sende sagol canım geçmiş olsun.bende sivilce olmadıda tüylenme kilo oldu ve glucophage kullanıyorum doktor hep kulllan zararı olmaz dedi.günde 1 defa içiyordum prolaktinimde yüksek çıkınca günnde 2 ye çıkardı doktor ve beni endokronolojiye sevk etti.hormon ilacıda kilo yapıyor dedim ısrarla istemedim dogum kontrol ilacı adet düzenleyici.doktorumda farlutal önerdi digerlerine göre kilo yapma özelligi yok adet olmanı saglıyarak kistlerin çogalmasını engeller dedi.farluatal içicem adet gününden başlıayarak 14.gün başlıcam farluatala doktor kullanımını yazdı kagıda memnunum doktordan iyi ilgileniyo sagolsun.benim adetlerim önceleri çok gecikmiyordu fakat günden güne 2 aya 3 aya çıktı olmaması bu ilaçla olucam inşllh heray .canım beslenmeye gelince doktorlar pkonun düşmanı kilo diyorlar ama bu hastalıkta kilo yapıyor birbirine ters baglantılı yani.Allah yardımcımız olsun tabiki dengeli beslenmek iyidir herzaman
benim ilacım başka glukobay gibi bişey
bak ne güzel önlem almış aslında doktorun
ben artık hipoglisemi oldum
adetten sonra gidince söyliyim ben de bakalım napıcak
belki takip eder o da
çok sağol canım benim bunu bilmem iyi oldu
demek kadın doğumcular uyarıyodu bunu
bende birden 5 kilo aldım Allahtan çok kilom yoktu
azıcık uğraşla veririm inşallah şu açlık krizlerim bi azlsın da
teşekküğrler tekrardan hayırlı geceler
WAW cım sen hiç yalancı gebelik diye birşey duydunmu? google da bir araştır. uzman tv de bir videosu var.
bir kadın hamile kalmaktan aşırı korkarsa ya da aşırı hamile kalmak isterse vücut tersine tepiyor ve gerçekten hamile kaldığını zannediyor. halbuki ortada bişey yok. stres yapıp adeti geciktiriyor....
psikolojik birşey. yapmayın kızlar, her ay böyle.....doktorunuz 3-4 tane yumurta/kesecik görmediği sürece ultrasonda, hamilemiyim acaba diye kasmayın. tamam, burda bilmeden kalanlarda var ama işe gerçekci bakalım lütfen...
kızlar bana dua edin yarın gidorumm hemde eşimlenn onuda alırlar değilmi odaya:18:inşallah hayırlı haberlerle dönerim yani umutlu konuşur inşallah yoksa hasta olduğumu tabikide biliyorumda.artık gebelikte ziyade sağlıklı bi hayat istiyorum bunun getiri zaten gebelik olabilir ama artık her ay güzelce normal kadınlar gibi adet görmek ve rahatlamak istiyorum.hiç bişeyi kafaya takmayıp huzurla yaşamak istiyorum gebelik fikrini kafamdan silip atmak istiyorum farzetmek istiyorumki korunuyorumm daha erken diyorumm böyle farzetmek istiyorum sağlığım yerine gelsin hiç değilse hafiflesin istiyorum.yaklaşık 1 aydır helede bu düşünce hep kafamda gebelikk hamilelikkk çocuk bebekkk ya olursaa ya olmazsaa naparım ne ederim hayatımı buna bağlamış bir tek koca dünyada bu varmış gibi yemekte kalkmakta herşeyde bu vardı kafamda he şimdi yokmu var ama yarın bi sayfa daha çevirip bunları yenmek istiyorum.kendimin doktoru kendim olmak istiyorum üzülmemek stres yapmamak elde değil evet ama unutmak unutturmaya çalışmak beyne mümkün ya buda olmasaydı!!!!hayatı çocuga endeksi yaşamak istemiyorum.HAYATI TEKK VE YALIN YAŞAMAK İSTİYORUM HİÇ BİŞEY BAĞIMLI OLMADAN SAĞLIKLA...kafamızdan şunu atalımm atmaya çalışalımmmm olacaksa zaten olacak.onun yazıldığı zaman çoktannn geçtii kaderler yazıldıı ve kitaplar kapatıldıı kalemler kurutuldu kitaplar mühürlendi.bizim hangi tedaviyi deneyeceğimiz ne yapacağımız hep yazıldı.bu yüzden bunu belirlemek elimizde değil ama bunun için savaşmak elimizde savaştığımız taktirde ele gelenleride Rabbim biliyor gelmeyecek olanlarıda.Ama artık çocuga endeksli bi hayatımız olmasın aklımızdan çıkmasın hepp bi kenarda kalsınn ama kenarda kalsınn ortada değil!!!!!
arkadaşlar bende pko luyum ve çocuk sahibi olmak istiyorum 1 aydır.diane 35 i bırakalı bir ay olmştu adet olamadım bu gün doktora gittim.doktor ultrasondan baktı,yumurta oluşmuş ama çatlamamış dedi.bir de kist oluşmuş adet olamadığın için dedi.duphaston verdi.onunla adet olacağım.sonra tekrar çalışmalara devam.
şunu merak ettim yumurtlama sorunu yumurtanın hiç oluşmaması mı,yoksa oluşup çatlamaması mı?
ayrıca o yumurta çatlamazsa hamile kalma şansı hiç yokmu? lütfen cevap..
günaydınn fıstıklarr 3de gidiyorum önce güzel bi kahvaltııı sonra doktorrrrr aplaya temiz olalım demii miss misss yapalımm dr dan sonra sinemaya gidebilirizz morale bağlı tabikiii akşam gelince yasarımmm öpüyorumm sizi
kızlar çok merak ettiğim bir şeyy var acaba hiç yemediğimiz bir şeyin eksikliğinden mi yumurtalar kıste dönüşüyor
mesela ben yumurta kesınlıkle yemedım şimdiye kadar (kekin içinde falan hariç tabii) süt içmem birde sakatat (ciğer böbrek ) yemem sizinde kesınlıkle yemediğiniz böyle yüksek proteınlı ya da başka herhangı bir şey var mıı?
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
senin bu dobralığına bayılıyorum ablaaaaaaa başta biraz sert geldi ama gerçekten doğruları söylüyorsun çok aydınlatıcı konuşuyorsun.zaten psikolojiylede çok bağlantılı buu gebelik olayı biz ne yapıyosak kendimize yapıyoruz.ama snein uyarmaların dankkkkk die oturuyor valla..teşekkürlerrr kendim adımaaa
canım bende aynı senin gibi, yumurta dedin mi kaçarım! hayatım boyunca tiksindim! ve süt de içemem!
ama kesinlikle bununla ilgisi yok!
PKO pek bilinmiyor ama genetik diyorlar...kistler yumurtan çatlamadığı için oraya yapışıp kalıyorlar. ayrıca onlar aslında kist değil, içi sıvı dolu kesecikler
biliyorum cnm olamaz mı belki de yumurtanın ve sütün içindeki veya yemedıgımız seyın proteın eksıklıgınden olabılır belkım yaa yıne de yazarmısınız kızlar gercektennn çoğumuzda aynı problem varsa belki dr larımıza söylesek bunun araştırmasını falan yapar
slm canımcım..valla sutu her gece yatmadan ıcerım yumurta desen haftanın en az 4 gunu yerım ama yınede pko var ıste bunlarla alakası yok sanırım.bence yumurtayı bı sekılde tuket benım bı arkadasım lımon sıkıyo nana ve pul bıber k.bıber falan o sekılde yıyo.sutude aynı sekılde tıka burnunu ıc suan olmasa bıle ılerıde kemık erımesı olayları cıkabılır ozellıkle menopazdan sonra.bak kayınvaldm ıcmedı ıcmedı menpza gırınce kemık erımesı basladı ve dr tavsıyesı uzerıne her gece bı bardak ıcıo ama gecmıs ola.
yok canım yumurtaya alerjım var kek ın ıcınde pocanın içinde yiyebiliyorum belkı 1 yumurtanın 5 te 1 falan denk gelıo alerjı yapmıyo ama ınan bır seyın ıcınde yumurta kokusu gelınce yıyemıyorum yesemde mıde bulantısı ıshal kusma onun için enson 6 yıl önce falan denemıstım 1 adet haslanmıs ama yıyemem süt de gaz yapıo karnım şişiyo hemen ama hergun yoğurt yemeye çalışıyorumm zaten hamıle kalınca en zor da bunlar olcak süt ve yumurta ama yoğurdu 2 kase deseler yerım peynır de sevıyorum
acaba yumurtanın yerıne gecen bir yiyecek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?