Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

herşeyini takır takır becermeyi öğren güzelim!
Bak ben yurtdışında doğdum ve büyüdüm, daha 3 yıl önce evlenip buraya geldim ama herşeyi kendi kendime öğrendim, eşim hep ben hallederim derdi ama ben hep hayır ben yapıcam, öğrenicem dedim! bak evleneli 3 kez iş buldum ve hatta şu anda çok büyük bir şirkette yöneticiyim! ben bunların hepsini kendime güvenmeme ve başkalarına tenezzül etmemeye borçluyum!
kocam şimdi bana saygı duyuyo! olmadı git bi iş bul kendine!
yani, bugünkü hareketinden sonra ben ona sessiz sessiz gösteririm gününü! beni önemsememk neymiş!!!!! ne biçim koca bu? bilezik parasıyla karısının sağlık işlermlerini ödemek????

bırıcık tahlıllerıme baktın mıı :26:

evet baktım canım. LH ın FSH dan düşük olması çok iyi.
iyiki dün yani adetliyken yaptırdın, değilmi?

Yalnız Prolaktin (süt hormonu) biraz yüksek gibime geldi bana...

onu mutlaka doktoruna sor. zaten değerlerini göster bakalım ne diycek....

şimdi şöyle bir googlelattım da....yüksek prolaktin adet düzensizliği yani sık gelmesi değilde gelmemesini /gecikmesini sağlarmış....

şimdi şöyle bir googlelattım da....yüksek prolaktin adet düzensizliği yani sık gelmesi değilde gelmemesini /gecikmesini sağlarmış....

şimdi biraz daha bakındım...proklaktin yüksek olunca çocuk istemeyen kadınlara doğum kontrol hapı verilip dengede tutuluyormuş, isteyenlere ise:

az çalışan guatr şüphesşnden kaynaklanıyor olabilirmiş. ona göre de guatr ilaçları ile dengelenebilirmiş...

evet cnm aynen öylee ıkı aydır zamanında olmadıgım farlutal le oluyorum

şimdi bu tahlillere göre benım yumurtam var ve de normal mı demek ?

yarına randevu aldım doktorumdan bunu sorucam

bu ara da ben ada cayı ıctım bu ara sık sık bır de nar yedım normalden farklı olarak tabıı 2 kılo verdım ve karbonhıdrat yemedım

şimdı şubatta ılkkez korunmucaz doktorumdan yumurta takıbı ıstemelımıyımm sence yoksa 3 ay beklıyım kendılıgınden olmazsa mı istemeliyim

doktoruna gittiğinden bi baksın bence ultrasonlan yumurta varm diye. biraz önce okuduğum bilgiye göre prolaktin yüksek olunca zaten yumurtlanmıyormuş! seninki bana yüksek geldi ama ne kadar sınırda onu bilemem. şu anda adet isen, doktora 10-15 gün sonra git bakalım, yumurta görebilecekmi? valla bizim gibi pko teşhisi kondumu bilemem ama, bizim karbonhidtattan uzak durmamız gerekiyor. şu ana kadar dinlediğim her doktor, net de araştırdığım her metinde kilo verince genelde kadınlar kendiliğinden yumurtlamaya başlıyor diyorlar.
ama bu prolaktin olayı beni çok aşıyor canım...

istersen bir sende araştır bakalım, normal değerler nelerdir vs vs.....
müdahale edilmezse belki uzar bebek konusu....

zaten yumurtan olup olmadığını sadece doktor söyliyebilir. valla bir değer vardı ama hangisiydi bilemedim.
burda km0734 arkadaş var, o bu işten çok iyi anlıyor. denk gelirsen ona sor kesin.
ateş ölçmeye başla bence, yumurtladığını kendin ancak böyle anlarsın canım

Bayanlar beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum kızım 17 yaşında yüzünde çok sivilce var ve cildi aşırı yağlı ayrıca bacaklarında çok kıllanma var kendisini kadın doğum doktoruna götürdüm ultrason ile muayine etti sonra kızıma doğum kontrol hapı yazdı 1 yıl aralıksız kullanmasını söyledi kızımda ben içmem diyor kanımı ve diğer tahlilleri yapmadı diye doktoru beğenmedi sizce ne yapayım

canım çin takvımıne baktın mı hiç benım cevremde 10 kısıden bırının doğru çıkmadı sadece senın ne kadarlık bebeğin şimdi

baktım =)) 26 yaşımdayım. kasımda hamile kaldım. böyle olursa kız çıkıyo ama bakalım kısmetimiz neymiş. eşimde bende gönlümüz kızdan yana ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyoruz. şimdilik 12 haftalık. yani 3 ay oluyo. allahım sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah....

amın cnm cınsıyetı bellı olur olmaz yazarsın dımee

kesınlıkle kan tahlılı yaptırın kızınız haklı yumurtalıklarında kıst görmus olabılır ama ben olsam kesınlıkle kan tahlılı ıle hareket ederdım

Son düzenleme:
reyyan üzülme canım benımde bazen sabrım o kadar tasıyorkı ama Allah sabrını verıyor bende eşimle baslarda cok tartısıyorum hersey dahada rayına oturuyor sanki zaman gectıkce benim eşimde sorumsuz bıraz yanı cok sükür işine cok düşkün maddi acıdan hıc sorunumuz yok elh. ama nufus cuzdanımı degıstırmedı hala babam degıstırdı gittik cok ihmalkar evde lamba eksık gıdıp alıp takmıyor o konuda cok ihmal babamda cok anlar o işlerden babam sgaolsun o halledıyor. bazı erkekler boyle malesef.

minietek sana gelınce doktor banada dediki 3 ay cocuk denemesı yapın olmazsa o zaman gel dedi bende ne yapacagımı bılmıoyrum ama bır endokrın uzmanına gıtmeyi düşünüyorum.

birde kızlar kaynanama bugun bıze gel dedım oturmamız vardı eltım ben kaynanam ben eve gıtcem dedı eltım bende eve gıdıyım dedım kaynanam ıstıyordukı aksam onda yıyelım eslerımızde ona gelsın ıstıyordu neyse beni eltım arabayla eve bıraktı kaynanamda arabada tabi bende ıstersen bıze gel anne dedım oda ıkılemedı ben laf ıcabı demıstım hemen geldi neyse sımdı bızde yatıyor oyle uzandı aksam bizde kalır belkı esımı aradım annen bizde dedim cok sevındı dedıkı ev soguksa anneme ufo getırıyım ısınsın dedı ben onun burda kalmasını ıstemıyorum yatmasın alısmasın sızce ne yapıyım sımdı esım gelır annesıne bır ılgı gosterır nısanlıyken hıc umrunda degıldı annesı 360 derece döndü :84:

bence bırak sen ıyı davran esın rahatsız olur bır süre sonra zatenn ama sen ön ayak olma bırak bugun kalsın surat yapma bak gercekten sana dırek surat yaparda ters davranırsa dıslerını cıkarırsın ama problem cıkaran sen olmaa tamam mı cnm sende kalsın bugunlük ne olcak 2-3 süreklı olmaya başlarsa düşünürsün eşin sana daha çok değer verır emın ol annesıyle ıyı gecınmeye calıs kadın sana laf sokuyomu ters davranıyormu

sağol cnm tavsıyen ıcın iyi davranıyım bari laf sokmuyor ama bır ara gelmıyorsnuz gitmiyorsunuz diye laf sokuyordu :95:

çok sinir oldum bende yaaa senin saglıgınmı daha önemli bankadaki paramı bide hastanyide aramamış tavrını koy yaptıgının yanlış oldugunu belirt eşine.seni önemsemeli sen çırpınıyorsun burda bazı şeyler için onun yaptıgı çok ayıp kınıyorum eşinisende üzme kendini kendi saglıgına bak oda anlasın hatasını

ada çayının çok iyi geldigini duydum inşllh işe yaramıştır canım sen yinede doktruna danış herşeyi Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…