Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tam dediğin gibi canım. başla ve 15 gün yap bırak
öbür ay da adete 10 gün kala başla 10 gün yap bırak
2 ya da 3 ay üst üste yap ki etkisi güçlü olsun.

herkeslere merhabalar,
buraya bir çok arkadaşımız kafamı rahat bıraktığımda hamile kaldım diye yazmış. kesinlikle katılıyorum. ben de pkoyum ve 2 ay daha doğrusu 2 defa klomen kullandım ama yumoşum olmadı. daha sonra iğne tedavisine geçelim dedim ama tatile çıktığım için 1 ay pas geçtim. iğne tedavisi için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. iş stresinden ve çocuk fikrinden uzaklaşmak iyi geldi sanırım.
Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah kimsenin kucağını boş koymasın. çok güzel bir duygu dilerim en kısa zamanda sizler de yaşarsınız.

meraba arkadaşlar...bende pkoluyum 3 sene dirde evliyim eşim hala çocuk istemiyor bnde daha sonra olmıyacağndan çok korkuyorum...ama burdakkilrn hamile kaldıklarını duyunca içime su serpldi açıkcası...:)

valla kızılcahamamda bır oteldı kızılcahamam otelımı neydı kı fuar ıcın gelmıstım ben 5 yıldızlı bır oteldı kaplıca vs hersey vardı süperdii..ooyy ne cabukkk gectı yahu 2 aylık oldu bıle melek melek yaa aminnn canımm ya yazıyı okuyunca bıle duygulanıyorummm cokkk maşallahh size..
pko dan dolayı aşırı saç dökülmesi yaşayan var mı arkadaşlar
benımde var asırı hemde maaleseff zaten az sacım var bakalım doktora gıdıcem zatenn
hayırlısı olsun canım vardır bundada bır hayırr uzulme persembe gıt bakalım belkı durum degısır..
ayy kıyamam canımm benım yaaa daha uygun yapan yerler var bır arastırsana canımm?
evet canım sende gelmedınn ama merak ettım bırara yazmıstımmmm sende benm gıbı habersız gıttın nasılsın durumlar nasıl canımm ????
bırara geldıgını hatırlıyorum canım senın sevındım senın adına ne guzell rabbım melegını korusun saglıkla dogsun ınsallahh..
meraba arkadaşlar...bende pkoluyum 3 sene dirde evliyim eşim hala çocuk istemiyor bnde daha sonra olmıyacağndan çok korkuyorum...ama burdakkilrn hamile kaldıklarını duyunca içime su serpldi açıkcası...:)

canm bence korunma bırak oluruna 3 sene olmus baksana evlenelı bızım 2 sene 4 ay oldu nerdeyse 2 senedır denıyoruz olmuyorrr ınsallah senın hemen olur...

canım 3 yok ikiye düştü:) bır daha kı hafta tek olursa sasırmam.:) bebek normalinden ıkı hafta daha buyük gözukuyormuş upuzun bebğin olacak dedi:)

2 bebısmı olcak canım olsun onada sukur be canımmm rabbım saglıklı versındee .. nıe 1 e duserse sasmam dıyorsun kı bence ıyı bır doktor bul ve gıt canım ozaman :44:

yaşım 20 küçük yaşta evlendim evlendiğimden beride adet düzensizlğiyle pkoyla uğraşıyorum...eşim aslında bebekleri çok seviyor yani istediğini biliyorum sadece benim hazır olup olmamamm kafasını karıştırıyor galiba...kafam çok karışık:S

selamm kızlar bende artık cok gelmıyorum oyle karar aldım cunku buraya geldıkce kafama cok daha fazla takıyorum 1 ay netım yoktu cok rahattıkk eşimle..
prolaktınım 57 ıken 0.4 dusmustu ensemın arkası cookk agrıyor sımdıde onu takmaya basladım beynımde bırseymı var dıye korkmaya basladım buraya gelıp arastırıp okuyunca dahada takıyorum babamın arkadası genel cerrah ozel hastanede ona gıdıcez muayene ıcın.
buarada nexsıum dıye bır ılac ıcıyordum mıdem ıcın ben endoskopı yapıldıgı zaman doktor vermıstı bana onu ıctım oda prolaktını cogaltıyormus gogsumden sut gelmıstı onun ıcın doktora gıttıgımde ılk prolaktın olcumu yapıldı 57 cıktı jınekologumda nexsıumu bız annelere verıyoruz sutu gelmıyorsa getırtıyor demıstı cocukta ıstıyorum dedıgımde bana test yaptrdı ozaman prolaktınım ılk olcmemde 57 cıkmıstı
belkıde o yukseltıı bılmıyorumm ama korkuyorum suan 0.4 dusmus strest yaptıkca basım agrıyor çok uzuluyorum aglıyorum ıycene kendımden gectım.. o yuzden buraya her dakka gelmıycemm hıc cıkmıyordum onceden :)) sımdı gelıp okuyum cıkarım ınsallah hepınızııı opuyorummm

yasın kucukmus canım ozaman dusunme daha ama ınsallah senınde dusundugunuz anda olur bende korunuyordum bıraktık olmadı 1 sene 8 9 aydırda ugrasıyoruz olması ıcın yapmadıgım sey kalmadı ama olmuyorr nasip

yasın kucukmus canım ozaman dusunme daha ama ınsallah senınde dusundugunuz anda olur bende korunuyordum bıraktık olmadı 1 sene 8 9 aydırda ugrasıyoruz olması ıcın yapmadıgım sey kalmadı ama olmuyorr nasip

canım benim inş. en yakın zamanda sende bebeğim oldu diye bir konu açarsın...rabbim herkezin gönlüne göre versin

filizcim öncelikle güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. prolaktin yüksekliği bende de var ve genelde sorunu bulamıyorlar canım. ben de beynimden mr çektirdim ama bişey çıkmadı çok şükür. sende de birşey yoktur. inan insan neyi kafasına takarsa ya da neyden korkarsa beyni ona oyun oynuyor, sanki o durum kendisinde varmış gibi hissediyor. sen yine de tetkiklerini yaptır ama içini rahat tut.
bu arada miden için kullandığın ilaç oldukça ağır bir ilaç sürekli kullanmamalısın. eşim de midesinden rahatsız ama doktoru ona çok ağrın olduğunda kullan demiş bu ilacı. sürekli kullanma demiş. bilgin olsun canım.

gozunaydınn klomen gıbı ılacların etkısı 3-4 ay kadar devam edıyormus arkadaslar bıraksanızda etksıı devam yanı hamılelık bu surecte stresın azalmasıyla beraber olabılıyormuss

canımcım yasın kucuk bıraz daha beklemelısın bencede hayatını yasa cocuk hayatı cok degıstırıyor, tedavı olma yolunda caba gosterıyorsun en azından bellı olmuyor sımdıden kafana takma bosver bıtkısel desteklerle devam et gerektıgınde bebegınız olur ınsallah.

fılızzzzz ama oldu mu bu :)) olsun ama senın ıcın ıyı olacvcaksa bosver canım gelme okuma arada bende yapıyorum sonra kopup gerı gelıyorum :)) ama kafamada takmıyorum kız artık benım 2 seneyı gectı tedavım ıstegım faalan alısıyoruzz anacım buyursun bebek canı ıstedıgı zaman gelsın Rabbım bılır.

canım benim inş. en yakın zamanda sende bebeğim oldu diye bir konu açarsın...rabbim herkezin gönlüne göre versin
aminn canımmm ınsallahh ama artık dayancak guc kalmıyor rabbım hayırlısını versın tebıykıde ama artık cok yoruldum ugrasmaktan

canım senın kactı?? benım prolaktınım 57 0.4 dustu doktorum fılme gerek yok demıstı ama ensem cok agrıyor belkıde prolaktın yok bılmıyorum o hapta basta yapmıs olabılır ... ıcmıyorum hayatım bıraktm o hapı tabı en fazla 6 ay kullanılıyor nexsıum ınsallah benımde ummadıgım anda gelır benım adetlerımde cok azaldı mıktarı canım o yuzden korkuyorum cok ve takıyorum

ah canım ne guzel sen takmıyorsun ben kafayı yıcek hastalanıcak kadar kafama takıyorum
beynımı takıyorum prolaktın yukselıyoo dusuo onu takıyorum anlatamam ya ıycene hastalık hastası oldum net yokken rahatım arastırmıyoum okumuyorum bakmıyorum net geldı bak gene basladım takmaya kafamaa
bılmıyorum ne olucak durumum bır cektırıyım fılm dıyorum adetımde az baska bır doktora gıdıcemm .

canım bayağı uzun zaman oldu net hatırlamıyorum ama sanırım 60 civarı idi benim de. bir görüntüleme merkezinde yaptırabilrisin canım ya da dr undan rica et mr yazsın.

canımcım yasın kucuk bıraz daha beklemelısın bencede hayatını yasa cocuk hayatı cok degıstırıyor, tedavı olma yolunda caba gosterıyorsun en azından bellı olmuyor sımdıden kafana takma bosver bıtkısel desteklerle devam et gerektıgınde bebegınız olur ınsallah.

bende öyle düşünüyorum tatlım...kendimi hazır hissetmiyorum sadece uğraşıp olmamasından korkuyorum...yaşayıp görücem artık

canım bayağı uzun zaman oldu net hatırlamıyorum ama sanırım 60 civarı idi benim de. bir görüntüleme merkezinde yaptırabilrisin canım ya da dr undan rica et mr yazsın.

canım doktorum ıstemıyor 57 cektırmene gerek yok dıyor
100 e yakın olanlardan ıstıyoruz radyosyon almana gerek yok dıyor nexsıumdanda olmus olabılır ıcındekını okudum cunku prolaktını olanlar kullanmasın yazyor gogusten sut bıle getırtebılır dıyor ne bılıyım valla..

filizcim takmanın bıze faydası yok basına getırdıklerını goruyorsun ders almayı bılmek lazım bende cook takıyordum arastırıyordum falan amaannnn dıyorum sımdı oyle hıkayeler duydukkı vaktı degıl demekkı Rabbım vaktı geldıgınde verecekse her turlu verecek korunan ınsanların hamıle kalmasından anlasılabılır bu kısmet ıse vaktını bekle ve dsunme hayatın tadını cıkar kııı surprız olsun sevıncı emınım cok daha buyuk olacaktır. benımde mıgrenım var dusundukce mıgrenım azardı benımde rahatladım bıraktım cok sukur agrımda kalmadı yanıııı hayatı kendımıze zehır etmeyelım tadını cıkar sevısmenın ve gerısını bosver

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.
Dün bir ilaç öğrendim inofolic diye. pko nun etkilerinin azalmasına yardımcı oluyormus. kullanan varmı aranızda

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.
Dün bir ilaç öğrendim inofolic diye. pko nun etkilerinin azalmasına yardımcı oluyormus. kullanan varmı aranızda

hosgeldın ılk defa duydum kız neymıs o :) ne ılacıymıs yanı endıkasyonlarında ne yazıyor kı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…