Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

haklısın bacım hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapmak en ıyısı ama o zamanda bu gelın hıcbırsey bılmıyor derlerse :26:

hehe ne kadar güzel bi nick kırmızısevenhatun oyy bende çok severim kırmızıyııı yatakodamı bu yaz kırmızaya boyatacammmmmmmmmm.Waww kız senin çıkmıyo hayırdır geçmişmi okuyon.zeliss aramıza hoş geldinn benşm bildiğim rahim filmi adet bitiminden 3 4 gün sonra çekiliyor adetliyken çekilmiyorr doktorlar içinde zor olsa gerekkk kırmızı kırmızıı heheay bir enerji patlaması var bende kızlarrrr bacılarrr acaba yarın nolcakkk dr bana ne dicekkk ayyy hecanlandımmmm

ulennnn ne yazmuşsınızzz beee oku okuu bitmediiiii....HEPİNİZE İYİ AKŞAMLARRRR...NASILSINIZZZ İYİSİNİZDİR İNŞ GÖRÜŞMEYELİİ....karışım marışım demişsinizzzzz..ama bencede doktora gitmeden denemeyin bişiii...o karışım yumurta oluşumuna ve gelişimine yardımcı bide onlar gelişirde çatlamazsaaa dert olurrr bizee...ben doktora gidince sorarım size iletirim

2.siiii hala daha doktoraaaa gitmeyenlerrrr beni çıldırtıyorrrrrrr....yaa arkadaşlarr hepimizin bünyesi farklııı o yüzden burda okuduklarımızzzbilgi olsun bilgili bi şekilde doktora gidelim onaylatalımmm sonra deneyin hepsiniii....

3.sü... mini etek arkadaşımmmm bak bence sen kendini gereksizz geriyorsunnn bence senin pko yeni pko kilo sorununda yoksa çokda üzme kendini tedaviye kısa zamanda cevap verirsinnn ama her okuduğun şeylede kafanı yormaaa...tahlillerini al...sonra yumurta takibi yaptırr olgunlaşmıyor yada çatlamıyorsa onada bakarlar bi çaresineee sıkma canını bu hastalıkdamoraldeönemliii....

Son düzenleme:
haklısın bacım hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapmak en ıyısı ama o zamanda bu gelın hıcbırsey bılmıyor derlerse :26:

valla desinler yüzüne karşı diyemiyolar emin olllllllll
eltimde öle yapıyorrr gayet güzel gemisi yürüyorrr yüzünede heçç bişe denmiyorrr.amann arkadan konuşan konuşsunn günahlarımız azalırr ben ilk aylarda anam beni göreydiniz kendimi sevdirecem die günde 3 4 çeşit pasta börek yapıyodum şimdide diolarki neden yapmıyon.işte baştan nası giderse öle olur ya ben onlaın gözünde domuzluğundan yapmıyo oldumm eltim ise o zaten yapmıyodu oldu

şükürrr sonunda yanii doktora gidiyorsunnnn hadi bakalım hayırlısııı...nereye kime gitcennnn??şu karışımıda sor barii...ben adetin 3.günü gidicemmm...ve sancım başladı şimdi yarın olucam adetttt...ayyy şu heycanı bekleyişi allahımm kimseye yaşatmasınn yaaaaa....offfff...içimm bittii olucammı oldummu...bana en zor gelenide ne biliyormusunuzzzz adet olduğumu eşime sölemekkkkkkkk...

sonunda gidiyorum evet memorial şişli figenn taşer güney e gidicem inşallah yarınnn bakak nası bi dr.ya bu kadar bunalma yahuu olacahhh daha yolun başındayız çok bişe yapmadıkkkk.

yaaa sen beniii öldürcenn bigünnn yaaaaaöldümgülmektennn...aynenn bendede öyle olduuu...

Son düzenleme:

yaaa sen beniii öldürcenn bigünnn yaaaaaöldümgülmektennn...aynenn bendede öyle olduuu...yaa kızbenden 14 yaş büyükkk yaaa benim en merak ettiğim şeyyy acaba gerçekten bilmiyormuu ?? yoksa biliyorda bilmemezliktenmi geliyorrrr...ramazanda yemeğe çağırdımm eltimi kaynanamı yemeğin başından sonuna hepsini yaptımm hemde ağır yemekler ...eltim çağırdı...aynen şöle....eee anne sen tavuk pişir ben yetiştiremem....bana..sende salata yaparmısınnn...tabi kimse bişi diyemezzz..odabi pilav yaparr....eee sonra ben bunu konuşunca bütün suçlu kabahatlii ben olurummm...o yüzdenn sustummmm..yapmıcam diyorumm ama ben benimmm..ooo ..ooo:95:

yaaa sen beniii öldürcenn bigünnn yaaaaaöldümgülmektennn...aynenn bendede öyle olduuu...

aynennnnnnn onun daveti olsa cümle alemm yukarda yardım ederiz nie bilmiyo die kız yok bilmiyo deill bunların hepsi aynı internet var yemek kitapları var heşey varrr işlerine öle geliyoo

bacım bende basta soguk duruyordum benden beklentısı olmasın dıye ıyıkıde oyle yapıyorum dıyorum halada oyleyım ama sımdı ıste arkamdan neler dıyorsa ogluna baksana bana dıyorkı esım baska eksılerının yuzunden saat 12 1 e kadar uyuman eksi olarak gorulmez belkı dıyor ama ben pişkin olcam kim ne derse desin kaynanama fazla ılgı gostermıcem boyle alıssın napım demi

yaaa şimdi biz onların arkasından konuşunca gıybet oluyormuu???gerçi konuşmuyoruzzz yazıyoruzzzzz....

Son düzenleme:

aynen öyle canım kimse benim hatalarıma düşmesinnn pişkin olunn boşverin eşinde öle bilsin boşver işin doğrusunu gören var eşini hele kendi safına sakınn döndürmeye çalışma bi hata ksuur varsa kendi gözleriyle görsün ben bu hatayıda çok yaptım ne olduysa anlattım ne olduysa anlattım eşimin şu anki tepkisi zavallılar sana napıyor oluyor!!!!!anlatmada düşünmede konuşmada yapmada

ewettt reyyancımmm 14 şubatııı kim kutlamak istemezkiiii...ama nerdeeeee....

mesela ben.. klomeni 2 ay kullandım. bıraktım 2. ayda hamile kaldım. ama çok yüksek dozda kullandım. günde 3 tane. ozaman işe yaramadı ama 2 ay sonrada etkili olabilir dedi doktorum.
şöyle söyliyim. benim bi arkadaşımın hiçbir problemi yoktu. 2 sene çocuğu olmadı. en sonunda benim doktoruma geldi. 2 sene boyunca hiçbir doktor eşine sperm testi yaptırmamış. benim doktorum önce sperm testi yaptırdı. biraz düşük çıktı. gıdasına dikkat etsin dedi. hersabah bi kaşık pekmez yesin dedi. ve o ay arkadaşımın tek yumurtası oluştu diye ona klomen verdi. günde 1 tane. o ay hamile kalmadı. doktora sorduk bidahaki ayda kullansın mı diye? hayır kullanmasın.onun yumurtası oluyor.ve geçen ay kullandığı klomen bu ay onda etkisini yine göstericektir dedi. ve gerçekten o ay hamile kaldı. gerçekten klomen güçlü bir ilaçmış. 2 ay sonrada işe yarayabilirmiş.

aslında germıyorum cnm ama sadece ben dr şunu neden sormadım bunu nasıl atladım demek ıstemıyorum sadece bilgilenım ıstıyorum e tabii önumuzdekı aylarda ılkkez korunmucam o zaman 3 ay sonunda olmazsa kendımı gerıceğimi psıkolojımın bozulcağını biliyorum inşallah olurr

bugun dr dedım kı 1,5 yıllık evlıyız korunmasız ılıskıye gırmedık hıc dedım dr gözü fal tası gıbı acıldıı hiç ilişkiye girmediniz mii

nasıl güldüm içimden ama kızlar düşünsenıze suanda vagınusmus sorunu yasayıpta pko oldugundan haberı olmayanlarda vardır dıme benım ark da 6 ay falan problem yasamıstı o da zor olsa gerek bugünümüze şükür allah daha kötüsünden saklasın inşallah eşlerimizde problem çıkmaz erkekte daha zormuss

boyum 1,60 kılom 72

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…