Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ay canım hıc anlamadım kı nerde yaptırdın
bız ozel labaratuarda yaptırdık 3 sefer yaptırdık hemde:))
sperm sayısı 49mılyon
morfolojı
bas anatomısı falan yazıyordu bende bu sekılde anlamadım hıc :44:

filizcim morfolojik analizde ;

kruger kriterlerine göre : %1
WHO kriterlerine göre :%22 yazıyor bide canım

filizcim morfolojik analizde ;

kruger kriterlerine göre : %1
WHO kriterlerine göre :%22 yazıyor bide canım

canım o kruger aralıgı % 4 arası olması lazım sanırım bızımde % 6 idi ama spermm sayısı onemlı bıde ılerı yavas haraketlısı onemlı yanı bız 3 farklı yerde yaptırdık hepsnde bu sekılde yazıyordu senınkınden anlıyamadım canımm bılen arkadaslar olursa mutlaka cevap verır.

işallah filizcim ya bakalım doktor ne diyecek

ınsallah guzel seyler soyler canımmm yarın gıdıcen dımı
hayırlısı olsun hakkında rabbım emeklerımızın karsılıgını versın ınsallah..

ewt canım yarın 17:30 da eşimin randevusu var.benim doktorumda bizimle gelicek eşmin doktoruna saat 18:00 de ise benim kendi doktorumda randevum var.bakalım eşimin doktoru ne diyecek eğer aşılamaya uygun derse doktorumuzla gün kararlaştırıcaz.

Son düzenleme:
filizm ya şimdi sonuçta bişey daha dikkatimi çekti.%4 yazıyor koyu renkli bi şekilde

ay hadı hayırlısı canım benım
valla canımm bende sımdı 3 lıste var baktım senın ıcın
sperm sayısı yazıyor hepsınde
morkofolojısı yazıyor
ılerı hareketlısı
yerınde hareketlısı
bunlar onemlı olan doktor hatta altını cızmıstı
sende yokmu boyle seyler

doktorumla telefonda konuştuk canım test sonuçlarımı oda almış. durum çok iç açıcı değil dedi.bakalım yarını iple çekiyorum. sen hiç aşılma yaptırdın mı arkadaşım.

eger krugerdekı morfolojısı %1 ise dusuk canım
sperm sayısı falan yazıyormu bırde ona bak canım boyle sayı seklınde mılyonlu falan?

yok canım ben asılama yaptırmadım ıgne tedavısı oldum asılamaya yakın idi
doktorun bakmısmı krugere gore dusuk evet %1

Son düzenleme:

canım toplamda %62.2 milyon yazıyor canım

ileri hızlı %36
ileri yavaş %19
yerinde %12

canım toplamda %62.2 milyon yazıyor canım

ileri hızlı %36
ileri yavaş %19
yerinde %12

heh bunu soruyodum canım
doktor nasıl buna kotu dedı anlamadım ben ya
okadarda kotu deıl ki ben 3 doktora gıttım dedım ya profosorunden tuttA HEpsıne..
hızlıyla yavasın toplamı normalınde 50 olması gerek. yanı tahlılde A+B =50 yazar sızın gayet ıyı bence
kendı tahlıllerıme bakıyorum
ileri hareketlı 44
yerınde hareketli 18
haraketsızde 38
canımm

hatta senın durumdan daha dusuk bıle cıkmıs bı raporda sperm yuksektı doktor gayet normal dedı bıze.

Son düzenleme:

bakalım canım yarın bi gidelimde ne diyecek. akşama yazarım sana. klomen kasıklarda ağrı yaprmı canım ya biliyormusun?? bide gaz sancısı gibi sağ tarafımdaki kasıkta bi şişkinlik var.

bakalım canım yarın bi gidelimde ne diyecek. akşama yazarım sana. klomen kasıklarda ağrı yaprmı canım ya biliyormusun?? bide gaz sancısı gibi sağ tarafımdaki kasıkta bi şişkinlik var.

yapar canım yumosun buyudu ya ondan yapar kasık agrısı kalkınca oturunca batma olurr ıyı sey yanii
hadı hayırlısı canım yaz beklıyorummm

bilmiyorum ki napayım sizlerdan öğreniyorum valla. Allah sizden razı olsun binlerce kez..

kuzumm bnde geldıgımde bırsey bılmıyordumm ınan zamanla ogrenılıyor arastırdıkca ogrenıyorsun
sımdıde doktorla yarısıyoruz cok bılmekte ıyı degıl bence bu sefer doktr begenmıyoruzz

canım en güzel günelrin sakın onları kafaya takıpta zehir etme. iyi düşün olumlu düşün cahilliktir de, tabiki sende önemlisin onlar için torunlarının annesisin. şimdi hasasız diye herşey batıyor bize, ah sen beni görsen zırta pırta ağlıyorum,alınıyorum.sakın canım dediğim gibi belki ilk günlerin zor olacak ama şunu unutmaki herşey miniğin için. düşünsene hiç gelmeseler onada kızarız torunlarını umursamıyorlar diye.öyle düşün dediğim gibi bebeğinin keyfine bak onlar gidecek kalacaksın evladınla baş başa.sonradan sevmeden sevmeye görecekler.

evet canım yaa bak yine duygulandım ilk hamile haberimi paylaştığım anımı hatırladım,inanamıyordum , ilk 3 ayda inanamadım zaten , sakın üzülme tatlım Rabbim sizede yaşatacak bu duyguyu inşallah hep dularımdasınız.en iyisini yapıyorsun canım bize burda yetiyoruz birbirirmize aynı dili konuşuyoruz , kimseye ihtiyacımız yok çok şükür.

canım merhaba, bu himalaya tuzunu doğumdan sonra almayı düşünüyorum, sadece yemekleremi katıcam yoksa kür gibimi içiliyor kusura bakma canım anlamadım, ama kilolarımı bi an evvel vermek istiyorum.

bngl canımm Allah yardımcın olsun yarın.en iyisi olmuş demekki bu hayırlı senin için , iyikide ısrar etmemişsin. ay çok heyecanladım canım haberlerini bekliyorum mutlaka yaz.

bngl33 canım hayırlısı olsun en iyisini demiş doktorun şu durumda....
miniğini sağlıkla dünyaya getir canım hepimiz merakla bekliyoruz...
çok yolunda gitsin...

kızlar hepinize tek tek cevap yazamıcam kusura bakmayın.sabah erken kalkmam lazım oyüzden yatıcam tabi uyuyabilirsem.iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler hepinize.
yarın sabah 7.30da hastanede olucam Allah ın izniyle.hepinizden çok dua bekliyorum.bende orda hepinize dua edicem.inşallah sağ salim çıkarız bebişimlede eve geldiğimde yazarım sizlere.1gün kalıcam heralde hastanede.yani inşallah herşey yolunda giderde fazla kalmam.
çok karmaşık duygular içindeyim ya anlatamam.hepiniz Allah a emanet olun öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…