Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ahhh guzlım ya valla bızı dr a goturende olmadı kendım bıldım bılelı sık adet olurum arakanamam olur benımde ebeveynler cahıl napsınlar bılmıyorlar bız oyle olmayız artık.

saçm çk döklyo kel kalcm anne dedim sallamadı beni biraz pimprklym böyle çok incelerim kendmi annemde o yzden cddy almadı gne saçmlıyrm sandı glb.bde ben çocuk gbi hastany annem olmadan gtmzdm dayanmdm gttm kndm mecbur sonra duyunca doktrdan tabi anladı cddyeti üzüldü oda baya bana belli etmemeye çalışıyo benm kuzenmde çok sık oluyo ve çk halsz çk kan kaybettiği için oda çk zor olmamasıda çk kt.keşke bilgilendirse annler adet aralıkları çok önemli aslında takp etmk gerkiyo bu konuları.

ıyı yapmıssın kendın gıtmekle dermansız dert degıl cok sukur sonunda olumde yok bunada cokkkkkk sukur ya rabbım dıcez.
her turlusu kotu ama bende bu ay hayıt tohumuna basladım ıyı geldı sanırım normal 29. gunde adet oldum. bakacaz artık ıcmeye devammm

doğru söylüyosunuz bunada çk şükür ki çaresi var.:) ayyy eğer gerçkten işe yarıyosaaa bende deniyimm :))

Son düzenleme:
doğru söylüyosunuz bunada çk şükür ki çaresi var.:) ayyy eğer gerçkten işe yarıyosaaa bende deniyimm :))

valla cok duydum ıse yarıyor dıyenı kı eskılerımız cok kullanırlarmıs kadın hastalıkları ıcın benım adetım gelmedı bu ay pko gec adet yapıyor normalde ama bende sık arakanamalı oluyordu bazende gec nadıren bu ay 29. gun oldu ses yok derken hayıta baslayalı 5 gun olmustu adetım geldı yanı bırdahakı ay anlayacagım ıse yarayıp yaramadıgını tam olarak. aslanpencesı cıvanpercemı bunlarda bızım ıcın guzel bıtkıler hepsını beraber degıl ama arara hayıtın aralarına bır tanesını sıkıstırıyorum.

peki ilaçla birlikte kullanmann bi sakıncası olur mu acaba eğer olmazsa dnemeyi çk istyorum.not aldım bu btkler:)

mervecim bi hastanın yüzüne karşı üstelik de bekar bi kızın yüzüne karşı pat diye bu değerlerle çocuğu olmaz diyen doktorun tecrübesini seveyim. kadın doğum doktorları alanlarında ne kadar uzman olurlarsa olsun çok iyi bi psikolog olmaları gerekir. sonuçta bayan yumurtası psikolojiyle doğrudan ilişkili. kardeşimin en yakın arkadaşında var pko. üstelik doktoru kitaplara konu olabilecek kadar çok senin pko demiş. kız aylarca doğum kontrol hapı kullandı. bir adım yol ilerleyemedi. bazıları gururuna yediremiyor ben bunu gördüm yaşadım. neden benim verdiğim hapa itiraz ediliyor gibisinden. bu bahsettiğim arkadaş ilaçsız adet göremezken, annesinin zoruyla artık soğan kürü yapmaya başlamış. bikaç aydır yapıyor galiba. şimdi kendi kendine adet görmeye başlamış eğer istersen bikaç ay doğum kontrol hapını kullan, fayda göremezsen soğan kürünü öneririm. tamamen doğal, bitkisel.

doktorun o davranışı çok üzdü beni kendimi berbat hissettm öyle söyleyince başka dktora gtmeyi düşündüm belki farklı bi tedavi yöntemi vardır diye ama anladığım kadarıyla her kapı doğum kontrol hapına çıkıcak.en iyisi vakit kaybetmeden başlamak ilaçlara..:44: ilacı kullanıpta faydasını görememek daha kötü soğan suyunun vücuttaki ilthp ve toksnleri attığını biliyodum ama bu kistlere bu derece faydalı olacağı aklıma gelmezdi gerçekten:) ilaçları bir müddet kullandıktan sonra inşallah bu bitkisel yöntemleri deniycem.Allah hepimizn yardmcsı olsun çok çok teşekr edrim ilgnz için

Rica ederim ne demek. psikolojinin nasıl olduğunu bildiğim için yardımcı olmak istiyorum. soğan kürüyle alakalı kısa bir araştırma yaparsın pko için mucizevi bişey olduğunu görürsün. benim en son görüştüğüm doktorum "unutma pko metaBOLİK BİR RAHATSIZLIKTIR yumurta veya rahimle alakalı bir rahatsızlık değildir eğer sen metabolizmana dikkat edersen o düzeldikçe yumurtlama üzerindeki baskı inş. kendiliğinden kalkacaktır" demişti. bak yolun başındasın bunu evlendikten sonra öğrenip belki uzun süre uğraşmak vardı. beyaz ekmeği, pasta tatlı türlerini, pirinci, patatesi, şekeri hayatından mümkün olduğunda çıkar. mecbur kalırsan tadımlık al. hayatında egzersiz hep olsun bunlara dikkat ettiğin sürece evlendiğinde inş. en fazla 6 aya bebeğin gelecektir. kafanı yorma hiç

cvp için teşekkürler canım 4kılo iyi vermişsin valla nelerden uzak durdun peki ebru şallı bende de var alduım ama yapmak nasıp olmadı 1kez yaptım bıraktım bende de göbek var bu pko yüzünden (( o zaman ben platese başlıyayım bıralmıyayım 2gündrü mekik çekiyorum hedefim 55 kılo olmak inş. zayıflarım snrada bebeişim gelir hangi yiyeceklerden uzak durdun canım

valla başladım canım devamı gelir inş. :)

iyiym canım sgaol sen ansılsın yüzmek süperr valla bakalım bende başladım nolcak bilmiyorum önce zayıflayacam sonra çocuk için uğraşacam valla aklıma yerleştirsdim bunu :) senın kılo yine iyi 66 ben 64 kıloyum daha çocuk yok bişey yok bide hamıle kalsam vay benım halıme :))

işlerim yğun canım bide pek bebek düşünmek istemiyorum moralımde biraz bozuk açıkcası önümüzdeki ay aşılama düşünüyorduk ama maddiyat bizi zorluyor biraz kaldı yşne bende zayıflayayım dedim inş. zayıflayacam

Nasılsınız arkadaşlar?Ben giremedim kaç gündür.Hepinizi özledim.Benim yokluğum pek farkedilmemiş sanırım:2:Eşimin teyze kızı geldi yurtdışından eşiyle beraber.Yeni evliler Türkiyeye balayına gelmişler.Onları gezdirdik.Dün yolcu ettik.Bu arada kayınvaldemlerde kaldım oyüzden nete giremedim.Ben 30 agustos zafer bayramında adet oldumEşimin sigortayla ilgili ödemesi vardı onu bekledik onaylanınca eşim kendisi için doktora gidecek.Boşuna zaman kaybı oldu ama napalım vardır bundada bir hayır.Boğazım agrıyor hasta olucam sanırım.
Filizciğim hoşgeldin canım sayfaları oku oku bitiremedim tek tek alıntı yapmak biraz uzun süreceği için böyle yazayım dedi.Filizciğim sen geldin sayfalar şenlendi
Gyaman babana acil şifalar diliyorum canım.İnşallah herşey yolunda gider.
Bicimciğim yeni dönemin hayırlı olsun inşallah hayır ve güzel haber getirsin sana bu dönem
Ecrinciğim spora başlamışsın iyi canım okadar abartı kilon yok bence.Verirsin sıkıntı yapma.Bende sporu ihmal ettim.Şu
oğaz agrım halsizliğim geçsinde bende başlıcam koşu bandına yine
Bngl 33 canım Allah kurtarsın inşallah.Doğumdasındır belkide şimdi dualarım sizinle.Bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle Allah'a emanet ol
Cvr sen nasılsın canım sıra sanada geliyor hayırlısıyla teyze oluyoruz sayenizde
Busmai nasıl gidiyor canım bebişinle uykusuz geceler varmı
Sedacan hayırlısı olsun canım.Benim eşimdede sperm sorunu çıktı.Allah büyüktür gün gelir biizmde olur inşallah üzme kendini.
Dicle sen nasılsın canım.İyisindir bebeğin ve sen umarım
Brownim tekrardan Alllah rahmet eylesin başınız sağolsun.Nasılsın neler yapıyorsun
Tuncss bebeğin için negüzel yazmışsın canım duygulanmamak mümkünmü bizler sizlerin haberini okurken duygulanıyoruz demekki bunları yaşasak hem ağlıcaz hem güleceğizİnşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Adını unuttuğum diğer arkadaşlar inşallh hepiniz iyisinizdir.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizAllah şifa versin yardımcımız olsun inşallah.

slm kızlar 15 gundur falan yoktum umarım unutmadınız benı nasılsınız?
A.s bende yoktum canım sayfalar dolmuş taşmış maşllh
Canım bende gidecektimde eşimin sgkya ödemesi vardı onun onayı gelmeyince beklemek zorunda kaldık.Eşimde görünücek çünkü tedavi içinÜzme kendini öyle şansızda hissetme kendini inşllh bizlerinde olucak birgün
inşallh hamilesindir canım

moralini bozma canım vardır bundada bir hayır.inşllh canım hepimiz anne oluruz birgün

sana en iyisi beslenme programımı yazayım.
sabahları 1 yumurta ya ya haşlama ya tereyağında. yanında biraz tam buğday ekmeği 3 tane ceviz
saat 10 gibi bir avuç kadar fındık fıstık badem veya yeşil elma veya herhangi meyve ( muz üzüm hariç)
öğleleri normal yemeğimi yiyorum ama yemekhanede beyaz ekmek olduğundan ondan çok çok az yiyorum
saat 3 gibi meyve. akşam yemeğinde de yine beyaz ekmek yok. tam buğday, çavdar veya kepek ekmeği 1 dilim kadar
pirinç, şeker, beyaz un, beyaz makarna, beyaz ekmek, tatlı-pasta patates gibi glisemik endeksi yüksek yiyecekler artık hayatımda yok denecek az
glisemik endeksi yüksek yiyecekler (internetten de bak) pko nun düşmanı.
barbunya, sebzeler, meyve (üzüm muz hariç) kuru fasülye taze fasülye mercimek şehriye bulgur.. artık hayatımda bunlar var.
madem pilatese başladın ben de yeni başladım bugün meziro alacam belimi göbeğimi ölçüp yazacam. birbirimizi takip edelim. ara vermek yok. ben dün yaptım ya da yapamadım şeklinde rapor veririm kendi adıma inş. tez zamanda da güzel haberlerimizi paylaşırız.
ben bu sitenin belki 5 yıllık üyesiyim, girmiyordum ama pko ile ilgili özellikle bi başlık olması ve aynı dertten muzdarip insanların tecrübelerini paylaşmaları hoşuma gitti.

o donem yumurtlama donemı değil mi nasıl oluyor bn anlamadım

öyle oluyor ama saraçoğlu özellikle o dönemde tavsiye ediyor bi de soğan kürü kullandığınız ay büyük ihtimal adet olursunuz diyor. ben de yapıyorum bu ay haftasonu gelmesini düşündüğüm adetimi bekliyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…