olsun canm yine uzun bi zaman deil olumsuz düşünecekte bişey yok sadece sabır istiyor bizde sabırsızız biraz hemen olsun herşey istiyoruz ama herşeyin zamanı var bizim elimizden bişey gelmiyo bazen.
ay sorma canmya ben emzircem çık dışarıda denmez kadına off zaten sevmiyorum bide görmesin heryerimi.annem kalcak doğumdan sonra yanımda inşallah o hemen gider annem olcak işte kalabalık yapmasın boşuna:)ay çok kötüyüm dimi:)git de denmez ki ya offf.umursammayı başarabilsem zaten herşey daha güzel olur.inşallah yapabilirim.valla olan bize oluyo gerçekten.erkekler ne rahat bu konularda böyle küçük şeyleri takmazlar ben en ufak şeylere sinir olurum.biran önce bebğimin sağlıkla doğup bu anların geçmesini istiyorum.neyse sabredicem artk bunlar geçici günler diye düşüncem yeterki oğluşumu sağlıkla kucağıma alayım gerisi boş.şuan en önemli şey bu benm için.
.
canım korkma hic benimde kistim 2,5 cm di sag overde adetle kayboldu.. Doktor adetle kaybolmazsa bile ilacla kaybolur dedi stres yapma yeter ki dedi stresten bile cıkabiliyor bu kistler dedi.. o yüzden rahat ol canımmm cok büyük degilmis bak stres yapmıssın daha da büyümüs o kaybolur gider merak etmeee..
yokk canımm o usg resmini internetten bulmustum benim degildii örnek göstermek icin eklemistimm bende 3 tane multıpl folikül kisti vardı boyutları 1 cmden azzdı bir tanede dominant folikül kistim vardı yanii 4 tane yumurtacıgımmm durmus öyle orda gelisememisler rapor cıkmıstı iste polikistik over acısından klinik ve labarotuvar arastırması gerekiyor diye, biliyorsun kac aydır adet olmuyordum stresten duphaston kullandım hemencik oldumm hepsi gitti.. simdi kontrollerim devam ediyo ama..
canım sen bir de bal tarcın cörek otu yaptınn onu pkolulara pek önermiyolar bende yapcaktım arastırdım ama kesinlikle yumurtanız catlamazsa kist kalır diye yazıyordu büyütüyormus ve kist olarak kalıyormus seninkide öyle olmasınn sakınn :26::26:
evettt canımmmm coook cabuk geciyor hemdee tatilimde bittii maalesefff
ınsallah canımmm senın ıcın rabbım neyı hayırlı verırse o olsun hepımız ıcınde... benım adetler duzenlı 28 gunde bır olurum ama mıktar oyle azkı 1 gun suruyor saka gıbı rahım ınce prolaktıne baglı dedı doktor metabolızmaya baglı dedı aman bıktım artık zaten tek basıma savas vermekten ugrasmaktan yıldım... evet canım aynen doktorda oyle soyledı zaten adetı az oldugum ıcınde kıstı atamıyormusum yanı mecburii bır kullanım oldu.saglık olsun allahım beterlerınden korusun hepımızıcıkardım bebek dsuncesını aklımdan ya hergun bırseyler buluyorum ugrascak hıc umrumda degıl rabbım oyle karar kılmıs ne edelım... beklıcez en hayırlı vakıtte gelecekk nazlı bebeklerımız
tamam canım cok optum senı kendıne ıyı bak kolay gelsın..
kızlar yeni takttik şuuuu korunurken hamile kalınıyor istemiyorsun hamile kalınıyor bundan sonra her türlü korunma yöntemini deniyoruz ayrıca sıpa falanda istemiyoruz 5. çocuga korunurken hamile kala duydum dellendım
canım kendini dinlendir vucudun dinlensin...
adetlerinde düzenliymiş senin hepimizden çok şansın var bebek sahibi olmak için bana inan adetler düzenliyse verimli günlerini hesaplaman çok daha kolay ve kafaya takmazsan mutlaka çatlar yumurtan kist olmaz....adet 12. günden itibaren 17. güne kadar verimli günler senin için...
bende seni çok öpüyorum.... :))
tabıykıde canımmm evlendıkten sonra ogrendım pkolu oldugumu ve caresıne baktımm
daha gecte ogrenebılırdım ve suan hala daha korunuyorda olabılırdım
ve daha 5 sene cocuk sahıbı olamayanlarda var tanıdıgım esınde sorun ama umursamıyorlar bıle
vardır elbet bununda sebebı rabbım nasıp ettıgı zaman olucakkk o yuzden takmıyorumm suan ıcın sabırr lazımm sadecee...
hehe denmez tabı canım ama emzırme onluklerı var onlardan al anlar zatennn cekındıgını durmaz yanında heralde
hehehe yok kuzum kotuluk degılde ınsan rahat edemedıgı ınsanın kalmasını ıstemez......
yaparsın canım cocugun dogsunda umrunda olmaz kımse
aynen canımm benım sgalıklı dogsunda paşaa gerisiiiiiiiiiii boşşşşşşşşşş takmaa hıc sancın falan yokmu daha???
evet canm hala korunuyor olabilir ve tedavine geç başlayabilirdin oyüzden hiçte geç deil.hastanede felanda o önlükler felan takılmazki canm hem ben sakınsam annem kızar heralde napıyon kadın alınır diye.ben hastanede yeni doğum yapan bi arkadaşı ziyarete gitmiştim kayınvalidesi vardı yannda bebişi emzirmeye çalışıyolardı kadın kızın göğsünü tutmuş iyce ucunu sıka sıka çocuğun ağzına koymaya çalışıyodu.mıncıklayıp duruyo böyle göğsünü ay ben sinir olmuştum onu öyle görmekten.kayınvalidesinn eline vurasım gelmişti.kızcağızda hiç sesini çıkarmıyodu ben kendimi düşündüm ay napıyon sen çek elini derdim heralde görmesi yetmiyo gibi bide elleyip duruyo.ay ne bileyim oda sezeryan olmuştu hiç hali yoktu zaten çaresizlikten napsın işte.zor anam zor Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin onlarada muhtaç etmesin inşallah.
ayy canm dr.mda her gittiğimde sancımı soruyoda bende bişey yok daha birden gelecek heralde.kuzeniminde öyle olmuş doğurcağı gün sancısı gelmiş bakalım hayırlısı.heran herşey olabilir diye beklemekte çok zorya.
Filiz hosgeldin canim kıstın de en kısa zamanda gider tedaviye gerek kalmadan melegin gelir insallah
Gecen gece dogum hikayemi yazdım ama silindi
En kısa zamanda yazacağım simdi oğlum uyuyor uyanmadan yazarım insallah
Telefondan cok zor oluyor cunku!
Bngl canim cok az kalmış bencede bekle gunünü...
Dogumdan sonra o curcuna cok kotu
Bende sevmem oram buram görünsün ama kayınvalidem
Sagolsun yatak odama gecenin bı yarısı pat dalıyordu
Bı kapı cal demi! Yok doruk ağlıyor neden diye geliyordu
Bende emzirmeye çalışıyorum göğüsüm görünmesin diye uğraşıyorum
Dikişlerden oturamiyorum zaten
Aaa karnın çatlamış krem sürmedin mı yok yanlis oturmussun oyle olmaz
Ayyy deli etti beni zaten oğlum emmiyor uykusuzluk dikiş acısı bı de kaynana !!!
Cook zor canim ya insallah cok kalmaZlar
gyaman nasılsın canım herşey yolunda mı?
bebeğin nasıl?
babanın diğer sonuçları nasıl çıktı?
canım glifor hormonlarını düzenleyecektir bence başka ilaç içme prolaktinin de kontrol altına alınmış madem ilacı azaltarak bitir ve sadece gliforla devam et... tüm hormonal dengeyi bozan stres esas onunla savaşmamız gerekli... bebek için elinizden geleni yapıyorsunuz Allah bilir zamanını canım bekleyerek göreceğiz...evet canımm adetlerım 28 gunde bır olur bu ay metformınden sanırım 3 aydır ıcıyordum 26 gunde oldu
oluyorum duzenlı ama canım benım mıktarı cok az hıc olmamıs gıbı 1 damla 2 damla en fazla buda benı maalesef uzuyor..
kafamı cok fazla takmıyorum canım tabıykıde ıstıyoruz ama cokta takmıyorumm rabbımın kararı ne yapalım..hesaplıyorumm her ay gunlerı baslıyoruz adetten 10 gunden sonra gun asırı
nasıp ne yapalım canım elbet olucak bızımde...
canım bende çok özledim denk gelemiyoruz bir türlü ama iyi olduğunu okuyorum burdan...Selaaaammm..
Herkesler iyidir umarim..
Bicim cok ozledim seni canim arkadasim..
canım içinde büyüyen canlı var senin parçan ve boş yere yüklü denmiyor hamilelere elbette zordur...sık sık dinlen aralarda... iş yaptın ya da yürüyüş yaptın diyelim hemen belini yastıkla destekleyerek dinlendir...iyiyim tatlım sen nasılsın cnm hamilelik aslında hiç kolay değilmiş rahat yatamıyorsun rahat kalkamıyorsun son bir haftadır biraz fazla yürüdüm mü yaşlı nineler gibi oluyorum yollarda dinlene dinlene geliyorum eve belim çok ağrıyor wc ye gitmekten imanım gevredi :) bazen oluyor içimde sanki yara var hele idrara çıkarken
bebeğimi inşallah eve dönünce görücem hemen doktora gidicem babamın ilk sonuçlarının temiz oldğunu anladık çünkü dayım doktor telde ona okuduk oda zaten temiz dedi ama cuma günü yapılan kan ve ciğer filmiydi onu malesef anlayamıyoruz sadece film var elimizde kan sonuçlarıda 11inde doktora çıkılcak o zaman elimizde olacak o yüzden kesin bir cevp salı günü akşamı verebilirim tatlım
Nasılsınız arkadaşlar? Bir yaramazlık yoktur inşallah..
ayy canım sormaa yaaaa uyumadımmm bende gırıp bakıyorummmm kımsecıkler yokkkkkkkkkkk topıgımız cokkk ama cookkk boşş kalmıss herkez bıyerlerde heralde bende bakıp cıkıyorum senı gormedım canım benım kusura bakma.kasıklarım oyle agrıyorkı anlatamamFiliiiiizzz uyumadin mi sen de :))
Ben artik yattim son bi bakinayim dedim.. Uyku pek coktu..
İyi geceler mutlu ruyalar canimm..
Nasılsınız arkadaşlar? Bir yaramazlık yoktur inşallah..
Selaaaammm..
Herkesler iyidir umarim..
Yasmin dogum hikayeni bekliyorum bende..
Bngl oglusun seni bekletmeyi cok sevecek sanirim :))) kaynana yaninda bende rahat edemem sanirim.. Ama artik basa gelenler cekilecek.. Allah'im saglik sihhat ve bolca sabir versin..
Bicim cok ozledim seni canim arkadasim..
yok canım hastanede demedım ben hastanede zaten emzırırken cıkartıyorlardı ablamda..
kaynana oturmaya gıttıgın zaman yada dısarı cıktıgın zaman mısafırlıkte falan emzırmek ıcın onlukler var ablamda var idi.
babyjem dıye bır marka ablamın arkadasının orası orda cok degısık seyler oluyorduu gıdıp gıdıp alıoduk
ayy yuhh yanı yaa okadarda degıl ben cok utanırım kayınvalıdemden gogsumu gosteremem kı kaldıkı kendı annemdende cekınırımhahahaha vuraydın canımmmm elınee
aminnnnnnnnnnnnnnn canımm benım aminnn eksık etmesın kımsenın annesını babasını basından
Eee kimsecikler yok..
Pazar diye herkesler bi yerlere gitti dimi.. Son son iyi degerlendirin guzel havalari, yakinda arariz bu gunleri.
canım glifor hormonlarını düzenleyecektir bence başka ilaç içme prolaktinin de kontrol altına alınmış madem ilacı azaltarak bitir ve sadece gliforla devam et... tüm hormonal dengeyi bozan stres esas onunla savaşmamız gerekli... bebek için elinizden geleni yapıyorsunuz Allah bilir zamanını canım bekleyerek göreceğiz...
.
zaten sonrasında diğer odaya felan giderim anlar heralde ben ilk başta endişeliyim yasminn dediği gibi patadanak girivericek yatak odama ozamn napcam diye tedirginim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?