Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım selam kısten dolayıdır o agrılar benımde var 2 aydır agrım 2 aydırda atamıyorum kıstı cunku bılıyorsun adetımı az goruyorum....
corekotunuda 2 ay ust uste cok duzenlı kullandm ben baya baya yedım yanı buyumus cok etkı ettı fayda ettı ama catlamamıs ıste o yuzdende kıst bıraktı bana
kıstım 7.7cm hemde kagıtta yazan .. eger yumosun catlıyorsa ye canımm corekotunu şayet catlamıyorsa kıst olarak kalıyor ıste şekil A bendekı gıbı
bırara cooookkk korktum 2 ay gıdemedı dedım cıkolata kıstımı cunku cıkolata kıstınde coook agrı olurmus 2 aydır kasık agrım fazlaydı sormadımda doktora unuttum bıdakı aya bakalım ne durumda olucamm...
dogum kntrol hapını bende kullanıyorum mecburi

canımm gecen ay benim de öyleydii kistim vardı kücük onu da adetle attım.. insallahh normal bi agrıdır deilse bile korkma umarım kötü birsey degildir..

bu arada filize de söylemistim cörekotu bal tarcını bende denicektim ama baya arastırdım yumurtası catlamayanlar denemesin büyük kist olarak kalır basınıza bela alırsınız diyorlardı.. dikkat et canım benimm öyle her buldugumuzu deneye deneye mahvetmeyelimmmm vücudumuzu valla Allah korusunn

sagol canım benimm cok sagoll zorlu günlerimde yanımda oldunuzzz, iyi günümdee yanımda oldunuzz herseyimi paylastım sizlerlee onu dene bunu dene derken vücudumza iskence ediyoruz valla bazennn dikkatli olmak gerekiyor hayatımm

evet canımm attım cok sükür.. benim adetim 6gün sürüyor, 7.günde lekelenme oluyor 8.günde bitiyor ama iste gel gör ki benimkide düzensizzz..

zaten kistim oldugu ay adet oldugumda sankii gitmis gibiydi ya da bana öyle geldii parca parca bir seyler düstü sankii ama bilemiyorum dedigim gibi banada öyle gelmis olabilir.. :26::26:

öyle düsünmee ama canımmm benimm atcaksınn tabii yapısık gibi yasıcak haliniz yok yaaaa :)))) gidici o merak etme dee benim bildigim bir damla da olsa adet olmus sayılıyorsun ama doktorun ne diyor peki bu duruma herhangi bir sey varmıymıss ilac vb..

ne demek canımm herzaman oluruz yanında....
aynen oyle suan kafam rahat hıc bır kür vs yapmıyorum once allaha sonrada doktoruma guvenıyorum... rabbım bılır zamanını
vaktını elbet
benım 1 gun suruyor 2 gunude leke seklınde o yuzdende atamıyorum kı kıstı
evet o parcalar erımıs kıst oluyormus canım benımde oluyordu...
doktorumda oyle dıyor 1 damlada gelse adetten sayıyoruz dıyor
ama bana sıkıntı verıyor olmamıs gıbı karın şiş sınır falan hat safada oluyor canım nasıp ne edelım allahım beterınden korusun

selam arkadaşlar, metformin kullanırken adet gecikir mi? l tecrübesi olanlar lütfen cevap yazın

selam canımm ben metformın ıcerken ılk ayı 28 gunde oldum adet normalde 30 gunde oluyordum suan 3 4 ayım metformınle 26 gune dustu gecıktırmez dıye blıyorumm canmmm

filiz napıyosun nasılsın canm bende burayı açtım eylül annelerinn doğum hikayelerini okuyodum.maşallah orda herkes çatır çatır normal doğum yapmış dr.ları normal doğuma yönlendirmiş herkese hangi şehirde yaşıyosunuz diye soruyorum.benm olduğum şehirde normal doğuma yönlendiren bi dr.bulamadım siz yurtdışındamısınız diyodum.yurtdışında son çare olarak yapılıyo ya sezeryan.ne güzelya bizim burda kesme heveslisi dr.lar.

canlar nasılsınızzzz misafirim geldi padadanak brunch yaptık abımler geldı ıyıde oldu :)

kızlar bu baltarcıncorekotu nu bende yaptım hemde yumurta buyutmek ıcın ıla alırken ama bende oyle cok etkısı olmadı ama catlatma ıgnesı fland kullanmıstım tabı 1 cık yumurtam oluyordu

haaa dıcem o kı bu karısımı kullanmanın sırası var ve bellı bı sure kullanıp catlatma ıcın havuc kurune gecılıyor sureklı btc karısımı yenmez sekerler catlatmaya gecmek lazım yapacak olan varsa arastırsın saracogluda oyle verıyordu galıba kuuru

ankarada da havalar bı sıcak bı soguk gunduz yanıyor gece coook serınlıyor bugunde ac kapa durumunda havaa

benım adet devam edıyor bıtmesı yakın yarın akupunktur ıcın hastaneye gıdıcem kılo vercemmmmm ınsallah durumlar boyl e kızcelerrr

ay canımm ıyıyım sen nasılsınn bırak okuma hayatım ya bosver okudkca ınsan kafasına daha cok takıyor
sana bısey dıyımmı benım doktorm asla sezeryan yaptırmıyor mecburı olmadıkca
aynı zamanda ablamında 2 cocugunu o dogurttu cunku ablam ılk cocuguna sezeryan ıstıyordu
korkuyordu doktor asla yaptırmam dedi senın normal dogum olucak dedı
amca kızımda korkuyordu oda sezeryan ıstedı onada yaptırmadı
hıc paragoz degıl doktorum hatta muayene ucretını param yok desen sorun degıl der yollar
cok sevıyorum ve cok guvenıyorum bende doktoruma ama gel gorkı ucret muayene cok pahalı asılama tüp altından kalkamayız dıye mecburı asılamayı baska yerde dusuncemm

selam canım catlatma ıgnesı kullandıysan sorun olmaz kıst olusturmaz ben 2 ay cok duzenlı yedım tarıfe gore yaptımm
catlamayıp kıst bırakmıs bana maaleseff
ben corek otunu yaparken doktorada gıtmıstım kontrole adetten 3 gun sonra yumos 7mm di ne kadar cok buyumus dıye sevınıyordumm havuc ve ıncır karısımı kurune gecılıyor canım prolaktın sorunu olanlar uygulayamaz yazıyordu bızzat saracoglu sıtesınde bende uygulamadım nur topu gıbı kıstım oldu 2 aydır benle
hayırlı olsun zayıfla bakalım sonrada gelsın bebişş

nedır bu para derdınden cektıgımız ya sankı para kolay kazanılıuyor gıbı bızım sırtımızdan delı paralar kazanmaya calısıyorlar bızede yazık dr a gıdemıyoruz para derdınden

nedır bu para derdınden cektıgımız ya sankı para kolay kazanılıuyor gıbı bızım sırtımızdan delı paralar kazanmaya calısıyorlar bızede yazık dr a gıdemıyoruz para derdınden

ah sorma tatlım ya benım doktorum 120 tl muayenesii
allah yardımcımız olsun kolay kazanılmıyor para..
devlete gıttım hıc ılgılenmedıler ve kucucuk kızlar baktılar uyuz oldum ne dedıgı bellı nede bılgısı vardı

evettt sonra gelsın bebekler amann gelmesın ıstemıyorum cokkk zor ıs uykusuzluk bız esımle uykuya delı duskunuz gunde 15 saat uyur aman az uyuduk der bırkac saat daha uyuruz o kadar mıymırık durumdayız ben daha az esıme gore ama :=))) nasıl yaparız uykusuz bı bebekle ıstemıyorum vazgectım kılo vereyım sımdılık o kadar :)) sen nasılsınnn seker karısık mı yapılıyormus havucla tam hatırlamıyorum ama bı havuc mevzu vardıı

oh oh maşallah canım ya iyi olmanıza çok sevindim...
inşallah tatile eşinde gelir ondan da ayrı kalmamış olursun ama öyle yada böyle tatil iyi gelecek sana....
miğde bulantısı hiç yaşamayanda var... hiç belli olmaz canım... çok yolunda da gidebilir yani...öylede gitsin zaten... o kadar beklemişsin... gerçi katlanırız hepimiz tüm zorluklarına de mi? çünkü hepimiz çok bekledik... ve hala benim gibi bekleyenler var :)

maşallah büyüyor senin fasulye :) öpüyorum canım...

maşallah daha da yoluna girecek
kistin gitsin dk hapı işe yarayacak adetini de arttırır artık onu içmeyi kestikten sonraki ay bebeğin de gelebilir diye düşünüyorum örneklerini çok gördüm bu topikte :))

selam arkadaşlar, metformin kullanırken adet gecikir mi? l tecrübesi olanlar lütfen cevap yazın

selam metformine ben adetliyken başlamıştım adeti kesmedi ve sonra 5 ay içtim adet aralarını kısalttı işe yarıyor yani...
adet gecikmesinde ya yumurtan çatlamamıştır ya da hamilelik vardır

Son düzenleme:

detttt olsun kız öle deme
bızde duskunuz uykuya ama ben daha cok duskunum esımden
kılonuda ver bebekte yap
ben ıyı sayılırım canım kıst agrı yapıyor dusunuyorumda cıkolata kıstımı acaba 2 aydır gıtmedı ya ne bılım karısık duygular ıcındeyımmm :2:

ohoooooo 120 mı yazık yaaa adıler sankı bı halt edıyorlar ıkı bak gec bı ılac yaz gene gellllll Rabbım fazla aldıklarını baslarına tas etsınde kafalarına dussun delırıyorum

ayyy canım arkadasım ya ne kadar guzel konusuyorsunnn ınsallahhhhhhh ınsallahhhhhhh allahım hepımıze nasıp eder ınsallahhhhhhh
adetm cogalsın valla sıkıntı coook yapıo bana ..

bu kadar muhabbet yetsin bana yemek yapmam gerekli...öptüm

kolay gelsın bicim ne yemek yapcan bızede fıkır ver:)

filizzz dicem artıkın istedikde ne oldu yenı dogum yapan arkadasın halını gordukce ıcım parcalandı uykusuz sersefıl ooff kı ne off:))
uykuuuuuuuuu yasasın uykuuuu:))
ıyı dusun ıyı olsun yoktur cukucuku kıstımıstı gecer benımde adetım bıtmek uzere ama hala kasıgımda batma oluyor bende kıstmı var dıye dr a mı kosayım gıtmıycem hayıt olsun benım dr um

ohoooooo 120 mı yazık yaaa adıler sankı bı halt edıyorlar ıkı bak gec bı ılac yaz gene gellllll Rabbım fazla aldıklarını baslarına tas etsınde kafalarına dussun delırıyorum

hele bu ay verdıgım para resmen ıcıme oturdu
ıgne tedavısıne gıdıyorum dıye cıktım
sadece muayane oldum kıst oldugunu gordukk
ıgne olamıycagımı soyledı bır 2 muhabett ettık doktorla bu doktor aılemızın doktoru bızım ablamın amcakızının arkadasların dogumunu hep yaptı ..
neyse dogum kntrol hapı yazdı ve cıktıkk 120 tl verdımm normalde ıgne tedavısı ıcın gtsem 1 ayda verıyorsun 120 ben 1 gunde verdım hahaha ıcıme oturdu ahh ahh

yapmıyorum bıtkısel seylerı artık agzım yandı sogan yapayım dıyorum rahım duvarım ınce.........
kalakaldım baskada kur bana uymuyor hayıt yaptım prolaktınım yukselttı amannn rabbım ne zaman verırse ozaman olucak ne edımmm 1 sene daha beklerım en fazla sonra tüppppppp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…