Allah seni netsinnnnnnnnnnnnn kız yayla çorbasından basit ne varrrr.valla demekki annem beni çok hor yetiştirmiş ben nie herşeyi biliyorum yaaa kendme sinir oluyorummmmmmmmmmmmmm eltim gibi ben bilmem ben etmem yapsammm yaaaaaaa nolcakkkkevet kaynanama laf soktum acıcık ama oda beni snir etmeseydiiiii.babanemiz hastaneye gidicek dioki bana sende gel benle bende gelemem dr gidicem dedim eltim için gelsin dedim ayy o anlamaz ay o bilmez ya ne koluna girmekte sadece kolundan tutup yardım edicennnnnnnn.evlenicek kızlarrrrrrrrr tavsiyemmmm hiçç bişey bilmiyomuş gibi davranınnnnnn hiç bişeye atlamayınnnn
haklısın bacım hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapmak en ıyısı ama o zamanda bu gelın hıcbırsey bılmıyor derlerse :26:
şükürrr sonunda yanii doktora gidiyorsunnnn hadi bakalım hayırlısııı...nereye kime gitcennnn??şu karışımıda sor barii...ben adetin 3.günü gidicemmm...ve sancım başladı şimdi yarın olucam adetttt...ayyy şu heycanı bekleyişi allahımm kimseye yaşatmasınn yaaaaa....offfff...içimm bittii olucammı oldummu...bana en zor gelenide ne biliyormusunuzzzz adet olduğumu eşime sölemekkkkkkkk...
valla desinler yüzüne karşı diyemiyolar emin olllllllll
eltimde öle yapıyorrr gayet güzel gemisi yürüyorrr yüzünede heçç bişe denmiyorrr.amann arkadan konuşan konuşsunn günahlarımız azalırrben ilk aylarda anam beni göreydiniz kendimi sevdirecem die günde 3 4 çeşit pasta börek yapıyodum şimdide diolarki neden yapmıyon.işte baştan nası giderse öle olur ya ben onlaın gözünde domuzluğundan yapmıyo oldumm eltim ise o zaten yapmıyodu oldu
eltimde öle yapıyorrr gayet güzel gemisi yürüyorrr yüzünede heçç bişe denmiyorrr.amann arkadan konuşan konuşsunn günahlarımız azalırrben ilk aylarda anam beni göreydiniz kendimi sevdirecem die günde 3 4 çeşit pasta börek yapıyodum şimdide diolarki neden yapmıyon.işte baştan nası giderse öle olur ya ben onlaın gözünde domuzluğundan yapmıyo oldumm eltim ise o zaten yapmıyodu oldu
yaaa sen beniii öldürcenn bigünnn yaaaaaöldümgülmektennn...aynenn bendede öyle olduuu...
bacım bende basta soguk duruyordum benden beklentısı olmasın dıye ıyıkıde oyle yapıyorum dıyorum halada oyleyım ama sımdı ıste arkamdan neler dıyorsa ogluna baksana bana dıyorkı esım baska eksılerının yuzunden saat 12 1 e kadar uyuman eksi olarak gorulmez belkı dıyor ama ben pişkin olcam kim ne derse desin kaynanama fazla ılgı gostermıcem boyle alıssın napım demi
yaaa şimdi biz onların arkasından konuşunca gıybet oluyormuu???gerçi konuşmuyoruzzz yazıyoruzzzzz....
ya bide dikkatimi ne cekti biliyormusun hamile olanlar 3 ay kadar klomenı kullanıp bırakınca 2 ay sonra hamıle kalanlar ben klomen nedir bilmem daha hic tedavi olmadan hamile kalmaya calısıyorum bir tezatlık var ama hayırdır inş. :18:
ulennnn ne yazmuşsınızzz beee oku okuu bitmediiiii....HEPİNİZE İYİ AKŞAMLARRRR...NASILSINIZZZ İYİSİNİZDİR İNŞ GÖRÜŞMEYELİİ....karışım marışım demişsinizzzzz..ama bencede doktora gitmeden denemeyin bişiii...o karışım yumurta oluşumuna ve gelişimine yardımcı bide onlar gelişirde çatlamazsaaa dert olurrr bizee...ben doktora gidince sorarım size iletirim
2.siiii hala daha doktoraaaa gitmeyenlerrrr beni çıldırtıyorrrrrrr....yaa arkadaşlarr hepimizin bünyesi farklııı o yüzden burda okuduklarımızzzbilgi olsun bilgili bi şekilde doktora gidelim onaylatalımmm sonra deneyin hepsiniii....
3.sü... mini etek arkadaşımmmm bak bence sen kendini gereksizz geriyorsunnn bence senin pko yeni pko kilo sorununda yoksa çokda üzme kendini tedaviye kısa zamanda cevap verirsinnn ama her okuduğun şeylede kafanı yormaaa...tahlillerini al...sonra yumurta takibi yaptırr olgunlaşmıyor yada çatlamıyorsa onada bakarlar bi çaresineee sıkma canını bu hastalıkdamoraldeönemliii....
kıslarrrrrr 14 şubat yaklaşıyorrrrrrrr kutluyanlarrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?