Kızlar ya benim kasık ağrısı aşağı ingi bacağın üst iç kısmı ve kasığa doğru olan kısım ağrıo(( nedir bu sizce???
bu arada 5.gün çörekotu bal tarçına başladım 3 gün oldu, doktor kontrolüne gideceğim ama kist oluşma ihtimaline karşı.. benim önceki ayki kist de o yüzden oluşmuş olabilir.. düzenli ve adet günüyle kullanmadım ama demek ki her halükarda uyarıyoro yüzden doktor kontrollerini aksatmicem!
bu aralar da kist modası var sanki topikçe dkh ayı yapmışız kızlar :)) hayırlısı olsun hakkımızda yaa.. inşallah bebiş haberlerimiz de böyle eş zamanlı gelir :)
çok giremiyorum, girdikçe takip etmeye çalışıyorum.. kendinize ii bakın, iyi haftalarınız olsun! beni unutmayın :))
Kızlar ya benim kasık ağrısı aşağı ingi bacağın üst iç kısmı ve kasığa doğru olan kısım ağrıo(( nedir bu sizce???
bu arada 5.gün çörekotu bal tarçına başladım 3 gün oldu, doktor kontrolüne gideceğim ama kist oluşma ihtimaline karşı.. benim önceki ayki kist de o yüzden oluşmuş olabilir.. düzenli ve adet günüyle kullanmadım ama demek ki her halükarda uyarıyoro yüzden doktor kontrollerini aksatmicem!
bu aralar da kist modası var sanki topikçe dkh ayı yapmışız kızlar :)) hayırlısı olsun hakkımızda yaa.. inşallah bebiş haberlerimiz de böyle eş zamanlı gelir :)
çok giremiyorum, girdikçe takip etmeye çalışıyorum.. kendinize ii bakın, iyi haftalarınız olsun! beni unutmayın :))
canım 2.5 cm kucuk bır kıst adetle atılabılır tabıykıde
ama ben sızler gıbı cok cok dolu dolu adet olamıyorummmmmmmmmm
o yuzdende 2 aydır atamıyorumm eger bu ayda atamassam dusunemıyorum sonrasını......
he senın degılmıydı ben senın sandım canımm
anladm canım hayırlısı olsun hakkıında sevndımmmm cokk
aynen canım ıncır yemem lazımdı prolaktın var dıyede yıyemedım 2 adet yedım sadece ole yaniiii...
evet ondan oldu ıste canımm catlamadı ve kıst olarak kaldı 2 ay yaptım bıde ben duzenlı yedım hep
sagol canım benimm cok sagoll zorlu günlerimde yanımda oldunuzzz, iyi günümdee yanımda oldunuzz herseyimi paylastım sizlerleeonu dene bunu dene derken vücudumza iskence ediyoruz valla bazennn dikkatli olmak gerekiyor hayatımm
evet canımm attım cok sükür..benim adetim 6gün sürüyor, 7.günde lekelenme oluyor 8.günde bitiyor ama iste gel gör ki benimkide düzensizzz..
zaten kistim oldugu ay adet oldugumda sankii gitmis gibiydi ya da bana öyle geldii parca parca bir seyler düstü sankii ama bilemiyorum dedigim gibi banada öyle gelmis olabilir.. :26::26:
öyle düsünmee ama canımmm benimm atcaksınn tabii yapısık gibi yasıcak haliniz yok yaaaa :)))) gidici o merak etme dee benim bildigim bir damla da olsa adet olmus sayılıyorsun ama doktorun ne diyor peki bu duruma herhangi bir sey varmıymıss ilac vb..
selam arkadaşlar, metformin kullanırken adet gecikir mi? l tecrübesi olanlar lütfen cevap yazın
filiz napıyosun nasılsın canm bende burayı açtım eylül annelerinn doğum hikayelerini okuyodum.maşallah orda herkes çatır çatır normal doğum yapmış dr.ları normal doğuma yönlendirmiş herkese hangi şehirde yaşıyosunuz diye soruyorum.benm olduğum şehirde normal doğuma yönlendiren bi dr.bulamadım siz yurtdışındamısınız diyodum.yurtdışında son çare olarak yapılıyo ya sezeryan.ne güzelya bizim burda kesme heveslisi dr.lar.
canlar nasılsınızzzz misafirim geldi padadanak brunch yaptık abımler geldı ıyıde oldu :)
kızlar bu baltarcıncorekotu nu bende yaptım hemde yumurta buyutmek ıcın ıla alırken ama bende oyle cok etkısı olmadı ama catlatma ıgnesı fland kullanmıstım tabı 1 cık yumurtam oluyordu
haaa dıcem o kı bu karısımı kullanmanın sırası var ve bellı bı sure kullanıp catlatma ıcın havuc kurune gecılıyor sureklı btc karısımı yenmez sekerler catlatmaya gecmek lazım yapacak olan varsa arastırsın saracogluda oyle verıyordu galıba kuuru
ankarada da havalar bı sıcak bı soguk gunduz yanıyor gece coook serınlıyor bugunde ac kapa durumunda havaa
benım adet devam edıyor bıtmesı yakın yarın akupunktur ıcın hastaneye gıdıcem kılo vercemmmmm ınsallah durumlar boyl e kızcelerrr
ay canımm ıyıyım sen nasılsınn bırak okuma hayatım ya bosver okudkca ınsan kafasına daha cok takıyor
sana bısey dıyımmı benım doktorm asla sezeryan yaptırmıyor mecburı olmadıkca
aynı zamanda ablamında 2 cocugunu o dogurttu cunku ablam ılk cocuguna sezeryan ıstıyordu
korkuyordu doktor asla yaptırmam dedi senın normal dogum olucak dedı
amca kızımda korkuyordu oda sezeryan ıstedı onada yaptırmadı
hıc paragoz degıl doktorum hatta muayene ucretını param yok desen sorun degıl der yollar
cok sevıyorum ve cok guvenıyorum bende doktoruma ama gel gorkı ucret muayene cok pahalı asılama tüp altından kalkamayız dıye mecburı asılamayı baska yerde dusuncemm
nedır bu para derdınden cektıgımız ya sankı para kolay kazanılıuyor gıbı bızım sırtımızdan delı paralar kazanmaya calısıyorlarbızede yazık dr a gıdemıyoruz para derdınden
selam canım catlatma ıgnesı kullandıysan sorun olmaz kıst olusturmaz ben 2 ay cok duzenlı yedım tarıfe gore yaptımm
catlamayıp kıst bırakmıs bana maaleseff
ben corek otunu yaparken doktorada gıtmıstım kontrole adetten 3 gun sonra yumos 7mm di ne kadar cok buyumus dıye sevınıyordummhavuc ve ıncır karısımı kurune gecılıyor canım prolaktın sorunu olanlar uygulayamaz yazıyordu bızzat saracoglu sıtesınde bende uygulamadım nur topu gıbı kıstım oldu 2 aydır benle
hayırlı olsun zayıfla bakalım sonrada gelsın bebişş
Caniiiimmmm.. Valla ben erkendenuyuyup gece hortlayip sabah da erken kalkip sonrasinda gun icinde kisa kisa uykylar uyur oldum.. Komik haldeyim.. En yakin arkadaslarim yastik ve klozet :)))
Hamileligime valla bende inanamiyorum.. Usg goruntuleri olmasa yanmistim. Acip acip bakiyorum.. Gecen annem yeter eskittin cocugu baka baka dedi dusun halimi :)))
Midem bulaniyor ama cikarmiyorum. Dis fircasi cok rahatsiz ediyor sanirim onunla aramiz bozuldu :)) onun haricinde iyiyim. Anneme benzememek icin dua ediyorum, cunki o 3aydan sonra kusmalara basliyormus..
İste biz bu haldeyiz. Ufak bi tatil istiyorum bakalim. Belki babamla antalyaya gidecegiz.. Esimde gelirse otele gececegiz biz. İs durumuna bagli. Sayet gelemezse ben evlilik oncesi halim gibi babamla aile saadeti yasayacagim :)))) 10+3olduk biz bu arada zaman cok cabuk geciyor.. Allah'im tez zamanda dileyen isteyen herkese nasip etsin..
Cok opuyorum canim.. Arayi cok acma.. Telden giriyorum,yazim yanlislarim olduysa kusura bakma..
maşallah daha da yoluna girecekınsallah canm duzenledı bıle 28 gunde oluyorum bu ay 26 gunde oldum ıste onceden 30 31 gunde oluyordumm
acayıp bır kasık agrım var kıstımden dolayı sanırımmm oturup kalkınca batıyor resmen korktum acaba cıkolata kıstımı dedım ama
sanırımmm o adetlerde cok asırı bır agrı yaparmısss bıraz okudumda..
evet canım glıfor dogum kntrol hapı ve dostınex alıyorum suan kısmet yaa canım rabbım ne zaman verırse beklemeye mecburuz hepımızz
selam arkadaşlar, metformin kullanırken adet gecikir mi? l tecrübesi olanlar lütfen cevap yazın
evettt sonra gelsın bebekler amann gelmesın ıstemıyorum cokkk zor ıs uykusuzluk bız esımle uykuya delı duskunuz gunde 15 saat uyur aman az uyuduk der bırkac saat daha uyuruz o kadar mıymırık durumdayız ben daha az esıme gore ama :=))) nasıl yaparız uykusuz bı bebekle ıstemıyorum vazgectım kılo vereyım sımdılık o kadar :)) sen nasılsınnn sekerkarısık mı yapılıyormus havucla tam hatırlamıyorum ama bı havuc mevzu vardıı
ah sorma tatlım ya benım doktorum 120 tl muayenesii
allah yardımcımız olsun kolay kazanılmıyor para..
devlete gıttım hıc ılgılenmedıler ve kucucuk kızlar baktılar uyuz oldum ne dedıgı bellı nede bılgısı vardı
maşallah daha da yoluna girecek
kistin gitsin dk hapı işe yarayacak adetini de arttırır artık onu içmeyi kestikten sonraki ay bebeğin de gelebilir diye düşünüyorum örneklerini çok gördüm bu topikte :))
bu kadar muhabbet yetsin bana yemek yapmam gerekli...öptüm
detttt olsun kız öle deme
bızde duskunuz uykuya ama ben daha cok duskunum esımden
kılonuda ver bebekte yap
ben ıyı sayılırım canım kıst agrı yapıyor dusunuyorumda cıkolata kıstımı acaba 2 aydır gıtmedı ya ne bılım karısık duygular ıcındeyımmm :2:
ohoooooo 120 mı yazık yaaa adıler sankı bı halt edıyorlar ıkı bak gec bı ılac yaz gene gellllll Rabbım fazla aldıklarını baslarına tas etsınde kafalarına dussun delırıyorum
kolay gelsın bicim ne yemek yapcan bızede fıkır ver:)
filizzz dicem artıkın istedikde ne oldu yenı dogum yapan arkadasın halını gordukce ıcım parcalandı uykusuz sersefıl ooff kı ne off:))
uykuuuuuuuuu yasasın uykuuuu:))
ıyı dusun ıyı olsun yoktur cukucuku kıstımıstı gecer benımde adetım bıtmek uzere ama hala kasıgımda batma oluyor bende kıstmı var dıye dr a mı kosayım gıtmıycem hayıt olsun benım dr um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?