Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaslar biraz cahılım bu konuda yeni yeni ögreniyorum bazı terimleri bende bu işin kurdu olucam yakınca şimdilik az şey bılıyorum ne biliyim herkes klomen v.s birşeyler diyor bende anlamıyorum şimdi bir dahiliciye görünüp daha sonra metformin kullanmayı dusunuyorum...
aman inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz en son care o bizim için umut değil umutların tükendiği an tüp bebek umut olur ancak inşallah ona gerek kalmaz :96:

Kızlar ben atesımıde olcuyorum baska bu topıkte yazdm yumurtlayamamıssın dedıler bugun 24.gunum adetımdemı gecıkıcek yumurta olmayınca

olsun canım, bizde başlarda aynı bilgi seviyesindeydik....Bak metformini şiddetle öneriyorum. ben onun sayesinde düzenli adet oluyorum. tabi kiloda verdim...5 ay içinde 63 den 58 kg ya düştüm ve çok etkili oldu. umarım benimde tüp e gerek kalmaz, yani işlemler bile beni korkutuyor. benim bir tek rahim filmi kaldı, onu aylardır atlıyorum ama şubatta reglimden sonra çektiricem inşallah. o da çok önemli çünkü...ben burda 2 yıl bebek deniyen ve 2 yıl sonra rahim filmi çektirip de tüplerinin tıkalı olduğunu öğrenen biliyorum....

Kızlar ben atesımıde olcuyorum baska bu topıkte yazdm yumurtlayamamıssın dedıler bugun 24.gunum adetımdemı gecıkıcek yumurta olmayınca

hayır yumurta olup olmamasınla ilgisi yok canım bunun....her ay düzenli adet olmasına rağmen yumurta / kesecik oluşmayabilir....

ateşin hiç yükseldimi peki, süklusun ortasında?

rahim filmi nasıl cekılıyormuskı yaa?? kilo verdiriyorsa cok ıyı olur ya evlendıgımden bu yana 4 kılo aldım 56 kılo oldum ( tmm cnm emin ol kullanıcam metformini ihmal etmicem özellikle kilo verdiriyorsa..

ıste ben su rahım fılmılden cok korkuyorum ınsaallah gerek kalmaz

birde bu metformini bıraktıktan sonrada düzenli adet oluyormuyuz yani pko bu hapı kullanırken düzeliyor bırakınca tekrar devam edıyormu adet düzensizligi v.s nedir? birde bu hap hamile kalmayı çok daha kolaylastırıyor değilmi??? aceba sadece bu hapı kullanıp hamile kalan varmıdır?:97:

valla benim arkadaşım çektirdi geçen ama anestezi ile. 10 dakikalık bir anestezi veriyorlar.
bazıları bir saat önce kas gevşetici için diyor ama bende anestezi istiycem valla.

teyzem yıllar önce çektirmişti yani anestezi olmadan, doğum yapmış kadar oldum dedi kadın. aman almıyım, saolsun

tabi laporoskopide yaptırabiliriz aslında onun yerine

heemm bak sende bilmiyomuşmuşun en başlarda hüüübide beni ağlattın

hayır yumurta olup olmamasınla ilgisi yok canım bunun....her ay düzenli adet olmasına rağmen yumurta / kesecik oluşmayabilir....

ateşin hiç yükseldimi peki, süklusun ortasında?

hemen hemen hep aynı kaldı o topıktekıler yorum yaptı yumurtan yok gıbılerınden cok moralım bozuk yaa dedımkı bılge tavuklar kadar olamıon

evet yurtdışındaki metformin ilaçlarının prospektüsünde dikkat hamile kalabilirsiniz yazıyor....
tabiki hamile kalan var ama her bünye ve hastalığın ilerlediği duruma göre...
ben daha bırakmadım, ağustos 2010 dan beri hergün kullanıyorum. zaten doktorum hayatın boyunca kullan dedi....adetlerim kullandıktan beri 29-30 günde oluyor.
bazılarına kilo vermeye yardımcı oluyor ama bunu kullanıca spor yapıcaksın demişti doktorum o zaman iyice kilo verdirtir falan demişti. ben zaten diyet yapıyorum, ondan da kilo verdim. bir 3 kilo daha versem 55 olucam, eski halime geri dönücem
pko kilo yapıyor unutmayın

evet yurtdışındaki metformin ilaçlarının prospektüsünde dikkat hamile kalabilirsiniz yazıyor....
tabiki hamile kalan var ama her bünye ve hastalığın ilerlediği duruma göre...
ben daha bırakmadım, ağustos 2010 dan beri hergün kullanıyorum. zaten doktorum hayatın boyunca kullan dedi....adetlerim kullandıktan beri 29-30 günde oluyor.
bazılarına kilo vermeye yardımcı oluyor ama bunu kullanıca spor yapıcaksın demişti doktorum o zaman iyice kilo verdirtir falan demişti. ben zaten diyet yapıyorum, ondan da kilo verdim. bir 3 kilo daha versem 55 olucam, eski halime geri dönücem
pko kilo yapıyor unutmayın

napıyım kızıyolar bana bende araştırıyom bakıyom nasılmış bu döngü die

arada burayada bak ama kızsın dost acı günde belli olur derlerya hepsi senin iyiliğin için cnm cok dua ediceksin ilerde inşallah

sen arastırmaya devam et bende bır cok konudan yoksunmusum burda hepimiz birbirimizin doktoruyuz eger bunları bılmezsek doktor ne derse inanıcaz önce kendimizi yönlendirmemiz daha dogru dıye dusunuyorum ve burda bırbırımızden destek alarak ilerleyelim inş.

sen metformin kullanmadan once kendılıgınde kac gunde adet oluyordun? ben 45 50 gunde kendılıgımden oluyordum bir cok pkoluya göre daha sanslıyız kılo sorunumuzda yok bende kıllanma sivilce v.s yok inş. hamile kalırım..

Reyyancım, ben metformin vs bunları bilmiyordum ama ovulasyon, süklus la ilgili herşeyi biliyordum ))))))))

kadınların ne zaman verimli dönemleridir onu da biliyordum.....

kısacası işin özü adet olamıyozbak bak aynı ayy öğğğ rahmin içini bile gördüm yaabu kadar araştırma aşkı olurmu

Nihalcim, ben daha çocuğum dedi geçenlerde..bende çocu yaşda evlenmeyi biliyonuz ama demiştim..ona bozuldu heralde..umarım bu abla tavsiyelerini iyi değerlendirir..inanın bana bizim bilgilerimizi hiç bir doktor vermez, vakit ayırmaz....
ben doktorumla artık geyik yapar hale geldim, bişey sorduğumda eee bak internete çok araştırıyon ya diye takılıyor ama sonra açıklıyor tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…