hele bu ay verdıgım para resmen ıcıme oturdu
ıgne tedavısıne gıdıyorum dıye cıktım
sadece muayane oldum kıst oldugunu gordukk
ıgne olamıycagımı soyledı bır 2 muhabett ettık doktorla bu doktor aılemızın doktoru bızım ablamın amcakızının arkadasların dogumunu hep yaptı ..
neyse dogum kntrol hapı yazdı ve cıktıkk 120 tl verdımmnormalde ıgne tedavısı ıcın gtsem 1 ayda verıyorsun 120 ben 1 gunde verdım hahaha ıcıme oturdu ahh ahh
yapmıyorum bıtkısel seylerı artık agzım yandı sogan yapayım dıyorum rahım duvarım ınce.........
kalakaldım baskada kur bana uymuyor hayıt yaptım prolaktınım yukselttı amannn rabbım ne zaman verırse ozaman olucak ne edımmm 1 sene daha beklerım en fazla sonra tüppppppp
filizcim valla bende acıdım sende calısmıyorsun heralde, calıssaydım yıne bı nebze ıcım rahat olurda calısmadan o kadar pahalı dr a hıccc gıdemem ben en fazla 32 tl verıyorum dr a ama oda cok gorunuyor bana ayda 2 yada 3 gıtmek zorunda kalıyordum toplamda 100 tl yı buluyor nerdeyse o nedenle gıtmıyorum zaten kılo vermemıs oluyodu dr bende en ıyısı once kılo vereyım dedım dr moktor ısını bıraktım kadın dogum dr unu bıraktım akupunktur dr uyla hasır nesır olcamaıle dr ındıım yapsın bıraz kız o ne oleeeee
canım benım calısmıyorum evet evdeyım ama napıyım kı hıc bır doktor yeterlı gelmıyor ya sert yada sorumsuz suratıma bıle bakmıyorlar ıyı bır doktor bulabılsem bırakıcam ama cevremde hıc guzel doktor yok maalesef devlete hıc gıtmem randevu al gıt et coook zor oluyor hemde cok terslıyorlar ben gelemem oyle seye pat dıye yapıstırırım cevabını kavga ederım yani
yok be canım ozel hastANede degıl ozel muayenesı var adamın ındırım bıle ıstenmez oyle yerlerde cekınır eşim
zaten asılama evresınde gıtmem canım ben sadece asılama ucretı 2.500 ıgnelerle dusunemıyorum hıc o yzden topıkte actım yasadıgım yerde doktor sordum ama saolsunlar cok yzan olmamıs
oooff kı ne offfff kız burda buyuk dogum var kızın bırıyle konustum orda tup yapıslar sonra gerek olur dıyede 2 yumurtasını dondurmuslarr sadece 700 tl tutmus ılaclarla falannnn super dedımmm devlet hastanesı olunca cokk ucuz oluyor sekerr
ben ınan 500 tl sadece ıgne tedavıme verdım 2 ay once
bıdakı aya gene vercemm ıcım acıyor bakma verıyor esım ama doktorumu sevıyorum ama ıyı doktor bulursam bırakıcam mecburii canım devlete gıttım ben 2kere hıc ılgı yok alaka yok aynı odada 3 kısıyız ayy cok utandım cekındımm sacmalıkdan baska bırsey deıl bulsam tavsıye uzerıne ıyı doktor ıyı ılgılenen bakan anlayan gıderım
doktorlar bıle basından savuyor artık :2:
ay suraya bak 7 kullanıcı okuyor 5 zıyaretcı 2 onlıne nerdesınız beeee gelın kızlar
canımcım ben cıkıyorum arkadas agırdı gezmeye gıdıyoruz hakkın var bazı devlet hastanelerı ozel gıbı bazıları cehenem
neyse hadı optum kızlar hemen uye olun sohbete katılın hadı bakımmmm
filizcim valla bende acıdım sende calısmıyorsun heralde, calıssaydım yıne bı nebze ıcım rahat olurda calısmadan o kadar pahalı dr a hıccc gıdemem ben en fazla 32 tl verıyorum dr a ama oda cok gorunuyor bana ayda 2 yada 3 gıtmek zorunda kalıyordum toplamda 100 tl yı buluyor nerdeyse o nedenle gıtmıyorum zaten kılo vermemıs oluyodu dr bende en ıyısı once kılo vereyım dedım dr moktor ısını bıraktım kadın dogum dr unu bıraktım akupunktur dr uyla hasır nesır olcamaıle dr ındıım yapsın bıraz kız o ne oleeeee
canım hiç merak etme en güzel şekilde kavuşacaksın bebeğine, tabiki hayırlısı ne ise o olsun.se elinden geleni yapıp bekliyorsun , sezeryan olacaksa demekki sizin için hayırlısı bu demekmiş.geçen bir arkadaşa 3,300 demişler çocuk doğmuş 2,900 yani çok yanılabiliyorlar.annemin bir komşusu var kadın anlatıyor 4,500 kilo doğmuş bebeği normal doğum yapmış bir tanede dikişi yok.şimdiki doktorlar hemeen sezeryan diyor. eğer senin çatın müsaitse normal yapamaman için hiç bir sebep yok. canım benimde doktorum hastaneden ayrıldı, çok sinirlerim bozuldu, aynı hasatanedeki başka doktora yönelndirdi bende ona gidicem bakalım adam ilgilenecekmi yani kendi doktoruma doğum yapamıycam herhalde vardır bundada bir hayır.canm dr. sezeryan yapmak istediği için sezeryan dedi yoksa sezeryanlık bi durumum yok.sadece bebek büyük diyo oda kesin olmadığı için ısrar edemiyo sezeryan diye.ben normal olması için günümün dolmasını beklicem baktım hala sancım ya da bişeyim yok ozaman sezeryan olurum ama şimdi daha günüm dolmadan niye sezeryan olayımki belki de normal olacak.perşembe kontrolüm vardı işte dr.muayene etti çatıya inmemiş dedi istersen yarın gel sezeryan yapayım diyo.normal istersen bekleyebilirsin dedi bende beklicem dedim ozaman 3güne bi gel muayene edyim dedi pazartesi tekrar gidicem işte.öyle işte canm dua ediyorum bekliyorum Rabbim hakkımda hangisi hayırlısıysa onu ver diye.
canım hiç merak etme kistin gidecek inşallah.bu süreçleri atlatacaksın.ve bebeğin gelecek.benimde 1sene 10 ay sonra filan oldu. yani neredeyse 2 seneye yakın . ama artık umruma gelmiyordu hani insanda bıkkınlık yorgunluk olur ya ondan artık umruma gelmiyordu , her ay beklemeyi sadece yaşayan bilir.insanlara düşünmüuyoruz demekle en iyisini yapıyorsun. ben salak gibi saklamadım, ama acıyarak bakan gözlerden nefret ediyordum.
yok canım ne 6 ayı kız 6 ay olsa takarmıyım hıcc1 sene 8 9 ay oldu cocukk olmadıgı hala umudum var hıcc olumsuz dusunmıycem vardır elbet sebebi...aynen canımmm kıstım gıtsın son 1 sefer daha ıgne tedavısı olucamm ekimde...
ahh canım! annen olsa sıkıntı olmazda ınsan kaynanasından cekınır yanı ben cekınırım gogsumu acıyım rahat edemem yani oda bır anne ama yapamam sanırımhıc korkma senn koskoca dogumu yapıcaksınnnnn onumu kaldıramıycan en fazla 1 ay ıdare edıceksın sonra rahatsınnnn bebegınleeee sennn onları dusunnnn.....bebek ele avuca gelınce rahatlıcaksınnn canım kasma bosver umursama valla ıcınden ne gelıosa oyle yasa ay o bu su uzulcek dıye bakma olan hep bızlere oluyorrr bu hayatta zaten aman o kırılmasın aman bu kırılmasın hep ben yada biz kırılan olyoruzzzzzzzzz..... ( ne cok dolmusum bende)
tatlım maşallah size doğum hikayeni merak ediyorum canım.ay canım bu karışamaları malesef hepimiz çekicez galiba ne yapalım biraz iader onlar gidince, her geçen gün sen oğluşunun tadına biraz daha varıcaksın baş başa.Filiz hosgeldin canim kıstın de en kısa zamanda gider tedaviye gerek kalmadan melegin gelir insallah
Gecen gece dogum hikayemi yazdım ama silindi
En kısa zamanda yazacağım simdi oğlum uyuyor uyanmadan yazarım insallah
Telefondan cok zor oluyor cunku!
Bngl canim cok az kalmış bencede bekle gunünü...
Dogumdan sonra o curcuna cok kotu
Bende sevmem oram buram görünsün ama kayınvalidem
Sagolsun yatak odama gecenin bı yarısı pat dalıyordu
Bı kapı cal demi! Yok doruk ağlıyor neden diye geliyordu
Bende emzirmeye çalışıyorum göğüsüm görünmesin diye uğraşıyorum
Dikişlerden oturamiyorum zaten
Aaa karnın çatlamış krem sürmedin mı yok yanlis oturmussun oyle olmaz
Ayyy deli etti beni zaten oğlum emmiyor uykusuzluk dikiş acısı bı de kaynana !!!
Cook zor canim ya insallah cok kalmaZlar
canım bal , tarçın çörek otu yumurtsaları geliştirdiği için oluyordur. bende de olmuştu ama regl olmuştum.gebelik olmamıştı. o bitince çatlaması için incir+ havuç suyu iç.Kızlar ya benim kasık ağrısı aşağı ingi bacağın üst iç kısmı ve kasığa doğru olan kısım ağrıo(( nedir bu sizce???
bu arada 5.gün çörekotu bal tarçına başladım 3 gün oldu, doktor kontrolüne gideceğim ama kist oluşma ihtimaline karşı.. benim önceki ayki kist de o yüzden oluşmuş olabilir.. düzenli ve adet günüyle kullanmadım ama demek ki her halükarda uyarıyoro yüzden doktor kontrollerini aksatmicem!
bu aralar da kist modası var sanki topikçe dkh ayı yapmışız kızlar :)) hayırlısı olsun hakkımızda yaa.. inşallah bebiş haberlerimiz de böyle eş zamanlı gelir :)
çok giremiyorum, girdikçe takip etmeye çalışıyorum.. kendinize ii bakın, iyi haftalarınız olsun! beni unutmayın :))
selamtebrik ederim hamileliğini daha çok yeni galiba de mi? hayırlısı olsun yolun uzun, sağlıkla geçsin ve bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah...
canımmmm selaMMM SENDEMI hamıssınn ben daha yenı goruyorummmmmmmmmm cok ama cok sevındmmmm rabbım hayırlısını versın canım benımm
selam arkadaşlar, metformin kullanırken adet gecikir mi? l tecrübesi olanlar lütfen cevap yazın
canım hiç merak etme en güzel şekilde kavuşacaksın bebeğine, tabiki hayırlısı ne ise o olsun.se elinden geleni yapıp bekliyorsun , sezeryan olacaksa demekki sizin için hayırlısı bu demekmiş.geçen bir arkadaşa 3,300 demişler çocuk doğmuş 2,900 yani çok yanılabiliyorlar.annemin bir komşusu var kadın anlatıyor 4,500 kilo doğmuş bebeği normal doğum yapmış bir tanede dikişi yok.şimdiki doktorlar hemeen sezeryan diyor. eğer senin çatın müsaitse normal yapamaman için hiç bir sebep yok. canım benimde doktorum hastaneden ayrıldı, çok sinirlerim bozuldu, aynı hasatanedeki başka doktora yönelndirdi bende ona gidicem bakalım adam ilgilenecekmi yani kendi doktoruma doğum yapamıycam herhalde vardır bundada bir hayır.
canım hiç merak etme kistin gidecek inşallah.bu süreçleri atlatacaksın.ve bebeğin gelecek.benimde 1sene 10 ay sonra filan oldu. yani neredeyse 2 seneye yakın . ama artık umruma gelmiyordu hani insanda bıkkınlık yorgunluk olur ya ondan artık umruma gelmiyordu , her ay beklemeyi sadece yaşayan bilir.insanlara düşünmüuyoruz demekle en iyisini yapıyorsun. ben salak gibi saklamadım, ama acıyarak bakan gözlerden nefret ediyordum.
tatlım maşallah size doğum hikayeni merak ediyorum canım.ay canım bu karışamaları malesef hepimiz çekicez galiba ne yapalım biraz iader onlar gidince, her geçen gün sen oğluşunun tadına biraz daha varıcaksın baş başa.
canım bal , tarçın çörek otu yumurtsaları geliştirdiği için oluyordur. bende de olmuştu ama regl olmuştum.gebelik olmamıştı. o bitince çatlaması için incir+ havuç suyu iç.
oh oh maşallah canım ya iyi olmanıza çok sevindim...
inşallah tatile eşinde gelir ondan da ayrı kalmamış olursun ama öyle yada böyle tatil iyi gelecek sana....
miğde bulantısı hiç yaşamayanda var... hiç belli olmaz canım... çok yolunda da gidebilir yani...öylede gitsin zaten... o kadar beklemişsin... gerçi katlanırız hepimiz tüm zorluklarına de mi? çünkü hepimiz çok bekledik... ve hala benim gibi bekleyenler var :)
maşallah büyüyor senin fasulye :) öpüyorum canım...
maşallah daha da yoluna girecek
kistin gitsin dk hapı işe yarayacak adetini de arttırır artık onu içmeyi kestikten sonraki ay bebeğin de gelebilir diye düşünüyorum örneklerini çok gördüm bu topikte :))
selam metformine ben adetliyken başlamıştım adeti kesmedi ve sonra 5 ay içtim adet aralarını kısalttı işe yarıyor yani...
adet gecikmesinde ya yumurtan çatlamamıştır ya da hamilelik vardır
evet canım.. testlerim pozitif ama daha ultrasondan bakılmadı. 4 gün sonra gidecğm doktora.. Hepimiz için hayırlısı olsun...
amin canım ınsallah senın ıcınde hayırlısı olurda mınıgının kalp atıslarınıda duyarsınnn
tamam canım gorusrz iyi gezmeler
bende kocamı beklıyorum dukkandan gelsede acıktım yemege gıdıcektık
bana hep cehennem olanlar denk geldı
Şöyle bı okuyunca filiz ile senin paraları benım doktorumun ve hastanenın elını ayagını öpesim geldı
Giriş 27 lıra ama öğretmen oldugum ıcın 12 lıraya duşuyor. Mesela pazartesi muayene oldum dıyelım doktorum cuma tekrar cagırdı, o gun yanı cuma para vermıyorum.ilk kayıttan ıtıbaren 10gun ıcınde tekrar gıdılıyorsa kontrol adı altında girişte para verılmıyor.Zaten iğnelerle ugrasırken dr.3 ya da 4 kez cagırıyor. Çok şükür tek lira cıkmıyor cebımızden.
Tek sorun yol, 1 saat uzaklıkta. O kadar da olsun.:26: Hem doktorum iyi hem hastanem şükür, darısı başınıza.
Maddi acıdan ağır gelır yoksa bıze de
yok kız ne romantıgıvay vay vayyyy son romantık aksamlarını yasa sen yakında beben gelır eve baglar sızı hahahah :))
cehennem yapanlar oraları cehenneme dussunler emıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?