Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bunu soyledıgın ıyı oldu canım kendı gorsun annesının hatasını bencede o yuzden bırsey demıcem kötü ben olurum eşimde benden soğur.. ben yemek yapmayı cok ıyı bılıyorum kızlar pazar gunu bende kahvaltıdalardı eltım kaynım kaynanam cok guzel agırladım kavurma kızartma v.s sasırdılar hatta elım yatkın hepsini bilirim ama fazla cagırmak ıstemıyorum bende cok vıcık vıcık olalım ıstıyor kaynanam kendı yalnızya ama bızım ısımız gucumuz var anlamıyor. bu arada arkadaslar mercımek corbasını karnıyarık v.s hepsini yaparım ama yayla corbasını annem guzel yapardı ben hıc yapmadım o yüzden soruyorum :86:

birde rahim filmi diyolar adetliyken gidcem ya ozamanmı çekcekler onu...

rahim filmi, adet bittikten sonra (bir kaç gün olabilir) oluyor. içine mavi bi sıvı veriyorlar, tüplerden geçicekmi diye bakıyorlar. o sıvıyı sonra sen böbrek yoluyla (idrar) atıyorsun...

WAW cım sen hiç yalancı gebelik diye birşey duydunmu? google da bir araştır. uzman tv de bir videosu var.
bir kadın hamile kalmaktan aşırı korkarsa ya da aşırı hamile kalmak isterse vücut tersine tepiyor ve gerçekten hamile kaldığını zannediyor. halbuki ortada bişey yok. stres yapıp adeti geciktiriyor....

psikolojik birşey. yapmayın kızlar, her ay böyle.....doktorunuz 3-4 tane yumurta/kesecik görmediği sürece ultrasonda, hamilemiyim acaba diye kasmayın. tamam, burda bilmeden kalanlarda var ama işe gerçekci bakalım lütfen...

canım peki acı hissediyomusun çok agrı oluyo diyolar ama...

ben daha çektirmedim, inşallah bir dahaki adetimden sonra olucak...ama çektiren çok kadın tanıyorum.
valla acıyormuş evet, doğum yapmış gibi...
2-3 arkadaşım anestezi altında çektirdi ve ben de öyle yapıcam...

HSG filmi diye bir topik var, oraya bak istersen...

prosedür 10 dakika sürüyor sadece

rahim filmi, adet bittikten sonra (bir kaç gün olabilir) oluyor. içine mavi bi sıvı veriyorlar, tüplerden geçicekmi diye bakıyorlar. o sıvıyı sonra sen böbrek yoluyla (idrar) atıyorsun...

kimi çok acıo diyo kimide 10 saniyelik bi adet sancısı gibi bişe diyor...tabii herkesin bünyesi farklı ama insan tırsıyor:18:

bu arada eşine hesapmı veriyorsun her ay adet oldum diye? hadi sancılandın söylersin ya da ilişki için söylersin de.....

ya adamların kafayı iyice bulandırmayın bu konularla.....
onlara ne ya, allah aşkına!!!!

kızlar biliyorlardırda işlerine öle geliyordur sizde çok iltifat etmeyin sonradan hep beklerler yerine göre yapın size yapmayana sizde yapmayın kendimize oluyor neoluyorsa

iyi ediyorsun bende çok iyiydim hiçbir zaman soguk olmadım ama hep bi karış suratla karşılaştım bana hiç yakınlık göstermedi hiç agzından kzıım kelimesi çıkmadı.eksi görüyosa görsünler ya onların senin üzerinde ne hakları varki kalbimizi kırıyolar üzülen biz oluyoruz varsın bizim yaptıklarımızı eksi görsünler benide bilen biliyor onuda bilen biliyor bende görüşmüyoruym şuan. komşularını bize tercih ettigi için el iyisi oldugu için benim degerimi bilmedigi için böle olmak gerekiyormuş tavrını koyduysan devam ettir herzaman mesafeli olmak iyiidir

kızlar hayırlı akşamlar böyle bodoslama dalmış olucam ama size bi soru sorabilirmiyim acaba?:26:
ben de pkoluyum da
yani sohbetinizle çok alakasız olucak tabi de

kızlar hayırlı akşamlar böyle bodoslama dalmış olucam ama size bi soru sorabilirmiyim acaba?:26:
ben de pkoluyum da
yani sohbetinizle çok alakasız olucak tabi de

hoşgeldin canım aramıza buranın konusuda pko canım zaten sormak istediklerini sorabilirsin canım burda birçok fikir alışverişi yapılarak bilgi sahibi oluyoruz çok birşey bilmesekte manevi destek olmak çok güzel bence.

ayy baharım çok sağol
şimdi ben de pkoyum da.bu aralar 4,5 cm lik bir kisti eritiyoruz.duphaston kullanıyorum.çenemde sivilcelenmeler falan oldu
ben hpoglisemi olduğumu öğrendim yeni.ve doktorum bunu pko yapar kadın doğum doktorun nasıl söylemez dedi
buna göre beslenicektin dengesiz beslenmeden olmuş dedi
ben doktoruma güvenirim yani ama sizi bu konuda uyardılar mı
yani sizde böyle bi durum oldu mu?

arkadaşlar bende pko luyum ve çocuk sahibi olmak istiyorum 1 aydır.diane 35 i bırakalı bir ay olmştu adet olamadım bu gün doktora gittim.doktor ultrasondan baktı,yumurta oluşmuş ama çatlamamış dedi.bir de kist oluşmuş adet olamadığın için dedi.duphaston verdi.onunla adet olacağım.sonra tekrar çalışmalara devam.
şunu merak ettim yumurtlama sorunu yumurtanın hiç oluşmaması mı,yoksa oluşup çatlamaması mı?
ayrıca o yumurta çatlamazsa hamile kalma şansı hiç yokmu? lütfen cevap..

sende sagol canım geçmiş olsun.bende sivilce olmadıda tüylenme kilo oldu ve glucophage kullanıyorum doktor hep kulllan zararı olmaz dedi.günde 1 defa içiyordum prolaktinimde yüksek çıkınca günnde 2 ye çıkardı doktor ve beni endokronolojiye sevk etti.hormon ilacıda kilo yapıyor dedim ısrarla istemedim dogum kontrol ilacı adet düzenleyici.doktorumda farlutal önerdi digerlerine göre kilo yapma özelligi yok adet olmanı saglıyarak kistlerin çogalmasını engeller dedi.farluatal içicem adet gününden başlıayarak 14.gün başlıcam farluatala doktor kullanımını yazdı kagıda memnunum doktordan iyi ilgileniyo sagolsun.benim adetlerim önceleri çok gecikmiyordu fakat günden güne 2 aya 3 aya çıktı olmaması bu ilaçla olucam inşllh heray .canım beslenmeye gelince doktorlar pkonun düşmanı kilo diyorlar ama bu hastalıkta kilo yapıyor birbirine ters baglantılı yani.Allah yardımcımız olsun tabiki dengeli beslenmek iyidir herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…