şaka mı bu ya? kusura bakma ama seninkine de pek koca diyemiycem şu anda. hatta ona kocaman bir PÜHHH!!!!!
insan önceden halleder!
canım bak, ara orayı...kusura bakmayın çok acil işim çıktı..arıyıp da iptal edemedim de. sonuçta sen orda müşterisin!!! yeni randevu al ve KENDİN git! Bu yaşta kocalarınızı niye götürüyorsunuz zaten ya? ha bide elinden tutup doktor teyzeye derdini o anlatsaydı bari?????
Valla çok kızdım! böyle şeyler ihmale gelmez, bir an önce hallet güzelim!!!!
bırıcık tahlıllerıme baktın mıı :26:
evet baktım canım. LH ın FSH dan düşük olması çok iyi.
iyiki dün yani adetliyken yaptırdın, değilmi?
Yalnız Prolaktin (süt hormonu) biraz yüksek gibime geldi bana...
onu mutlaka doktoruna sor. zaten değerlerini göster bakalım ne diycek....
şimdi şöyle bir googlelattım da....yüksek prolaktin adet düzensizliği yani sık gelmesi değilde gelmemesini /gecikmesini sağlarmış....
şimdi şöyle bir googlelattım da....yüksek prolaktin adet düzensizliği yani sık gelmesi değilde gelmemesini /gecikmesini sağlarmış....
evet cnm aynen öylee ıkı aydır zamanında olmadıgım farlutal le oluyorum
şimdi bu tahlillere göre benım yumurtam var ve de normal mı demek ?
yarına randevu aldım doktorumdan bunu sorucam
bu ara da ben ada cayı ıctım bu ara sık sık bır de nar yedım normalden farklı olarak tabıı 2 kılo verdım ve karbonhıdrat yemedım
şimdı şubatta ılkkez korunmucaz doktorumdan yumurta takıbı ıstemelımıyımm sence yoksa 3 ay beklıyım kendılıgınden olmazsa mı istemeliyim
canım çin takvımıne baktın mı hiç benım cevremde 10 kısıden bırının doğru çıkmadı sadece senın ne kadarlık bebeğin şimdi
baktım =)) 26 yaşımdayım. kasımda hamile kaldım. böyle olursa kız çıkıyo ama bakalım kısmetimiz neymiş. eşimde bende gönlümüz kızdan yana ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyoruz. şimdilik 12 haftalık. yani 3 ay oluyo. allahım sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah....
Bayanlar beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum kızım 17 yaşında yüzünde çok sivilce var ve cildi aşırı yağlı ayrıca bacaklarında çok kıllanma var kendisini kadın doğum doktoruna götürdüm ultrason ile muayine etti sonra kızıma doğum kontrol hapı yazdı 1 yıl aralıksız kullanmasını söyledi kızımda ben içmem diyor kanımı ve diğer tahlilleri yapmadı diye doktoru beğenmedi sizce ne yapayım
reyyan üzülme canım benımde bazen sabrım o kadar tasıyorkı ama Allah sabrını verıyor bende eşimle baslarda cok tartısıyorum hersey dahada rayına oturuyor sanki zaman gectıkce benim eşimde sorumsuz bıraz yanı cok sükür işine cok düşkün maddi acıdan hıc sorunumuz yok elh. ama nufus cuzdanımı degıstırmedı hala babam degıstırdı gittik cok ihmalkar evde lamba eksık gıdıp alıp takmıyor o konuda cok ihmal babamda cok anlar o işlerden babam sgaolsun o halledıyor. bazı erkekler boyle malesef.
minietek sana gelınce doktor banada dediki 3 ay cocuk denemesı yapın olmazsa o zaman gel dedi bende ne yapacagımı bılmıoyrum ama bır endokrın uzmanına gıtmeyi düşünüyorum.
birde kızlar kaynanama bugun bıze gel dedım oturmamız vardı eltım ben kaynanam ben eve gıtcem dedı eltım bende eve gıdıyım dedım kaynanam ıstıyordukı aksam onda yıyelım eslerımızde ona gelsın ıstıyordu neyse beni eltım arabayla eve bıraktı kaynanamda arabada tabi bende ıstersen bıze gel anne dedım oda ıkılemedı ben laf ıcabı demıstım hemen geldineyse sımdı bızde yatıyor oyle uzandı aksam bizde kalır belkı esımı aradım annen bizde dedim cok sevındı dedıkı ev soguksa anneme ufo getırıyım ısınsın dedı ben onun burda kalmasını ıstemıyorum yatmasın alısmasın sızce ne yapıyım sımdı esım gelır annesıne bır ılgı gosterır nısanlıyken hıc umrunda degıldı annesı 360 derece döndü :84:
bence bırak sen ıyı davran esın rahatsız olur bır süre sonra zatenn ama sen ön ayak olma bırak bugun kalsın surat yapma bak gercekten sana dırek surat yaparda ters davranırsa dıslerını cıkarırsın ama problem cıkaran sen olmaa tamam mı cnm sende kalsın bugunlük ne olcak 2-3 süreklı olmaya başlarsa düşünürsün eşin sana daha çok değer verır emın ol annesıyle ıyı gecınmeye calıs kadın sana laf sokuyomu ters davranıyormu
selam kızlar ben dr gidemedimşu andaki ruh halimi anlatmaya kelime bulamıyorum.2de hazırlandım eşime hadi hadi diye diye anca 2.30da çıktık.bana yolda demesinmi senin şu bilezik parandan çekicem bankadan önce bankaya gidiyoruz dedim geç olur yetişemezsek.bakalım dedi bi gidelim.gittik bankaya önümüzde tamm 80 kişi var ve o kadar yavaş ilerliyoki dklar geçtikçe benimmm canım sıkılmaya başladı.eşime söylenmeye başladım oda ban sert sert sus sus diyip duruo saat 3 olduönümüzde daha 40 kişi var dioki hastaneden ararlar dedim nie arasınlarki ilk gidiyorum kidemli hep giden bi hasta değilim ararlarrr diyo.ben sen ara diorum onuda yapmıyo.saat 3.20 oldu dedim geçti artık bizi alırlarmıki boşunamı gidicez diye üzülerek sordum.gitmiycezz zaten bu saatten sonra dedi.bende o zaman ben eve gidiyorum dedim.bilmiş bi yüzle baktı ve çıktım geldi hala gelmedi demekki çekemedi.içimden bağıra bağıra ağlamak geliyor.neyimeydi evlendimmmm anamdan babamdan ayrı gurbete geldimmmm bilmiyorummmmmmmmmmm.babam olsaydııı ahhh bankadada işini öne alırdı hastaneyide arardı.
evet cnm aynen öylee ıkı aydır zamanında olmadıgım farlutal le oluyorum
şimdi bu tahlillere göre benım yumurtam var ve de normal mı demek ?
yarına randevu aldım doktorumdan bunu sorucam
bu ara da ben ada cayı ıctım bu ara sık sık bır de nar yedım normalden farklı olarak tabıı 2 kılo verdım ve karbonhıdrat yemedım
şimdı şubatta ılkkez korunmucaz doktorumdan yumurta takıbı ıstemelımıyımm sence yoksa 3 ay beklıyım kendılıgınden olmazsa mı istemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?