aynen öyle canım kimse benim hatalarıma düşmesinnn pişkin olunn boşverin eşinde öle bilsin boşver işin doğrusunu gören var eşini hele kendi safına sakınn döndürmeye çalışma bi hata ksuur varsa kendi gözleriyle görsün ben bu hatayıda çok yaptım ne olduysa anlattım ne olduysa anlattım eşimin şu anki tepkisi zavallılar sana napıyor oluyor!!!!!anlatmada düşünmede konuşmada yapmada
birde rahim filmi diyolar adetliyken gidcem ya ozamanmı çekcekler onu...
şükürrr sonunda yanii doktora gidiyorsunnnn hadi bakalım hayırlısııı...nereye kime gitcennnn??şu karışımıda sor barii...ben adetin 3.günü gidicemmm...ve sancım başladı şimdi yarın olucam adetttt...ayyy şu heycanı bekleyişi allahımm kimseye yaşatmasınn yaaaaa....offfff...içimm bittii olucammı oldummu...bana en zor gelenide ne biliyormusunuzzzz adet olduğumu eşime sölemekkkkkkkk...
rahim filmi, adet bittikten sonra (bir kaç gün olabilir) oluyor. içine mavi bi sıvı veriyorlar, tüplerden geçicekmi diye bakıyorlar. o sıvıyı sonra sen böbrek yoluyla (idrar) atıyorsun...
canım peki acı hissediyomusun çok agrı oluyo diyolar ama...
rahim filmi, adet bittikten sonra (bir kaç gün olabilir) oluyor. içine mavi bi sıvı veriyorlar, tüplerden geçicekmi diye bakıyorlar. o sıvıyı sonra sen böbrek yoluyla (idrar) atıyorsun...
ben daha çektirmedim, inşallah bir dahaki adetimden sonra olucak...ama çektiren çok kadın tanıyorum.
valla acıyormuş evet, doğum yapmış gibi...
2-3 arkadaşım anestezi altında çektirdi ve ben de öyle yapıcam...
HSG filmi diye bir topik var, oraya bak istersen...
prosedür 10 dakika sürüyor sadece
WAW cım sen hiç yalancı gebelik diye birşey duydunmu? google da bir araştır. uzman tv de bir videosu var.
bir kadın hamile kalmaktan aşırı korkarsa ya da aşırı hamile kalmak isterse vücut tersine tepiyor ve gerçekten hamile kaldığını zannediyor. halbuki ortada bişey yok. stres yapıp adeti geciktiriyor....
psikolojik birşey. yapmayın kızlar, her ay böyle.....doktorunuz 3-4 tane yumurta/kesecik görmediği sürece ultrasonda, hamilemiyim acaba diye kasmayın. tamam, burda bilmeden kalanlarda var ama işe gerçekci bakalım lütfen...
kimi çok acıo diyo kimide 10 saniyelik bi adet sancısı gibi bişe diyor...tabii herkesin bünyesi farklı ama insan tırsıyor:18:
valla ben de tırısıyorum ayrıca doktora zorluk çektirmekten krkuyorum. o yüzden anestezi....
yaaa sen beniii öldürcenn bigünnn yaaaaaöldümgülmektennn...aynenn bendede öyle olduuu...yaa kızbenden 14 yaş büyükkk yaaa benim en merak ettiğim şeyyy acaba gerçekten bilmiyormuu ?? yoksa biliyorda bilmemezliktenmi geliyorrrr...ramazanda yemeğe çağırdımm eltimi kaynanamı yemeğin başından sonuna hepsini yaptımm hemde ağır yemekler ...eltim çağırdı...aynen şöle....eee anne sen tavuk pişir ben yetiştiremem....bana..sende salata yaparmısınnn...tabi kimse bişi diyemezzz..odabi pilav yaparr....eee sonra ben bunu konuşunca bütün suçlu kabahatlii ben olurummm...o yüzdenn sustummmm..yapmıcam diyorumm ama ben benimmm..ooo ..ooo:95:
bacım bende basta soguk duruyordum benden beklentısı olmasın dıye ıyıkıde oyle yapıyorum dıyorum halada oyleyım ama sımdı ıste arkamdan neler dıyorsa ogluna baksana bana dıyorkı esım baska eksılerının yuzunden saat 12 1 e kadar uyuman eksi olarak gorulmez belkı dıyor ama ben pişkin olcam kim ne derse desin kaynanama fazla ılgı gostermıcem boyle alıssın napım demi
kızlar hayırlı akşamlar böyle bodoslama dalmış olucam ama size bi soru sorabilirmiyim acaba?:26:
ben de pkoluyum da
yani sohbetinizle çok alakasız olucak tabi de
ayy baharım çok sağol
şimdi ben de pkoyum da.bu aralar 4,5 cm lik bir kisti eritiyoruz.duphaston kullanıyorum.çenemde sivilcelenmeler falan oldu
ben hpoglisemi olduğumu öğrendim yeni.ve doktorum bunu pko yapar kadın doğum doktorun nasıl söylemez dedi
buna göre beslenicektin dengesiz beslenmeden olmuş dedi
ben doktoruma güvenirim yani ama sizi bu konuda uyardılar mı
yani sizde böyle bi durum oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?