Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canımcım pek anlamam ama lh ve fsh ıyı gıbı prolaktın bıraz yuksekmı ne bukadar stres yapma.

canımcım pek anlamam ama lh ve fsh ıyı gıbı prolaktın bıraz yuksekmı ne bukadar stres yapma.

smıle lar fazla oldu ama suanda çok stres yapmıyorum inşallah çocuk ıstedıgımde olur olmazsa stres yapıcammm biliyorum

ama tahlıller kötü değil gıbı dımee

smıle lar fazla oldu ama suanda çok stres yapmıyorum inşallah çocuk ıstedıgımde olur olmazsa stres yapıcammm biliyorum

ama tahlıller kötü değil gıbı dımee

bence hıcte fena degıl sonucların hatta pkodakı gıbı bıle degl.umarım tez zamanda hamıs kalırsın sende canım takma kafaya

arkadaşlar ben daha öncede sordum ama sohbet hızlı aktığından
sanırım benim sorum görünmedi
ben adetin 2.günü hormon testlerime baktırıdğımda kan şekerimede baktırdım sonuç beni korkuttu
bir kaç ay önce doktorum açlık kan şekerime bakalım demişti ve sonuca göre sorun yoktu.
arkadaşlar bu değerin düşük çıkması mı insülin direnci oluyor yoksa yüksek çıkmasımı
birde ben adetliyken baktırdım acaba sonucu etkilermi

insülin bazal 2 normal referans aralığı 6-10

canım en önemli değerin fsh ve lh süper çıkmış
yumurta rezervin çok iyi lh de normal muhtemelen sen pko değilsin
yani yumurtlaman oluyor bu değerlere göre
bir tek prolaktin sanki biraz yüksek ama oda sınırlar içnde olabilir gözün aydın

sağol cnm şimdı bunları alıp kızılay dr gözüne sokmak lazım aslında dun bana testı yenılemedı farketmez dıyee

neyse kı yarın kendı dr uma gitsemmi şimdi yoksa 3 ay korunmayıpta olmazsa mı gıtsem

canım açlık kan şekerimi bu sonucu 2 çıkan

selam kızlar ben dr gidemedim şu andaki ruh halimi anlatmaya kelime bulamıyorum.2de hazırlandım eşime hadi hadi diye diye anca 2.30da çıktık.bana yolda demesinmi senin şu bilezik parandan çekicem bankadan önce bankaya gidiyoruz dedim geç olur yetişemezsek.bakalım dedi bi gidelim.gittik bankaya önümüzde tamm 80 kişi var ve o kadar yavaş ilerliyoki dklar geçtikçe benimmm canım sıkılmaya başladı.eşime söylenmeye başladım oda ban sert sert sus sus diyip duruo saat 3 olduönümüzde daha 40 kişi var dioki hastaneden ararlar dedim nie arasınlarki ilk gidiyorum kidemli hep giden bi hasta değilim ararlarrr diyo.ben sen ara diorum onuda yapmıyo.saat 3.20 oldu dedim geçti artık bizi alırlarmıki boşunamı gidicez diye üzülerek sordum.gitmiycezz zaten bu saatten sonra dedi.bende o zaman ben eve gidiyorum dedim.bilmiş bi yüzle baktı ve çıktım geldi hala gelmedi demekki çekemedi.içimden bağıra bağıra ağlamak geliyor.neyimeydi evlendimmmm anamdan babamdan ayrı gurbete geldimmmm bilmiyorummmmmmmmmmm.babam olsaydııı ahhh bankadada işini öne alırdı hastaneyide arardı.

üzülme canım ya durum nedir tam bilmiyom ama
genelde bütün erkekler vurdumduymaz oluyor sıkma canını

selam... gerçekten lh ve fsh değerin bence güzel. gerçi benim doktorum fsh ın 2 kat yüksek olması gerekiyo lh tan demişti. ama bence bu sonuç bile harika. en azından fsh tan düşük.
hatırlıyomusun km arkadaşımızı. sonuçlarımızı yorumlamaya çalışırdı. şuan hamile. hemde prolaktini çok yüksekti. demekki okadarda sorun değil. zaten prolaktin dostinex adında bir ilaçla düşürülüyo.birde moralle çok bağlantılı bir hormon demişti km. yani üzülünce yükselir demişti diye hatılıyorum. bence bu sonuçlar sana doping olsun. 2-3 ay denemeni yap. olmazsada doktora git. ben tedavi olmak istiyorum dersin. önce şeker ilaco sonra rahim filmi çekilir. duruma görede devam edersin. ama inşallah gerek kalmaz.

sevgili nediyim ben fsh lh oranını çok araştırdım
LH/FSH en fazla 1 olmalıymış
benim doktorumda bu oran 2 olursa tehlikeli bir durum dedi
aslında seninde değin gibi lh nin daha düşük olması iyi ama oran 1 de olursa kötü değilmiş

ben varya şok olmuş durumdayım. nediceğimi bilemiyorum. neden böyle bişey yaptı. tamam bende hamile kalmadan önce eşimle çok tartışıyodum. hatta ilaçlarıda onun yüzünden bıraktım. senin gibi adama çocukmu doğurucam diye kızmıştım. ama şimdi bambaşka biri oldu. sende umursama. sana böyle yapana sen daha beterini yap. ne kadar çok çocuk istediğini bilmiyomu bu adam. neden sana bunu yaptığını anlayamadım gerçekten. ben şuan senin yerinde olsam. o bankayı başına yıkmıştım. ve eşyalarımı toplar çıkardım. sana kötü örnek olmak istemem hiçbir zaman. ama bişey yapmalısın. okadar hevesli evden çıkmışsın. bunu sana yaptığı için ceza vermelisin. bişey yapmalısın. seni üzmesine , kırmasına izin verme lütfen...

bende gerçekten çok merak ediyordum nedir bu lh ve fsh olayı diye. 3 doktora da bana anlatmasını rica ettim. hepside fsh ın lh tan 2 kat fazla olması gerekiyor demişti. benim mesela ikiside 5 ti. bende burda yazılanlara bakarak benim neyim pko diyordum. çünkü herkesin lh ları fsh tan okadar yüksekti ki anlayamamıştım. bana doktorların anlattığı bu. o yüzden öyle yazdım. fsh yüksek olucakki yumurtalar büyüsün. yumurtlama dönemindede lh yükselirmiş çatlatmak için. bana son gittiğim doktorda 2 kat fazla olması gerekiyor demişti. ve şuan onun sayesinde hamileyim. şükürler olsun. ve şuan onun söylediklerine güvenim çok fazla.

hay allah yaaa sinir oldumm emraaa

şu erkeklerın vurdum duymazlıkları benı öldürüyor eğer bende çalışmıyor olsaydım senden pek farklı bır senaryo yaşayacağımı sanmıyorum

armut piş ağzıma düş bizimkiler galiba ben tahlılımı yaptırırım doktora gıderım herseyımı kendım alırım yaparım kendımle alakalı aynı zamanda borcda ödüyoruz sormaz hıc paran varmı yok muu iyiki çalışıyorum canım senın çalışma imkanın yok mu yaa kendıne bır para ayırırsın olmadı hem kafan dağılır bende sen bılezık paranı esınden al kendı elıne ssk gıt tahlıllerını falan yaptır sonra flrc nghle e gıt canım anladın mı elınde hersey hazır olsun orda da tahlıle bır sürü para verme ssk dan randevu al tahlıllerını yaptır senın yerınde olsam hemen unıversıte ya da eğitim ve arastırmalardan randevu alırım orda herseyı arastırıyorlar hemde az bır ücret karsılıgı

suraya bak hem senın bılezık paranla gıdılcek HEMDE GIDEMICEKSINIZZ SAÇMALIK

BENCE HIC BIR KADIN BÖYLE KOCASININ ELINE BAKMAMALI KI ÖZELLIKLE BÖYLE VURDUMDUYMAZZ LARSA

canım hayırlı uğurlu oldun
sen hamile kaldığında fsh lh nin 2 katımıydı

canım hayırlı uğurlu oldun
sen hamile kaldığında fsh lh nin 2 katımıydı

teşekkür ederim. ama hamile kalmadan 1 sene önce yaptırdığım tahlillerde lh 2 fsh 4 tü. ozaman doktorum sonuçlar çok güzel demişti ama ozaman çocuk planımız yoktu. 6 ay önce yaptırdığımda tahlilleri ikiside 5 ti. ve bu sırada çok kilo almıştım. adetlerim iice düzensizleşmişti. hamile kalmadan kısa bir süre önce tahlil yaptırmadım. o yüzden bilmiyorum. ama her hastanede referans ağırlığı farklı oluyor. yada her doktor aynı tedaviyi uygulamıyor. belki onun gibi bişeydir. mesela hamile kaldığımda şeker hapı kullanmıp kullanmamam gerektiğini bilmiyordum. burda bi arkadaş 3 aylık olana kadar kullandı. bende 3 tane doktora sordum yine. ne yapmalıyım diye. hangisi en mantıklısını söylerse onu yaptım. gerçi 2 doktor kullanmana gerek yok dedi. 1 de bilmiyorum kesin bir bulgu yok dedi. bende kullanmadım. her doktor aynı şeyleri söylicek diye bişey yok. benim doktorum böyle söyledi ve ben doktoruma güveniyorum. bildiklerimide paylaşmaya çalışıyorum.

canım çin takvımıne baktın mı hiç benım cevremde 10 kısıden bırının doğru çıkmadı sadece senın ne kadarlık bebeğin şimdi

şaka mı bu ya? kusura bakma ama seninkine de pek koca diyemiycem şu anda. hatta ona kocaman bir PÜHHH!!!!!
insan önceden halleder!
canım bak, ara orayı...kusura bakmayın çok acil işim çıktı..arıyıp da iptal edemedim de. sonuçta sen orda müşterisin!!! yeni randevu al ve KENDİN git! Bu yaşta kocalarınızı niye götürüyorsunuz zaten ya? ha bide elinden tutup doktor teyzeye derdini o anlatsaydı bari?????

Valla çok kızdım! böyle şeyler ihmale gelmez, bir an önce hallet güzelim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…