Bayanlar beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum kızım 17 yaşında yüzünde çok sivilce var ve cildi aşırı yağlı ayrıca bacaklarında çok kıllanma var kendisini kadın doğum doktoruna götürdüm ultrason ile muayine etti sonra kızıma doğum kontrol hapı yazdı 1 yıl aralıksız kullanmasını söyledi kızımda ben içmem diyor kanımı ve diğer tahlilleri yapmadı diye doktoru beğenmedi sizce ne yapayım
reyyan burdasın yazsana neler olduu???
ne olacakki canım benim ağladım ağladım duruldum bu arada kararlarda aldım.eltimden bir ayn önce bilezik almış eşim benim bilezik param varya bankada 3 bilezik parası.dedim yarın o parayı çekip tamamen bana getiriyorsun.ondan sonraki gün gidip onun bileziğini alıyoruz ve bu bileziğini verdi düşünmeden yardım etmezsem olmaz olayınıda ortadan kaldırıyoruz dedim.geri kalanıyla kartın borcunu kapatıyosun dedim geri kalan neyse bana getiriyosun bundan sonra senden hiç birşey beklemiyorum dedim ben şu ana kadar sıra nasıl alınır ne olur ne biter bilmem babam o kadar nazlı yetiştirmiştirki beni sıra bile almazdık sskya gidince beklemiyim die girer hemen hallederdi.pko konusundada hep özele getirirdi.hemen hemen her 6 ayda bir.ama karar aldım tek başıma yapıcam bu işlerimi.dişlerimdede sorun var gözlerimdede kalan parayla gidip göz için diş için sıra alıcam yada babamlara gidince hallettiricem bunu seve seve yapar babam.ama kendimde öğrenmek istiyorum gözlüğümü kendim değiştiricem ve pko içinde kendim gidicem şubatta tek başımaaa hiç kimseyi almıycam yanıma.gözümde ne bilezik ne para var.artık kendi işimi kendim görücem kocamda ben kocayım diye düşünsün.gözümde artık hiç bişey kalmadı kimseyi memnun etmek için yaşamıycamm kendi hayatım için yaşıycamm ve bana gerçekten değer verenler içinn.ne kadar salağımki benim ufak bi birikimim vardı çeyrek altın adına keşke onları bozdurup gitseydim dr a.ama o an çok sinirlenmiştim geldim eve babane soruyor neden gidemediniz dedim sağolsun eşim ele güne yardım etmekten benimle ilgilenemiyor parası yokmuş!!!bi zoruna gittikii ben bu dr işini halledicem ve tedaviyede başlıycamm ve rabbim bir evlat verirse onu müjdelerken eşime iki çift lafım olacak.......
teşekkürr ederim canlarımmm bana böle doping veriyosunuzzz yarın zaten diş için gün alıcam kendimm gidicemm sölemicemde hiç.elbet öle böle öğreniriz.siziçok seviyorummmmmmmmm
teşekkürr ederim canlarımmm bana böle doping veriyosunuzzz yarın zaten diş için gün alıcam kendimm gidicemm sölemicemde hiç.elbet öle böle öğreniriz.siziçok seviyorummmmmmmmm
canım kadın hast dr yoksa diş için mi soruyorsn
kadın hast ise aysegul sofuoğlnun ısmını dydum fatıhte acıbademı karsıdakını hıc bılmıyorum
heh bende o dr a alıcam alırsammmm ama karar veremedim işte en iyisi gene fatih medical park sora sora bulurum elbett:26:
Reyyaan uyuyamadınmı kusum sende
evettt eski türk filmi seyrediyorum
benımde esım ızınde arka arkaya fılm seyredıp duruyoruz sonra bu saatlerı buluyoz.
benim eşcikk yatıyor ya hayatta bu saate kalmazz ama bende uyku sorunu var uykum gelene kadar akla karayı seçiyorum
ılık bı sut ıc barı ıyı gelır uykusuzluga.bugun yasadıkların ıcın uzuldum umarım duzelır hersey ama ınan erkekler bızım bu hastalık hakkında cok bılgı sahıbı degıller ondan bıraz basıte alabılıolar.bılmıyolar ılerledıgınde kalp damar hastalıklarına neden olabılecegını ben esıme her detayı anlattım hatta beraber arastırdık ve suan oda bu olayı cıddıye alıo ve ılgılı suan sende bıraz aydınlar esını emı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?