canım sonuçta şöyle yazıyor. YORUMinhead, short tail, kinked tail, midpiece anomelleri, long tail, globozoospermia double head gibi anormal morfolojide spermler mevcuttu. Genel Değerlendirmede ise; SAYI ve HAREKET olarak yeterli, morfolojik açıdan YETERSİZ semen örneği yazıyor canım. 2. sayfada ise normal sperm yüzdesi %1 ////// anormal sperm yüzdesi is %99 yazıyor :-((((((((((
ay canım hıc anlamadım kı nerde yaptırdın
bız ozel labaratuarda yaptırdık 3 sefer yaptırdık hemde:))
sperm sayısı 49mılyon
morfolojı
bas anatomısı falan yazıyordu bende bu sekılde anlamadım hıc :44:
filizcim morfolojik analizde ;
kruger kriterlerine göre : %1
WHO kriterlerine göre :%22 yazıyor bide canım
canım o kruger aralıgı % 4 arası olması lazım sanırım bızımde % 6 idi ama spermm sayısı onemlı bıde ılerı yavas haraketlısı onemlı yanı bız 3 farklı yerde yaptırdık hepsnde bu sekılde yazıyordu senınkınden anlıyamadım canımm bılen arkadaslar olursa mutlaka cevap verır.
işallah filizcim ya bakalım doktor ne diyecek
işallah filizcim ya bakalım doktor ne diyecek
ınsallah guzel seyler soyler canımmm yarın gıdıcen dımı
hayırlısı olsun hakkında rabbım emeklerımızın karsılıgını versın ınsallah..
filizm ya şimdi sonuçta bişey daha dikkatimi çekti.%4 yazıyor koyu renkli bi şekilde
ewt canım yarın 17:30 da eşimin randevusu var.benim doktorumda bizimle gelicek eşmin doktoruna saat 18:00 de ise benim kendi doktorumda randevum var.bakalım eşimin doktoru ne diyecek eğer aşılamaya uygun derse doktorumuzla gün kararlaştırıcaz.
ay hadı hayırlısı canım benım
valla canımm bende sımdı 3 lıste var baktım senın ıcın
sperm sayısı yazıyor hepsınde
morkofolojısı yazıyor
ılerı hareketlısı
yerınde hareketlısı
bunlar onemlı olan doktor hatta altını cızmıstı
sende yokmu boyle seyler
eger krugerdekı morfolojısı %1 ise dusuk canım
sperm sayısı falan yazıyormu bırde ona bak canım boyle sayı seklınde mılyonlu falan?
yok canım ben asılama yaptırmadım ıgne tedavısı oldum asılamaya yakın idi
doktorun bakmısmı krugere gore dusuk evet %1
canım toplamda %62.2 milyon yazıyor canım
ileri hızlı %36
ileri yavaş %19
yerinde %12
heh bunu soruyodum canım
doktor nasıl buna kotu dedı anlamadım ben ya
okadarda kotu deıl ki ben 3 doktora gıttım dedım ya profosorunden tuttA HEpsıne..
hızlıyla yavasın toplamı normalınde 50 olması gerek. yanı tahlılde A+B =50 yazar sızın gayet ıyı bence
kendı tahlıllerıme bakıyorum
ileri hareketlı 44
yerınde hareketli 18
haraketsızde 38
canımm
hatta senın durumdan daha dusuk bıle cıkmıs bı raporda sperm yuksektı doktor gayet normal dedı bıze.
bakalım canım yarın bi gidelimde ne diyecek. akşama yazarım sana. klomen kasıklarda ağrı yaprmı canım ya biliyormusun?? bide gaz sancısı gibi sağ tarafımdaki kasıkta bi şişkinlik var.
yapar canım yumosun buyudu ya ondan yapar kasık agrısı kalkınca oturunca batma olurr ıyı sey yanii
hadı hayırlısı canım yaz beklıyorummm
bilmiyorum ki napayım sizlerdan öğreniyorum valla. Allah sizden razı olsun binlerce kez..
canım en güzel günelrin sakın onları kafaya takıpta zehir etme. iyi düşün olumlu düşün cahilliktir de, tabiki sende önemlisin onlar için torunlarının annesisin. şimdi hasasız diye herşey batıyor bize, ah sen beni görsen zırta pırta ağlıyorum,alınıyorum.sakın canım dediğim gibi belki ilk günlerin zor olacak ama şunu unutmaki herşey miniğin için. düşünsene hiç gelmeseler onada kızarız torunlarını umursamıyorlar diye.öyle düşün dediğim gibi bebeğinin keyfine bak onlar gidecek kalacaksın evladınla baş başa.sonradan sevmeden sevmeye görecekler.canm maşallah 4.5kilo ile doğum yapıp dikişi olmayana.şimdi normal doğumda bebek küçük olsada uğraşmamak için kesiyolar hemen.iyi bi dr.a denk gelmek lazım.doktorun nereye gitti canm.bi bak canm diğer dr.a memnun kalmazsan biran önce güveneceğin başka dr.bul.bundada vardır bi hayır diye düşünmek en güzeli canm tabi.çünkü biz bilemeyiz bazen hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayır olabiliyo.
ben doğumdan çok doğum sonrasını düşünüyorum en çok.manyakmıyım neyim.kendi kendimi strese sokmamda üstüme yok.bugün eşim kayınvalide hanmla konuşuyo.kadın beni sormuyoda bebiş nasıl diyo.bende duramam zaten bebişmi var ortada diyorum hemen beni sormuyoda bebişi soruyo diyorum.eşimde sinir olur o telefonla konuşurken benm ordan konuşmama olursa napıyım düzgün sorsun.sinir oldum.annem babam arayınca nasılsın bi sıkıntın yokmu diye sorarlar onlar bebiş nasıl diyo.tamam doğsun sor şimdi doğumu bekleyen benm dimi.offf doğummda felan gelecekler başıma gelde sinir olma ya.hiç umursamıcam yoklarmış gibi davrancam onlara.madem onlar benle deil torunlarıyla ilgileniyo bende onlarla ilgilenmicem.inşallah hemen giderler.
evet canım yaa bak yine duygulandım ilk hamile haberimi paylaştığım anımı hatırladım,inanamıyordum , ilk 3 ayda inanamadım zaten , sakın üzülme tatlım Rabbim sizede yaşatacak bu duyguyu inşallah hep dularımdasınız.en iyisini yapıyorsun canım bize burda yetiyoruz birbirirmize aynı dili konuşuyoruz , kimseye ihtiyacımız yok çok şükür.ınsallah canım benım ınsallah benımde senın gıbı olurda kalırım 1 sene 10 ayımda
aynen oyle her ay adetı bekle gelmedımı umutlan sonra gelsın adet isyan et bıktımmm valla yasamayan bılemıyor o yuzde hıcbır arkadasım benım anlamıyorr kımseye anlatamıyorsunn ıykı sızler varsınızz
cvr saka gıbı ya hamıle kaldıgını hatırlıyorummmmmm suan 62 gunun kalmıs yaa rabbıme sukur bınlercee...
ben hep sakladım halaada saklıyorumm ınsanların bakması dusunmelerı benıde rahatsız eder..
hemen ay bunun cocugu olmuyor dıye dusunmelerını ıstemem ..
rabbımmm bızım yardımcımız olsunn
canım merhaba, bu himalaya tuzunu doğumdan sonra almayı düşünüyorum, sadece yemekleremi katıcam yoksa kür gibimi içiliyor kusura bakma canım anlamadım, ama kilolarımı bi an evvel vermek istiyorum.evet arada karbonat içiyoruz ama çok nadir gerek kalmıyorki inan tadıda kötü değil birkaç haftada alışıyorsun aksine bu kezde tuzsuz su acı bi garip kötü tat bırakıyor ağızda o kadar alıştık yani :) ben karaciğer temizliği bile yaptım bu sayede daha ne olsunki cildim bile parladı gerginleşti sıkılaştım.. spor ve rejim bile yapmadan yiyerek yıllarca bedende birikenleri hücrelerinizi asıl doyurmanız gereken maddeyle doyurup kalanları yakıyorsunuz nedense kimse inanmıyor diğer forumlarda da paylaştım ama tınnn. sadece kullanın görün diyorum ama milletimiz yıllarca alışmış hep şu bu diyeti diye yok böyle bişey.. ideal olan sağlıklı dengeli beslenme ile birlikte tuz ve su alımını ihmal etmemek. doktor doktor gezmek istemiyosak buna alışıcak açalım artık bu beyinlerimizi.dr a gidipte düzelen iileşene varmı sadece birkaç aylığına pei sonrası yine aynı.... eksiklik bizde sorun burda herkes gerçekleri kulak arkası ediyor..
bngl canımm Allah yardımcın olsun yarın.en iyisi olmuş demekki bu hayırlı senin için , iyikide ısrar etmemişsin. ay çok heyecanladım canım haberlerini bekliyorum mutlaka yaz.canlarım dr.a gittim geldim.çatıya daha inmemiş hiçte inecek gibi deil ve bebek büyük dedi.kordonuda başındaymış şimdi bi tehlikesi yok ama normal doğum sırasında tehlikeli olabilir dedi.bebğini hiç riske atma bence gel yarın sezeryan yapayım dedi.eğer beklicem dersen dedi ben sorumluluk kabul etmem dedi.ee ben ne diyim Allah korusun normal diye ısrar edip bebişime bişey olursa ömür boyu o yükü nasıl taşırım.vicdan azbından ölürüm.önemli olan onun sağlıkla gelmesi olduğu için normal diye ısrar etmem saçma olacaktı.karar verirsen yarın sabah 7.30da gel dedi.ya böyle işte kızlar.hastaneden çıkarken kendimi tutamayıp ağladım neden bilmem.heralde bebğime normal diye ısrarım yüzünden bişey olacağını düşündüm tutamadım kendimi.Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.kimseye evlat acısı,hasreti vermesin.
bngl33 canım hayırlısı olsun en iyisini demiş doktorun şu durumda....
miniğini sağlıkla dünyaya getir canım hepimiz merakla bekliyoruz...
çok yolunda gitsin...
Yarın bu saatlerde bebeğin kucağında olacak inş. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsın. Herşey yolunda gider, sen rahat ol canım. Ne buyuk mutluluk,şimdiden tebrıkler
Bu arada bebişin adı ne olacak?
hem iş hem tatil oldu canım çanakkalede idik
nasılsa bebek olmuo ben de geziom:))
hadi bakalım son günün ne heyecan vardır sen de kim bilir
bu saatlerde bebeğini görmüş olursun artık
Allah kolaylıkla atlatmanı nasip etsin
belki bebeğin vakti vardır daha ama
tehlikeye atmanında manası yok tabi
kordon tehlikeli olabiliyor bazen
filiz dkh belki sana yarar ya bazen dkh den sonra hamileliklerde oluyor
amaan nasip varsa ötesine geçilmiyor desem daha iyi olcak:)
bekleyek bakalım nasip nezaman gelip bizim kapıyı da çalacak içeri girecek
anladım canım hormon tahlıllerınden sonra sana tedavıye baslar buyuk ıhtımalle ne guzel hamıle kalabılmısın allah tekrarını nasıp etsın ıns
hehehe azım sart tabıykıde ama ben hep bosluyorum tatlıya dayanamıyorumm kı neyse ıns verıcez bızde
ay canım selammm ınanamadım tasları gorunceeeee şooookkk valla ıse yarıyoosaa bızde yapalım tarıf falan anlat kılo verıceksek
ooh süper cANIM HAYIRLI OLSUN 4 YUMOS GUZEL INSALLAH 1 2 TANESIDE TUTARRAMA KESKE CATLATMA IGNENIDE OLSAYDIN .
AH CANIM BENIM YAAA VARDIR BUNDADA BIR HAYIR MERAK ETTIM BENDE NE OLDU DIYE BEKLEDIM AMA GELMEYINCE CIKTIM SAAT KAÇTA DOGUMM CANIMM BENIM YAAA DUALARIMIZDASIN INSALLAH SAGSALIMM KUCAGINA ALICAKSINN YARIN BIR CEKIRDEK AILE OLUCAKSINIZ
CANIM BENIM NOLUR BIZLEREDE DUA ETTTTT COOKKK OPTUMMMMMMMMM INSALLAH SAGSALIM OGLUSUMUZU GORMEYI NASIP EDER RABBIM SİZE
BILMIYORUM KI HAYATIM YA BİCİMDE OYLE DEDI :)) UMUTLANDIM VALLA
BELKIDE BIDAKI AYA IGNE TEDAVISINDE BENDE HAMILE KALIRIM
INSALLAH BIR GUN GELICEK BEBEGIMIZ BIZIMDE... SADECE (SABIR)
filiz kız aglamaklı hallerde goruyorum senı bırak elın 3-5 cocugunusenınde 3 er beser olur yakında.
BNGL33 CANIM HAYIRLISIYLA DOĞUMUNU YAP BEBEĞİNİ KUCAĞINA AL SAPASAĞLAM DÖNÜN EVİNİZE İNŞALLAH.
bende akuğunktra basladım bugun kızlar kasıklarada yapacaktı dr ama musaıt degılım dedım haftaya yapacak ınsallah yumurtalıkları da uyarıyorlarmıs kızlar pkoyum dedımde :O sasırrdımmm stresın azalır kıloda verırsın ıyı olur dedı mıgrenımede ıyı gelecekmıs haydın hayırlısı ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?