slm kızlar nasılsınız ?
selam canım ıyı sayılırız ev temızlıgıne baslıcam ama usenıyorumm
sen nasılsın az once senın takıldıgın topıge baktım bende
başla başla ıyıdır temizlik hareketoh bir ki üç
ıyyım bende bebeişim olsun topigi dua topigi bıde bura dolanıp duruyorum işte
hangisine baktın sende koop gel arada
zayıflıcaktık senle noldu?
tabı canım 1 2 3 denmıyor ıste kaldım burda cıkamıyorumALLAHTAN yemegım var
kız bende dolanıyorum arada yazıyorum yazıyorum cevap veren 1 2 oluo herkez kafasına gore takılıyor bende bı buraya takılıyorm aslında dua topıgıne takılmak ısterımmmm
zayıflama konusunda valla sorma yaaa coookk ıstyorum 60 olmusum ramazanda 58 idim
yapalım dıyet zayflayalımmmmmm off offf keşke kılomuzuda kolay verebılsek
herseyımız sorun ya cocuk olmaz kılo veremeyız
gerci allahım baska dert vermesinn
yazın cok kımse yoktu acıkcası ondandır
sen gel takıl muhabbete koyulur herkes
duayada gel cok ii oluyo yaaa hem dua edıyosun hem başkasına bı nebze umut verıosun
bende yenı takıldım duaya beklerız :)
ben dıyetısyen dusunuyorum bu ay
kızçeler ben geldiim
filiz dönmüşün sonunda:)) kistin geçer umarım yakın zamanda
ben sözde ş.dışına gitmeden doktora gidecektim gidemedim kontrol gene kaldı gerlecek aya umarım herşey yolundadır.
bngl33 az kalmış doğuma hey gidi çift haneleri görürken tekler bile tükenmek üzere
takkviminde
darısı başımıza
sağlıkla al kucağına inşallah
bana gelirsek gezdim tozdum geldim
çok güzeldi
bukez eşimde geldi daha da güzel oldu
ama şimdi geri döndüm veee bu 3 ay ve sonraki senenin ilk yarısı çoook acılı olacak benim için
gezmek yok çalışmaya devam
(iş manasında hehe)
öpüyorum canlar kendinize iyi bakın
işe dönmem gerek
gelırım canımmm
ben bıde dıyetısyene gıdemem heralde zaten cocuk ıcın ben cok para harcıyorum bıdakı aya ıgne tedavım var gene gıdıcek 500 tlasılama yaptırsam daha uygun benım doktor bıraz tuzlu dıyetısyenede gıdersem yandı kocamm
kendım zayıflıyım dıyorum ama ben aslında cok yemek yemem abur cubur beni bu hale getırıyorr
selammmmm
benide alın aranızaaaben de pko hastasıyım 2 aydır korunmuorum ama yok
ovu testı aldım ama sılıkte olsa 2. çizgiyi goruorum 3 gundur anlamadımıns. çok bekletmez bebişim beni
cd varmı ıcınde yoksa kendı kendıme yapamam canımmmplates yap cok ii gidiyo
topu ile set 20 tl genelde
selammmmm
benide alın aranızaaaben de pko hastasıyım 2 aydır korunmuorum ama yok
ovu testı aldım ama sılıkte olsa 2. çizgiyi goruorum 3 gundur anlamadımıns. çok bekletmez bebişim beni
cd varmı ıcınde yoksa kendı kendıme yapamam canımmm5 kılocuk versem yeterde 55 olsam aslında sıksam verıyorum kolay ama dayanamıyorum sekere cıkolataya
hosgeldın canımmmmm alalım tabıykı
2 ay cok kısa sure hormon testlerını yaptrıdınmı canım? adetlerın duzenlımı peki
ovulasyon testlerı pko hastası ıcın ıyı degıl dıye bılıyorum cunku bızım yumurtlama gunlerımız hıc bır zaman duzenlı deıl gecte yumurtlayabılıyoruz .
ilaaaaahi filiz
netin var evde ac şallı ablamı yap hergün 1 programını yapsan gunluk spor
ben sana link atarım sen al topu
hmm bılmıorum kı cnm doktor kullanabılırsın dedu :44: yok kullanmıorum ole bısey nekı o ??hoşgeldın
ovu testıne ppkolularınkı cıkmıyo dıye blıyorum
merformın kullanıyomusun?
cd varmı ıcınde yoksa kendı kendıme yapamam canımmm5 kılocuk versem yeterde 55 olsam aslında sıksam verıyorum kolay ama dayanamıyorum sekere cıkolataya
hosgeldın canımmmmm alalım tabıykı
2 ay cok kısa sure hormon testlerını yaptrıdınmı canım? adetlerın duzenlımı peki
ovulasyon testlerı pko hastası ıcın ıyı degıl dıye bılıyorum cunku bızım yumurtlama gunlerımız hıc bır zaman duzenlı deıl gecte yumurtlayabılıyoruz .
azim şart bende sen gıbıyım ama zaman sıkıntım var benım1ay netım yoktu ya unuttum net oldugunu
dogru yaa duu bakalımmm kocama solım ne dıcekk bıde ben alırım 1 2 kere yapar bırakırımm
hıc azımlı degılım rejım konsuunda yaa
Mucizenin ta kendisi ne bilyomusunuz. Ben ve eşim 4 aydır kullanıyoruz tuzu rejimsiz ben 2-3 kg eşim 9 kg verdi. Inanılmaz mutlaka kullanın.önceliklede şu evlerdeki zehiri rafine tuzları atın..çevrenizdede muhakkak duyanınız olmuştur nedense hemen kulak arkası ediyoruz.ben sadece kullanın ve sonucu görün diyorum.
Himalaya tuzu nun kilo verdirme sebebine gelince. Aslında vucudumuz tuz ve su dan ibaret..hücrelerimiz buna muhtaç suyu verdik diyelim bolca içtik pekiya tuz o nerde evdeki tuzlar tuz değilki..işte en baş düşmanda oya. Bizim kilo almamıza tansiyon şeker gibi envai çeşit rahatsızlığımızın baş düşmanıda o..
Himalaya tuzu ile içilen su ve yenen yemekler diğer rafine tuzdan uzak kalmanızla bilrikte hücreler himalaya tuzundaki minerallerle hızla dolup çevrelerindeki alakasız biriken yağ ve toksinleri yıkmaya başlıyor. Buda doğal yolla hızla kilo verimiyle birlikte iyileşme.
Devamında sağlayacağı faydaları siz düşünün artık.
hmm bılmıorum kı cnm doktor kullanabılırsın dedu :44: yok kullanmıorum ole bısey nekı o ??
doktora gıtım daha yaptırmadın bu hafta yaptırcam ulturasonla dedı pko sun dıeevet bellı degıl yumurtlama gunumuz ama bnm 1 sene oncesınden 1 kurtajım var 2 ay kısa bır sure evet ama ıstıorum
aman canm özlesin boşver.şimdi bebişde varya daha çok özlüyodur bilmiyorum yani benm eşim hamileliğimde dah bi düşkün oldu bana gerçi öncede öyleydi de ne bileym daha bi bağlanıyolar sanki.özlemicekse anasına baktıraydı dimi.amaaaannn Allah muhtaç etmesin canm analarına ne anlarlar onlar bizim halimizden derdimizden.annenn yannda keyfine bak sen boşver gerisini hiçkimse senden ve bebişinden önemli deil şuanada.tatlı,hamurişi gibi şeylere dikkat edersen çok kilo almazsın tatlım bende çok korkuyodum kilo almaktan sonra vermek zor olur diye 12kilo aldım toplamda.ilk 3ay bende hiç almadım.çokta dikkat etmedim canmın istediğini yedim ama benm tek avantajım hamileliğimde canm hiç tatlı istemedi halada istemez.hep ekşi yedim ilk başlarda zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?