Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabıykıde canımmm evlendıkten sonra ogrendım pkolu oldugumu ve caresıne baktımm
daha gecte ogrenebılırdım ve suan hala daha korunuyorda olabılırdım
ve daha 5 sene cocuk sahıbı olamayanlarda var tanıdıgım esınde sorun ama umursamıyorlar bıle
vardır elbet bununda sebebı rabbım nasıp ettıgı zaman olucakkk o yuzden takmıyorumm suan ıcın sabırr lazımm sadecee...
hehe denmez tabı canım ama emzırme onluklerı var onlardan al anlar zatennn cekındıgını durmaz yanında heralde
hehehe yok kuzum kotuluk degılde ınsan rahat edemedıgı ınsanın kalmasını ıstemez......
yaparsın canım cocugun dogsunda umrunda olmaz kımse
aynen canımm benım sgalıklı dogsunda paşaa gerisiiiiiiiiiii boşşşşşşşşşş takmaa hıc sancın falan yokmu daha???

canım 2.5 cm kucuk bır kıst adetle atılabılır tabıykıde
ama ben sızler gıbı cok cok dolu dolu adet olamıyorummmmmmmmmm
o yuzdende 2 aydır atamıyorumm eger bu ayda atamassam dusunemıyorum sonrasını......
he senın degılmıydı ben senın sandım canımm
anladm canım hayırlısı olsun hakkıında sevndımmmm cokk
aynen canım ıncır yemem lazımdı prolaktın var dıyede yıyemedım 2 adet yedım sadece ole yaniiii...
evet ondan oldu ıste canımm catlamadı ve kıst olarak kaldı 2 ay yaptım bıde ben duzenlı yedım hep

gyaman nasılsın canım herşey yolunda mı?
bebeğin nasıl?
babanın diğer sonuçları nasıl çıktı?

canım kendini dinlendir vucudun dinlensin...
adetlerinde düzenliymiş senin hepimizden çok şansın var bebek sahibi olmak için bana inan adetler düzenliyse verimli günlerini hesaplaman çok daha kolay ve kafaya takmazsan mutlaka çatlar yumurtan kist olmaz....adet 12. günden itibaren 17. güne kadar verimli günler senin için...
bende seni çok öpüyorum....

valla ya aynen bende duyuyorum böyle şeyler de şok oluyorum...herkes korunsun bencede :))

Son düzenleme:

evet canımm adetlerım 28 gunde bır olur bu ay metformınden sanırım 3 aydır ıcıyordum 26 gunde oldu
oluyorum duzenlı ama canım benım mıktarı cok az hıc olmamıs gıbı 1 damla 2 damla en fazla buda benı maalesef uzuyor..
kafamı cok fazla takmıyorum canım tabıykıde ıstıyoruz ama cokta takmıyorumm rabbımın kararı ne yapalım..hesaplıyorumm her ay gunlerı baslıyoruz adetten 10 gunden sonra gun asırı
nasıp ne yapalım canım elbet olucak bızımde...

kızlar selam ben 1 haftadır glucobay adından şeker ilacı kullanıyorum. glisemik endeksi yüksek yiyeceklerden uzak duruyorum ve haftada 5 gün az 45 dakika yürüyüş yapıyorum. bunun haricinde klomen veya benzeri bi ilaç kullanmıyorum. pko hafif düzeyde deniyor. adetlerim genelde düzenli ve hormonlarımda da sıkıntı yok. sadece bu tarz bi ilaç kullanıp doğal yolla hamile kalanlar umut olsunlar yol göstersinler tabiki takdir Allah ın.. n kadar sürede insülin direncini ortadan kaldırıyor bu tarz haplar?

evet canm hala korunuyor olabilir ve tedavine geç başlayabilirdin oyüzden hiçte geç deil.hastanede felanda o önlükler felan takılmazki canm hem ben sakınsam annem kızar heralde napıyon kadın alınır diye.ben hastanede yeni doğum yapan bi arkadaşı ziyarete gitmiştim kayınvalidesi vardı yannda bebişi emzirmeye çalışıyolardı kadın kızın göğsünü tutmuş iyce ucunu sıka sıka çocuğun ağzına koymaya çalışıyodu.mıncıklayıp duruyo böyle göğsünü ay ben sinir olmuştum onu öyle görmekten.kayınvalidesinn eline vurasım gelmişti.kızcağızda hiç sesini çıkarmıyodu ben kendimi düşündüm ay napıyon sen çek elini derdim heralde görmesi yetmiyo gibi bide elleyip duruyo.ay ne bileyim oda sezeryan olmuştu hiç hali yoktu zaten çaresizlikten napsın işte.zor anam zor Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin onlarada muhtaç etmesin inşallah.

ayy canm dr.mda her gittiğimde sancımı soruyoda bende bişey yok daha birden gelecek heralde.kuzeniminde öyle olmuş doğurcağı gün sancısı gelmiş bakalım hayırlısı.heran herşey olabilir diye beklemekte çok zorya.

canm soracağım çok şey var aslında ama şuan aklıma gelmiyo sanki.sen önce doğum hikayeni yazsana belki aklıma bişeyler gelir ozaman.bide hastane çantanda olmazsa olmazlar.gerçi sen normal doğum yaptığın için hastanede çok kalmamışsındır benm nasıl olacak belli deil.ne bileyim nasıl ne olduda hastaneye gittiğini doğumun nasıl başladığını sancılarını anlat hepsini işte fırsatın olursa.bide dr.en son kontrolünde bebişinn kilosuna kaç demişti ve kaç kilo doğdu.

Selaaaammm..

Herkesler iyidir umarim..

Yasmin dogum hikayeni bekliyorum bende..

Bngl oglusun seni bekletmeyi cok sevecek sanirim :))) kaynana yaninda bende rahat edemem sanirim.. Ama artik basa gelenler cekilecek.. Allah'im saglik sihhat ve bolca sabir versin..

Bicim cok ozledim seni canim arkadasim..

yok canım hastanede demedım ben hastanede zaten emzırırken cıkartıyorlardı ablamda..
kaynana oturmaya gıttıgın zaman yada dısarı cıktıgın zaman mısafırlıkte falan emzırmek ıcın onlukler var ablamda var idi.
babyjem dıye bır marka ablamın arkadasının orası orda cok degısık seyler oluyorduu gıdıp gıdıp alıoduk

ayy yuhh yanı yaa okadarda degıl ben cok utanırım kayınvalıdemden gogsumu gosteremem kı kaldıkı kendı annemdende cekınırımhahahaha vuraydın canımmmm elınee
aminnnnnnnnnnnnnnn canımm benım aminnn eksık etmesın kımsenın annesını babasını basından

Allah sana sabır versin hayatım aynı dert benimde başımda var şimdiki aklım olsa asla gitmezdim kaynana yanına geçici bile olsa en güzeli ayrı olup birbirini hiç kırmamakmış eşimde bende geç anladık

gyaman nasılsın canım herşey yolunda mı?
bebeğin nasıl?
babanın diğer sonuçları nasıl çıktı?

iyiyim tatlım sen nasılsın cnm hamilelik aslında hiç kolay değilmiş rahat yatamıyorsun rahat kalkamıyorsun son bir haftadır biraz fazla yürüdüm mü yaşlı nineler gibi oluyorum yollarda dinlene dinlene geliyorum eve belim çok ağrıyor wc ye gitmekten imanım gevredi :) bazen oluyor içimde sanki yara var hele idrara çıkarken
bebeğimi inşallah eve dönünce görücem hemen doktora gidicem babamın ilk sonuçlarının temiz oldğunu anladık çünkü dayım doktor telde ona okuduk oda zaten temiz dedi ama cuma günü yapılan kan ve ciğer filmiydi onu malesef anlayamıyoruz sadece film var elimizde kan sonuçlarıda 11inde doktora çıkılcak o zaman elimizde olacak o yüzden kesin bir cevp salı günü akşamı verebilirim tatlım

Filiiiiizzz uyumadin mi sen de :))

Ben artik yattim son bi bakinayim dedim.. Uyku pek coktu..

İyi geceler mutlu ruyalar canimm..

beni soracak olursanız :)
değişik hiç bişey yok... eşim zor ve yorucu işine devam ediyor....
bende evde malum işlerle uğraşıyorum....
bu ay kontrollerim ay sonuna doğru o zaman bilgilendireceğim :))

canım glifor hormonlarını düzenleyecektir bence başka ilaç içme prolaktinin de kontrol altına alınmış madem ilacı azaltarak bitir ve sadece gliforla devam et... tüm hormonal dengeyi bozan stres esas onunla savaşmamız gerekli... bebek için elinizden geleni yapıyorsunuz Allah bilir zamanını canım bekleyerek göreceğiz...

Selaaaammm..

Herkesler iyidir umarim..
Bicim cok ozledim seni canim arkadasim..
canım bende çok özledim denk gelemiyoruz bir türlü ama iyi olduğunu okuyorum burdan...
bulantın var mı?
nasılsın genel olarak?
erken uyumalar başlamış bakıyorum ya senin hamile olduğuna hala inanamıyorum ben... sen 20. haftalara geldiğinde kısmet yani karnım büyüdü dediğinde :)) inanırım artık...
bakalım kızın mı? oğlun mu? olacak çok heyecanlı ya....

canım içinde büyüyen canlı var senin parçan ve boş yere yüklü denmiyor hamilelere elbette zordur...sık sık dinlen aralarda... iş yaptın ya da yürüyüş yaptın diyelim hemen belini yastıkla destekleyerek dinlendir...
ama yürüyüş çok iyiymiş özellikle son ay yapılan uzun yürüyüşler normal doğumu kolay hale getiriyormuş... bir de tabi bacakların çalışması çok önemli...
zaten hamilelikte karın kasları çok kullanılmıyordur herhalde de mi? hiç değilse hafif kol, bacak, boyun sırt egzersizleri yapılmalı ki doğumda ve sonrasında zorluk olmasın...
salı günü babanla ilgili iyi haberleri bekliyorum....
sizlerle yazışmayı özledim ama nete geldiğimde karşılaşamıyoruz... evde işler oluyor yapılacak çamaşır,ütü ,toz al, yemek yap derken gün geçiyor...gece de eşim geliyor neti kullanamıyorum benim bilgisayarım bozuldu... tek bilgisayara kaldık... artık gündüz ne yazabilirsem...
inşallah bebeğini ultrasonda gördüğünde rahatlayacaksın ve her şey yolunda gidecek canım... öpüyorum...
Nasılsınız arkadaşlar? Bir yaramazlık yoktur inşallah..

selam tebrik ederim hamileliğini daha çok yeni galiba de mi? hayırlısı olsun yolun uzun, sağlıkla geçsin ve bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah...

Son düzenleme:
Caniiiimmmm.. Valla ben erkendenuyuyup gece hortlayip sabah da erken kalkip sonrasinda gun icinde kisa kisa uykylar uyur oldum.. Komik haldeyim.. En yakin arkadaslarim yastik ve klozet :)))
Hamileligime valla bende inanamiyorum.. Usg goruntuleri olmasa yanmistim. Acip acip bakiyorum.. Gecen annem yeter eskittin cocugu baka baka dedi dusun halimi :)))
Midem bulaniyor ama cikarmiyorum. Dis fircasi cok rahatsiz ediyor sanirim onunla aramiz bozuldu :)) onun haricinde iyiyim. Anneme benzememek icin dua ediyorum, cunki o 3aydan sonra kusmalara basliyormus..
İste biz bu haldeyiz. Ufak bi tatil istiyorum bakalim. Belki babamla antalyaya gidecegiz.. Esimde gelirse otele gececegiz biz. İs durumuna bagli. Sayet gelemezse ben evlilik oncesi halim gibi babamla aile saadeti yasayacagim :)))) 10+3olduk biz bu arada zaman cok cabuk geciyor.. Allah'im tez zamanda dileyen isteyen herkese nasip etsin..
Cok opuyorum canim.. Arayi cok acma.. Telden giriyorum,yazim yanlislarim olduysa kusura bakma..

Eee kimsecikler yok..
Pazar diye herkesler bi yerlere gitti dimi.. Son son iyi degerlendirin guzel havalari, yakinda arariz bu gunleri.

Filiiiiizzz uyumadin mi sen de :))

Ben artik yattim son bi bakinayim dedim.. Uyku pek coktu..

İyi geceler mutlu ruyalar canimm..
ayy canım sormaa yaaaa uyumadımmm bende gırıp bakıyorummmm kımsecıkler yokkkkkkkkkkk topıgımız cokkk ama cookkk boşş kalmıss herkez bıyerlerde heralde bende bakıp cıkıyorum senı gormedım canım benım kusura bakma.kasıklarım oyle agrıyorkı anlatamam (
Nasılsınız arkadaşlar? Bir yaramazlık yoktur inşallah..

canımmmm selaMMM SENDEMI hamıssınn ben daha yenı goruyorummmmmmmmmm cok ama cok sevındmmmm rabbım hayırlısını versın canım benımm

evet canm bencede eşim hergün artk gel çok özledik seni deyip duruyo ama onun yeri rahat heralde.amin canm amin yapacak bişiy yok belli bi süre çekilecek evet sabredebilirim inşallah.

zaten sonrasında diğer odaya felan giderim anlar heralde ben ilk başta endişeliyim yasminn dediği gibi patadanak girivericek yatak odama ozamn napcam diye tedirginim.

Eee kimsecikler yok..
Pazar diye herkesler bi yerlere gitti dimi.. Son son iyi degerlendirin guzel havalari, yakinda arariz bu gunleri.

evet bugün kimseler yok.bizim buralar hala sıcak biran önce serinlesin artk.havalar bi soğusun bu sene sıcağı hiç armam heralde öyle bunaldımki.bu yazı hiç unutmam.o yüzden bebişim geç gelebildiği kadar geç gelsin hava serinlesin.klima açmak istemiyorum bebişle.ama biyandan gündüz hele öğleden sonra çok sıcak oluyo napıcam bilmiyorum.

ınsallah canm duzenledı bıle 28 gunde oluyorum bu ay 26 gunde oldum ıste onceden 30 31 gunde oluyordumm
acayıp bır kasık agrım var kıstımden dolayı sanırımmm oturup kalkınca batıyor resmen korktum acaba cıkolata kıstımı dedım ama
sanırımmm o adetlerde cok asırı bır agrı yaparmısss bıraz okudumda..
evet canım glıfor dogum kntrol hapı ve dostınex alıyorum suan kısmet yaa canım rabbım ne zaman verırse beklemeye mecburuz hepımızz

zaten sonrasında diğer odaya felan giderim anlar heralde ben ilk başta endişeliyim yasminn dediği gibi patadanak girivericek yatak odama ozamn napcam diye tedirginim.
.

anlar anlarr canımmmm ay ınsallah gırmez canım ıcını ferah tut dusunme bunlarııı hayatımmmm bebegını ve kendını dusun gerısınıde gormzlıkten gelll

Kızlar ya benim kasık ağrısı aşağı ingi bacağın üst iç kısmı ve kasığa doğru olan kısım ağrıo (( nedir bu sizce???

bu arada 5.gün çörekotu bal tarçına başladım 3 gün oldu, doktor kontrolüne gideceğim ama kist oluşma ihtimaline karşı.. benim önceki ayki kist de o yüzden oluşmuş olabilir.. düzenli ve adet günüyle kullanmadım ama demek ki her halükarda uyarıyor o yüzden doktor kontrollerini aksatmicem!

bu aralar da kist modası var sanki topikçe dkh ayı yapmışız kızlar :)) hayırlısı olsun hakkımızda yaa.. inşallah bebiş haberlerimiz de böyle eş zamanlı gelir :)

çok giremiyorum, girdikçe takip etmeye çalışıyorum.. kendinize ii bakın, iyi haftalarınız olsun! beni unutmayın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…