Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tuncss gene uyku tutmadı heralde
şşşttt kıs sana yazıyoruz okumuyormusun gecmısı telefondan zor oluyor dımı gırmek
buarada kist sendede agrı yapıyormuydu canım ya ben yerımden kalktıgımde bıle batıyor devamlı :2:

nabersınız fıstıklar gununuz nasıl gectı fılız yımege gıttınızmı bakıyımm:)
bıbek annesı olacak tunss cum ne zaman ankaraya yolculukk

:)))) zorakı romantıkkkkleer sızı
gelsınde gorr afakanlar bassın evde hep ole dıyorlar dogurunca sıkıntı yapıyor ev mıletı sende yapmaz ınsallah
ohhh yenge falan anne aıle saadetı bende aıle falan pek yok seker bana burda gelcek gıdecek yardımcı olmaya caqlısacak bı kocam bıde sadıcım var baskada kımsemm yok (
kıste takma gecer gıder yakında

Selaaaammm..
Filizcin telden cin iskencesi gibi valla.. Kardesimin pc de uzay araci gibi dokunmaya korkuyorum. Kendi laptopumu da usendim tasimaya kaldim el kadar telefona :))
Benimde kustim cok agrirdi.. Ama benim cok riskli idi.. Patlama ihtimali cok yuksekti kanama yapmisti yumurtalikta.. Acillik olmustum hatta acilde doktor apandist sanmisti ameliyata alacakti ve bi de bhcg degerimde 7kusur cikmisti bi de acilde gebe olabilirsiniz demislerdi dudun bendeki anlam karmasasini.. Ama ginera kullandim gecti onunla.. Sende insallah kurtulursun kolaylikla.. İki adette ancak yok olmustu..

Yelkenli canimcim annecigimin evi pek rahat.. Eylul sonunda donecegim kismetse.. Gelir gelmez goruselim senle olur muuuu?

nabersınız fıstıklar gununuz nasıl gectı fılız yımege gıttınızmı bakıyımm:)
bıbek annesı olacak tunss cum ne zaman ankaraya yolculukk

canım gıttık evet ama yıyemedım maalesef ates basması mıde bulantısı bıde ben dün afedersın ama cok fena kustum
dogum kntrol hapı bana hıc ıyı gelmedı mıdemı coook bulandırıyor :26:
inşallah yapmaz bende gelsın yeterkiiiiiiiiiiiiii
ayy bebegım yaa nıe aılen yok uzaktamı kıyamam yaa cok zorr kocana 4 elle sarıl ozaman sende

annesının kuzusu rahattır tabı ana kucagı ahhh ahhh neyse tadını cıkar canım olur gorusuruzz donunce eylul sonuna kadar esın ozlemıyormu kız senı :)

anladım canımm olsunnnn telefndan takıp et gercekten cok zor ama bende gelmedıgım zaman baktım 1 2 sefer okuyamadım bıle yazamadım hıc harfler karısık cıkmıs
benımde yapmıstı canımmm kanama bı seferınde ıcı kan pıhtılasması olmuss ama gecmıstı cok sukur et parcası olarak dusmustuu .. kalkamıyorum yerımden agrıdan bıran once bıdakı ay gelsın ıstıyorumm tedavıme baslamak ıstıyorummmmmm
hay allahımmm olaya bak apandist dıye gıdıcektın amelıyata kıs allah korumuşşş :18:
aaaaa benımde o kullandıgım happp ınsallah benımde gecer gıneraylaa...
buarada anne evı rahat olmazmı ohhh keyfıne bak canımmmm bebısınıde bol bol besle kendınıde

annem babam vefat ettıler fılızcım 5 kardesız bız hepımız ayrı sehırlerde yasıyoruz akraba ılıskılerım sıcak degıldır arkadas canlısıyım daha cok akrabadan haz etmıyorum herseye karısan luzumsuz ınsanlar olduda benım akrabalar hep o nedenle yok yanı ank da zaten yok bırkac arkadas hepsı bu esımle kıckıcayız genelde:))
kız sankı ılac mıde bulantısı yapmamısda hamıleymıssın gıbı belırtılersoluyosun dr bebegı kıst sanmasın sısedıbı gozlugu yoktu dr un degılmııı:)

Yelkenlim canim ozluyor ozlemez olur mu ama elden bisi gelmez.. Mecbur katlanacak.. Cok katlanamiyorsa anasina baktiraydi.. :)))

Filiz valla pek iyi bakiyorum kendime de kilo en buyuk korkum.. Kontrolu elden kaybetmemek adina cabaliyorum.. İnsallah doktorumun istedigi gibi ilk 4ayimi hic kilo almadan tamamlayabilirim..
Ginera cok etkili bi ilac.. Beni psikolojik olarakda cok zora sokmustu.. İnsallah cabucak kuculur..

Bana musade canlar.. İyi uykular diliyorum hepinize.. Gorusmek uzere

hjahhaha anasına baktıraydı baksaydı annen gıbı yınede bakamazdı canım neyse annen daha ıyıdır her zaman arada ozlem de ıyıdır tadını cıkarrın hadı ıyı geceler canım gorusuruz

bugunde oyle oldumm mıdem bulandı yemegı yerken bıraktım cogunu :44:
yok kıs 2 3 doktora gıttım ben oncesınde pko oldugumu hıc bırı anlamadı bu 1 bakmada anladı
ne bebegi tatlım koskocaman kist o bana ben ona bakıoduk

allah rahmet eglesın canım nur ıcınde yatsınlar..
en buyuk korkum aıleme bısey olması cunku aıleme cok baglıyım:18:
bızde 4 kardesiz yetıyor kardesler
akrabaya gerek yok
ben akrabalarımdan cogunu sevmemmmm cıkarcı ınsanlar ıste hepsini at çöpe
benımde evlenınce gıttı arkadas cevrem azaldı hepsı uzak evlendıler
2 3 arkadasım vardır cok deıll ıste bırde en buyuk sırdaşımm sızlerr yetıyorr bana

ıyı canım bak bak kılonada dıkkat et tabıykı canım ekmegı az ye yeeter
ınsallah canım kuculurde baslarız tedavıye geri.
ıyı geceler canımmm gorusruz

yelkenlı kız canım cok optum senı ıyı gecleer bende kacıyorummmm
uykum cok geldı yarın gorusrz hoscakal.

amin canım aminnnn
evet bızde kardes kardese baskada yok esımın aılesı bıraz kalabalıkca ama bayramdan bayrama fazla gelıyorlar :))
kardes bırakac arkadas o kadar evet cogumuz aynı durumdayız demek kııı

aman canm özlesin boşver.şimdi bebişde varya daha çok özlüyodur bilmiyorum yani benm eşim hamileliğimde dah bi düşkün oldu bana gerçi öncede öyleydi de ne bileym daha bi bağlanıyolar sanki.özlemicekse anasına baktıraydı dimi.amaaaannn Allah muhtaç etmesin canm analarına ne anlarlar onlar bizim halimizden derdimizden.annenn yannda keyfine bak sen boşver gerisini hiçkimse senden ve bebişinden önemli deil şuanada.tatlı,hamurişi gibi şeylere dikkat edersen çok kilo almazsın tatlım bende çok korkuyodum kilo almaktan sonra vermek zor olur diye 12kilo aldım toplamda.ilk 3ay bende hiç almadım.çokta dikkat etmedim canmın istediğini yedim ama benm tek avantajım hamileliğimde canm hiç tatlı istemedi halada istemez.hep ekşi yedim ilk başlarda zaten.sennde aşermen oluyomu?

benmde en büyük korkum o canm.hep dua ederim bunn için.Allahım annemi babamı başımdan eksik etme eşimin ailesine beni muhtaç etme diye.çünkü onlar annemin a'sı babamın b'si olamazlar.annem babam benm gözümden anlar halimi onların umrunda olmaz ama saolsun eşimde anlar konuşmadan anlar içimdekini.bu çok önemli bence bazı insana anlatırsında anlamaz hala seni.
benm arkadaşlarımda hep uzakta evlendiler öyle olunca insan belli bi süre sonra kopuyo ya da telefonla nereye kadar herkesin kendine göre derdi var.gözden uzak olan gönüldende uzak oluyo.

amin canım aminnnn
evet bızde kardes kardese baskada yok esımın aılesı bıraz kalabalıkca ama bayramdan bayrama fazla gelıyorlar :))
kardes bırakac arkadas o kadar evet cogumuz aynı durumdayız demek kııı
okadarda olsun canımm kocanın tarafıda cok olsun anlasabılıosann o taraflada sorun yok

bende cok korkarımmm aıleme bısey olursa dıye oyle yada boyle bırgun hepımız yasıycaz olumü ama ne bılıyım aılem hele babama cok duskunumdur
kımse kendi anne ve babamız gıbı olamaz!!
ne guzel canım eşin anlıyorsa bırak onlarda anlamasınlar
koptuk kı bırbırımızden hep cunku uzaktalar ha dıyınce gıdılmıyor ıste telefonlada dedıgın gıbı nereye kadar o yuzden calısmayıncada cevre edınemıyorsun pek zaten bınamdakı ınsanlarda ailemm amannn yetıyor bana bosver olmayı versın burası var cok sukur
buarada coooooooooooookkkk az kaldı ya dogumaa şaka gıbı sancın yokmu hayatımmm

evet canm ölümü hepimiz yaşıcaz ama Allah onunda hyırlısından versin.Allahtan eşim anlar halimden onları boşvereyim diyorum da işte yapamıyosunki boşveriyom boşveriyom gün geliyo patlıyosun.amaaaan patlasanda etsende noluyo sanki üzülen ben oluyorum onlara bişey olduğu yok.ya salında biraz umursamaz olsam herşey çok güzel olcakta ben onu yapamıyom.aman çalışınca noluyo sanki çalıştığın ortamda canciğer arkadaş olunmuyo birine derdini anlatamıyosun.anlatsan gün geliyo derdini yüzüne vuruyo.belkide benm çalıştığım ortam öyle.çokta abartmıyım kötü insan deiller ama sadece arkadaşlıklar o ortamda kalıyo okul dışında görüşmüyorum hiçbiriyle.ama üniversitedeki arkadaşlıklar farklıydı ordan hala görüştüğüm ve her derdimi anlatabileceğim arkadaşlerm var ama uzak işte.amaaan burası var çok şükür yetiyo bize dimi.

evet canm 3günüm kalmış bak takvimimde bende hala bişey yok:)bugün kontrole gidicem bakalım ne dicek dr.efendi

amin canım benım aminnn
bencede uzulen hep bız oluyoruz o yuzden bosverceksın gıdıcekk dıyorum ya bende bosveremıyorummm gerciii takıyorsun kuruyorsunn ama olan bıze oluyor cunku dıer tarafınn hıcc umrunda olmuyor.. bızde uzuldugumuzle kalıyoruz.
orasıda oyle tatlımmm kımseye anlatılmıyor senı en ıyı anlayan aynı sorunu yasayanlar 1 anlatırsın dınler 2 anlatırsın dınler 3 cusunde yeter der en basıt ornegı kendı ablam doktora gıdııyorum gelıyrum ara bı sor dımi???
ne oldu naptın yok canm yokkkkkk aynı seyı yasayan anlar derdını .. o yuzden artık kımseye anlatmıyorumm ..
evet canımm benım yetıyorr bıze burası
3 gun kalmıss yaa ayy cok heycanlandım kız ben 3 gun sonra karnında olan yanında olucakk ya şaka gıbı rabbıme sukur olsun..
kontrolden sonra yaz olurmu merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…