anladım canım, o zaman sorun yokıyı haberler al ınş. ınş.ıyı sonuclar alırsınız. gecen ay hatırlıyorum cok guzeldı değerin senın. Ama ıste pko.luyuz bi öyle bi böyle malesef
ben dogum kont.hapı kullanmaya devam edıyorum. Bu ay böyle gececek
inş hepimiz iyi sonuçlar alırız canım sağol. dua edelim birbirimize bol bol. geçmiş olsun canım hiç bozma moralini napalım Rabbim beterinden saklasın demek lazım
ben burda bir bayanla konuşmuştum yaşı ufak ağlanıyor doktora gitmiş klomen kullanmış üçüncü denemede olmamış falan kaç yıldır evlisin dedim altı ay dedi bana
benım yasta 26 27 gırıcem az kaldı
Valla bana herkez soruyorrr cocuk dusunmuomusunuz diye gecen bır teyze vardı dedım ya teyze sorup sorup durma kadın benı nerde gorse 2 gunde bır soruyor karsı bınamızda oturuyor
en sonunda dedım teyze sorma bıdaha dusunmuyoruz ıstemıyoruzz daha cooook erken dedımmm tersledım bırdahada soramadı bazen terslemek gerekıyor heralde sormamaları ıcın
aman canımmm fılmlere hıccc takılmıyorummm gerceklerı var onların
hele bıde etrafımdakılerı gorsennn yaa kıme baksam hamılee yahuuu ıycene uyuz oldum eş dost herkez sankı ınat edıyoo bana
merhaba canımmm ayy yok valla kımsecıkler ben ıyı sayılırım mıdem bulanıo cokk dogum kntrol hapından sanırımmm alısamadı bunyem sen nasılsınn coooooooookkk azzzz kalmıss yahuuuuuuuuuu ayy cok heycanlıı canımm yaaaaaa
bende ıyı sayılırım canımmmm kistimle yasıyoruz işteebenım bıdakı aya ıgne tedavım var inşşş..
canım Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin inşallah çok üzüldüm(( nasıllar şimdi?
bana da tansiyon ilacı verdiler yıl olcak her gün kullanıyorum önleyici olarak ama tuttumu ilaç dinlemiyorAllah kimseye dermansız dert vermesin cnm
tekrar da gözün aydın! çok güzel yazmışsın! asıl sen bitanesin nasıl keyif veriosun insana :)) bu yeter zaten bize bu sıkıntılı süreçte :)))
aynen ole bazenn sık sık soranları terslıyorum ne yapıyım tatlımmcahıl ınsan cokkkk turkıyede
evet canımmm cok yok ıste 27 gırcemmmm bende az kaldı
uzmuyorum kuzum ya ne edımmm allah bılır zamnını bazen gelıolar işteee pskolojımm herzaman aynı kalamıooo
yuh diyorumya.cahillik tamamen.bi dur bakalım dimi derdine ne oldu hemen çocuk diye küçük yaşta hormonlarını alt üst ettiklerinn farkında değiller işte.
bencede terslemek lazım canm yoksa delirtiyolar geçenyıl bizim okulda bi kadın vardı sorup duruyodu düşünmüyoruz diyorum yine soruyo ay artk en sonunda bu ne merak ya dedim bi hamile olayım ilk önce size söylicem dedim.sonra bi daha sorarmı konuşmadı bile ama öyle rahatladımki.dengesiz okadar çok insan varki hakediyolar terslemeyi.
canm bende öyle olmuştum hamile olmadan önce okadar çok hamile haberi alıyodumki sanki herkes birlik olup benle inat ediyolardı.canm buda bizim sınavımız işte napalım sabredip dua etmekten başka.
canm senn gelmen hareketlendirdi burayı.dk hapı bulantı yapıyomu.nezaman bitcek hapın.sen öncesinde klomenmi kullandım canm diğer ay iğneli tedaviye geçeceksen klomeni 6ay felan denedinmi?
canm evet çok az kaldı.ne yaşayacağım bilmiyorum o yüzden çok heycanlıyım.aslında böyle çok rahatım bebişim karnımdayken orda besleniyo uyuyo ama çıkınca hepsi ayrı bişey.yapamıcam bakamıcam diye korkuyorum.
canımmm hosgeldin valla özlettin kendini.. merak ettim de zaten ama bir arkadas burda iyi diyince rahatladımm yanii..
nasılsınn iyi misinn
kızlar eskisi kadar giremiyorum valla okullar da acılıyorr hic giremem heralde yinede gelmeye calısırım ama arada sırada gelebilirim heralde.. yazın online olabilenlerdenimm yaniiii..
okul acılana kadar söyle iyice kaynatalımmm zaten cok sesssiz topikkk
hiç üzülmemek tabiki olmuyor önemli olan tek şey umutsuzluğa kapılmamak hayatım o zaman için içini yiyor ben çok yaptım ama bak çok şükür Rabbime
aynen canım ama bunların büyük çoğunluğu cahil aile baskısı yüzünden bir kaç ay geçmeden sormaya başlıyorlar strese sokuyorlar kızları yazık
bngl33 canım 6 günün kalmış sana sezeryan dememişmiydi doktor , sezeryanda en geç 38. haftada alıyorlar diye biliyorum , şimdi ne oldu yani senin durum normalemi karar verdiniz.:44:
ayy cok ıyı oolmus oyle demen yaaa dur bende oyle dıym bırdahakı soranlaraa ıyı oluoo tabı canım terslemesekk her gormesınde soruyorlar cahıl ıste ınsanlarımız maaaleseff belkı olmuyor dımı ben sormam hıc kımseye belkı sorun vardır ne dıye kurcalıyım ..
yok bee canım benım gelmem de hARAKETlendırmedı baksana kımseler yok kı topıkkk cooookkk boşşşşşşşşş:2:
fazlasıyla yapıyor bana hap suan bulantı anlamadım gıttı yaaa alısır dedım ama 4 gundur ıcıyorummm
ben daha once ıgne gonal f tedavısı gordum olmadı sonra ara verdım 1 ay bayram vs derken 2 ay ara verdım bu ayda verdım mecbıurı kist erıtmek ıcın 3 aydır tedavı olmadımm en son gonal f ıgne tedavısı oldum 18mm de kaldı yumos 1 adet oldu sonuc ıltıhapla karsılastım bırde..bu ay gene cagırdı doktor ıgne ıcın tedavı olucaktımm kıst olunca dogum kntrol hapıyla geldım eve gerii..
nasıp uzulmedım ınan coookk sıkıldım cunku daha zamanım varmıs demekkii..benım doktorum 2 kere klomen kullandırdı bana sonuc alamadık ıgne tedavsıne gectık canımmm 1 ay ıgne oldum olmadı bu ayda olucaktım eger gene olmsasa asılama evresıne gecıcez..
kuzummmmm hıc korkmaaaaaaaa yaa rabbımın bır mucızesii emnımmm senn cok ama cok guzel bır anne olucaksın bundan hıc suphem yok.melegınde cok uslu bır cocuk olsunnn annesını uzmesınnnn hıc ınsallahhhhh dogummdan sonra mutlaka gel senı cooookkkk merak ederımm canımmm umarım normal ve kolay bır dogum olurr zamanın coook azaldı rabbımm yardımcın olur ınsallah dualarımızdasınn canımm sakın unutma her gece dogum yapacaklara cocuk ısteyenelre dua edıyorummm rabbım ınsallah kabul eder
iyi cevap verıyorsun hayatım yaa bende bıkere sorana bısey demıyorumda 2 3 4 soranlara artık verıyorum cevabını...canm tabi herkese diyemiyosun öyle ama bazı densizlere deniyo çünkü kibarca düşünmüyoruz demekten anlamıyolar.düşünmüyoruz demek bi nevi sorma demek işte.yok illa azarlıcan öyle anlıyo.o öyle anlarsa bende öyle cevap veririm napıyım yani.
canm sen gelmeden daha sessizdi topik kimse yoktuya ben giriyodum kimse olmayınca çıkıyodum.arada dinlenmekte iyi gelir canm şimdi kistin olduğu için mecburi bi dinlenme ara verme oldu belki sennki ama ne bileyim her ay hap iğne vücudumuz napsınya.hormonlara kırbaç vuruyoruz nerdeyse yumurta büyüt diye.kistin bi gitsin rahatla devam edersin tedavine kaldığın yerden inşallah aşılamaya gerk kalmadan gelir bebişin.bi 6aydır felanmı tedavi görüyosun canm nezamandr istiyosunuz bebiş.ne çok soru sordum dimi?
saol canm benm hepimiz çok güzel anne olucaz Allah ın izniyle.amin canm inşallah bende hep dua ediyorum bebiş isteyenlere hamilelere.inşallah doğum yaptıktan sonra gelip yazmaya çalışcam canm hemen yazamasamda merakta bırakmamaya çalışcam sizi.doğum sonrası evde kalabalık olcak bi fırsat bulabilirsem yazarım.annemler kayınvalideler off doğum deil en çok o curcuna korkutuyo beni(çok cinsim ya bende:)her kafadan bi ses çıkar kalabalık bi ortama alışkın olmayınca heralde başıma herkesin toplanmasından korkuyorum.bide birine bişey desen bebkle ilgili hıh gelin bizden bebği kıskandı olur işte öyle gıcık durumlar.doğumu düşünmüyom bunları düşünüyorum bende.
Filiz hosgeldin canim kıstın de en kısa zamanda gider tedaviye gerek kalmadan melegin gelir insallah
Gecen gece dogum hikayemi yazdım ama silindi
En kısa zamanda yazacağım simdi oğlum uyuyor uyanmadan yazarım insallah
Telefondan cok zor oluyor cunku!
Bngl canim cok az kalmış bencede bekle gunünü...
Dogumdan sonra o curcuna cok kotu
Bende sevmem oram buram görünsün ama kayınvalidem
Sagolsun yatak odama gecenin bı yarısı pat dalıyordu
Bı kapı cal demi! Yok doruk ağlıyor neden diye geliyordu
Bende emzirmeye çalışıyorum göğüsüm görünmesin diye uğraşıyorum
Dikişlerden oturamiyorum zaten
Aaa karnın çatlamış krem sürmedin mı yok yanlis oturmussun oyle olmaz
Ayyy deli etti beni zaten oğlum emmiyor uykusuzluk dikiş acısı bı de kaynana !!!
Cook zor canim ya insallah cok kalmaZlar
hosbuldukk canımmm bende sızlerı ozledım canımmmfaceden haberlestık arkadasla haber verdı sızlere evet cok sormussunuz ve merak etmıssınız...
iyi canım ne olsunn kıstle ugrasıyoruz bu ay korunuyoruz mecburii
sendede pko yokmus cok sevındım canımmm gecmısı okudumda..
evet canım okullar acılıyor ıs zamanı fırsat buldukca gel ama olurmu ozletme kendını tatlımmmm
iyi cevap verıyorsun hayatım yaa bende bıkere sorana bısey demıyorumda 2 3 4 soranlara artık verıyorum cevabını...
ben 1 aya yakın gelmedım cok az konusma olmus hemencecık okudum gecmısı
yok canım dınlenmedeyım ben zaten ıgneden sonra doktor 1 ay dınlendırıyor cunku vucud anca atarmıs
ben 3 aydırr dınlenmedeyım zaten..
inşallahhhhhhhhhhh dedıgın gıbı olurda asılamya gerek kalmaz bızlerede dua et olurmuuu
yok canım ne 6 ayı kız 6 ay olsa takarmıyım hıcc1 sene 8 9 ay oldu cocukk olmadıgı hala umudum var hıcc olumsuz dusunmıycem vardır elbet sebebi...aynen canımmm kıstım gıtsın son 1 sefer daha ıgne tedavısı olucamm ekimde...
ahh canım! annen olsa sıkıntı olmazda ınsan kaynanasından cekınır yanı ben cekınırım gogsumu acıyım rahat edemem yani oda bır anne ama yapamam sanırımhıc korkma senn koskoca dogumu yapıcaksınnnnn onumu kaldıramıycan en fazla 1 ay ıdare edıceksın sonra rahatsınnnn bebegınleeee sennn onları dusunnnn.....bebek ele avuca gelınce rahatlıcaksınnn canım kasma bosver umursama valla ıcınden ne gelıosa oyle yasa ay o bu su uzulcek dıye bakma olan hep bızlere oluyorrr bu hayatta zaten aman o kırılmasın aman bu kırılmasın hep ben yada biz kırılan olyoruzzzzzzzzz..... ( ne cok dolmusum bende)
Filiz hosgeldin canim kıstın de en kısa zamanda gider tedaviye gerek kalmadan melegin gelir insallah
Gecen gece dogum hikayemi yazdım ama silindi
En kısa zamanda yazacağım simdi oğlum uyuyor uyanmadan yazarım insallah
Telefondan cok zor oluyor cunku!
Bngl canim cok az kalmış bencede bekle gunünü...
Dogumdan sonra o curcuna cok kotu
Bende sevmem oram buram görünsün ama kayınvalidem
Sagolsun yatak odama gecenin bı yarısı pat dalıyordu
Bı kapı cal demi! Yok doruk ağlıyor neden diye geliyordu
Bende emzirmeye çalışıyorum göğüsüm görünmesin diye uğraşıyorum
Dikişlerden oturamiyorum zaten
Aaa karnın çatlamış krem sürmedin mı yok yanlis oturmussun oyle olmaz
Ayyy deli etti beni zaten oğlum emmiyor uykusuzluk dikiş acısı bı de kaynana !!!
Cook zor canim ya insallah cok kalmaZlar
Bngl caNim soracağın merak ettigin seyler varsa ben aksam
Oğlumu babasına bırakırım sana yazmaya çalışırım
Sen simdi korkuyorsundur heyecan panik hersey vardır
Ama bebegine kavuşacaksın sonunda onu duşun
Bide bakamam diye korkma doğduğu andan itibaren herseyi biliyorsun
Acemilik çekmiyorsun...
kac cm canım kistin ne kistiymis belli mi tam olarak ??? Olsun canımm korunun en basta senin saglıgın önemli Allah' ın izniyle de sonra da bebegin gelicek insallahh
evet canımmm cok sükür.. cok zorlu bi dönem oldu hatta artık ben pkolu oldugumdan emindimm ama sonu iyi oldu cok sükür..
özletmemmmm özletir miyimmm hiccc..
Bugün 8 aylıkk oldukkkk biz teyzesiii daha dün gibi valla ne cabuk geciyor zaman
canım gecen ay 4 cm imiş bu ay kagıtta 7.7 cm yazıyor..buyuyememıs ve catlayamamıs ıste 2 aydırda duruyormus orda benımle
tabıykıde benım kendı saglıgım pskolojım herseyden onemlı canımmmmminsallah canımmm benım ınsallah gelırr
ya evet hatırlıyorum doktordan resım alıp eklemıstın sen burayaa mınık mınık kıstlerın vardı sanırımm ben oyle hatırlıyorummmm
maşallah oglusuna kuzum yaaa zaman cabuk gecıyorr vallaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?