canım en güzel günelrin sakın onları kafaya takıpta zehir etme. iyi düşün olumlu düşün cahilliktir de, tabiki sende önemlisin onlar için torunlarının annesisin. şimdi hasasız diye herşey batıyor bize, ah sen beni görsen zırta pırta ağlıyorum,alınıyorum.sakın canım dediğim gibi belki ilk günlerin zor olacak ama şunu unutmaki herşey miniğin için. düşünsene hiç gelmeseler onada kızarız torunlarını umursamıyorlar diye.öyle düşün dediğim gibi bebeğinin keyfine bak onlar gidecek kalacaksın evladınla baş başa.sonradan sevmeden sevmeye görecekler.
evet canım yaa bak yine duygulandım ilk hamile haberimi paylaştığım anımı hatırladım,inanamıyordum , ilk 3 ayda inanamadım zaten , sakın üzülme tatlım Rabbim sizede yaşatacak bu duyguyu inşallah hep dularımdasınız.en iyisini yapıyorsun canım bize burda yetiyoruz birbirirmize aynı dili konuşuyoruz , kimseye ihtiyacımız yok çok şükür.
canım merhaba, bu himalaya tuzunu doğumdan sonra almayı düşünüyorum, sadece yemekleremi katıcam yoksa kür gibimi içiliyor kusura bakma canım anlamadım, ama kilolarımı bi an evvel vermek istiyorum.
bngl canımm Allah yardımcın olsun yarın.en iyisi olmuş demekki bu hayırlı senin için , iyikide ısrar etmemişsin. ay çok heyecanladım canım haberlerini bekliyorum mutlaka yaz.
kızlar hepinize tek tek cevap yazamıcam kusura bakmayın.sabah erken kalkmam lazım oyüzden yatıcam tabi uyuyabilirsem.iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler hepinize.
yarın sabah 7.30da hastanede olucam Allah ın izniyle.hepinizden çok dua bekliyorum.bende orda hepinize dua edicem.inşallah sağ salim çıkarız bebişimlede eve geldiğimde yazarım sizlere.1gün kalıcam heralde hastanede.yani inşallah herşey yolunda giderde fazla kalmam.
çok karmaşık duygular içindeyim ya anlatamam.hepiniz Allah a emanet olun öpüyorum....
valla canım bende hatırlıyorum yaaa ınanamamıstınnnevet canım yaa bak yine duygulandım ilk hamile haberimi paylaştığım anımı hatırladım,inanamıyordum , ilk 3 ayda inanamadım zaten , sakın üzülme tatlım Rabbim sizede yaşatacak bu duyguyu inşallah hep dularımdasınız.en iyisini yapıyorsun canım bize burda yetiyoruz birbirirmize aynı dili konuşuyoruz , kimseye ihtiyacımız yok çok şükür.
:
kızlar hepinize tek tek cevap yazamıcam kusura bakmayın.sabah erken kalkmam lazım oyüzden yatıcam tabi uyuyabilirsem.iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler hepinize.
yarın sabah 7.30da hastanede olucam Allah ın izniyle.hepinizden çok dua bekliyorum.bende orda hepinize dua edicem.inşallah sağ salim çıkarız bebişimlede eve geldiğimde yazarım sizlere.1gün kalıcam heralde hastanede.yani inşallah herşey yolunda giderde fazla kalmam.
çok karmaşık duygular içindeyim ya anlatamam.hepiniz Allah a emanet olun öpüyorum....
slm kızlar naıslsınız ne var ne yok :) ben bir karar aldım diyete başladım dünden itibaren 63 kıloyum ve kendımı çok şişko hissediyorum çevremdeki herkes kılo aldığımı söylüyorr( bende spora başaldım kızlar ve diyete en az 55-56 kılo olmam lazım ateş ölçmeyi bıraktım korunmuyorum ama çocuk içinde bişey yapmıycam :)) şimdi spor zamanı
slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
Bngl hayırla yavrunu kucagına al inş.
ecrın cok sevındım o azım banada gelsın inş.
filiz nasılsın
kızlar bugun bana cok sıkıcı bi gün gibi gelıyor sızede oylemı??
selammm canımmmm nerelerdesın yaaa gelmıosun artık cok sıkslm kızlar naıslsınız ne var ne yok :) ben bir karar aldım diyete başladım dünden itibaren 63 kıloyum ve kendımı çok şişko hissediyorum çevremdeki herkes kılo aldığımı söylüyorr( bende spora başaldım kızlar ve diyete en az 55-56 kılo olmam lazım ateş ölçmeyi bıraktım korunmuyorum ama çocuk içinde bişey yapmıycam :)) şimdi spor zamanı
ay canımm ne guzell maşallahh bende yapıyım plates ozaman dvd almama gerek yok nettende bakamazmıyım kı???selam ecrin. ben de bikaç aydır yediklerime dikkat ediyordum ama son bir haftadır doktorumun tavsiyesiyle glisemik endeksi yüksek yiyeceklerden uzak duruyorum. daha 2-3 ay öncesine kadar 69 kilo olan ben pazar günü evime aldığım tartıyla 65 olduğumu gördüm. zaten her gören zayıflamışsın diyor. bi de güzelce yürüyüş yapıyordum ama 2 gündür havalar yağışlı çıkamıyorum. evimde ebru şallının düz karın plates dvd seti var. doktoruma sordum platesle devam edebilrsin egzersizlerine dedi. zaten şu an ideal bi kilodayım ama maalesef göbeğim var. özellikle oradan vermem lazım. bu dvd inş. bana iyi gelecek.
bundan 5 ay önce bi doktora gittim. ultrasonda pko görünümü görünce sana tavsiyem plates yap dedi. ama yürüyüş yumurtalıkları canladırmaz mı dedim. evet öyledir ama plates yağ dokusunu kas dokusuna çevirir ve kas dokusunda hormonlar çok iyi çalışır dolayısıyla inş. kolayca hamile kalırsın dedi
slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
Bngl hayırla yavrunu kucagına al inş.
ecrın cok sevındım o azım banada gelsın inş.
filiz nasılsın
kızlar bugun bana cok sıkıcı bi gün gibi gelıyor sızede oylemı??
çalışıyorum malesefneden sıkılıyorsun canım çık dışarı gez, artık yazın son günleri, havalar soğumaya başladı değerlendirmek lazım
keşke bu yakınlarda bi arkadaşım olsa ya, hep tek başıma takılmaktan sıkıldım. genelde annemle takılırdım o da şehir dışında bu hafta.
eşim haftaya tatile çıkalım dedi kızılcahamam kaplıcalarına,sonra ankaraya..birkaç günlük. bebek yokken, rahatken, hiçbiryere gitmezdik. şimdi bebekle nasıl gideceğiz acaba
ecrin87 nasılsın kuzum özledik seni, ben de pazar günü yüzmeye başladım 1 saat eşime bıraktım oğlumu gittim yüzdüm. çok iyi geldi artık kiloları vermem lazım 66 kiloyum 7 kilo vermem lazım.acayip selülit üretmişim hayret hamileyken yoktu şimdi ortaya çıktılar
bngl33 şimdi yavrun yanında olmalı, sağ salim evinize dönün inşallah darısı sıradaki arkadaşlarımızın başına
selammm canımmmm nerelerdesın yaaa gelmıosun artık cok sıkozletme kuzum ya kendını ben gelmıodumm sıra sızdemı
bende 60 kılo oldum yaa bende baslıyorumm dıyete artık yeter zaten kılo aldıgım ıcın adetlerımde azalmıs(
ay canımm ne guzell maşallahh bende yapıyım plates ozaman dvd almama gerek yok nettende bakamazmıyım kı???
benımde basen ve azıcık gobek var ustum hıc yok ustum 36 altım 38 40
selammm kuzummmmm ben daha yenı geldım eve anneme ındım kahvaltıya kahve falan derken bıde evını temızledık yengemle
rejıme baslıcam hayatım bende kılo verıcemmm kafaya koydumm yuruyus ve evde egzersızler yapıcam sen nasılsın canım nıye sıkıldınnn
slm kızlar naıslsınız ne var ne yok :) ben bir karar aldım diyete başladım dünden itibaren 63 kıloyum ve kendımı çok şişko hissediyorum çevremdeki herkes kılo aldığımı söylüyorr( bende spora başaldım kızlar ve diyete en az 55-56 kılo olmam lazım ateş ölçmeyi bıraktım korunmuyorum ama çocuk içinde bişey yapmıycam :)) şimdi spor zamanı
saol canımmm ne ısınde calısıyorsun canım???çalışıyorum malesef
oh afıyet olsn
dun gergın bi gundu halada devam edıyor
inşallah verırsın cabucak bende düşünuyorumda oturuyorum saatlerce işde ne ara yapcaksam ?
filiz sen beni görsen nerdeyse bütün yağ dokum göbek ve can simidi bölgemde birikmiş
işte bu yüzden pko oluyor yumurta tembelliği oluyor diye düşünüyorum. açık alanda mı daha iyi koşarız taşlık kayalık otlarla dolu ormanda mı? işte bu örnekteki gibi yumurtacıklarımız yağ içinde kalıyor zavallılar gerektiği gibi çalışamıyor belki de. sonuç olarak hamile kalmakta zorlanıyoruz.
dvd şart değil tabiki ama her akşam aynı hareketleri yapmaya çalış. özellikle göbek için olanları yap. yarın kendime bi meziro alacam göbeğimi ölçecem sonucu size yazacam. inş. bir ay sonra yine aynı şekilde ölçüp yine yazacam. bakalım plates ne kadar işe yarayacak
kızlar bişey sorucam dr.pko oğrendiğinizi andan itibaren mı tedaviye başladı yoksa 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra mı tedaviye başlanıyor?
usgde pko göründü sadece usgde bakıldı diğer testler tsh prolaktın nrml çıktı.başka test yapılmadı.adetim 1 kere gecikti(normalde hep düzenlidir) bir türlü olamadım snra soktürücü verdi şuan hastayım.dr 6 ay korunma snra olmazsa gel dedi.inş hemen olur.hayırlısıyla.
herkese naip etsin
cvplarsanız sevirim :)
selam
ben ogrendıgım andan ıtıbaren basladımm 1 sene zaten korunmadan olmadı cocugmuz tedavıye basladım tedavıdede olmadı hala devam edıyorum tedavıye..
bu doktoruna kalmıs bırsey degıl tamamen sana kalmıs bırsey bence ben tedavıme baslamak ıstıyorum dersen baslatır benım doktorum yasın daha kucuk dedı bıraz daha dene dedı 26 bıttı 27 olucam buarada:) kucuk dıyor ama sonuc 1sene 8 9 aydır bebegımız olmuyorbnımde adetım duzenlıdır 28 gunde 1 adet olurum mıktar olarak cok az ama zamanında olur işte fsh lh hormonun nasıl peki? bırde esıne bakıldımı ? ben suan 1 ay bıle zaman kaybetmek ıstemıyorumm allah hepımızın yardımcısı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?