ahhh guzlım ya valla bızı dr a goturende olmadı kendım bıldım bılelı sık adet olurum arakanamam olur benımde ebeveynler cahıl napsınlar bılmıyorlar bız oyle olmayız artık.
saçm çk döklyo kel kalcm anne dedim sallamadı benibiraz pimprklym böyle çok incelerim kendmi annemde o yzden cddy almadı gne saçmlıyrm sandı glb.bde ben çocuk gbi hastany annem olmadan gtmzdm dayanmdm gttm kndm mecbur sonra duyunca doktrdan tabi anladı cddyeti üzüldü oda baya bana belli etmemeye çalışıyo benm kuzenmde çok sık oluyo ve çk halsz çk kan kaybettiği için oda çk zor olmamasıda çk kt .keşke bilgilendirse annler adet aralıkları çok önemli aslında takp etmk gerkiyo bu konuları.
ıyı yapmıssın kendın gıtmekle dermansız dert degıl cok sukur sonunda olumde yok bunada cokkkkkk sukur ya rabbım dıcez.
her turlusu kotu ama bende bu ay hayıt tohumuna basladım ıyı geldı sanırım normal 29. gunde adet oldum. bakacaz artık ıcmeye devammm
doğru söylüyosunuz bunada çk şükür ki çaresi var.:) ayyy eğer gerçkten işe yarıyosaaa bende deniyimm :))
valla cok duydum ıse yarıyor dıyenı kı eskılerımız cok kullanırlarmıs kadın hastalıkları ıcın benım adetım gelmedı bu ay pko gec adet yapıyor normalde ama bende sık arakanamalı oluyordu bazende gec nadıren bu ay 29. gun oldu ses yok derken hayıta baslayalı 5 gun olmustu adetım geldı yanı bırdahakı ay anlayacagım ıse yarayıp yaramadıgını tam olarak. aslanpencesı cıvanpercemı bunlarda bızım ıcın guzel bıtkıler hepsını beraber degıl ama arara hayıtın aralarına bır tanesını sıkıstırıyorum.
doğum kontrol hapı ve onunla birlikte kullanmam gereken 2 ayrı hap verdi doktr adet günümü bekliyorum başlamak için elfocm.dktra tek başıma gidyordum anneme yumurtalıklarımda kist varmış diyince heycan yaptı benle birlikte geldi randevuma aynen sizin babanızın verdiği tepkiyi verdi daha bekar sakıncası yokmu dedi doktor açtı ağzını yumdu gözünü.zaten bu değerlerle kızınızn çocuk sahbi olması imkaansız dedi.benm kaç senelik tecribm var gbi bişeyler söyledi öyle diyince benim gözlerim doldu annemin ağzı zaten açık kaldı. anneler böyle düşünüp çocuklarına ilaç kullandırtmıyolar daha sonra ancak çok pahalı yöntemlerle tedavi olup çocuk sahibi oluyolar bu ilacı düzenli olarak kullanırsa o zmn daha kolay hamile kalma şansı var ilerde dedi. zaten bu geçici bi hastalık değil ömür boyu süren bi hastalık dedi .
Benim bu hastalığı farketmemdeki en büyük etken saç dökülmesiydi sabah uyandığımda yastığımda bi avuç saç oluyodu piskoljm bzlmuştu resmn bu yüzden hastnye gtmiştim aslında dahiliye doktrunun beni yönlendirmesiyle pko olduğumu ögrendim bide testestrn hormnu fazlaymışyürüyüş konusuna gelince:)okula gdp geliyorum onun dışında çok hareketsizim ama kilo sorunum yok.ama yürüyş sadce kilo problemi olanlar için değil hepimiz için çok faydalı anladığım kadarıyla.inşallah bende sizin gbi pes etmeden böyle düzenli spor yaparım..çoook teşekür edrim tavsiyeleriniz içinn inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsında bzde bebiş geliyo diye seviniriz:116: bira uzun olmuş kusura bakmayın
mervecim bi hastanın yüzüne karşı üstelik de bekar bi kızın yüzüne karşı pat diye bu değerlerle çocuğu olmaz diyen doktorun tecrübesini seveyim. kadın doğum doktorları alanlarında ne kadar uzman olurlarsa olsun çok iyi bi psikolog olmaları gerekir. sonuçta bayan yumurtası psikolojiyle doğrudan ilişkili. kardeşimin en yakın arkadaşında var pko. üstelik doktoru kitaplara konu olabilecek kadar çok senin pko demiş. kız aylarca doğum kontrol hapı kullandı. bir adım yol ilerleyemedi. bazıları gururuna yediremiyor ben bunu gördüm yaşadım. neden benim verdiğim hapa itiraz ediliyor gibisinden. bu bahsettiğim arkadaş ilaçsız adet göremezken, annesinin zoruyla artık soğan kürü yapmaya başlamış. bikaç aydır yapıyor galiba. şimdi kendi kendine adet görmeye başlamışeğer istersen bikaç ay doğum kontrol hapını kullan, fayda göremezsen soğan kürünü öneririm. tamamen doğal, bitkisel.
doktorun o davranışı çok üzdü beni kendimi berbat hissettm öyle söyleyince başka dktora gtmeyi düşündüm belki farklı bi tedavi yöntemi vardır diye ama anladığım kadarıyla her kapı doğum kontrol hapına çıkıcak.en iyisi vakit kaybetmeden başlamak ilaçlara..:44: ilacı kullanıpta faydasını görememek daha kötüsoğan suyunun vücuttaki ilthp ve toksnleri attığını biliyodum ama bu kistlere bu derece faydalı olacağı aklıma gelmezdi gerçekten:) ilaçları bir müddet kullandıktan sonra inşallah bu bitkisel yöntemleri deniycem.Allah hepimizn yardmcsı olsun çok çok teşekr edrim ilgnz için
selam ecrin. ben de bikaç aydır yediklerime dikkat ediyordum ama son bir haftadır doktorumun tavsiyesiyle glisemik endeksi yüksek yiyeceklerden uzak duruyorum. daha 2-3 ay öncesine kadar 69 kilo olan ben pazar günü evime aldığım tartıyla 65 olduğumu gördüm. zaten her gören zayıflamışsın diyor. bi de güzelce yürüyüş yapıyordum ama 2 gündür havalar yağışlı çıkamıyorum. evimde ebru şallının düz karın plates dvd seti var. doktoruma sordum platesle devam edebilrsin egzersizlerine dedi. zaten şu an ideal bi kilodayım ama maalesef göbeğim var. özellikle oradan vermem lazım. bu dvd inş. bana iyi gelecek.
bundan 5 ay önce bi doktora gittim. ultrasonda pko görünümü görünce sana tavsiyem plates yap dedi. ama yürüyüş yumurtalıkları canladırmaz mı dedim. evet öyledir ama plates yağ dokusunu kas dokusuna çevirir ve kas dokusunda hormonlar çok iyi çalışır dolayısıyla inş. kolayca hamile kalırsın dedi
slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
Bngl hayırla yavrunu kucagına al inş.
ecrın cok sevındım o azım banada gelsın inş.
filiz nasılsın
kızlar bugun bana cok sıkıcı bi gün gibi gelıyor sızede oylemı??
neden sıkılıyorsun canım çık dışarı gez, artık yazın son günleri, havalar soğumaya başladı değerlendirmek lazım
keşke bu yakınlarda bi arkadaşım olsa ya, hep tek başıma takılmaktan sıkıldım. genelde annemle takılırdım o da şehir dışında bu hafta.
eşim haftaya tatile çıkalım dedi kızılcahamam kaplıcalarına,sonra ankaraya..birkaç günlük. bebek yokken, rahatken, hiçbiryere gitmezdik. şimdi bebekle nasıl gideceğiz acaba
ecrin87 nasılsın kuzum özledik seni, ben de pazar günü yüzmeye başladım 1 saat eşime bıraktım oğlumu gittim yüzdüm. çok iyi geldi artık kiloları vermem lazım 66 kiloyum 7 kilo vermem lazım.acayip selülit üretmişim hayret hamileyken yoktu şimdi ortaya çıktılar
bngl33 şimdi yavrun yanında olmalı, sağ salim evinize dönün inşallah darısı sıradaki arkadaşlarımızın başına
selammm canımmmm nerelerdesın yaaa gelmıosun artık cok sıkozletme kuzum ya kendını ben gelmıodumm sıra sızdemı
bende 60 kılo oldum yaa bende baslıyorumm dıyete artık yeter zaten kılo aldıgım ıcın adetlerımde azalmıs(
[/B]
iyi fikir spor yapim derken bide hamile kaldıgını öğrenirsin inşallah akıldan atılınca herşey kolaylaşıyor
A.s bende yoktum canım sayfalar dolmuş taşmış maşllhslm kızlar 15 gundur falan yoktum umarım unutmadınız benı nasılsınız?
Canım bende gidecektimde eşimin sgkya ödemesi vardı onun onayı gelmeyince beklemek zorunda kaldık.Eşimde görünücek çünkü tedavi içinmerhaba kızlar.
gyaman canım içini ferah tut inşallah baban iyileşmiştir tamamen.
tuncss iyi olmanıza sevindim artık bi takv,m yaparsın artık:))
yeni hamile arkadaşı da tebrik ediyor darısını başımıza diliyorum bir avuç kaldık şurda ama tık yok resmen bizlerde
ben bugün sözde doktora gitcektim
randevumu aldım
ama iş yerine birileri gelicekti geç geldiler geç çıktım yetişemedim
bukadar mı şanssız olurum ya gitcektim ne güzel
şimdi bir ay daha beklicem ekime kaldı kontrol off off
nekadar şanssız bahtsız biriyim
yarından itibaren bir hafta şehir dışındayım
ayrıca pc bozuldu fazla gelemem ben
e daha nossun yarın sağlam gidiyim bari gitceğim yere:)
kendinize iyi bakın kızlar
öpüldünüzz
inşallh hamilesindir canımkızlar anlayamadığım bir durumla karşıkarşıyayım neler oluyor sızce?
bırkac gun evvelde olmusdu wc de peceteyle sılınce kırmızı kalemle cekılmıs kısa bı cızgı kadar kırmızılık oluyor her zaman degıl gunluk pedde kırmızılık yok sadece aradabır yanı bırkac gun evvel olmustu 2 kere bugunde bır kez oldu kanama gelmıyor lakın kırmzı cızgı kalemle cızılmıs gıbı bırkackez gordum basına boyle bır durum gelen var mı adet olma zamanlarım 27. gundu bugun sağ kasımdada arada sancıma oluyor normal adet donemlerımde boyle bır kasık sancım olmazdı ve benım yaklasık bır hafta 10 gundur fecı bel agrım var hatta sırtıma doğru bır bel agrısı ne ıs anlamadım bugun bır yakına kan vermeye gıdecektım esım ızın vermedı hamıle olabılırsın dıye ben verırım dedı adamında tansıyonu dusmus musahade altında tutmuslar benı yollamadı kendı gıttı az daha herıften olacaktım allah korusun. onunda umudu var demekkı yerlesme kanaması falan fılan 27. gune yada 4. haftaya ıste herneyse kalırmı varsada bırsey
sagolun kizlar, cok sükür öyle cok kötü bir sey yok ama dra gittim gecen hafta ptesi, klomen almaya.. ama test sonuclarini aldim geldim.. esimin test sonucunu götürmüstüm, onun hakkinda da cok iyi konusmadiesimin ileri-hareketli sperm sayisi sInIRdaymis, yani bu da yavaslatiyor olabilir dedi dr.. benimse guatr üstü sInIrda ve kizamikcik testim pozitif cikmis yani tekrar asi olmam gerekebilirmis gecen sene olmustum ama tutmamis midir nedir olursam yine korunmam gerekcek.. almanyada mecburmus bu hastaliga karsi korunuyor olmak.. klomen de vermedi o yüzden moralim cok bozuldu. hic bir sey mi yolunda gitmez böyle???
sizler nasilsiniz bakalim?? baharcim insallah öyle bi tedaviye gerk kalmadan bebek sahibi olursun, oluruz hepimiz
bugün adetin 5.günü soğan suyuumu içsem acep :))))
cvp için teşekkürler canım 4kılo iyi vermişsin valla nelerden uzak durdun peki ebru şallı bende de var alduım ama yapmak nasıp olmadı 1kez yaptım bıraktım bende de göbek var bu pko yüzünden(( o zaman ben platese başlıyayım bıralmıyayım 2gündrü mekik çekiyorum hedefim 55 kılo olmak inş. zayıflarım snrada bebeişim gelir hangi yiyeceklerden uzak durdun canım
o donem yumurtlama donemı değil mi nasıl oluyor bn anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?