Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sizde benmle benzer şeyleri yaşamıssınız beni en iyi siz anlarsınız.evet çok şükür ki önceden farkettim ilerde ilaçları kullanmamn kolaylığını yaşarım inşallah. herşeyde bi hayır vardır.hepte temel ve çok tükettiğiz yiyecekler patates hele benm 2 gnde bir yediğim en sevdiğim sebzeee:18: bebek için katlınacz ama herşeye ayy inşallah isteyen herkese nasip etsn Allahm yaşatsın o güzel duyguyu bizlere..

içenler birkaç gün içinde adet gördklerini soyluyorlar ben 7 fün snra içersem tam yumurtlama zamanıma denk gelıyor ve 3 gün içinde atılacaksa ne anlamı kalıyor .ben hamıle kalmak istiyorum ozman nerdeyse 24 günde adet görmüş oluyosun :)))

Bu şekilde bende yapmıştım yani ana ve ara öğün olarak .Ve yavaşta olsa vermiştim.Bu aralar dzenim bozuldu ama yine başlıcam inşllh.Sporada başlıcam

bunları bir yere not ettim canım platese bu akşam tam anlamıyla başlıyorum canım evet rapor verelim birbirmize bakalım nasıl zayıflıyoruzz hadı hayrılısı olsun hepimiz için topiğe geldiğin iyi oldu canım hoşgeldin

benim adetimin bugun 6,günü dün bitti adetim 7 gün sayıp mı başlamalıyım soğan kürüne mesela yani adetimin 13,günü mü içmem lazım soğan suyu :) bende bu ay soğan yapayım bari içim temizlensin :)

tatlım klomen de bana d öyle dedıler yumurta olmamiş dedıler ama ne olduysa hamıle kalmısım nerden geldıyse o yumurtalar:)

merhaba kızlar aranızda hayıt tohumunun suyunu içen varmı ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum normalde adet öncesi ağrıları falan önlüyomuş benim kasıklarım deli gibi ağrıyo ayrıca göğüsleri sertleşti ve ara ara sızlıyo ben hayıta bağladım ama emin değilim daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütttffeeeennnn

ınsallah sonrakı aya canım ) vardır bundada hayır.

İŞALLAH YELKENLİ KIZ İŞALLAH HEPİMİZZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN )

adet öncesi sıkıntılara etkisi var gerçekten. belki yeni başladığın için etkisini tam göstermemiştir.

aynen canım. Işallah bende sana benzerim. Sen kaç mg almıştın canım benimki 50 mg dı klomen

günde bir tane içiyordum 5gün içtim 50mglıktı.. neden bilmiyorum ama içimdenbir ses senin bu doktorun uzatıyor gb me geliyor.. tabi en iyisini sen bilirsin ama öyle hissettim bi an..

dileksultan cvp verdiğin için öncelikle tşk ederimmm umarım yeni olduğu içindir yan etki falan mı yaptıki die düşünmeye başlamıştımmm

dileksultan cvp verdiğin için öncelikle tşk ederimmm umarım yeni olduğu içindir yan etki falan mı yaptıki die düşünmeye başlamıştımmm

rica ederim. ben 1 ay düzenli kullandım adetim tam zamanında geldi. ikinci ay biraz kullandım sonra bıraktım. adetim gelmedi. iki gündür tekrar başladım ve bu sabah adetim geldi.

mucize bu hayıt bence...

rica ederim. ben 1 ay düzenli kullandım adetim tam zamanında geldi. ikinci ay biraz kullandım sonra bıraktım. adetim gelmedi. iki gündür tekrar başladım ve bu sabah adetim geldi.

mucize bu hayıt bence...

tatlım bende baya araştırdım aslında adet düzeim çok kötü sayılmaz ama gebelik için bi umut işte başladım çıkmadık candan umut kesilmiyo deniyoruz :))

peki ilaçla birlikte kullanmann bi sakıncası olur mu acaba eğer olmazsa dnemeyi çk istyorum.not aldım bu btkler:)

valla bilemicem canım dk hapıyla bı zararı olmaz bence ama dıgerlerıne bırsey dıyemem.

evet az once bı topıcde yazdım dr ları savunmus bırı ınsanı cıleden cıkarın sonra dr ları savunun laf ıste. soğan kuru bende denedım bende pek bı etkı yapmadı ama ben uzun sure devam edemedım bır bucuk ay kadar ancak yaptım.

:) adet oldum bıttı canım hamıle degılım yanı :) sende hoşgeldın. benı arayan soran olmamıs ben coookkk daha uzun gıttım trıp yapcam amaaaaa haa:))

tatlım klomen de bana d öyle dedıler yumurta olmamiş dedıler ama ne olduysa hamıle kalmısım nerden geldıyse o yumurtalar:)

bırkac kısı daha duydum sen gıbı olmamıs yumurta gıtt dıyorlar :) sonra bı bakmıssın hamıle hahha :) tavuk yumurtası yıyınce bırden o yumurtalar asagı ınıp yerlesıyorlar

bende ıcıyorum 12 gundur basladıktan 5 gun sonra 29. gunumde adet oldum kasık sancısı bendede vardı sıyahlı ıdı kanamada ıncılerımız dokuluyor heralde:) adet oncesı ıse bunada yorabılırız gebelıge de bakıp gorecegız yanıı bende goguste sıslık falan olmadı kasık sancısı oldu o kadar.

yok yaa öyle olmuyor ben daha önce nisan ayında yaptım. adetim zamanında geldi. bu ay da yapıyorum ama 10 gün olacak. benim soğan kürü yaptığı ay hamile kaldığını öğrenen arkadaşlarım var. bence çocuk olsun diye soğan küründen vazgeçme. sonuçta sağlık için yapıyorsun. eğer Allah sana bu ay evlat sahibi olmayı yazmışsa soğan kürü vız gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…