Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet arada karbonat içiyoruz ama çok nadir gerek kalmıyorki inan tadıda kötü değil birkaç haftada alışıyorsun aksine bu kezde tuzsuz su acı bi garip kötü tat bırakıyor ağızda o kadar alıştık yani :) ben karaciğer temizliği bile yaptım bu sayede daha ne olsunki cildim bile parladı gerginleşti sıkılaştım.. spor ve rejim bile yapmadan yiyerek yıllarca bedende birikenleri hücrelerinizi asıl doyurmanız gereken maddeyle doyurup kalanları yakıyorsunuz nedense kimse inanmıyor diğer forumlarda da paylaştım ama tınnn. sadece kullanın görün diyorum ama milletimiz yıllarca alışmış hep şu bu diyeti diye yok böyle bişey.. ideal olan sağlıklı dengeli beslenme ile birlikte tuz ve su alımını ihmal etmemek. doktor doktor gezmek istemiyosak buna alışıcak açalım artık bu beyinlerimizi.dr a gidipte düzelen iileşene varmı sadece birkaç aylığına pei sonrası yine aynı.... eksiklik bizde sorun burda herkes gerçekleri kulak arkası ediyor..

kızlarr bende pko hastasıyım 2.5 ay glucophage kullanımı sonrası ve bu sürede esımle korunmadık .hamıle kaldım suan 8aylık bı oglum var allah ona saglık versın.umudunuzu yıtırmeyın bıgün her ısteyenın kucagında olucak bebişleri=) benımde tek sorunum ılk hamıle kaldıgımda toxoplazma gecırmıs olmamdı bebıgımı kaybedecegım düşüncesı ınanılmaz kötü günler yasamama sebep olmustu allahtan hamılelıkten önce gecırmısım allah bana oglumu sagsalım kucaklamayı nasıp ettı.siz siz olun hamıle kalmadan önce dr nuza danısıp bütün testlerı yaptırın.

haklısın olsun sen gorevını yapıp soyluyorsun inansın inanmasın salla
günde ne kadar tuzlu su içiyorsun? yemeklerede koyuyorsun demı
karacıgerınde ne gıbı bı temızleme oldu?

Günde 3-4 litre su içiyorum önceleri hiç içemezdim midem bulanırdı. meğersem sebebi susuzluktan asitleşen vucuttanmış..
ne kadar tuz dersekte 1 bardağa yarım çay kaşığı kadara tuzlu ( sole )karışımından. o kadar sabah kalkar kalmaz 2-3 bardak suyumu içiyorum ardından kahvaltı gün boyuda suya devam.ilk bata görüyosun zaten idrarın koyulaşıyor. bedendeki toksinleri atmaya başlıyosun ( ürik asitler ) çıkıyor. kendini dinç hisediyorusun birde acıkma duygusu kalkıyor kan şekerim düştü derlerya bu olay kalkıyor. çünkü beyin istedği mineralleri bu sudan alıyor. mineral ( tuz ) eksikliğinden habire açlık hissederiz bunu birkez daha ii anlamış olduk. özelikle yemeklerden yarım saat önce gibi için bakın nasıl olucaksınız 2 tabak yiyorsanız 1 tabakla yetiniceksiniz. vs vs
Karaciğer temizliğine gelince beden tuzlu su ile PH ı yükselmiş alkali olmuş olyor zaten nasıl yaptğımında bilgisini verebilirim yeterki insanlar faydalansın.
1. temizlik sonrası benden çıkanların resmi 40 a yakın toksin karciğer taşı

evt lütfen bilgilendirirsen cok sevınırım
özeldede detaylı bu konuyu görüşmek isterım

Son düzenleme:

Arkadaşlar clomen tedavisine bu ay başladım. Nur topu gibi 4 tane yumurtam yeterli olgunluğa erişmiş. İnşallah birisi tutar. Çünkü olgunlaşma iğnelerini vuruldum. Ancak çatlatma iğnesi vermedi doktorum. Doğal yolla çatlasınlar dedi. Bu ayın 24 ünde kandan gebelik testi yaptıracağım. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah tutar. Bizi de üzmez.

canlarım dr.a gittim geldim.çatıya daha inmemiş hiçte inecek gibi deil ve bebek büyük dedi.kordonuda başındaymış şimdi bi tehlikesi yok ama normal doğum sırasında tehlikeli olabilir dedi.bebğini hiç riske atma bence gel yarın sezeryan yapayım dedi.eğer beklicem dersen dedi ben sorumluluk kabul etmem dedi.ee ben ne diyim Allah korusun normal diye ısrar edip bebişime bişey olursa ömür boyu o yükü nasıl taşırım.vicdan azbından ölürüm.önemli olan onun sağlıkla gelmesi olduğu için normal diye ısrar etmem saçma olacaktı.karar verirsen yarın sabah 7.30da gel dedi.ya böyle işte kızlar.hastaneden çıkarken kendimi tutamayıp ağladım neden bilmem.heralde bebğime normal diye ısrarım yüzünden bişey olacağını düşündüm tutamadım kendimi.Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.kimseye evlat acısı,hasreti vermesin.

ahhh canm benm ya.Allah akıl versin böyle insanlara ne diyim.bi çocuğa sahip olamadın ne demek ya senn elinde olan bişey mi var.bi veren var o canı istersede alır sanki bizim elimizde.amaaaann canm dün kayınvalidem eşime tlfn ediyoda bebiş nasıl diyo sanki doğmuş ortada da.bi beni sormak yok nasıl ağrısı sancısı varmı diye sinir olmayım umursamayım diyorum ah yapabilsem.eşimde farkındada bişey demiyor.dese aslında bebeği sorcağınıza doğuracak olanı bi sorun demiyo.ben tabi dururmuyum o yanmda konuşuyo tlfnda öbür tarftan dediğini ben duyuyomya hemen dayanamyıp bebiş var sanki ortada beni sormuyoda dedim.duyarsa duysun dengesiz dengesiz konuşmasın.oyüzden canm dua edeli Allah bizi onlara onlarıda bize muhtaç etmesin inşallah.

canm nerelerdesin sen bugün düşündüm nerede bu kız diye sen gelmişsin.nereleri gezdin bakalım tatilmi yaptın.sorma canm zaman ne çabuk geçti bugün songün artk.amin inşallah sağlıkla kucağıma alır gelirim.darısıda sizlere...

bngl33 canım hayırlısı olsun en iyisini demiş doktorun şu durumda....
miniğini sağlıkla dünyaya getir canım hepimiz merakla bekliyoruz...
çok yolunda gitsin...

Yarın bu saatlerde bebeğin kucağında olacak inş. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsın. Herşey yolunda gider, sen rahat ol canım. Ne buyuk mutluluk,şimdiden tebrıkler
Bu arada bebişin adı ne olacak?

hem iş hem tatil oldu canım çanakkalede idik
nasılsa bebek olmuo ben de geziom:))
hadi bakalım son günün ne heyecan vardır sen de kim bilir
bu saatlerde bebeğini görmüş olursun artık
Allah kolaylıkla atlatmanı nasip etsin
belki bebeğin vakti vardır daha ama
tehlikeye atmanında manası yok tabi
kordon tehlikeli olabiliyor bazen

filiz dkh belki sana yarar ya bazen dkh den sonra hamileliklerde oluyor
amaan nasip varsa ötesine geçilmiyor desem daha iyi olcak:)
bekleyek bakalım nasip nezaman gelip bizim kapıyı da çalacak içeri girecek

doktora gıtım daha yaptırmadın bu hafta yaptırcam ulturasonla dedı pko sun dıe evet bellı degıl yumurtlama gunumuz ama bnm 1 sene oncesınden 1 kurtajım var 2 ay kısa bır sure evet ama ıstıorum

anladım canım hormon tahlıllerınden sonra sana tedavıye baslar buyuk ıhtımalle ne guzel hamıle kalabılmısın allah tekrarını nasıp etsın ıns
azim şart bende sen gıbıyım ama zaman sıkıntım var benım
evde olsam bıde ney olcak
topada gerek yok dolu egzersız vıdeolar var nette
ne duruyosun kı

:))
hehehe azım sart tabıykıde ama ben hep bosluyorum tatlıya dayanamıyorumm kı neyse ıns verıcez bızde
ay canım selammm ınanamadım tasları gorunceeeee şooookkk valla ıse yarıyoosaa bızde yapalım tarıf falan anlat kılo verıceksek
ooh süper cANIM HAYIRLI OLSUN 4 YUMOS GUZEL INSALLAH 1 2 TANESIDE TUTARR AMA KESKE CATLATMA IGNENIDE OLSAYDIN .
AH CANIM BENIM YAAA VARDIR BUNDADA BIR HAYIR MERAK ETTIM BENDE NE OLDU DIYE BEKLEDIM AMA GELMEYINCE CIKTIM SAAT KAÇTA DOGUMM CANIMM BENIM YAAA DUALARIMIZDASIN INSALLAH SAGSALIMM KUCAGINA ALICAKSINN YARIN BIR CEKIRDEK AILE OLUCAKSINIZ
CANIM BENIM NOLUR BIZLEREDE DUA ETTTTT COOKKK OPTUMMMMMMMMM INSALLAH SAGSALIM OGLUSUMUZU GORMEYI NASIP EDER RABBIM SİZE

filiz dkh belki sana yarar ya bazen dkh den sonra hamileliklerde oluyor
amaan nasip varsa ötesine geçilmiyor desem daha iyi olcak:)
bekleyek bakalım nasip nezaman gelip bizim kapıyı da çalacak içeri girecek

BILMIYORUM KI HAYATIM YA BİCİMDE OYLE DEDI :)) UMUTLANDIM VALLA
BELKIDE BIDAKI AYA IGNE TEDAVISINDE BENDE HAMILE KALIRIM
INSALLAH BIR GUN GELICEK BEBEGIMIZ BIZIMDE... SADECE (SABIR)

hadı bakalım 2 hamıle haberı daha amca kızım 2 cıye hamıle amcaoglunun karısı 2 cıye hamıle
allahımmmmmmmmmmm bızede nasıp ettttttttttttttt

filiz kız aglamaklı hallerde goruyorum senı bırak elın 3-5 cocugunu senınde 3 er beser olur yakında.

BNGL33 CANIM HAYIRLISIYLA DOĞUMUNU YAP BEBEĞİNİ KUCAĞINA AL SAPASAĞLAM DÖNÜN EVİNİZE İNŞALLAH.

bende akuğunktra basladım bugun kızlar kasıklarada yapacaktı dr ama musaıt degılım dedım haftaya yapacak ınsallah yumurtalıkları da uyarıyorlarmıs kızlar pkoyum dedımde :O sasırrdımmm stresın azalır kıloda verırsın ıyı olur dedı mıgrenımede ıyı gelecekmıs haydın hayırlısı ınsallah.

Son düzenleme:

aa cok sasırdım cnmm ıyımı gelıomus kasıklara hadi hayırlısı olsun cnmm ıns verırsın kılonuda
aman sorma ya nasıl kolay kalıyorlar bu kadar hamıle anlamıyorum ya korunuyordu ıstemıyordu korunurken oluverıyor ay sınır oluyorummm :2: mıgrenmı var sende annemdede varmıs coook eskıdenn ben yokken falan suan hıc agrı sızısı yok maşallah

herkese iyi akşamlar kızlar dün klomen im bitti ve yarın doktor randevumuz var...Doktorumuz aşılama diyor. Nolur bizim için dua edin.Aynı yollardan bir daha geçmek istemiyorum.

herkese iyi akşamlar kızlar dün klomen im bitti ve yarın doktor randevumuz var...doktorumuz aşılama diyor. Nolur bizim için dua edin.aynı yollardan bir daha geçmek istemiyorum.

hadı hayırlısı olsun canımmm ınsallahh bu sefer bebısın senınle olurr canımm
haber et bızede

SPERM SAYISI KAC CANIM OLSUN UZULME CANIM ALLAHIN TAKTIRI daha dusuk olanlarda var
morfolojısı %4 sanırım?

canım sonuçta şöyle yazıyor. YORUMinhead, short tail, kinked tail, midpiece anomelleri, long tail, globozoospermia double head gibi anormal morfolojide spermler mevcuttu. Genel Değerlendirmede ise; SAYI ve HAREKET olarak yeterli, morfolojik açıdan YETERSİZ semen örneği yazıyor canım. 2. sayfada ise normal sperm yüzdesi %1 ////// anormal sperm yüzdesi is %99 yazıyor :-((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…