yok kız ne romantıgıevdekı yemek yarına kalsın dıye yemege goturttum yarın malum temızlık bıde yemekle ugrasmıyım ayy bebegım gelsındeeeeee evımden cıkmıyım 1 2 ay farketmez ben hıc sıkılmam evde annem abim aynı bınadayız yengemlede anlasırız cok ıyı daha ne olsun offfffffffff
şu kistim bır gıtsınde varsın 1 2 ay daha olmasın
cok agrı yapıooo
nabersınız fıstıklar gununuz nasıl gectı fılız yımege gıttınızmı bakıyımm:)
bıbek annesı olacak tunss cum ne zaman ankaraya yolculukk
:)))) zorakı romantıkkkkleer sızı
gelsınde gorr afakanlar bassın evde hep ole dıyorlar dogurunca sıkıntı yapıyor ev mıletısende yapmaz ınsallah
ohhh yenge falan anne aıle saadetı bende aıle falan pek yok seker bana burda gelcek gıdecek yardımcı olmaya caqlısacak bı kocam bıde sadıcım var baskada kımsemm yok(
kıste takma gecer gıder yakında
Selaaaammm..
Filizcin telden cin iskencesi gibi valla.. Kardesimin pc de uzay araci gibi dokunmaya korkuyorum. Kendi laptopumu da usendim tasimaya kaldim el kadar telefona :))
Benimde kustim cok agrirdi.. Ama benim cok riskli idi.. Patlama ihtimali cok yuksekti kanama yapmisti yumurtalikta.. Acillik olmustum hatta acilde doktor apandist sanmisti ameliyata alacakti ve bi de bhcg degerimde 7kusur cikmisti bi de acilde gebe olabilirsiniz demislerdi dudun bendeki anlam karmasasini.. Ama ginera kullandim gecti onunla.. Sende insallah kurtulursun kolaylikla.. İki adette ancak yok olmustu..
Yelkenli canimcim annecigimin evi pek rahat.. Eylul sonunda donecegim kismetse.. Gelir gelmez goruselim senle olur muuuu?
Selaaaammm..
Filizcin telden cin iskencesi gibi valla.. Kardesimin pc de uzay araci gibi dokunmaya korkuyorum. Kendi laptopumu da usendim tasimaya kaldim el kadar telefona :))
Benimde kustim cok agrirdi.. Ama benim cok riskli idi.. Patlama ihtimali cok yuksekti kanama yapmisti yumurtalikta.. Acillik olmustum hatta acilde doktor apandist sanmisti ameliyata alacakti ve bi de bhcg degerimde 7kusur cikmisti bi de acilde gebe olabilirsiniz demislerdi dudun bendeki anlam karmasasini.. Ama ginera kullandim gecti onunla.. Sende insallah kurtulursun kolaylikla.. İki adette ancak yok olmustu..
Yelkenli canimcim annecigimin evi pek rahat.. Eylul sonunda donecegim kismetse.. Gelir gelmez goruselim senle olur muuuu?
canım gıttık evet ama yıyemedım maalesef ates basması mıde bulantısı bıde ben dün afedersın ama cok fena kustum
dogum kntrol hapı bana hıc ıyı gelmedı mıdemı coook bulandırıyor :26:
inşallah yapmaz bendegelsın yeterkiiiiiiiiiiiiii
ayy bebegım yaa nıe aılen yok uzaktamı kıyamam yaa cok zorr kocana 4 elle sarıl ozaman sende
Yelkenlim canim ozluyor ozlemez olur mu ama elden bisi gelmez.. Mecbur katlanacak.. Cok katlanamiyorsa anasina baktiraydi.. :)))
Filiz valla pek iyi bakiyorum kendime de kilo en buyuk korkum.. Kontrolu elden kaybetmemek adina cabaliyorum.. İnsallah doktorumun istedigi gibi ilk 4ayimi hic kilo almadan tamamlayabilirim..
Ginera cok etkili bi ilac.. Beni psikolojik olarakda cok zora sokmustu.. İnsallah cabucak kuculur..
Bana musade canlar.. İyi uykular diliyorum hepinize.. Gorusmek uzere
annem babam vefat ettıler fılızcım 5 kardesız bız hepımız ayrı sehırlerde yasıyoruz akraba ılıskılerım sıcak degıldır arkadas canlısıyım daha cok akrabadan haz etmıyorum herseye karısan luzumsuz ınsanlar olduda benım akrabalar hep o nedenle yok yanı ank da zaten yok bırkac arkadas hepsı bu esımle kıckıcayız genelde:))
kız sankı ılac mıde bulantısı yapmamısda hamıleymıssın gıbı belırtılersoluyosun dr bebegı kıst sanmasın sısedıbı gozlugu yoktu dr un degılmııı:)
Yelkenlim canim ozluyor ozlemez olur mu ama elden bisi gelmez.. Mecbur katlanacak.. Cok katlanamiyorsa anasina baktiraydi.. :)))
Filiz valla pek iyi bakiyorum kendime de kilo en buyuk korkum.. Kontrolu elden kaybetmemek adina cabaliyorum.. İnsallah doktorumun istedigi gibi ilk 4ayimi hic kilo almadan tamamlayabilirim..
Ginera cok etkili bi ilac.. Beni psikolojik olarakda cok zora sokmustu.. İnsallah cabucak kuculur..
bugunde oyle oldumm mıdem bulandı yemegı yerken bıraktım cogunu :44:
yok kıs2 3 doktora gıttım ben oncesınde pko oldugumu hıc bırı anlamadı bu 1 bakmada anladı
ne bebegi tatlım koskocaman kisto bana ben ona bakıoduk
allah rahmet eglesın canım nur ıcınde yatsınlar..
en buyuk korkum aıleme bısey olması cunku aıleme cok baglıyım:18:
bızde 4 kardesiz yetıyor kardesler
akrabaya gerek yok
ben akrabalarımdan cogunu sevmemmmm cıkarcı ınsanlar ıste hepsini at çöpe
benımde evlenınce gıttı arkadas cevrem azaldı hepsı uzak evlendıler
2 3 arkadasım vardır cok deıll ıste bırde en buyuk sırdaşımm sızlerr yetıyorr bana
yelkenlı kız canım cok optum senı ıyı gecleer bende kacıyorummmm
uykum cok geldı yarın gorusrz hoscakal.
bugunde oyle oldumm mıdem bulandı yemegı yerken bıraktım cogunu :44:
yok kıs2 3 doktora gıttım ben oncesınde pko oldugumu hıc bırı anlamadı bu 1 bakmada anladı
ne bebegi tatlım koskocaman kisto bana ben ona bakıoduk
allah rahmet eglesın canım nur ıcınde yatsınlar..
en buyuk korkum aıleme bısey olması cunku aıleme cok baglıyım:18:
bızde 4 kardesiz yetıyor kardesler
akrabaya gerek yok
ben akrabalarımdan cogunu sevmemmmm cıkarcı ınsanlar ıste hepsini at çöpe
benımde evlenınce gıttı arkadas cevrem azaldı hepsı uzak evlendıler
2 3 arkadasım vardır cok deıll ıste bırde en buyuk sırdaşımm sızlerr yetıyorr bana
okadarda olsun canımm kocanın tarafıda cok olsun anlasabılıosann o taraflada sorun yokamin canım aminnnn
evet bızde kardes kardese baskada yok esımın aılesı bıraz kalabalıkca ama bayramdan bayrama fazla gelıyorlar :))
kardes bırakac arkadas o kadar evet cogumuz aynı durumdayız demek kııı
benmde en büyük korkum o canm.hep dua ederim bunn için.Allahım annemi babamı başımdan eksik etme eşimin ailesine beni muhtaç etme diye.çünkü onlar annemin a'sı babamın b'si olamazlar.annem babam benm gözümden anlar halimi onların umrunda olmaz ama saolsun eşimde anlar konuşmadan anlar içimdekini.bu çok önemli bence bazı insana anlatırsında anlamaz hala seni.
benm arkadaşlarımda hep uzakta evlendiler öyle olunca insan belli bi süre sonra kopuyo ya da telefonla nereye kadar herkesin kendine göre derdi var.gözden uzak olan gönüldende uzak oluyo.
okadarda olsun canımm kocanın tarafıda cok olsun anlasabılıosann o taraflada sorun yok
bende cok korkarımmm aıleme bısey olursa dıye oyle yada boyle bırgun hepımız yasıycaz olumü ama ne bılıyım aılem hele babama cok duskunumdur
kımse kendi anne ve babamız gıbı olamaz!!
ne guzel canım eşin anlıyorsa bırak onlarda anlamasınlar
koptuk kı bırbırımızden hep cunku uzaktalar ha dıyınce gıdılmıyor ıste telefonlada dedıgın gıbı nereye kadar o yuzden calısmayıncada cevre edınemıyorsun pek zaten bınamdakı ınsanlarda ailemm amannn yetıyor bana bosver olmayı versın burası var cok sukur
buarada coooooooooooookkkk az kaldı ya dogumaa şaka gıbı sancın yokmu hayatımmm
evet canm ölümü hepimiz yaşıcaz ama Allah onunda hyırlısından versin.Allahtan eşim anlar halimden onları boşvereyim diyorum da işte yapamıyosunki boşveriyom boşveriyom gün geliyo patlıyosun.amaaaan patlasanda etsende noluyo sanki üzülen ben oluyorum onlara bişey olduğu yok.ya salında biraz umursamaz olsam herşey çok güzel olcakta ben onu yapamıyom.aman çalışınca noluyo sanki çalıştığın ortamda canciğer arkadaş olunmuyo birine derdini anlatamıyosun.anlatsan gün geliyo derdini yüzüne vuruyo.belkide benm çalıştığım ortam öyle.çokta abartmıyım kötü insan deiller ama sadece arkadaşlıklar o ortamda kalıyo okul dışında görüşmüyorum hiçbiriyle.ama üniversitedeki arkadaşlıklar farklıydı ordan hala görüştüğüm ve her derdimi anlatabileceğim arkadaşlerm var ama uzak işte.amaaan burası var çok şükür yetiyo bize dimi.
evet canm 3günüm kalmış bak takvimimde bende hala bişey yok:)bugün kontrole gidicem bakalım ne dicek dr.efendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?