benim adetimin bugun 6,günü dün bitti adetim 7 gün sayıp mı başlamalıyım soğan kürüne mesela yani adetimin 13,günü mü içmem lazım soğan suyu :) bende bu ay soğan yapayım bari içim temizlensin :)
nasıl gidiyor canım kesin 3 müz olcak kızzz :)
valla kızılcahamamda bır oteldı kızılcahamam otelımı neydı kı fuar ıcın gelmıstım ben 5 yıldızlı bır oteldı kaplıca vs hersey vardı süperdii..ooyy ne cabukkk gectı yahu 2 aylık oldu bıle melek melek yaaöyle mi acaba hangi otel ,ben hiç gitmedim kızılcahamama
bebiş büyüyor canım. 9 gün sonra tam 2 aylık olacak. nasıl da geçti zaman.. şimdi ben birşey anlatınca gülümsemeye başladı ben de ancak anne olduğumu hissetmeye başladım okadar güzel birşey ki size de nasip olsun bebişlerinizin gülüşünü görmek inşallah
benımde var asırı hemdepko dan dolayı aşırı saç dökülmesi yaşayan var mı arkadaşlar
hayırlısı olsun canım vardır bundada bır hayırr uzulme persembe gıt bakalım belkı durum degısır..kızlar klomenin dozu yeterli gelememiş bana. 3 tane yumoş var ama aşılama için yetersiz dedi doktorum. perşembe tekrar gel dedi.Eşimin sperm sonuçları ise doktor aşılama için bize yeterli dedi. benim bu sperm değerleriyle hem normal hemde aşılama gebelerim var dedi.içim çok rahatladı ama sanırım önümüzdeki adete kaldı aşılama.
ayy kıyamam canımm benım yaaa daha uygun yapan yerler var bır arastırsana canımm?işlerim yğun canım bide pek bebek düşünmek istemiyorum moralımde biraz bozuk açıkcası önümüzdeki ay aşılama düşünüyorduk ama maddiyat bizi zorluyor biraz kaldı yşne bende zayıflayayım dedim inş. zayıflayacam
evet canım sende gelmedınn ama merak ettım bırara yazmıstımmmm sende benm gıbı habersız gıttınNasılsınız arkadaşlar?Ben giremedim kaç gündür.Hepinizi özledim.Benim yokluğum pek farkedilmemiş sanırım :2:Eşimin teyze kızı geldi yurtdışından eşiyle beraber.Yeni evliler Türkiyeye balayına gelmişler .Onları gezdirdik.Dün yolcu ettik.Bu arada kayınvaldemlerde kaldım oyüzden nete giremedim.Ben 30 agustos zafer bayramında adet oldum Eşimin sigortayla ilgili ödemesi vardı onu bekledik onaylanınca eşim kendisi için doktora gidecek.Boşuna zaman kaybı oldu ama napalım vardır bundada bir hayır.Boğazım agrıyor hasta olucam sanırım.
Filizciğim hoşgeldin canım sayfaları oku oku bitiremedim tek tek alıntı yapmak biraz uzun süreceği için böyle yazayım dedi.Filizciğim sen geldin sayfalar şenlendi
.
bırara geldıgını hatırlıyorum canım senın sevındım senın adına ne guzell rabbım melegını korusun saglıkla dogsun ınsallahh..herkeslere merhabalar,
buraya bir çok arkadaşımız kafamı rahat bıraktığımda hamile kaldım diye yazmış. kesinlikle katılıyorum. ben de pkoyum ve 2 ay daha doğrusu 2 defa klomen kullandım ama yumoşum olmadı. daha sonra iğne tedavisine geçelim dedim ama tatile çıktığım için 1 ay pas geçtim. iğne tedavisi için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. iş stresinden ve çocuk fikrinden uzaklaşmak iyi geldi sanırım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. çok güzel bir duygu dilerim en kısa zamanda sizler de yaşarsınız.
meraba arkadaşlar...bende pkoluyum 3 sene dirde evliyim eşim hala çocuk istemiyor bnde daha sonra olmıyacağndan çok korkuyorum...ama burdakkilrn hamile kaldıklarını duyunca içime su serpldi açıkcası...:)
canım 3 yokikiye düştü:) bır daha kı hafta tek olursa sasırmam.:) bebek normalinden ıkı hafta daha buyük gözukuyormuş upuzun bebğin olacak dedi:)
yaşım 20 küçük yaşta evlendim evlendiğimden beride adet düzensizlğiyle pkoyla uğraşıyorum...eşim aslında bebekleri çok seviyor yani istediğini biliyorum sadece benim hazır olup olmamamm kafasını karıştırıyor galiba...kafam çok karışık:S
yasın kucukmus canım ozaman dusunme daha ama ınsallah senınde dusundugunuz anda olur bende korunuyordum bıraktık olmadı 1 sene 8 9 aydırda ugrasıyoruz olması ıcın yapmadıgım sey kalmadı ama olmuyorr nasip
selamm kızlar bende artık cok gelmıyorum oyle karar aldım cunku buraya geldıkce kafama cok daha fazla takıyorum 1 ay netım yoktu cok rahattıkk eşimle..
prolaktınım 57 ıken 0.4 dusmustu ensemın arkası cookk agrıyor sımdıde onu takmaya basladım beynımde bırseymı var dıye korkmaya basladım buraya gelıp arastırıp okuyunca dahada takıyorum babamın arkadası genel cerrah ozel hastanede ona gıdıcez muayene ıcın.
buarada nexsıum dıye bır ılac ıcıyordum mıdem ıcın ben endoskopı yapıldıgı zaman doktor vermıstı bana onu ıctım oda prolaktını cogaltıyormus gogsumden sut gelmıstı onun ıcın doktora gıttıgımde ılk prolaktın olcumu yapıldı 57 cıktı jınekologumda nexsıumu bız annelere verıyoruz sutu gelmıyorsa getırtıyor demıstı cocukta ıstıyorum dedıgımde bana test yaptrdı ozaman prolaktınım ılk olcmemde 57 cıkmıstı
belkıde o yukseltıı bılmıyorumm ama korkuyorum suan 0.4 dusmus strest yaptıkca basım agrıyor çok uzuluyorum aglıyorum ıycene kendımden gectım.. o yuzden buraya her dakka gelmıycemm hıc cıkmıyordum onceden :)) sımdı gelıp okuyum cıkarım ınsallah hepınızııı opuyorummm
herkeslere merhabalar,
buraya bir çok arkadaşımız kafamı rahat bıraktığımda hamile kaldım diye yazmış. kesinlikle katılıyorum. ben de pkoyum ve 2 ay daha doğrusu 2 defa klomen kullandım ama yumoşum olmadı. daha sonra iğne tedavisine geçelim dedim ama tatile çıktığım için 1 ay pas geçtim. iğne tedavisi için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. iş stresinden ve çocuk fikrinden uzaklaşmak iyi geldi sanırım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. çok güzel bir duygu dilerim en kısa zamanda sizler de yaşarsınız.
meraba arkadaşlar...bende pkoluyum 3 sene dirde evliyim eşim hala çocuk istemiyor bnde daha sonra olmıyacağndan çok korkuyorum...ama burdakkilrn hamile kaldıklarını duyunca içime su serpldi açıkcası...:)
yaşım 20 küçük yaşta evlendim evlendiğimden beride adet düzensizlğiyle pkoyla uğraşıyorum...eşim aslında bebekleri çok seviyor yani istediğini biliyorum sadece benim hazır olup olmamamm kafasını karıştırıyor galiba...kafam çok karışık:S
selamm kızlar bende artık cok gelmıyorum oyle karar aldım cunku buraya geldıkce kafama cok daha fazla takıyorum 1 ay netım yoktu cok rahattıkk eşimle..
prolaktınım 57 ıken 0.4 dusmustu ensemın arkası cookk agrıyor sımdıde onu takmaya basladım beynımde bırseymı var dıye korkmaya basladım buraya gelıp arastırıp okuyunca dahada takıyorum babamın arkadası genel cerrah ozel hastanede ona gıdıcez muayene ıcın.
buarada nexsıum dıye bır ılac ıcıyordum mıdem ıcın ben endoskopı yapıldıgı zaman doktor vermıstı bana onu ıctım oda prolaktını cogaltıyormus gogsumden sut gelmıstı onun ıcın doktora gıttıgımde ılk prolaktın olcumu yapıldı 57 cıktı jınekologumda nexsıumu bız annelere verıyoruz sutu gelmıyorsa getırtıyor demıstı cocukta ıstıyorum dedıgımde bana test yaptrdı ozaman prolaktınım ılk olcmemde 57 cıkmıstı
belkıde o yukseltıı bılmıyorumm ama korkuyorum suan 0.4 dusmus strest yaptıkca basım agrıyor çok uzuluyorum aglıyorum ıycene kendımden gectım.. o yuzden buraya her dakka gelmıycemm hıc cıkmıyordum onceden :)) sımdı gelıp okuyum cıkarım ınsallah hepınızııı opuyorummm
aminn canımmm ınsallahh ama artık dayancak guc kalmıyor rabbım hayırlısını versın tebıykıde ama artık cok yoruldum ugrasmaktancanım benim inş. en yakın zamanda sende bebeğim oldu diye bir konu açarsın...rabbim herkezin gönlüne göre versin
filizcim öncelikle güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. prolaktin yüksekliği bende de var ve genelde sorunu bulamıyorlar canım. ben de beynimden mr çektirdim ama bişey çıkmadı çok şükür. sende de birşey yoktur. inan insan neyi kafasına takarsa ya da neyden korkarsa beyni ona oyun oynuyor, sanki o durum kendisinde varmış gibi hissediyor. sen yine de tetkiklerini yaptır ama içini rahat tut.
bu arada miden için kullandığın ilaç oldukça ağır bir ilaç sürekli kullanmamalısın. eşim de midesinden rahatsız ama doktoru ona çok ağrın olduğunda kullan demiş bu ilacı. sürekli kullanma demiş. bilgin olsun canım.
fılızzzzz ama oldu mu bu:)) olsun ama senın ıcın ıyı olacvcaksa bosver canım gelme okuma arada bende yapıyorum sonra kopup gerı gelıyorum :)) ama kafamada takmıyorum kız artık benım 2 seneyı gectı tedavım ıstegım faalan alısıyoruzz anacım buyursun bebek canı ıstedıgı zaman gelsın Rabbım bılır.
canım bayağı uzun zaman oldu net hatırlamıyorum ama sanırım 60 civarı idi benim de. bir görüntüleme merkezinde yaptırabilrisin canım ya da dr undan rica et mr yazsın.
ah canım ne guzel sen takmıyorsun ben kafayı yıcek hastalanıcak kadar kafama takıyorum
beynımı takıyorum prolaktın yukselıyoo dusuo onu takıyorum anlatamam ya ıycene hastalık hastası oldum net yokken rahatım arastırmıyoum okumuyorum bakmıyorum net geldı bak gene basladım takmaya kafamaa
bılmıyorum ne olucak durumum bır cektırıyım fılm dıyorum adetımde az baska bır doktora gıdıcemm .
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.
Dün bir ilaç öğrendim inofolic diye. pko nun etkilerinin azalmasına yardımcı oluyormus. kullanan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?