Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabi ilaç içmek için 17 çok erken yaş çünkü o ilaçların da uzun kullanıldığında yan etkileri çok şimdi başlarsa 20 li yaşlarında ne içecek ben de 4 yıl doğum kontrol hapı içtim polikistik over yüzünden peki kızınızda pko var falan dedi mi doktor yani hap veriyorsa bunun nedenlerini açıklamak zorunda ne teşhis kondu? adetin 3. günü yapılan hormon testlerine bakılması önemli bence bir doktora daha gidin ve ayrıntılı bilgi isteyin..geçmiş olsun...

reyyan burdasın yazsana neler olduu???

ne olacakki canım benim ağladım ağladım duruldum bu arada kararlarda aldım.eltimden bir ayn önce bilezik almış eşim benim bilezik param varya bankada 3 bilezik parası.dedim yarın o parayı çekip tamamen bana getiriyorsun.ondan sonraki gün gidip onun bileziğini alıyoruz ve bu bileziğini verdi düşünmeden yardım etmezsem olmaz olayınıda ortadan kaldırıyoruz dedim.geri kalanıyla kartın borcunu kapatıyosun dedim geri kalan neyse bana getiriyosun bundan sonra senden hiç birşey beklemiyorum dedim ben şu ana kadar sıra nasıl alınır ne olur ne biter bilmem babam o kadar nazlı yetiştirmiştirki beni sıra bile almazdık sskya gidince beklemiyim die girer hemen hallederdi.pko konusundada hep özele getirirdi.hemen hemen her 6 ayda bir.ama karar aldım tek başıma yapıcam bu işlerimi.dişlerimdede sorun var gözlerimdede kalan parayla gidip göz için diş için sıra alıcam yada babamlara gidince hallettiricem bunu seve seve yapar babam.ama kendimde öğrenmek istiyorum gözlüğümü kendim değiştiricem ve pko içinde kendim gidicem şubatta tek başımaaa hiç kimseyi almıycam yanıma.gözümde ne bilezik ne para var.artık kendi işimi kendim görücem kocamda ben kocayım diye düşünsün.gözümde artık hiç bişey kalmadı kimseyi memnun etmek için yaşamıycamm kendi hayatım için yaşıycamm ve bana gerçekten değer verenler içinn.ne kadar salağımki benim ufak bi birikimim vardı çeyrek altın adına keşke onları bozdurup gitseydim dr a.ama o an çok sinirlenmiştim geldim eve babane soruyor neden gidemediniz dedim sağolsun eşim ele güne yardım etmekten benimle ilgilenemiyor parası yokmuş!!!bi zoruna gittikii ben bu dr işini halledicem ve tedaviyede başlıycamm ve rabbim bir evlat verirse onu müjdelerken eşime iki çift lafım olacak.......

bu arada kızlar kasıklarımda yumurtalarım herhalde çok sancıyor nedenki?beklenmeyen adet günüm 30 ocak yani tabi düzenli bi insana göree nedirki acabaa

reyyancım daha fazla üzme kendini canım haklısın yaşadıgın olaylar üzücü tabiki.ama kendi işini kendin yap sende öle daha fazla kendine güvenin gelir sevinirsin bir işini halledince eşinin yaptıgı çok bencilce ama yangına körükle gidip daha fazla canını sıkmak istemiyorum.babanada söyleyebilirsin kendini rahatsız hissetigin zamanlr beraber gidebilirsiniz hem eşinde götürür seni neden götürmesinki seni aldıysa sorumlulugu varsa sana yardımcı olması gerekir.Allah şifalar versin canım üzme kendini hallolur inşllh bundan sonra

canım ağlama üzülme tamam hepsini yaparsınn öğrenirsin birşey yok bunda iyiki vaktın var en azından hiç eksik etme cnm bak randevunu al ınternetten Allah bıze akılı boşna vermemıs dıme herseyı ögrenır yaparız allah ta yolumuzu acarsa hıc kımse engel olamaz sen sağlığınla ilgilen cnm inan bu dünyada annenle babandan başka HİÇ KİMSE KENDİ KEYFİNDEN ÖNCE SENİ DÜŞÜNMEZ onun için kendini sen düşüneceksin sen yetişkin bir bayansın bunların hepsinin üstesinden gelirsin ...

tamam canım üzme kendını kendınle alakalı planlar ve onları uygula olur mu

teşekkürr ederim canlarımmm bana böle doping veriyosunuzzz yarın zaten diş için gün alıcam kendimm gidicemm sölemicemde hiç.elbet öle böle öğreniriz.siziçok seviyorummmmmmmmm

teşekkürr ederim canlarımmm bana böle doping veriyosunuzzz yarın zaten diş için gün alıcam kendimm gidicemm sölemicemde hiç.elbet öle böle öğreniriz.siziçok seviyorummmmmmmmm

biz de cnm bır yerden basla arkası gelır zaten dımee

bizde senı sevıyorzz

bizde seni canım bu saglık gençlik geri gelmiyo biz şimdi anlamasakta yarın birgün çok yıprandıgımızda eyvah deriz oyüzden önce kendin için yaşa kendi saglıgın için koştur kendine bak gelmiyen bırak gelmesin sen kendin için önemlisin oyüzden aglayıp kendini boşuna üzme çok şükür saglıgın yerinde elin ayagın tutuyor başlangıç yaparsan kendine güvenin gelir ve gün geçtikçe bu sorunları umursamazsın bile ben çıkıyorum kızlar iyigeceler görüşmek üzere Allaha emanet olun:79:

kızlar şimdi araştırdım bu gideceğim yere daha gidemem ama yarın arıycam ya acıbademi ya medical parkı napıyımm bana bi akıl verin yarın erken kallıp hemen buralardan birini arıycam acıbadem pahalı diyolar ya ondan gözüm biraz korktu sonuçta artık kendim savaşıcam.medical parkta fatihte krokise baktım çok basit bi yerde ama kaybolur diye korkuyom

canım kadın hast dr yoksa diş için mi soruyorsn

kadın hast ise aysegul sofuoğlnun ısmını dydum fatıhte acıbademı karsıdakını hıc bılmıyorum

ayrıca da kaybolmazsınn cnm yaa kendıne haksızlık edıosunnn

Son düzenleme:
canım kadın hast dr yoksa diş için mi soruyorsn

kadın hast ise aysegul sofuoğlnun ısmını dydum fatıhte acıbademı karsıdakını hıc bılmıyorum

heh bende o dr a alıcam alırsammmm ama karar veremedim işte en iyisi gene fatih medical park sora sora bulurum elbett:26:

heh bende o dr a alıcam alırsammmm ama karar veremedim işte en iyisi gene fatih medical park sora sora bulurum elbett:26:

bulrsun cnm ne olur artık dr gıt ayarla kendın sen hangı semtte oturuyorsun ki karıstırmaktan korkuyorsunn

ay özür çok geç oldu ama bi tonn bulaşıkkk yıkadımm dondummmmmmmmben kağıthanede oturuyorum canım gitmişsin ama yazim genede bende gider zaten öpüyorum ii gecelerrrrr

benim eşcikk yatıyor ya hayatta bu saate kalmazz ama bende uyku sorunu var uykum gelene kadar akla karayı seçiyorum

ılık bı sut ıc barı ıyı gelır uykusuzluga.bugun yasadıkların ıcın uzuldum umarım duzelır hersey ama ınan erkekler bızım bu hastalık hakkında cok bılgı sahıbı degıller ondan bıraz basıte alabılıolar.bılmıyolar ılerledıgınde kalp damar hastalıklarına neden olabılecegını ben esıme her detayı anlattım hatta beraber arastırdık ve suan oda bu olayı cıddıye alıo ve ılgılı suan sende bıraz aydınlar esını emı.

bende anlattım kuşumm bende anlattım ileride şeker hastası rahim kanseri olma olasılığım yüksek oldupunu hatta durumumun çok vahim olduğunu bi senedir kendiğinden hiç gelmediğini ama oda geldiğinde çok üzgün geldi geceye kadar özür dilerim bu hafta bu işi halledicem diye diye yattı ama ne olursa olsun ben bu kırgınlığımı unutmayacağım ve kendi başımın çaresine bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…