26.03.2009
estradiol :37,15
FSH: 5.87
Lh(prolaktin) : 40.41
serbest T3: 1.73
serbestT4: 0.96
serbest testeron:1.60
Tsh: 0.98
07.10.2009
PROLAKTİN: 15.02
23.11.2009
TİROKSİN,SERBEST(FT4): 18.57
TİROİD STİMÜLAN HORMON : 2.15
14.12.2010
LH : 12.19
PROLAKTİN: 13.26
TSH: 1.54
lütfen değerlerimi değerlendirin bu pkoyu hiç ihmal etmedim ve uzun zamandır devamlı hormon testlerı yaptırıyorum ama bebek isteyince bu degerlerı sızınde yorumlamanızı ıstıyorum
26.03.2009
estradiol :37,15
FSH: 5.87
Lh(prolaktin) : 40.41
serbest T3: 1.73
serbestT4: 0.96
serbest testeron:1.60
Tsh: 0.98
07.10.2009
PROLAKTİN: 15.02
23.11.2009
TİROKSİN,SERBEST(FT4): 18.57
TİROİD STİMÜLAN HORMON : 2.15
14.12.2010
LH : 12.19
PROLAKTİN: 13.26
TSH: 1.54
lütfen değerlerimi değerlendirin bu pkoyu hiç ihmal etmedim ve uzun zamandır devamlı hormon testlerı yaptırıyorum ama bebek isteyince bu degerlerı sızınde yorumlamanızı ıstıyorum
bende endokrin bölümüne görünmeyi düşünüyorum tşk ederim biricik aklımda hıc yoktu bende senin gibi cok meraklıyımdır fakat yeni yeni acıldım bu hastalıga daha ne incelicem canına okucam :97: birde bende mitral kalp kapakcıgı yetmezliği var bu pko dolaylı yoldan onuda etkılıyordur değilmi??
Şeker FSH LH oranı dengesiz gözüküyor. LH/FSH oranı 3ün üzerinde olduğu zaman Polikistik Over tanısı koyuyor doktorlar. Yalnız senin LH'ın yanında (prolaktin) yazıyor onu çözemedim. Sanırım sonradan bir daha tek LH'a baktırmışsın. Bir de bu testi yaptırdığın kurumun referans değerleri de önemli. Benim yaptırdığım laboratuvara göre senin TİROKSİN,SERBEST(FT4): 18.57 yüksek çıkmış. Ama dediğim gibi referans değerler farklı olabilir.
şeker oranı yüksek görünüyor dediğine göre ben şeker haplarına baslasam iyi olur sanırım ama önce bir endokrin uzmanıyla görüşüyüm diyorum pazartesi günü gidiyim o halde yada bu ay beklesemde gelecek aymı gitsem?? bu değerlerle bebeğim olabilirmi sizce? yani sogan kürüde yapıyorumya bakıyım biraz deneyim olmazsa şeker hapı kullanıyım ne dersiniz?
şeker oranı yüksek görünüyor dediğine göre ben şeker haplarına baslasam iyi olur sanırım ama önce bir endokrin uzmanıyla görüşüyüm diyorum pazartesi günü gidiyim o halde yada bu ay beklesemde gelecek aymı gitsem?? bu değerlerle bebeğim olabilirmi sizce? yani sogan kürüde yapıyorumya bakıyım biraz deneyim olmazsa şeker hapı kullanıyım ne dersiniz?
hangi dönemde kan aldırdın? adetin 3. günü mü? aslında km0734 arkadaşımız bizim eksperimiz bu konuda....
hangi dönemde kan aldırdığına bağlı canım...şimdi foliküler dönemde aldırdıysan LH normal, ama adetinin 3. günü aldırdıysan, yüksek gibimmm
en son tarihteki testte adet olmamıstım daha ve aradan 45 50 gün gecmıstı bu yüzdende dengesiz cıkmıs olabilir belki degilmi? diğerlerini hatırlamıyorum...
foliküler dönem ne oluyo bu arada?
metformin en etkilisimi? kimisi klomen diyor kimisi glufor sizce hangisi o zaman sizi dinliyorum sonucta tecrubelısınız ve metformini kullanıyorum ama işte kalp kapakcıgımdan dolayı bir yan etkisi olurmu diye once dahiliye doktoruna görünmeyi düşünüyorum... daha sonra bu hapa baslıcam günde kac kere kullanılıyor?
metformin en etkilisimi? kimisi klomen diyor kimisi glufor sizce hangisi o zaman sizi dinliyorum sonucta tecrubelısınız ve metformini kullanıyorum ama işte kalp kapakcıgımdan dolayı bir yan etkisi olurmu diye once dahiliye doktoruna görünmeyi düşünüyorum... daha sonra bu hapa baslıcam günde kac kere kullanılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?