Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

filizcim valla bende acıdım sende calısmıyorsun heralde, calıssaydım yıne bı nebze ıcım rahat olurda calısmadan o kadar pahalı dr a hıccc gıdemem ben en fazla 32 tl verıyorum dr a ama oda cok gorunuyor bana ayda 2 yada 3 gıtmek zorunda kalıyordum toplamda 100 tl yı buluyor nerdeyse o nedenle gıtmıyorum zaten kılo vermemıs oluyodu dr bende en ıyısı once kılo vereyım dedım dr moktor ısını bıraktım kadın dogum dr unu bıraktım akupunktur dr uyla hasır nesır olcam aıle dr ındıım yapsın bıraz kız o ne oleeeee

olabılır canım ben bılemuıyorum uygun mu degıl mı ama yapam benımde bı tarafım yansın bırakırım hahaha
kız hayırlısı hakkımızda acelemız yok olsa noluurrrrr dımı ahanda mıllet geldı hosgeldınız kızlarrr

canım benım calısmıyorum evet evdeyım ama napıyım kı hıc bır doktor yeterlı gelmıyor ya sert yada sorumsuz suratıma bıle bakmıyorlar ıyı bır doktor bulabılsem bırakıcam ama cevremde hıc guzel doktor yok maalesef devlete hıc gıtmem randevu al gıt et coook zor oluyor hemde cok terslıyorlar ben gelemem oyle seye pat dıye yapıstırırım cevabını kavga ederım yani
yok be canım ozel hastANede degıl ozel muayenesı var adamın ındırım bıle ıstenmez oyle yerlerde cekınır eşim
zaten asılama evresınde gıtmem canım ben sadece asılama ucretı 2.500 ıgnelerle dusunemıyorum hıc o yzden topıkte actım yasadıgım yerde doktor sordum ama saolsunlar cok yzan olmamıs

oooff kı ne offfff kız burda buyuk dogum var kızın bırıyle konustum orda tup yapıslar sonra gerek olur dıyede 2 yumurtasını dondurmuslarr sadece 700 tl tutmus ılaclarla falannnn super dedımmm devlet hastanesı olunca cokk ucuz oluyor sekerr

ben ınan 500 tl sadece ıgne tedavıme verdım 2 ay once
bıdakı aya gene vercemm ıcım acıyor bakma verıyor esım ama doktorumu sevıyorum ama ıyı doktor bulursam bırakıcam mecburii canım devlete gıttım ben 2kere hıc ılgı yok alaka yok aynı odada 3 kısıyız ayy cok utandım cekındımm sacmalıkdan baska bırsey deıl bulsam tavsıye uzerıne ıyı doktor ıyı ılgılenen bakan anlayan gıderım
doktorlar bıle basından savuyor artık :2:

ay suraya bak 7 kullanıcı okuyor 5 zıyaretcı 2 onlıne nerdesınız beeee gelın kızlar

ay suraya bak 7 kullanıcı okuyor 5 zıyaretcı 2 onlıne nerdesınız beeee gelın kızlar

canımcım ben cıkıyorum arkadas agırdı gezmeye gıdıyoruz hakkın var bazı devlet hastanelerı ozel gıbı bazıları cehenem
neyse hadı optum kızlar hemen uye olun sohbete katılın hadı bakımmmm

tamam canım gorusrz iyi gezmeler
bende kocamı beklıyorum dukkandan gelsede acıktım yemege gıdıcektık
bana hep cehennem olanlar denk geldı

Şöyle bı okuyunca filiz ile senin paraları benım doktorumun ve hastanenın elını ayagını öpesim geldı
Giriş 27 lıra ama öğretmen oldugum ıcın 12 lıraya duşuyor. Mesela pazartesi muayene oldum dıyelım doktorum cuma tekrar cagırdı, o gun yanı cuma para vermıyorum.ilk kayıttan ıtıbaren 10gun ıcınde tekrar gıdılıyorsa kontrol adı altında girişte para verılmıyor.Zaten iğnelerle ugrasırken dr.3 ya da 4 kez cagırıyor. Çok şükür tek lira cıkmıyor cebımızden.
Tek sorun yol, 1 saat uzaklıkta. O kadar da olsun.:26: Hem doktorum iyi hem hastanem şükür, darısı başınıza.
Maddi acıdan ağır gelır yoksa bıze de

canım hiç merak etme en güzel şekilde kavuşacaksın bebeğine, tabiki hayırlısı ne ise o olsun.se elinden geleni yapıp bekliyorsun , sezeryan olacaksa demekki sizin için hayırlısı bu demekmiş.geçen bir arkadaşa 3,300 demişler çocuk doğmuş 2,900 yani çok yanılabiliyorlar.annemin bir komşusu var kadın anlatıyor 4,500 kilo doğmuş bebeği normal doğum yapmış bir tanede dikişi yok.şimdiki doktorlar hemeen sezeryan diyor. eğer senin çatın müsaitse normal yapamaman için hiç bir sebep yok. canım benimde doktorum hastaneden ayrıldı, çok sinirlerim bozuldu, aynı hasatanedeki başka doktora yönelndirdi bende ona gidicem bakalım adam ilgilenecekmi yani kendi doktoruma doğum yapamıycam herhalde vardır bundada bir hayır.

canım hiç merak etme kistin gidecek inşallah.bu süreçleri atlatacaksın.ve bebeğin gelecek.benimde 1sene 10 ay sonra filan oldu. yani neredeyse 2 seneye yakın . ama artık umruma gelmiyordu hani insanda bıkkınlık yorgunluk olur ya ondan artık umruma gelmiyordu , her ay beklemeyi sadece yaşayan bilir.insanlara düşünmüuyoruz demekle en iyisini yapıyorsun. ben salak gibi saklamadım, ama acıyarak bakan gözlerden nefret ediyordum.

tatlım maşallah size doğum hikayeni merak ediyorum canım.ay canım bu karışamaları malesef hepimiz çekicez galiba ne yapalım biraz iader onlar gidince, her geçen gün sen oğluşunun tadına biraz daha varıcaksın baş başa.

canım bal , tarçın çörek otu yumurtsaları geliştirdiği için oluyordur. bende de olmuştu ama regl olmuştum.gebelik olmamıştı. o bitince çatlaması için incir+ havuç suyu iç.

selam tebrik ederim hamileliğini daha çok yeni galiba de mi? hayırlısı olsun yolun uzun, sağlıkla geçsin ve bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah...

sağ olasın canım, teşekkür ederim.evet 1 hafta oldu öğreneli. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..

canımmmm selaMMM SENDEMI hamıssınn ben daha yenı goruyorummmmmmmmmm cok ama cok sevındmmmm rabbım hayırlısını versın canım benımm

evet canım.. testlerim pozitif ama daha ultrasondan bakılmadı. 4 gün sonra gidecğm doktora.. Hepimiz için hayırlısı olsun...

canm maşallah 4.5kilo ile doğum yapıp dikişi olmayana.şimdi normal doğumda bebek küçük olsada uğraşmamak için kesiyolar hemen.iyi bi dr.a denk gelmek lazım.doktorun nereye gitti canm.bi bak canm diğer dr.a memnun kalmazsan biran önce güveneceğin başka dr.bul.bundada vardır bi hayır diye düşünmek en güzeli canm tabi.çünkü biz bilemeyiz bazen hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayır olabiliyo.
ben doğumdan çok doğum sonrasını düşünüyorum en çok.manyakmıyım neyim.kendi kendimi strese sokmamda üstüme yok.bugün eşim kayınvalide hanmla konuşuyo.kadın beni sormuyoda bebiş nasıl diyo.bende duramam zaten bebişmi var ortada diyorum hemen beni sormuyoda bebişi soruyo diyorum.eşimde sinir olur o telefonla konuşurken benm ordan konuşmama olursa napıyım düzgün sorsun.sinir oldum.annem babam arayınca nasılsın bi sıkıntın yokmu diye sorarlar onlar bebiş nasıl diyo.tamam doğsun sor şimdi doğumu bekleyen benm dimi.offf doğummda felan gelecekler başıma gelde sinir olma ya.hiç umursamıcam yoklarmış gibi davrancam onlara.madem onlar benle deil torunlarıyla ilgileniyo bende onlarla ilgilenmicem.inşallah hemen giderler.

başka br topikte daha yazmıştım oradaki arkadaş da hamilelik olabilir diye yazmış. nasıl heyecan bastı anlatamam. arabam olsa nöbetçi eczane arayıp test alıp yapacağım o derece. bakalım yarın olsun hele. teşekkür ederim cevap için

ınsallah canım benım ınsallah benımde senın gıbı olurda kalırım 1 sene 10 ayımda
aynen oyle her ay adetı bekle gelmedımı umutlan sonra gelsın adet isyan et bıktımmm valla yasamayan bılemıyor o yuzde hıcbır arkadasım benım anlamıyorr kımseye anlatamıyorsunn ıykı sızler varsınızz
cvr saka gıbı ya hamıle kaldıgını hatırlıyorummmmmm suan 62 gunun kalmıs yaa rabbıme sukur bınlercee...
ben hep sakladım halaada saklıyorumm ınsanların bakması dusunmelerı benıde rahatsız eder..
hemen ay bunun cocugu olmuyor dıye dusunmelerını ıstemem ..
rabbımmm bızım yardımcımız olsunn

tamam canım gorusrz iyi gezmeler
bende kocamı beklıyorum dukkandan gelsede acıktım yemege gıdıcektık
bana hep cehennem olanlar denk geldı

vay vay vayyyy son romantık aksamlarını yasa sen yakında beben gelır eve baglar sızı hahahah :))
cehennem yapanlar oraları cehenneme dussunler emıı

canım senın hastabne dr bedava bızdede 10 gun mevzu var tabı ama adetın 2. gunu gıtsemde dr hap yazdıktan sonrakı surecte yumurtam zor buyudugunden bırkac kez gıdıyorum bu bırkacın bırkacıda 10 gunu gecer yenıden para oderım sonra yumurta ısı gecer bıterdı bırazda erken adet olurdum o 10 gun bıter ben bu s efer adet olur yenıden gıderdım ayda 2 kez kesın hatta bazen 3. parayıda odemek durumunda kalıyordum ee haplarda paraynan ıyıe pahalı oluyorıdıııı:) aman bu kıloyla dr moktor gormek ıstemıyorum yıterr ya dedımm ınsallah vercem sana kolaylıklar dılıyorum canım asılamaya ne kaldı senın...

vay vay vayyyy son romantık aksamlarını yasa sen yakında beben gelır eve baglar sızı hahahah :))
cehennem yapanlar oraları cehenneme dussunler emıı
yok kız ne romantıgı evdekı yemek yarına kalsın dıye yemege goturttum yarın malum temızlık bıde yemekle ugrasmıyım ayy bebegım gelsındeeeeee evımden cıkmıyım 1 2 ay farketmez ben hıc sıkılmam evde annem abim aynı bınadayız yengemlede anlasırız cok ıyı daha ne olsun offfffffffff
şu kistim bır gıtsınde varsın 1 2 ay daha olmasın
cok agrı yapıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…