Rica ederim ne demek. psikolojinin nasıl olduğunu bildiğim için yardımcı olmak istiyorum. soğan kürüyle alakalı kısa bir araştırma yaparsın pko için mucizevi bişey olduğunu görürsün. benim en son görüştüğüm doktorum "unutma pko metaBOLİK BİR RAHATSIZLIKTIR yumurta veya rahimle alakalı bir rahatsızlık değildir eğer sen metabolizmana dikkat edersen o düzeldikçe yumurtlama üzerindeki baskı inş. kendiliğinden kalkacaktır" demişti. bak yolun başındasın bunu evlendikten sonra öğrenip belki uzun süre uğraşmak vardı. beyaz ekmeği, pasta tatlı türlerini, pirinci, patatesi, şekeri hayatından mümkün olduğunda çıkar. mecbur kalırsan tadımlık al. hayatında egzersiz hep olsun bunlara dikkat ettiğin sürece evlendiğinde inş. en fazla 6 aya bebeğin gelecektir. kafanı yorma hiç
sana en iyisi beslenme programımı yazayım.
sabahları 1 yumurta ya ya haşlama ya tereyağında. yanında biraz tam buğday ekmeği 3 tane ceviz
saat 10 gibi bir avuç kadar fındık fıstık badem veya yeşil elma veya herhangi meyve ( muz üzüm hariç)
öğleleri normal yemeğimi yiyorum ama yemekhanede beyaz ekmek olduğundan ondan çok çok az yiyorum
saat 3 gibi meyve. akşam yemeğinde de yine beyaz ekmek yok. tam buğday, çavdar veya kepek ekmeği 1 dilim kadar
pirinç, şeker, beyaz un, beyaz makarna, beyaz ekmek, tatlı-pasta patates gibi glisemik endeksi yüksek yiyecekler artık hayatımda yok denecek az
glisemik endeksi yüksek yiyecekler (internetten de bak) pko nun düşmanı.
barbunya, sebzeler, meyve (üzüm muz hariç) kuru fasülye taze fasülye mercimek şehriye bulgur.. artık hayatımda bunlar var.
madem pilatese başladın ben de yeni başladım bugün meziro alacam belimi göbeğimi ölçüp yazacam. birbirimizi takip edelim. ara vermek yok. ben dün yaptım ya da yapamadım şeklinde rapor veririm kendi adımainş. tez zamanda da güzel haberlerimizi paylaşırız.
ben bu sitenin belki 5 yıllık üyesiyim, girmiyordum ama pko ile ilgili özellikle bi başlık olması ve aynı dertten muzdarip insanların tecrübelerini paylaşmaları hoşuma gitti.
sana en iyisi beslenme programımı yazayım.
sabahları 1 yumurta ya ya haşlama ya tereyağında. yanında biraz tam buğday ekmeği 3 tane ceviz
saat 10 gibi bir avuç kadar fındık fıstık badem veya yeşil elma veya herhangi meyve ( muz üzüm hariç)
öğleleri normal yemeğimi yiyorum ama yemekhanede beyaz ekmek olduğundan ondan çok çok az yiyorum
saat 3 gibi meyve. akşam yemeğinde de yine beyaz ekmek yok. tam buğday, çavdar veya kepek ekmeği 1 dilim kadar
pirinç, şeker, beyaz un, beyaz makarna, beyaz ekmek, tatlı-pasta patates gibi glisemik endeksi yüksek yiyecekler artık hayatımda yok denecek az
glisemik endeksi yüksek yiyecekler (internetten de bak) pko nun düşmanı.
barbunya, sebzeler, meyve (üzüm muz hariç) kuru fasülye taze fasülye mercimek şehriye bulgur.. artık hayatımda bunlar var.
madem pilatese başladın ben de yeni başladım bugün meziro alacam belimi göbeğimi ölçüp yazacam. birbirimizi takip edelim. ara vermek yok. ben dün yaptım ya da yapamadım şeklinde rapor veririm kendi adımainş. tez zamanda da güzel haberlerimizi paylaşırız.
ben bu sitenin belki 5 yıllık üyesiyim, girmiyordum ama pko ile ilgili özellikle bi başlık olması ve aynı dertten muzdarip insanların tecrübelerini paylaşmaları hoşuma gitti.
öyle oluyor ama saraçoğlu özellikle o dönemde tavsiye ediyor bi de soğan kürü kullandığınız ay büyük ihtimal adet olursunuz diyor. ben de yapıyorum bu ay haftasonu gelmesini düşündüğüm adetimi bekliyorum o yüzden
kızlar klomenin dozu yeterli gelememiş bana. 3 tane yumoş var ama aşılama için yetersiz dedi doktorum. perşembe tekrar gel dedi.Eşimin sperm sonuçları ise doktor aşılama için bize yeterli dedi. benim bu sperm değerleriyle hem normal hemde aşılama gebelerim var dedi.içim çok rahatladı ama sanırım önümüzdeki adete kaldı aşılama.
tatlım klomen de bana d öyle dedıler yumurta olmamiş dedıler ama ne olduysa hamıle kalmısım nerden geldıyse o yumurtalar:)
merhaba kızlar aranızda hayıt tohumunun suyunu içen varmı ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum normalde adet öncesi ağrıları falan önlüyomuş benim kasıklarım deli gibi ağrıyo ayrıca göğüsleri sertleşti ve ara ara sızlıyo ben hayıta bağladım ama emin değilim daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütttffeeeennnn
aynen canım. Işallah bende sana benzerim. Sen kaç mg almıştın canım benimki 50 mg dı klomen
dileksultan cvp verdiğin için öncelikle tşk ederimmm umarım yeni olduğu içindir yan etki falan mı yaptıki die düşünmeye başlamıştımmm
rica ederim. ben 1 ay düzenli kullandım adetim tam zamanında geldi. ikinci ay biraz kullandım sonra bıraktım. adetim gelmedi. iki gündür tekrar başladım ve bu sabah adetim geldi.
mucize bu hayıt bence...
tatlım bende baya araştırdım aslında adet düzeim çok kötü sayılmaz ama gebelik için bi umut işte başladım çıkmadık candan umut kesilmiyo deniyoruz :))
peki ilaçla birlikte kullanmann bi sakıncası olur mu acaba eğer olmazsa dnemeyi çk istyorum.not aldım bu btkler:)
mervecim bi hastanın yüzüne karşı üstelik de bekar bi kızın yüzüne karşı pat diye bu değerlerle çocuğu olmaz diyen doktorun tecrübesini seveyim. kadın doğum doktorları alanlarında ne kadar uzman olurlarsa olsun çok iyi bi psikolog olmaları gerekir. sonuçta bayan yumurtası psikolojiyle doğrudan ilişkili. kardeşimin en yakın arkadaşında var pko. üstelik doktoru kitaplara konu olabilecek kadar çok senin pko demiş. kız aylarca doğum kontrol hapı kullandı. bir adım yol ilerleyemedi. bazıları gururuna yediremiyor ben bunu gördüm yaşadım. neden benim verdiğim hapa itiraz ediliyor gibisinden. bu bahsettiğim arkadaş ilaçsız adet göremezken, annesinin zoruyla artık soğan kürü yapmaya başlamış. bikaç aydır yapıyor galiba. şimdi kendi kendine adet görmeye başlamışeğer istersen bikaç ay doğum kontrol hapını kullan, fayda göremezsen soğan kürünü öneririm. tamamen doğal, bitkisel.
A.s bende yoktum canım sayfalar dolmuş taşmış maşllh
Canım bende gidecektimde eşimin sgkya ödemesi vardı onun onayı gelmeyince beklemek zorunda kaldık.Eşimde görünücek çünkü tedavi içinÜzme kendini öyle şansızda hissetme kendini inşllh bizlerinde olucak birgün
inşallh hamilesindir canım
moralini bozma canım vardır bundada bir hayır.inşllh canım hepimiz anne oluruz birgün
tatlım klomen de bana d öyle dedıler yumurta olmamiş dedıler ama ne olduysa hamıle kalmısım nerden geldıyse o yumurtalar:)
merhaba kızlar aranızda hayıt tohumunun suyunu içen varmı ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum normalde adet öncesi ağrıları falan önlüyomuş benim kasıklarım deli gibi ağrıyo ayrıca göğüsleri sertleşti ve ara ara sızlıyo ben hayıta bağladım ama emin değilim daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütttffeeeennnn
valla bilemicem canım dk hapıyla bı zararı olmaz bence ama dıgerlerıne bırsey dıyemem.
tamam canım teşekkrler cevapların için
içenler birkaç gün içinde adet gördklerini soyluyorlar ben 7 fün snra içersem tam yumurtlama zamanıma denk gelıyor ve 3 gün içinde atılacaksa ne anlamı kalıyor .ben hamıle kalmak istiyorum ozman nerdeyse 24 günde adet görmüş oluyosun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?