık kıstlerın vardı sanırımm ben oyle hatırlıyorummmm
maşallah oglusuna kuzum yaaa zaman cabuk gecıyorr vallaaa..

Son düzenleme:

canım korkma hic benimde kistim 2,5 cm di sag overde adetle kayboldu.. Doktor adetle kaybolmazsa bile ilacla kaybolur dedi stres yapma yeter ki dedi stresten bile cıkabiliyor bu kistler dedi.. o yüzden rahat ol canımmm cok büyük degilmis bak stres yapmıssın daha da büyümüs o kaybolur gider merak etmeee..

yokk canımm o usg resmini internetten bulmustum benim degildii örnek göstermek icin eklemistimm bende 3 tane multıpl folikül kisti vardı boyutları 1 cmden azzdı bir tanede dominant folikül kistim vardı yanii 4 tane yumurtacıgımmm durmus öyle orda gelisememisler rapor cıkmıstı iste polikistik over acısından klinik ve labarotuvar arastırması gerekiyor diye, biliyorsun kac aydır adet olmuyordum stresten duphaston kullandım hemencik oldumm hepsi gitti.. simdi kontrollerim devam ediyo ama..

canım sen bir de bal tarcın cörek otu yaptınn onu pkolulara pek önermiyolar bende yapcaktım arastırdım ama kesinlikle yumurtanız catlamazsa kist kalır diye yazıyordu büyütüyormus ve kist olarak kalıyormus seninkide öyle olmasınn sakınn :26::26:

evettt canımmmm coook cabuk geciyor hemdee tatilimde bittii maalesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…